![]() |
MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/191/mcowen.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/163/mcowen.jpg[/IMG][/URL]
[B][I]Evet yalnış duymadınız..Şanlı yiğidolar yılın transfer bombasını patlatmak üzere.Son dönemlerde İngiliz futbolunun yetiştirdiği en önemli forvetlerden Michael Owen'ın Sivasspor'a imzası an meselesi.Kaynaklar sağlam..Özellikle football agent'in resmi sitesinde gördükten sonra iyice inanmaya başladım. kaynaklar aşağıdadır.. Sizce Mecnun Odyakmaz başkanımızın çok önemli,sürpriz golcü diye bahsettiği yıldız Owen olabilirmi ?..[/I][/B] [B]Football Agent[/B]'in Haberine Göre Manchester United'dan ayrılan Michael Owen, Al Rayyan, Flamengo, Locomotif Moskova ve Sivasspor'dan teklif aldı. Ve En Cazip Teklif Sivasspor Tarafından Yapıldı. ([url]http://forum.donanimhaber.com/m_63590145/tm.htm[/url]) [B][I]Former England and Manchester United striker Michael Owen has been invited to join Moscow's Loco FC. According to the CNN, Owen is also mulling similar invitations from [B]Qatar’s Ar-Rayan FC, Flamengo, Brazil, and Sivasspor, Turkey.[/B] Last season Michael Owen played a single game for Manchester United and quit to become a free agent.[/I][/B] ([url]http://english.ruvr.ru/2012_07_24/Michael-Owen-gets-invite-from-Loco/[/url]) [B]MİCHAEL OWEN KİMDİR? Tam adı :Michael James Owen Doğum tarihi:14 Aralık 1979 (32 yaşında) Doğum yeri :Chester, İngiltere Boyu 1,75 m Mevkii:Forvet[/B] Oynadığı takımlar: 1996-2004 Liverpool 2004-2005 Real Madrid 2005-2009 Newcastle United 2009-2012 Manchester United 2012-Sivasspor(mu) :rolleyes: |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
Hiç inanmadım ama gelirse süper olur :)
|
Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK
@Berkay_IpekTPRK @ JohnSinnott where did you get this information Sohbeti göster Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @themichaelowen Sivasspor awaits you Sohbeti göster Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @JohnSinnott michael owen in Turkey where they announced a future information about this issue, disconnect the Aç Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @themichaelowen Hi Michell reflects the fact that the transfer rumours with OWeN Sivasspor mu Aç Yanıtla Sil Favorilere ekle dün haberi twitter de çıkaran ile konustum aramızda böle bi konusma geçti |
[url]http://tr.eurosport.com/futbol/ingiltere-premier-ligi/2011-2012/michael-owen-manchester_sto3274710/story.shtml[/url] ayrılıyor ama gelmez
|
İsaksson kötü kasımpaşaya geldiyse Owen Sivas'a koşa koşa gelir..
Şuan tek sıkıntı şehir hayatı...Acaba Haftanın belirli günleri yönetim tarafından uçak biletleri ayarlansa sadece belirli günler Sivasta dursa kabul edermi sizce?.. |
[B]Bundan 10 yıl önce Owen dünyanın en iyi forvetlerinden birisiyken 2005 yılında tottenham maçında ayak kemiğini kırmasıyla başlayan sakatlık belası hala yakasını bırakmış değil. Owen'in paraya ihtiyacı yok evinde helikopter pisti, sayısız yarış arabası ve safkanlardan oluşan At Çiftliği var yani adam Sivasspor'u defalarca satın alır.
Sivasspor'a gelme ihtimali imkansız ancak yinede bir futbol efsanesinin isminin yabancı kaynaklarda Sivasspor ile geçmesi büyük gurur verici.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;796912][B]Bundan 10 yıl önce Owen dünyanın en iyi forvetlerinden birisiyken 2005 yılında tottenham maçında ayak kemiğini kırmasıyla başlayan sakatlık belası hala yakasını bırakmış değil. Owen'in paraya ihtiyacı yok evinde helikopter pisti, sayısız yarış arabası ve safkanlardan oluşan At Çiftliği var yani adam Sivasspor'u defalarca satın alır.
Sivasspor'a gelme ihtimali imkansız ancak yinede bir futbol efsanesinin isminin yabancı kaynaklarda Sivasspor ile geçmesi büyük gurur verici.[/B][/QUOTE] Belki hayatında hiç şampiyon olamamış bir takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yapmak vardır bence mümkün |
kulüp hemen açıklama yapar bence.bizimde hayaller kızılırmağa doğru yol alır.
