![]() |
Show Yapıyor Aaatif Chahechouhe Antremanlarda.
[CENTER][/CENTER]Yeni transferimiz Aatif Chahechoue, Sivassporumuzun Bolu Gerede kampında yaptığı antrenmanlarda show yapıyor.
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1207.hizliresim.com/z/g/9qvbk.jpg[/img][/url] Henüz Takımımıza yeni transfer olmasına rağmen Aatif şimdiden Sivassporumuzun yeni sezonda en büyük kozlarından birisi olacağını gösteriyor. [B] Aşağıdaki videoda Aatif Chahechouhe'nin Sivassporumuzun Bolu Gerede kampında yaptığı antrenmanlardan bir bölüm izleyeceksiniz ve bu kısa videoda dahi Aatif'in ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu göreceksiniz. [/B] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=AXrlbJMlKPA&feature=player_embedded"]Atıf şov TIKLA[/URL] |
Cevap: Show Yapıyor Aaatif Chahechouhe Antremanlar
[B] Çok iyi bir futbolcu aldığımızı düşünüyorum orta sahamız çok iyi oldu. [/B]
|
bire birde iyi,çoka çokta ne yapacak bakalım :)
|
[QUOTE=babapiton;795626]bire birde iyi,çoka çokta ne yapacak bakalım :)[/QUOTE]
[B] O çoklarada çalımı atar geçer diğer videolarındaki gibi :) [/B] |
hünerlerini maçlarda göstersin yeter
Antrenmanlarla sınırlı kalmasın bu güzel şeyler Ayrıca taraftarı maça çeker nispeten |
arkadaslar bu atıfın kumaşı saglam bakın ben size söylüyorum...Türkiye'deki 2. AMRABAT olayı yaşanacak seneye tabi amrabatın yerinde atıf olacak...demedi demeyin....seneye 3 buyuklerden biri alır kesin....galatasaray hariç sonucta onlar pilot takımları trabzonsporun futbolcusu dısında futbolcu almıyor :D :D :D
|
Karşısındaki oyuncuyu pek çıkaramadım.Ama Rıza Hoca paketlesin onu.Paf takımı oyuncusu bile daha iyi müdafa yapar.Bu sene defans yine bizi perişan edecek...
|
Bazı genç arkadaşlar biraz erken konuşuyorlar gibime geliyor..Biraz sabredin beyler;hele şu maçlar bir başlasın;bu oyuncuyu bir sahada izleyelim,ölçelim,tartalım ona göre karar verelim...Bazı oyuncular antremanda döktürüp sahada dökülürler sakın unutmayın..Basit bir antreman çalışmasını bu kadar abartmayalım..Atıf sahada Rıza Hoca nın istediklerini yapsın ve de ilk 11 e hele bir girsin ondan sonra daha fazla yorum yapalım...Sabır Ya Sabır!
|
[QUOTE=yener_sahin;795636]Karşısındaki oyuncuyu pek çıkaramadım.Ama Rıza Hoca paketlesin onu.Paf takımı oyuncusu bile daha iyi müdafa yapar.Bu sene defans yine bizi perişan edecek...[/QUOTE]
Bu birebir İstasyon çalışması gibime geldi. Yani müdafa sadece karşılar yumuşak olur. Hareketin merkezi topun ayağında olan kişidir. Ama dediğnde haklısın. Yineliyorum önceki yorumlarımda. Burası ne Romanya ligi nede Bulgaristan, burası Türkiye ligi. Burada öyle leblebi gibi gol attırmazlar insana. Burak gibi insanlar nadir çıkar. Onlarada tüm takım çalışır. Türkiyede o bölgelerde kolay kolay insana vurdurmazlar, defans sert, müdaheleci ve mücadelecidir. Bu liglere ne Gutiler Quaresmalar geldide ağlayarak gittiler sert diye. Eyüp arkadaşımızın dediği gibi biraz bekleyip görmek lazım. |
[QUOTE=yener_sahin;795636]Karşısındaki oyuncuyu pek çıkaramadım.Ama Rıza Hoca paketlesin onu.Paf takımı oyuncusu bile daha iyi müdafa yapar.Bu sene defans yine bizi perişan edecek...[/QUOTE]
Kadir Bekmezci olabilir mi? |
Aatif bizim takimda nerde oynar sizce, daha dogrusu nerde hocam oynatir?
