SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Şimdi de Ziya mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34606)

berduh 26.07.2012 03:11

Şimdi de Ziya mı?

[B][COLOR="red"]Daha önce Mehmet Yıldız ve Grosicki nin aklını bulandıran cin con lar şimdide Ziya ya mı kafayı taktılar?

[COLOR="blue"]
Sola Fathi ya da Ziya

Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle sol beke oyuncu arayan Galatasaray'ın Bundesliga takımlarından Mainz'da forma giyen Malik Fathi ve Sivassporlu Ziya Erdal'ı da gündemine aldığı ifade edildi. Kayserispor ile anlaşan Fathi'nin Galatasaray'ın teklifi üzerine imzayı ertelediği ileri sürüldü. Sivasspor'un ise Ziya için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor.[/COLOR]

[URL="http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/26/sola-fathi-ya-da-ziya"]KAYNAK[/URL]
[/COLOR][/B]

Caner POLAT 26.07.2012 03:26

Cevap: Şimdi de Ziya mı?

kaynak fotomaç dağılabiliriz

ZiDaNe58 26.07.2012 03:36

2 milyon artık aydını isteriz:D

ZiDaNe58 26.07.2012 03:46

2 milyon artı aydını isteriz:D

eyupk 26.07.2012 04:01

Galatasaray Sivasspordan anca Ziya Erdal'ın kramponlarını alır.

Countach 26.07.2012 07:19

[url]http://www.habervitrini.com/haber/transfer-canavari-gsaraydan-iki-bomba-daha-619822/[/url]

58hsn58 26.07.2012 08:09

Haberi kopyalarken keske siyahla yazilsaymis, tilabzortlularin renkleri gibi olmus... Tiksindim sabah sabah...

yorumyapıyombenya 26.07.2012 08:59

Şaşırılacak bir haber değil, Ziya mevcut sol bekler arasında fark yaratan bir isim, haber yalan olsa bile bu tip haberler oyuncular için reklamdır, spor severlerin dikkatını çeker Ziya'yı da teşvik eder daha iyi bir performans gösterir. Hemen eleştiri ile yaklaşmayalım.

59yigido58 26.07.2012 09:10

verelim ziya yı alalım sercan ve baroşu en azından sercanı bonservisiyle baroşuda kiralık yada ziyaya karşı sercan ve mehmet battalı yada sercan aydın yılmazı bizim için en karlısı bu olur vesley i kaçırmayalım dedim kaçmış arabistana gitmiş hemde sudan ucuza

cemahmety 26.07.2012 10:52

Ziyam işini bilir o gerçek Yiğidodur. Eğer olacaksa yönetim en azından Baros veya Sercan'dan bir tanesini istemeli. Başka şartlarda bu iş olmaz. Çünkü ziya korcan murat akça bu takımın geleceği olan futbolcuları

musa harun 26.07.2012 11:25

kiralık giderse kendisini geliştirebilir:rolleyes:

musa harun 26.07.2012 11:26

[QUOTE=59yigido58;797403]verelim ziya yı alalım sercan ve baroşu en azından sercanı bonservisiyle baroşuda kiralık yada ziyaya karşı sercan ve mehmet battalı yada sercan aydın yılmazı bizim için en karlısı bu olur vesley i kaçırmayalım dedim kaçmış arabistana gitmiş hemde sudan ucuza[/QUOTE]

biraz saçmalamışsın:mad::mad:

mdogan58 26.07.2012 12:03

Ulan Ziyanin ancak formasini alirlar diyecem, oda yok arkadas...

MEVLUTHOCAOGLU 26.07.2012 12:07

BEYLER BUNLAR GÜZEL ŞEYLER BIRAKIN KONUŞSUNLAR ALMAK İSTESİNLER ALT YAPININ NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU BİR KERE DAHA ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

sivaslıadem 26.07.2012 14:04

piyasa değeri artacak ama kafası karıştığı için performansı düşecek

nedir istanbuldan çektiğimiz
sivas sivas olalı bi timurdan bir de istanbul takımlarından çekti

HALIL 26.07.2012 14:14

saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi

pover58 26.07.2012 14:17

ya verin gitsin bence çok yetersiz.orayada saglam bir defans oyuncusu alın.

şarkışla 58 26.07.2012 14:19

Biz varya elimizdeki adamın kıymetini bilmiyoruz.Ziya 90 dk mücadele eden,defansif özellikleride olan,soldan devamlı bindirmeler yapan ve de yaşı çok genç olan bir topçumuz.Bu adam şimdi olmasa bile ileride en az 5 m.euroya satılacak adam.

YİĞİDO EMİR 58 26.07.2012 14:50

2 milyon + sercan veya çağları verirlerse olabilir ziya öyle ahım şahım bi solbek değil kaç asisti varr?