"bazı medya organlanlarında sivassporun michael owen le ilgilendiği haberleri asılsızdır.kulübümüzün bu futbolcu ve kuübüyle herhangi bir görüşmesi olamamıştır." |
Owen'i FIF 12 de transfer etmiştim :D alınırsa harika olur adam tam bir profesyonel ve tecrübe sahibi
|
bence gelmez.hayatı tutmaz.gece hayatı olarak.ama gelirse iyi olur:D
|
hayali bile güzel be inş. gelir. prestijimiz tavan yapar :)
|
Arkadaşlar gece hayatı diyosunuz ama ben ingilterede de yasadim ordaki en aZindan bilinen oyuncularin yaşamini biliyorum ve owen onlarin aksine ailsiyle cok daha sakin bi yaşam tercih ediyor bugune kadar belki de gece eglencelerinde hic gorunmemistir bile. Yani gece hayati sorun olmaz ama sivasin iklimi sert karasal ingiltere ise iliman okyanusal yani cogu zaman yagmur yagmakta ve hava sicakliklari nadir olarak 0 in altina dusmektedir. Belki bu acidan bi sorun yasiyabilir ama yinede katarda hava 40 derecenin ustune cikabiliyoken rusyada ise -10un altina dusebiliyoken bence bizim onlardan daha cok sansimiz var owernin gozu para da olmicaktir zaten yukaridan arkadaslarimizin dedigi gibi sivassporu satin alcak kadar malı mulku var ama eger ki yonetim cok isterse bizde taraftarlar olarak onu cok sıcak karsilayip istersek bu transferin gerceklesmemesi icin hic bir neden yoktur. Birazcik guvenelim kulubumuze. Koskoca sivassporuz biz avrupada baş gosteren superligin dumanını attırmıs SİVASSPORuz !
|
[QUOTE=serrrkan;796910]İsaksson kötü kasımpaşaya geldiyse Owen Sivas'a koşa koşa gelir..
Şuan tek sıkıntı şehir hayatı...Acaba Haftanın belirli günleri yönetim tarafından uçak biletleri ayarlansa sadece belirli günler Sivasta dursa kabul edermi sizce?..[/QUOTE] orası istanbul olduğu için gitti . sivas şampiyonlar ligine katıldığında istanbul takımı olsaydı ne transferler gelirdi. shaktar maçında oynattığımız bouazza şehri sevmediği için gitti |
Gelirse güzel olur forma kombine forma sponsoru ve diğer reklamlar olumlu yönde etkilenir belkide maliyetini karşılarız bunlarla...
|
Bence olabilecek bi transfer sonuçta kulübümüzün hiç borcu yok parası vardır diye düşünüyorum , bi düşününsenize Owen sivassporda ardından forma satışları ne patlar ama
|
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz , gelirse Sivasspor feci bi reklam yapar... Rıza hocanın istediği tarzda bi oyuncu hadi hayırlısı :)
|
Bu transferi yaparsağız çok konuşuluruz gündemde, benim tek çekincem Owen'in yaşı.
|
haber henüz fanatikte çıkmadı.gitgide inanmaya başladım.
|
LİVERPOOL==>REAL MADRİD==>NEW CASTLE UNİTED==>MANCHESTER UNİTED==>SİVASSPOR
BAŞKA SÖZE GEREK YOK :) |
Hadi bakalım hayırlısı olsun
|
[QUOTE=eyupk;796930]Bu transferi yaparsağız çok konuşuluruz gündemde, benim tek çekincem Owen'in yaşı.[/QUOTE]
[B]Boşver yaşını kenarda otursun Abdulkadir'e goooooo goooooo diye bağırsın yeter[/B];););) |
[QUOTE=asabibaba;796935][B]Boşver yaşını kenarda otursun Abdulkadir'e goooooo goooooo diye bağırsın yeter[/B];););)[/QUOTE]
birazda yıldız futbolcu izleyelim diyonuz he :-) hayırlısı olur inşallah. |
Valla ne yalan söylüyüm bende çok heyecanlandım, olursa bombayı patlatırız, birde bu takımı şampiyon etti mi daha ne isteriz.
|
Kasımpaşa'da ilgileniyormuş.İstanbul dururken Sivas'a gelmez.
