![]() |
Gerede Kampı Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/antreman.riza.hoca.jpg[/IMG]
Sivasspor 15 gün sürecek olan kamp çalışmalarına Bolu’nun Gerede ilçesindeki bir otelde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay başkanlığında 40 kişilik bir ekiple başladı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ”2 forvet ve bir orta saha oyuncusu almayı planlıyoruz. Bunun yanında alternatif olarak belki bir de kaleci alabiliriz” dedi. Sivasspor 15 gün sürecek olan kamp çalışmalarına Bolu’nun Gerede ilçesindeki bir otelde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay başkanlığında 40 kişilik bir ekiple başladı. Kampın ilk gününde düz koşu ve açma-germe çalışmaları yapan Sivassporlu futbolcular, kamp süresince yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir çalışma yapacak. Gerede’deki kamp hakkında basın mensuplarına bilgi veren Çalımbay, 1 Temmuz itibari ile kamp çalışmalarına iyi bir ortamda başladıklarını ifade etti. Diğer taraftan kampa 40 kişilik bir kadroyla katıldıklarını belirten Çalımbay, ”2 forvet ve bir orta saha oyuncusu transfer etmeyi planlıyoruz. Bunun yanında alternatif olarak belki bir de kaleci alabiliriz. Yönetimimiz, transfer konusunda gayretli ve bu konuda yönetiminden her türlü desteği alıyoruz” şeklinde konuştu. |
Cevap: Gerede Kampı Başladı
eeee hani hocam aatif ve niculae alinmadi mi yani !!!
|
Dile kolay 40 kişi ama ilk 11'de oynayacak kapasiteki oyuncu sayısı yarısından az.
|
40 kişi derken teknik ekibide katıyorlar sanırım yoksa 20-22 oyuncular var 4 de a2 etti 26 eee gerisi
|
Belki kaleci alacakmışız.??? başka oyuncuya gerek yok. bir tane iyi kaleci alın .transferi bitirin. adı sanı duyulmamış oyuncu almayı birakın.. hiç faydası olmuyor.
|
yeni sezonda takımımıza yürekten başarılar rakibini presle bogan çok koşan çok gol atan ATTIGI kadar yemiyen hakemlerin kasıtlı olarak aleyhimize kararlar vermedigi takım seyircinin bütünleştigi sivaslıların gururla seyrettigi
içerde rakiplerine puan vermeyen inatçı hırslı topçuların oldugu bir takım seyretmek dilegiyle tüm yigido kardeşlerime selamlar olsun |
gardas bunlar nasıl haber yapıyor ben anlamıyorumki.kampa hangi futbolcular katıldı.kim izinli.kiminle maç yapacaz ne zaman yapacaz hakkında hiçbir bilgi yok....
|
ya yne trransferlrde geç kalıyoruz kamptan önce alınmalı oyuncu takıma alışmalı sonra oynamayıca oynamıo oluyor ve defansın göbeği düşünülmuyor ndense gecen sene defansda çok çektik defansa sağlam bi topcuda alınmalı yoksa gecen seneden bi fark kalmaz çok atarız çokta gol yeriz :(
|
kaleci alınmalı zaten belki ne demek???
|
[QUOTE=ahmet ali;793742]Belki kaleci alacakmışız.??? başka oyuncuya gerek yok. bir tane iyi kaleci alın .transferi bitirin. adı sanı duyulmamış oyuncu almayı birakın.. hiç faydası olmuyor.[/QUOTE]
Kaleci takımın yarısıdır...Kesinlikle katılıyorum iyi bir kaleci şart.... |
Şu anda kalecilerimiz kimlerdir arkadaşlar ?
Korcan - Borjan ve Atilla mı ? Öyle ise durum vahim ! Borjan ve Atilla kesinlikle yetersiz. Dolayısı ile 1 adet çok iyi kaleci şart ! |
gerede kampi bitince ..ikinci kamp hazirliklarinda artik akdro belli olur yavas yavas...o sayede eksikleri daha iyi gorur hoca....ama ikinci kamp suresi ne zaman basliyacak ve nerede olacaklar bu kampta bilgisi olan varmi acaba...
|
[QUOTE=esrarengiz;793757]gerede kampi bitince ..ikinci kamp hazirliklarinda artik akdro belli olur yavas yavas...o sayede eksikleri daha iyi gorur hoca....ama ikinci kamp suresi ne zaman basliyacak ve nerede olacaklar bu kampta bilgisi olan varmi acaba...[/QUOTE]
Ikinci kamp 17 Temmuz Sali günü Avusturya´da baslayacak. |
[QUOTE=Kokomo;793755]Şu anda kalecilerimiz kimlerdir arkadaşlar ?
Korcan - Borjan ve Atilla mı ? Öyle ise durum vahim ! Borjan ve Atilla kesinlikle yetersiz. Dolayısı ile 1 adet çok iyi kaleci şart ![/QUOTE] Ben buldum Kaleci ama malesef KADIN kendisi , [url]http://video.fanatik.com.tr/Erkeklere-tas-cikaran-kurtaris_1_35352.htm?auto=1[/url] |
Ayni gecen yilin bir benzerini yasiyoruz.Kamp basladi takim icin gerekli oyuncular alinmadigindan gene kampa gec baslayacaklar.Bu arada baskan ve Korcan belli bir süre icin gene olmiyacaklar.Kaleci transferi gündeme gelmis durumda.Transferde gercekten cok yavas davraniyoruz.
|
Kaleci nihayet ataklar ordan baslasin ayni Petkovic zamanindaki gibi!
|
Arkadaslar kalecilerimiz Korcan,Borjan,Senecky,Nihat,Atilla.....Maşallah diyelim :D
|
[QUOTE=Morten58;793765]Ben buldum Kaleci ama malesef KADIN kendisi , [url]http://video.fanatik.com.tr/Erkeklere-tas-cikaran-kurtaris_1_35352.htm?auto=1[/url][/QUOTE]
dunyanin en iyi kadin kalecisi hope solo !!! :D |
[B]Forvetede Alex Morgan'ı alalım o zaman.[/B]
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;793792][B]Forvetede Alex Morgan'ı alalım o zaman.[/B][/QUOTE]
en sevdigim kadin forvet :D bana uyar (saka):D kamp'a hangi oyuncular katilmis bir bilgi varmi |
haydi atom karınca göreyim öylebir takım hazırlaki istanbul dallamalarına gereken dersi verelim
kafandan sekiztaşıda sil biz seninle kısmet olursa 9 taş oynarız:D sivaslının sivaslıdan başka dostu olmadı olmayacakta |
bahneler ardına sığınacaklar ( istediğimiz futbolcuları alamadık kamp dönemi o yüzden çok verimli geçmedi eldeki imkanlarla artık bu kadar oluyor vs.vs. ) yani boşuna nefesimizi harcamayalım :mad:
|
Bakalım Rıza Hoca `doğru söylüyor.
Korcan`ın yanına iyi bir kaleci almak lazım.Bu sezon,önceki sezonlar kalede çok sıkıntı çektik. Neyse hayırlısı olsun... |
Kamp basladi ama basindan fazla bilgi alamiyoruz ne yerel ne de ulusal basindan fazla bilgi gelmiyor.
|
[QUOTE=Çılgın Türk;793851]Kamp basladi ama basindan fazla bilgi alamiyoruz ne yerel ne de ulusal basindan fazla bilgi gelmiyor.[/QUOTE]
Ulusal basın sivası sallamıyor, yerel basın sivastan dışarı adım atmıyor Sivasspor kampta da yetim Ayrıca her sene aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ;kamptan önce transferleri bitiremiyoruz ve sonradan katılan oyuncular uzun süre uyum sorunu çekiyor ve haftalar boşa gidiyor |
[B]Kampta Anadolu Üsküdardan 1991 doğumlu genç stoper ALİHAN KUBALAS'ta varmış.İnşallah kendini gösterir ve takımda yer bulur.[/B]
|
Riza hoca belki bitane daha kaleci alabiliriz demis
korcani aldik borcan kiralikti dondu atilla ve nihatta kontrolden gectiler bi kaleci daha alacaz valla ne yapcaz bukadar kaleciyi anlamadim gecen sezon yasadigimiz sorunlardan hoca ders cikarmis olacakki isini saglama aliyor 5 taneden bi tanesi kesin iyi cikar belki |
[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;793751]kaleci alınmalı zaten belki ne demek???[/QUOTE]
Milan Borjan takıma geri dönüceği için fazla düşünmüyor olabilir kaleci. |
bekleyip göreceğiz artık sanırım :confused:
|
Hadi hayırlısı bakalım umarım denediği oyunculArdan tutan olur
|
transfere hızlı giriş yaptık ama öylece kaldı hiç isim telafuzu bile yok keşke bi an önce bitirilseydide kampa katılsaydı bu futbolcularda
|
Bu sene çok mu kısır bir transfer sezonu geçiyor ne? sadece biz değil adam akıllı hiç bir transfer duymadım. Ya akıllandı takımlar ya da topçular Türkiye ye gelmek istemiyor
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36145&token=55234][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36145&token=55234[/img][/url]
[B]Gerede kampından...[/B] |
hakkaten doga ne sert bakmis oyle ayni ben ! :D
|
Doga Kaya Balotellinin beyazi o ne tip arkadas :D
|
Sivasın 3 tane tv kanalı olmasına rağmen her gün ilaç reklamını izlemekdense yiğidom'un hazırlık maçlarını izlemek isteriz. Yöneticilerin konu ile ilgilenmesini rica ediyorum.
|
atilla gönderilmeli yerine adam gibi bir kaleci alınmalı. yine kovaya dönmesn kalemiz
|
geredeye kampa gitik başta rıza hoc olmak üzere hayretin yüzümüze bakmadılar ya bun lar sivaslı değil yada insan değil o yabancılar olmasa sap gibi ortada kalacaktık
|
[QUOTE=eroldeger;794889]geredeye kampa gitik başta rıza hoc olmak üzere hayretin yüzümüze bakmadılar ya bun lar sivaslı değil yada insan değil o yabancılar olmasa sap gibi ortada kalacaktık[/QUOTE]
Desene SivasLI'lardan bir Ziya Erdal ve Nihat Sahin kalmis!!! |
[QUOTE=eroldeger;794889]geredeye kampa gitik başta rıza hoc olmak üzere hayretin yüzümüze bakmadılar ya bun lar sivaslı değil yada insan değil o yabancılar olmasa sap gibi ortada kalacaktık[/QUOTE]
Kardeş haklısın insan oraya kadar gidince insan sıcak ortam bekliyor ama ne yaparsın yabancıları iyi yakalamışssınız Aatıf a baklava verilirken bir foto vardı helal olsun size işte ne olursa olsun biz Sivaslı yız taraftarız sevilmek için sevinmek için sevmedik Tebrikjler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17. |