Morten58 26.07.2012 14:54

[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;797443]2 milyon + sercan veya çağları verirlerse olabilir ziya öyle ahım şahım bi solbek değil kaç asisti varr?[/QUOTE]

Ne tuhaf sivasLI'siniz ya anlayamadim gitti , öz Yigidolari satip , Disiplinsiz sahte Forvet mi alacagiz! Ziya gitti , 365 gün oynamayan Hayrettin mi koruyacak orayi ?

badboysefaa 26.07.2012 15:08

fener haberi değil ya birilerini rahatsız etmiş transfer teklifi :)

migroArmis 26.07.2012 20:04

Bu çocuğu vermesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar...Çok iş yapacak bu daha Sivasta...

adres58 26.07.2012 20:11

[QUOTE=HALIL;797436]saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi[/QUOTE]

Bu kadar saçma bir düşünce olamaz. Sen mevki oyuncusunun hele hele yan bek yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu biliyormusun. Kaldıki Ziyanın orta saha özellikli bir topçu olduğunu biliyormusun. Bilmiyorsan o zaman Anadolu Üsküdar da hangi mevki oynadığını bir araştır.

Ayrıca Kayseri Amrabatı isteyen takımlara karşı neler söylemişti. En kıymetli üç topçusunu isteyerek cevap vermişti. Gerçekleştiremediler ama istediler. Bu şu demek oluyor sevgili HALIL, bizim oyuncumuz her zaman değerlidir. Hiç bir takım bizim takımdan üstün değildir.

Ne münasebet GS ne yapsın Ziyayı. O kısaca bizim gözbebeğimiz. Çıkar ver gözbebeğini tek göz kal demek istemek gibi bir şey.

Bizde ki mental eksikliği işte....

85200258 26.07.2012 20:31

Normalde insanlara karşı agır sözler söylemeyi sevmem. bu söylediklerim malum şahısların tamamen sportif bilgisine olup şahsına degildir. Öncelikle bunun altını çiziyim.

Ziya Erdal'ı ben şu an fb nin kayseriden aldıgı hasan ali kaldırım da dahil sözde 3 büyük takımın hiçbirinin sol bekine degişmem.. Super ligde degişecegin bi sol bek var mı deseniz açıkcası o da yok. 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele eden. Sıfıra kadar inen pas ve orta yapma ve en önemlisi bi bek için asist yetenegi olan bi oyunucuyu neden begenmezsiniz? Gökhan gönülün sakatlık sonrası formsuzlugu sonrası belki bek oyuncuları içinde en istikrarlısı Ziya Erdaldır. Süper Ligde 35 maç oynayan bi istikrar abidesi. En önemlisi alt yapımızdan çıkardıgımız Sivasın çocugu Ziya Erdal. Arkadaş futboldan anlamıyorsanız Sinemaya gidin tiyatro izleyin yok illa sporla alakam olsun diyorsanız gidin Semih Saygıneri izleyin. Ama Allah için gelip şurda boş boş yorum yazmayın. Kamili satalım üzülmem Ziyayı satalım üzülürüm. Ziya gidecekse hakkını almalıyız. Hasan Ali Kaldırım denilen orta yapma özürlü topcunun degeri 4 milyon euroysa bizim Ziyamızı 5 milyondan ucuza satmak ihanettir.!!

adres58 26.07.2012 20:39

[QUOTE=85200258;797474]Normalde insanlara karşı agır sözler söylemeyi sevmem. bu söylediklerim malum şahısların tamamen sportif bilgisine olup şahsına degildir. Öncelikle bunun altını çiziyim.

Ziya Erdal'ı ben şu an fb nin kayseriden aldıgı hasan ali kaldırım da dahil sözde 3 büyük takımın hiçbirinin sol bekine degişmem.. Super ligde degişecegin bi sol bek var mı deseniz açıkcası o da yok. 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele eden. Sıfıra kadar inen pas ve orta yapma ve en önemlisi bi bek için asist yetenegi olan bi oyunucuyu neden begenmezsiniz? Gökhan gönülün sakatlık sonrası formsuzlugu sonrası belki bek oyuncuları içinde en istikrarlısı Ziya Erdaldır. Süper Ligde 35 maç oynayan bi istikrar abidesi. En önemlisi alt yapımızdan çıkardıgımız Sivasın çocugu Ziya Erdal. Arkadaş futboldan anlamıyorsanız Sinemaya gidin tiyatro izleyin yok illa sporla alakam olsun diyorsanız gidin Semih Saygıneri izleyin. Ama Allah için gelip şurda boş boş yorum yazmayın. Kamili satalım üzülmem Ziyayı satalım üzülürüm. Ziya gidecekse hakkını almalıyız. Hasan Ali Kaldırım denilen orta yapma özürlü topcunun degeri 4 milyon euroysa bizim Ziyamızı 5 milyondan ucuza satmak ihanettir.!![/QUOTE]

[IMG]http://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1339428586t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gif[/IMG]

psychology58 26.07.2012 21:06

Diyelim ki Ziya Kayserisporun futbolcusu ve basında bu haber çıkıyor..Şimdi bu habere inanmayan Fatih Terim bu oyuncuyu ne yapsın diyen arkadaşlar yine aynı şeyleri mi yazardı yoksa Kayserisporun yönetimini överek bizim yönetime niye böyle gençlere önem vermiyor diye gömermiydi ? Bunu gerçekten merak ediyorum...

ozledımeskıyı 26.07.2012 22:16

[QUOTE=HALIL;797436]saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi[/QUOTE]

Hakan Balta dan iyidir balta solda oynuyor gs de Ziya 10 kere oynar

58CeZa58 26.07.2012 22:33

ziyanin üstünde 3 oyuncu verilerse olur :D

58CeZa58 26.07.2012 22:37

hasan ali kaldirim hic begenmedigim bir oyuncu
milli maclarina baktim hata ingolstadtada gördüm adam korkak cok ama
önü bos olsun öne kosuyor topu veriyor biri yine
sonra geriye pas veriyor yani birkerede kosupta bi orta yapamadi
bu nasil fenere gitti hata nasil millit takima girdi anlamis degilim bugüne kadar
yani özelligi olmayan bir oyuncu!
ziya hasana 5 ceker

Respect58 26.07.2012 23:23

[B]Türk futbolunda sol bek sıkıntısı olduğu kaçınılmaz bir gerçekken neden bunu bir fırsata dönüştürmeyelim ?

Arkadaşlarında dediği gibi Ziya'dan iyi kaç tane yerli sol bek ismi sayabilirsiniz?Ben göremiyorum şahsen..

Yabancı kontenjanı olduğu için ne oluyor;eller yerliden yana tercih yapmak mecburiyetinde kalıyor.

Futbolda futboldan anlamak kadar ticaretten de anlamak lazım.Bizde bunu fırsata döştürecek yönetim var mı ki ?[/B]

Morten58 26.07.2012 23:52

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36354&token=74898[/IMG]

58svs58 27.07.2012 00:31

[QUOTE=badboysefaa;797445]fener haberi değil ya birilerini rahatsız etmiş transfer teklifi :)[/QUOTE]

haklısın burada fenev şak şak cısı çok

avare 27.07.2012 02:13

biz kiymetini bilemiyoruz ama o sivasin yetistirdigi nadir yeteneklerden insallah gitmez sivasta kalir

ardich 27.07.2012 04:21

Bu neya birinin futbolcusu sakatlanır bizinkine sulanırlar,bizim futbolcular 3 maç iyi oynasa hemen büyüklerle ilgili transfer dedikoduları başlar, teknik direktör bulamazlar yine bize koşarlar.Bizi bi rahat bırakın da gerçek sivassporu gösterelim

badboysefaa 27.07.2012 14:19

[QUOTE=58svs58;797490]haklısın burada fenev şak şak cısı çok[/QUOTE]

çokunda ötesinde adamlar süper final son maçımızda üstlerinde sivas forması altlarında fener forması ile maça gelmişti bu durum böyle oldukta kimse biz şöyle grubuz böle destekliyoruz demesin lütfen

HALIL 27.07.2012 14:48

benim demek istedigi gs ziya'yi almaz brezilyali olan 20 milyon olan ziyaninho'lari alir reklam için anlamadiniz mi ?

ayrica gs bizim grosicki'yi de istiyordu eneramo'yuda bunlara kanmayin basini yalanlari bu anadolu takimlarinin kafasini karistirmak için

Burak Çimen 27.07.2012 15:44

Artık ezber olmuş. Her iyi oynayan oyuncu ılle büyük takımlara gidecek. Sivasspor hep kucuk kalacak. Bu ne arkadas ezber olmus ya. Kalıp kendi memleketinin değerini artıracak adam.

Çılgın Türk 27.07.2012 18:49

[QUOTE=berduh;797389]

Sola Fathi ya da Ziya

Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle sol beke oyuncu arayan Galatasaray'ın Bundesliga takımlarından Mainz'da forma giyen Malik Fathi ve Sivassporlu Ziya Erdal'ı da gündemine aldığı ifade edildi. Kayserispor ile anlaşan Fathi'nin Galatasaray'ın teklifi üzerine imzayı ertelediği ileri sürüldü. Sivasspor'un ise Ziya için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor.[/COLOR]

[URL="http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/26/sola-fathi-ya-da-ziya"]KAYNAK[/URL]
[/COLOR][/B][/QUOTE]

Malik Fathi Kayserispor ile anlasti. Ya bu haber Balon ya da ....

kamışlı58 27.07.2012 20:32

ben gs dallamalarına inanmıyorum hiç sevmiyorum buraya yakışmıyor istanbul kokanaları

B.DUMANLI 27.07.2012 20:50

Akli selim bir insan bu haberi ciddiye bile almaz.Asli olmayan bir haber.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.