|
[QUOTE=poolat58;796933]LİVERPOOL==>REAL MADRİD==>NEW CASTLE UNİTED==>MANCHESTER UNİTED==>SİVASSPOR
BAŞKA SÖZE GEREK YOK :)[/QUOTE] kariyerinin zirvesini bizde yapar gelirse dimi :D |
Aslında tecrübeli ve yıldız bir isim ama 7 yıl sakatlıkla uğraşmış bizde de skatlanırsa elimizde kalır diye düşünüyorum .
|
İmkansız bir transfer ama eğer milyonda bir ihtimal gerçekleşir de gelirse forma satışı patlar, arkadaşlarıma en az 20 forma alır hediye ederim
|
[QUOTE=bugra5858;796939]Kasımpaşa'da ilgileniyormuş.İstanbul dururken Sivas'a gelmez.[/QUOTE]
o Kasımpaşa'nın ben, neyse. Adamlar daha yeni süper lige çıktılar, parayı nerden buluyorlarsa müthiş oyuncuları alıyorlar. |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;796942]İmkansız bir transfer ama eğer milyonda bir ihtimal gerçekleşir de gelirse forma satışı patlar, arkadaşlarıma en az 20 forma alır hediye ederim[/QUOTE]
bizlerede alırsın artık forma :-) |
ya neden olmasın arkadaşlar belki başarıya ihtiyaç duyar gelir burda kral olur.bekide gelir burda ben eskidende kraldım şimdide kralım der.paraya filan ihtiyacı yoktur ama herşeyde para degil.burda kendisini tekrar gösterir.yani olurmu olur bence zor ama imkansız degil.kaldıki sivassporda o kadar küçük bi takım degil.her şey bi tarafa varya ben bile heyacanlandım yav adam yılların kralı.düşününsene owen 4 eylülde maça çıkıyor varlıgı yeter be rakip ondan otomatikman tırsar.bizim oyuncular aleksten filan azmı korktu onların karşısına gelince ayakları titriyordu gözümle gördüm ya .bize harbi doping olur.bakarsın başarılıda olur .olurmu olur umarım olur.
|
Bakalım başkan ne müjdeyle dönücek Sivasa.
|
inşallah gelir MİCHAEL OWEN bu adamın gelmesi prestij demek kalite demek futbol şehri olduk demektir allahım inşallah böyle bişey varsa ki vardır footbal agent gibi yabancı bi site neden sivassporu yalan haber olarak versinki inşallah alırız bu adamı haydi bize ilkleri yaşatan büyük başkan patlat şu bombayı kim olduğumuzu tekrar gösterelim aleme
|
"bomba" transfer yapmayı ne çok seviyoz kayseri gibi genç futbolculara yönelin adamlar şimdide alman milli takımına gözdiktiler biraz örnek alın ya hasan aliyi 100 bine alıp 3buçuka satılar
|
gelsede istemem yaşantısı uymaz sıkılır dakkada gitmek ister..takımdaki arkadaşlığı bozar eskişehirdeki ümit karan faciası olur...ben ilk duyduğumda sakın dedim..havalara girer guerajma gibi
|
brezilyalarda rusyalarda milyon dolarlar almak varken sivası tercih edeceğini sanmam.bizki 100 bin için transferden vazgeçen bi takımız:)
|
Michael Owen'ı beğenmeyenler Sivaslı taraftarlarımız var ..
Biri üzerime beton döksün! |
[QUOTE=ZiDaNe58;796959]brezilyalarda rusyalarda milyon dolarlar almak varken sivası tercih edeceğini sanmam.bizki 100 bin için transferden vazgeçen bi takımız:)[/QUOTE]
bizimkiside bi umut işte ama Rusya soğuk , katar sıcak , brezilya dünyanın bi ucu... Bide en cazip teklifi biz yapmışız inşallah gelir :) |
Beyler en cazip teklifi sivasspor yaptı..Bizi zorlarsa lokomotif moskova zorlar flamengo fazla para vermez ama katar takımıda inat ederse hiç şansımız kalmaz.
|
Ya hala istemeyenler var adam Michael Owen ya bundan ötesi var mı ?
|
ismi yeter
düşünsenize michael owenden dolayı lisanslı ürün satışlarında patlama olacak forması kapış kapış ;) böylece bize lisanslı kültürünü yerleştirir vereceğinden çok alacağı olacak yönetimin emin olun |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |