SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor Jude Aneke ile ilgileniyor (mu?) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34569)

Çılgın Türk 17.07.2012 17:00

Sivasspor Jude Aneke ile ilgileniyor (mu?)

[IMG]http://www.nigerianbestforum.com/generaltopics/wp-content/uploads/2012/02/Jude-Aneke.jpg[/IMG]

[B]Yabanci kaynakli bir haberde Sivasspor Eneramo'nun yerini Warri Wolves FC takiminin Nijeryali forveti Jude Aneke ile doldurmak istedigini yaziyor...

not: Muhsin Ertugral tavsiye etmis olabilir...[/B]

Sivasspor chasing promising striker Jude Aneke of Warri Wolves. Since their best player Eneramo rejected to renew his contract

ahhguzum 17.07.2012 17:06

Cevap: Sivasspor Jude Aneke ile ilgileniyor (mu?)

aneee aneke iyidir inşallah muhsin bize iyi gelmemişti ama hayırlısı

münihli_58 17.07.2012 17:06

Jude :D

Jude= Yahudi (Almanca) :D :D

eyupk 17.07.2012 17:07

Bu forvet transferi yapmak ne zormuş arkadaş. İnşallah sonu hayırlı olur.

ozledımeskıyı 17.07.2012 17:10

Artık alınsından kim olursa olsun havasına girdim ben inşaalah yönetim de bu havaya girmemiştir.:)

bonuce123 17.07.2012 17:11

Ndoussel gelsin dertler bitsin.

taraf 17.07.2012 17:21

bu oyuncuyu bursada istiyormuş fiyatı 1,5 milyon euro

ardich 17.07.2012 17:38

İnşallah iyi oyuncudur ama transfermarkette oyuncu ile ilgili bir bilgi yok tek olumlu şeyi A milli takimda oynamış olması

hasanim58 17.07.2012 18:14

hadi hayırlısı insallah sivassporumuz için iyi bir transferdir yapıştırrrrrrrrrrrrr rıza hocaaa

Çılgın Türk 17.07.2012 18:17

[B]Gecen sezon 12 gol ligde 8 gol kupada atmis.[/B]

[url]http://www.thenigerianvoice.com/nvnews/69600/2/nigeria-premier-league-hot-shot-jude-aneke-reveals.html[/url]

calipso 17.07.2012 18:31

[QUOTE=ozledımeskıyı;795975]Artık alınsından kim olursa olsun havasına girdim ben inşaalah yönetim de bu havaya girmemiştir.:)[/QUOTE]

olacakları söyleyeyim..tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok..çünkü bunu her sene yaşıyoruz..fiyatlann düşmesi için son dakikaya kadar bekleriz tabi bu arada bir çok oyuncuyuda elimizden kaçırırız sonra pedriel gibi bir forvet alır kendimizi kandırırız...ligde işler kötü gitmeye başlayınca devre arası kesenin ağzını açar..1 e almadığıız adamı 1,5 vererek almaya çalışırız...

58sinan58 17.07.2012 18:38

[QUOTE=bonuce123;795976]Ndoussel gelsin dertler bitsin.[/QUOTE]

ndoussel onbeş gündür yolda gardaş onun geleceği yok bari bunu kaçırmasak

cemahmety 17.07.2012 18:44

15 gol 8-9 asist barajını aşan bütün forvetler olabilir hiç farketmiyor bizim için :D

hoLiGan Enes 17.07.2012 19:01

[B]Başkan yurtdışına çıktı kesin belli olur bu hafta hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama sürpriz bi transfer olursa şaşırmayın.[/B]

sıvaslıharun58 17.07.2012 19:25

[QUOTE=bonuce123;795976]Ndoussel gelsin dertler bitsin.[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"]doğru söylüyosun[/FONT]

DoomsDay58 17.07.2012 19:44

Yaşı genç ve milli futbolcu olduğuna göre başarılı bir oyuncu ama forveti bu kadar tecrübesiz oyuncuların eline bırakmak ne kadar doğru karar orası tartışılır

iborotti58 17.07.2012 19:50

ndoussel onbeş gündür yolda gardaş onun geleceği yok bari bunu kaçırmasak[CODE]yaya geliyormuş hemde antremanlı.:D

eyupk 17.07.2012 20:39

Yönetim 1.5 milyon euroyu gözden çıkarıp bu oyuncuyu alır mı orasıda şüpheli ama yinede umudu kesmemek gerek :)

Countach 17.07.2012 21:24

bizim alacagımız forvette bu kadar olur ..

mayhos 17.07.2012 21:25

ya beyler ne 1,5 milyonu be bizimkiler 400 binden fazla oldummu futbolcunu fiyatı yanından geçmez ha bide beleş olacak...boşuna beklemeyin gelecek olanda pedriel kalitesinde avarelin biri olur demedi demeyin..