Sivas ilk onbiri: ------------[Borjan]----------- Erhan----Navratil----Rajnoch----Saban [B]Aatif[/B]----Kadir----Mehmet Nas----Grosicki ------------Erman----------------------- [COLOR="Red"] <-- burda da oynar bence[/COLOR] -------------Forvet yok!----------------- |
Ilk onbirde takim icerisindeki uyumu nasil olacak,hic kimse tek basina kurtarici olamaz.Kaliteli kumas oldugu dogru,fakat zaman icerisinde seyirci onu daha iyi tanima firsati bulacak.Video göeüntüleri insani yaniltabilir.Önce bir kac mac görmemiz gerekli.
|
[QUOTE=yener_sahin;795636]Karşısındaki oyuncuyu pek çıkaramadım.Ama Rıza Hoca paketlesin onu.Paf takımı oyuncusu bile daha iyi müdafa yapar.Bu sene defans yine bizi perişan edecek...[/QU
Antremanlarda bir taraf kazanırken bir taraf kaybeder bu hep böyledir. karşısındaki çalım yiyorsa o bunun kötü olduğu anlamına gelmez biraz olumlu tarafından bakın. mesela messi la ligada sürekli 4 5 kişiye çalım atıyor onlar kötü defans mı yapmış oluyor? antremanda kim bilir xavinin iniestanın mascheranonun ırzına geçiyodur :D bence aatifin yeteneği çok üstün diye bir yorum yapabilirdin |
bizim defansa karsı herkes show yapıyor bakalım gercek maclarda durum ne olacak
|
[QUOTE=Casanova Rasit;795646]Aatif bizim takimda nerde oynar sizce, daha dogrusu nerde hocam oynatir?
Sivas ilk onbiri: ------------[Borjan]----------- Erhan----Navratil----Rajnoch----Saban [B]Aatif[/B]----Kadir----Mehmet Nas----Grosicki ------------Erman----------------------- [COLOR="Red"] <-- burda da oynar bence[/COLOR] -------------Forvet yok!-----------------[/QUOTE] Şaban için biraz erken gibime geliyor. Hadi Hayrettinin sakatlığı ve yaşı diyelim ama Ziyayı keseceğini bu sene zor görüyorum. Erhan içinde öyle. Uğurun geçen sezonun ikinci yarısındaki yükselen performansının önüne geçeceğini zannetmiyorum. Borjan kararına katılıyorum. Vasluide iyi bir kiralık sezon yaşadı, bir kaç maçının özetlerine baktığımda kaleyi Korcan dan alabilir. Hem Korcanın durumu tam netlik kazanmadı, onun için Borjan kaleye geçebilir. Ayrıca Mehmet Nasın yerine iyi bir defansif Orta saha olması lazım. Forvette ise Romen oyuncu olmazsa Abdulkadiri çok beğeniyorum o doldurur yerini... |
[b]sivassporun ihtiyacı olan mevkiye kaliteli birini aldığımızı düşünüyorum atıfa ermanla groseçkide ayak uydurursa forvette oynayan oyuncularımız leblebi gibi gol atar önemli olan forvetede kaliteli adam alınması lazım yoksa yapılan transfer boşa gider inşallah şu çadlı oyuncuyu alırız eneramodan daha iyi gibi geldi bana enazından onu aratacağını sanmıyorum atıfında hatırı sayılır gol atacağına attıracağına inanıyorum [/b]
|
Izleyip görecegiz insallah!
|
en cok heyecan uyandıran futbolcu atıf olsa gerek herkez begeniyor kaliteli kumaşından bahsediyor bende bir kaç videosunu izledim lakin sivasspora gelen her kim olursa olsun videolarda çok güzel görünüyor zaten o yüzden video ile karar kılmak zor umarım bir arkadaşın dediği gibi 2. amrabat oluverir sivasspor coşar şampiyonluğa koşar kupa sevincini doya doya yaşar
|
Bugünkü Rüyam Gerçekten Çok İlginçti.Forvet Almıyoruz ve Ben Bu İşe Gerçekten Çok Sinir Oluyorum.Birdenbire İse Kendimi Sivasspor-Fenevbahçe Maçında Buluyorum.Forvet Hattımızda Kara Boğamız Michael Eneramo Var ve 15 Numaralı Formayı Giyiyor.Rıza Hoca İse Kara Boğayı 45. Dakikada Oyundan Alıyor.Eneramo İse 30. Dakikanın İçinde 3 Gol Birden Atıyor.Fakat Bunu Eneramonun Çıkmasından Sonra Görüyorum.
Sonrasında İse Rüyayı Göze Alarak Düşünmeye Başladım 45-15=30 Hiç Bişey Anlamadığım Saçma Bir Rüyaydı Ama Halen Anlayamadım Ne Olduğunu...:confused: :confused: |
hadi inşallah , gösterin kendinizi Aatif, Grosicki, Erman... bu sene şampiyon görelim sizleri :D
|
Adamın başı döndü napsın dışardan izlemeye benzemiyor. |
Transfer yok diyenleri göremiyorum Aatıf a ben başından beri güveniyordum ayrıca takıma da çok iyi uyum sağlamış antrenmanlardan gelen bilgilere göre.
Bu sene takımı en büyük kozu isimler değil isimler arasındaki arkadaşlık olacak. |
tek kelimeyle muhteşem :)
|
İnşallah bu performansını lig maçlarındada sergiler ve geçen sene aklı fikri avrupa şampionasında oynamak olan grosickininde iyi performansıyla beraber bu ikili sivasımızı uçurur. Bu futbolcular haricinde performansımızı en belirleyecek etken stoperlerimiz ve korcanın performansı olacaktır.
|
hoca faktörü imparotor rıza bence gereini yapar
|
[QUOTE=cemahmety;795711]İnşallah bu performansını lig maçlarındada sergiler ve geçen sene aklı fikri avrupa şampionasında oynamak olan grosickininde iyi performansıyla beraber bu ikili sivasımızı uçurur. Bu futbolcular haricinde performansımızı en belirleyecek etken stoperlerimiz ve korcanın performansı olacaktır.[/QUOTE]
Dediğin gibi stoperlerimiz ve kalecimiz performanslarını artırsınlar sivasspor iyi yerlere gelir. |
Nazar değmesin inşallah Sivasspor'a güç katacak
|
2 basit hareket yaptı diye idmanda şov yapıyor isimli komnu açacak kaç tane taraftar kitlesi vardır acaba ??
|
bu yıl amrabat konuşulmayacak atıf konuşulacak
Amrabat kadroya giremeyecek Sezonun flaş transferini yaptık Darısı forvet transferine |
[QUOTE=akkara58;795781]2 basit hareket yaptı diye idmanda şov yapıyor isimli komnu açacak kaç tane taraftar kitlesi vardır acaba ??[/QUOTE]
[B] O basit hareket dediklerini ünlü bir futbolcu yapınca nette gazeteler yere göğe sığdıramıyor o futbolcuyu Aatif da bizim futbolcumuz performansı yüksek olursa bizde onu yere göğe sığdırmayız bu seni ilgilendirmez hoşuna gitmiyorsa niye konuya bakıyor video yu izliyorsun git messiyi izle neymarı izle o zaman. [/B] |
bize şov degi takımı oynatacak oyun kuracak orta sahadan gol atacak topçu lazım
|
[QUOTE=kamışlı58;795826]bize şov degi takımı oynatacak oyun kuracak orta sahadan gol atacak topçu lazım[/QUOTE]
ya arkadaşım maç yaptılarda olumsuz bir yanınımı gördünüz adam idmanlarda döktürüyor paylaştık neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya |
Bize işte böyle oyuncular lazım çok iyi transfer!!!
|
1 tane oyuncu almışız bakıp bakıp bakıp duruyoz napacak diye çok peişan durumdayız klüp borçbatağında..yarın birgün kapısına kilit vurulur.takımı gençleştirip masrafları kızmak lazım..işimiz zor tabi..beşiktaştan kötüyüz.hadi onalar büyük klüp bi şekilde atlatırlar ya biz napcaz ya kara kara düşünüyom.şimdiden bari 2 lige hazırlık yapalımda ordan 3 e düşmemek için mücadele verelim olacak gibi değil valla..geleceğimizi pek ii görmüyom. bütçe berbat...takımı bu hale geirenler utansın ..