58MUAMMER58 17.07.2012 21:37

[b]iyi yada kötü bir forvet alınacak bu kesinde temennimiz eneramonun boşluğunu dolduracak kalitede olması piyasada adı geçen oyuncuların hepside çok kaliteli sanırım fiyatta anlaşamıyoruz eneramoda olduğu gibi içsavaş filan olması lazım birazdaha ucuza alalım :mad:şu pedrieli eleştirenlerede iki kelam edeceğim yaw adam 3 otuza top oynuyor sivas şöyle böyle demiyor soğuk paramı alamıyorum sosyal hayat yok demiyor eşi ailesi dünyanın öbür ucunda sorun etmiyor sahaya çıkıp elinden gelenin eniyisini yapıyor 25 maçta 10 kusur gol atıyor 7 asist yapıyor 50 tane kaçırıyor kaçırdıklarının yarısını atsa gol kralı olur daha nesini eleştiriyorlar anlamıyorum bulun bir golcü parasınıda verin sivasta yaşamaya ikna edin ozaman gönderin pedrieli [/b]

Countach 17.07.2012 22:00

yeter artık bıktık bu afrikalı ucubelerden bu takım gecen sene yeterınce para kazandı ama hala cimrilik yapmaya devam..

kara 17.07.2012 22:12

Yönetim açıklama yapmadığı sürece devamlı çıkar transfer dedikoduları burdan sesleniyorum sayın başkanımıza artık bir basın sözcüsü bulun.

kara 17.07.2012 22:14

[QUOTE=58sinan58;795989]ndoussel onbeş gündür yolda gardaş onun geleceği yok bari bunu kaçırmasak[/QUOTE]

At ile geliyormuş yoldada at sıcaktan çatlayınca yürüyecekmiş ligin ikinci yarısına yetişir :D

ozledımeskıyı 17.07.2012 22:40

[QUOTE=yigido12;796015]yeter artık bıktık bu afrikalı ucubelerden bu takım gecen sene yeterınce para kazandı ama hala cimrilik yapmaya devam..[/QUOTE]

O kadar futbolcu karın tokluğuna oynamıyor kardeş

kara 17.07.2012 22:44

[QUOTE=yigido12;796015]yeter artık bıktık bu afrikalı ucubelerden bu takım gecen sene yeterınce para kazandı ama hala cimrilik yapmaya devam..[/QUOTE]

Senin ucube dediğin bir '' insan '' farkındaysan lafını bilde konuş istersen.

eyuphulagu 17.07.2012 22:51

Biraz önce Jude ANEKA nın bir kaç videosunu izledim...Bu videolardan tek anladığım Enaramo tipinde bir forvet olmadığı...Çok fazla videosu da yok..Genç,dinamik,geleceğe dönük bir oyuncu..Bazı hareketleri şu anda bizim transfer ettiğimiz Abdülkadir' i hatırlatıyor...Bence bu oyuncu sivassporun aradığı yırtıcı forvet tipi değil...Adanasporda oynayan siyahi golcü ye de;9 numara oynayan(M'bamba adıydı galiba) hep tip hem hareketleri çok benziyor..Milli takıma da 1-2 defa çağrıldığına göre herhalde bu oyuncu da bir ışık var..Ama ben olsam Çad lı forveti tercih ederim..Eğer hem Çadlı hem de Aneka alınacaksa bak o zaman olur..Ama bana sanki tek forvet oynayacak bir forvet tipi gelmedi...Yine de canlı izlyemedikten sonra bir şey söylemek doğru olmaz diyorum...Bakalım sivasspor Mısır,Tunus,Romanya,Brezilya,Nijerya derken hangi forveti alacak...Sağ gösterip sol da vurabilir sivasspor belki de başkan Çad lı oyuncunun transferi için yurtdışına çıkmıştır...

Countach 17.07.2012 23:10

ya arkadaşlar bu takımın ordu, kasımpaşa,karabuk kadar parası yokmu ? varda bankadamı tutuluyor..

85200258 17.07.2012 23:35

En başta haddimizi bilecegiz. Ayagımızı yorganımıza göre uzatacagız. Yok kasımpaşa kadar bütçesi mi yok gibi ifadeler yanlış. Bakın geçen sene Q7 leri getiren beşiktaş bu yıl hem avrupa kupalarından men edildi hemde yeni sezona nerdeyse paf takımla girecek. Düşünün beşiktaşın gelirleriyle Sivasın gelirleri kıyaslanamaz dahi.. Şu unutmayın biz çakma kadrolarla şampiyonluga oynadık 2 sezon üstüste...Şu an şampiyonluga oynayan kadrodan daha iyi kadro var elimizde saglam bir forvet bile işimizi görecektir.
Pedriel i begenmeyen arkadaşlara gelince sahada oynadıgı zaman terini son damlasına kadar adamı begenmezsiniz ama maç boyu yatıp bedava gol atan Jardel tarzı adamı yere göge koyamazsınız. Biz Anadolu kulübüyüz bizde mücadele etmeyen adama yer yok... Yok çok gol kaçırıyormuş, demek ki adam çok pozisyonu takip ediyor. Yani her pozisyonunun hemen hemen içinde.. Bazı maçlar bende saç baş yoldum ama mücadelesini her zaman begendigim bir adamdır Pedriel. Futbolculuk, sporcu karakteri ve iş ahlakı konusunda Pedrielden daha iyisini aynı paraya bulana varsa getirsin arkadaş...

münihliyigido58 17.07.2012 23:39

[QUOTE=85200258;796037]En başta haddimizi bilecegiz. Ayagımızı yorganımıza göre uzatacagız. Yok kasımpaşa kadar bütçesi mi yok gibi ifadeler yanlış. Bakın geçen sene Q7 leri getiren beşiktaş bu yıl hem avrupa kupalarından men edildi hemde yeni sezona nerdeyse paf takımla girecek. Düşünün beşiktaşın gelirleriyle Sivasın gelirleri kıyaslanamaz dahi.. Şu unutmayın biz çakma kadrolarla şampiyonluga oynadık 2 sezon üstüste...Şu an şampiyonluga oynayan kadrodan daha iyi kadro var elimizde saglam bir forvet bile işimizi görecektir.
Pedriel i begenmeyen arkadaşlara gelince sahada oynadıgı zaman terini son damlasına kadar adamı begenmezsiniz ama maç boyu yatıp bedava gol atan Jardel tarzı adamı yere göge koyamazsınız. Biz Anadolu kulübüyüz bizde mücadele etmeyen adama yer yok... Yok çok gol kaçırıyormuş, demek ki adam çok pozisyonu takip ediyor. Yani her pozisyonunun hemen hemen içinde.. Bazı maçlar bende saç baş yoldum ama mücadelesini her zaman begendigim bir adamdır Pedriel. Futbolculuk, sporcu karakteri ve iş ahlakı konusunda Pedrielden daha iyisini aynı paraya bulana varsa getirsin arkadaş...[/QUOTE]
100% katiliyorum

Casanova Rasit 18.07.2012 00:39

Umarim en dogru transferleri yapariz, ama suan icin gercekci olmak gerekirse en fazla, tas catlasa 7. oluruz...
en kritik noktada forvet... forvetsiz takim dünya da ispanyadan baska yok, onlardada öyle bir orta saha varki harbi orta saha yani ;)
bize iki tane iyi forvet lazim, yani mesela Gekas, Webo, Baros veya bir Enaramo gibi... yani o tarzda bisey, 3. 4. ligden bir forvet bizi ancak kümede tutar...

Çılgın Türk 18.07.2012 01:35

[B]Fanatik gazetesi haberimi "calmis" :D :D[/B]

Yiğido golcüsünü buldu

Eneramo'nun gidişiyle birlikte golcü arayışı içerisine giren Sivasspor, aradığı forveti Nijerya'da buldu...

Kırmızı-Beyazlılar’ın, 22 yaşındaki Nijeryalı Jude Aneke’yle ciddi şekilde ilgilendiği ve transferde önemli yol katettiği kaydedildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Aneke’nin, kulübü Warri Wolves’la 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyun tarzıyla Emmanuel Emenike’ye benzetilen Aneke, yüksek top tekniği ve driplingleriyle de kanatlarda da görev alabiliyor. Zaman zaman Nijerya Milli Takımı’nda da forma giyen genç golcü, ülkesinin gelecek vaadeden yıldızları arasında gösteriliyor.

babapiton 18.07.2012 01:42

Bu olsun artık ama bu tek forvet oynayamaz 2.forvet olur yani 1.forvet almak yine mecburi eneramo,gekas,m.yıldız tarzı

PETKOVİC 18.07.2012 07:16

Muhsin ertuğral tavsiye ettiyse kalsın :D

59yigido58 18.07.2012 07:39

arkadaşlar mısır liği iptal yönetim gitsin istediğini alsın alternatif bol bakın şikibala beşiktaşa önerilmiş bir ara bizim gözdemizdi yönetim elini çabuk tutmazsa kimse kalmıcak ortada yada ganada o kadar ucuz ve kaliteli adamlar varki neyi bekliyorlar anlamıyorum.

izmirliyigido 18.07.2012 07:49

Geçen sene yarım dönem oynayan RASMUSSEN'e bile razıyım ben. Adam oynadığı maçlarda attığı gollerle ve performansıyla akıllarda kaldı, kimbilir her maç oynasaydı ne goller atardı. Hava hakimiyeti olan, topu iyi takip eden bir forvetti. Bursaspor'a attığı goller unutulmadı.

Bu tipte bir forvet olsa yine razıyım..

.

PETKOVİC 18.07.2012 08:07

Eneke diye alay ederler şimdi :D

adres58 18.07.2012 12:10

[QUOTE=PETKOVİC;796050]Eneke diye alay ederler şimdi :D[/QUOTE]

Enekeyi bizden başkası bilmez merak etme :D :D

ezelşener 18.07.2012 12:21

bence çok iyi bir forvet.eneramodan daha dinç ve kaliteli...

YİĞİDO EMİR 58 18.07.2012 16:30

alın artık be kardeşim bu kaçıncı isim be niculaeyi getirin şu takıma

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:16.