zamanında yaptılar müsrüflükler şimdide ceremesini çekiyoz.yapacak birşey yok başa gelen çekilir.acaba yardım kampanyası falan mı yapsak bilmiyom ki alımada birşey gelmiyor.ordudan mersinden antalyadan kasımpaşadan düşük faizli borç para mı alsak en azından bu seneyi bari az bi zararla atlatalım.. |
ne borcundan batağından bahsediyon sen kardeşim türkiye de belkide en az borcu olan takımlardan biriyiz.
|
[QUOTE=mayhos;795898]1 tane oyuncu almışız bakıp bakıp bakıp duruyoz napacak diye çok peişan durumdayız klüp borçbatağında..yarın birgün kapısına kilit vurulur.takımı gençleştirip masrafları kızmak lazım..işimiz zor tabi..beşiktaştan kötüyüz.hadi onalar büyük klüp bi şekilde atlatırlar ya biz napcaz ya kara kara düşünüyom.şimdiden bari 2 lige hazırlık yapalımda ordan 3 e düşmemek için mücadele verelim olacak gibi değil valla..geleceğimizi pek ii görmüyom. bütçe berbat...takımı bu hale geirenler utansın ..
zamanında yaptılar müsrüflükler şimdide ceremesini çekiyoz.yapacak birşey yok başa gelen çekilir.acaba yardım kampanyası falan mı yapsak bilmiyom ki alımada birşey gelmiyor.ordudan mersinden antalyadan kasımpaşadan düşük faizli borç para mı alsak en azından bu seneyi bari az bi zararla atlatalım..[/QUOTE] anladığım kadarıyla kulübün finansal bilgilerine ulaşmış durumdasın. borcunu, alacağını, likit açığını vb herşeyi görüyorsun. rica etsem elindeki finansal bilgileri bizimle de paylaşabilir misin? biz de bu verilere bakıp değerlendirme yapmak istiyoruz. yok eğer elimde veri olmadan bunları söylüyorum diyorsan, ****** ***! soytarılık yapma! |
[QUOTE=mayhos;795898]1 tane oyuncu almışız bakıp bakıp bakıp duruyoz napacak diye çok peişan durumdayız klüp borçbatağında..yarın birgün kapısına kilit vurulur.takımı gençleştirip masrafları kızmak lazım..işimiz zor tabi..beşiktaştan kötüyüz.hadi onalar büyük klüp bi şekilde atlatırlar ya biz napcaz ya kara kara düşünüyom.şimdiden bari 2 lige hazırlık yapalımda ordan 3 e düşmemek için mücadele verelim olacak gibi değil valla..geleceğimizi pek ii görmüyom. bütçe berbat...takımı bu hale geirenler utansın ..
zamanında yaptılar müsrüflükler şimdide ceremesini çekiyoz.yapacak birşey yok başa gelen çekilir.acaba yardım kampanyası falan mı yapsak bilmiyom ki alımada birşey gelmiyor.ordudan mersinden antalyadan kasımpaşadan düşük faizli borç para mı alsak en azından bu seneyi bari az bi zararla atlatalım..[/QUOTE] Biraz daha saçmala istersen normal sezonu 5. bitirmiş bir takımdan bahsediyorsun o büyük dediğin takımda ne (kadar Rıza hocanın kusuru da olsa) Rıza hocanın peşinden koşuyordu ayrıca konuşmanda köstebek konuşması gibi Sivassporlu biri hayatta böyle konuşmazdı |
[QUOTE=sebasteia;795919]anladığım kadarıyla kulübün finansal bilgilerine ulaşmış durumdasın. borcunu, alacağını, likit açığını vb herşeyi görüyorsun. rica etsem elindeki finansal bilgileri bizimle de paylaşabilir misin? biz de bu verilere bakıp değerlendirme yapmak istiyoruz.
yok eğer elimde veri olmadan bunları söylüyorum diyorsan, ****** ***! soytarılık yapma![/QUOTE] Kardeşim boşvar Sivasspor lu olmaya layık olmayan olmayan da zaten biriyle tartışıp Şanlı Sivasspormuzun forumunu kirletmeye değmez |
kalitesi kumaşı belli uyum sorununu aşarsa cok can yakar ama grosiçkiye yakın oynarsa daha etkili olur diye düşünüyorum.
|
BİZE BÖYLE FUTBOLCU LAZIM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |