![]() |
Neden Başarısız Olalım ?
Giden-----Yerine Gelen
Sandro--->--->---[B]Aatif[/B] Rada--->--->--->-[B]Doğa[/B] Kıvanç--->--->---[B]Alican[/B] Cihan--->--->--->[B]Abdulkadir[/B] MuhammedAli--->-[B]Erhan[/B] Kaan--->--->--->[B]Şaban[/B] Senekcy--->--->-[B]?YOK?[/B] Eneramo--->--->-[B]Omotoyossi+YENİ FORVET(?N'doussel?)[/B] Görüldüğü üzere gecen sene giden bu sene gelen oyuncuları mevkiilerine göre eşleştirdim 7 kişi geldi+1 tane daha alınacak 8 kişi gitti bunlardan 5 kaleci olduğu için senecky gönderildi ve yerine kimse alınmadı.Diğer transferler ise çoğu gecen sene gidenlere göre daha iyi [B]Kıvanç ve Eneramo [/B]hariç... *[B]Kıvanç [/B]yerine alınan [B]Alican[/B] hakkında yorum yapamam nasıl bir oyuncu olduğunu bir kaç maç sonra anlarız ama kağıt üstünde Kıvanç daha iyi oyuncu olarak gözüküyor. *[B]Eneramo [/B]yerine alınan [B]Omotoyossi [/B]aynı mevkii oyuncusu olsalarda tam anlamıyla aynı görevleri üstlenecek forvet değiller bu nedenle Eneramo'nun yerine daha bir forvet almadık. ilk 11 'den giden tek oyuncu olan Eneramo bu nedenle ilk transferimiz bir forvet alarak gerçekleştirmeliydik ama hala gerçekleşmedi..İsmi geçen [B]Ndousse[/B]l Eneramo'nun yerini doldurabilir.[B]Carew[/B] yaşı nedeniyle bir soru işareti ama ben Abdulkadir'in ilk 11'i kapacağını düşünüyorum ve 10 gol barajını aşacak gibime geliyor yanına N'doussel güzel olur,[B]Omotoyossi ve Pedriel[/B] yedek olur Şöyle düz bir hesap yapalım geçen seneyi gayet başarılı bazı nedenlerle hakkettiğimizin 2-3 sıra altında 8.bitirdik.bu sene 8 oyuncu gönderdik,bunların sadece 1 tanesi ilk 11'den gerisi hep yedek hatta ilk 18'e giremiyorlardı.Yerine aldığımız oyuncuların 6 tanesi eskilerden çok daha iyi futbolcular,en az 4 tanesi ilk 11'de oynuyacak kapasitede (Aatif,Doğa,Abdulkadir,Yeni forvet>(?N'doussel?)) [B]O halde Soruyorum siz[/B] [B][U]BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ?[/U][/B] |
Cevap: Neden Başarısız Olalım ?
O halde Soruyorum size
BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ? |
Ksr bakma benim hiç inancım yok hersene ne oldugu bellı olmayan adamları topluyolar ya tutarsa diye sıkıldık artık ..
|
Geçen sene yedek kulübemiz çok zayıftı ve takımiçi rekabet de pek yoktu lakin bu yıl daha iyi oluruz inş.
|
Bembeyaz bu sezon daha başarılı olacagimiza inanıyorum bunun sebepleri giden forvet yerine iki tane alınıyor atıf çok yetenekli ve forma nede olsa benim diyenler artık yedeğe çekilecek (uğur erman kamil...) basimizda yetkili kişi olacak vekaleten bakan değil kimse diyeceksiniz demeyecek takımın kafasi rahat inşallah ilk 3 sırada yer alacaz duseriz diyenlere inat
|
[QUOTE=babapiton;798056]
Şöyle düz bir hesap yapalım geçen seneyi gayet başarılı bazı nedenlerle hakkettiğimizin 2-3 sıra altında 8.bitirdik.bu sene 8 oyuncu gönderdik,bunların sadece 1 tanesi ilk 11'den gerisi hep yedek hatta ilk 18'e giremiyorlardı.Yerine aldığımız oyuncuların 6 tanesi eskilerden çok daha iyi futbolcular,en az 4 tanesi ilk 11'de oynuyacak kapasitede (Aatif,Doğa,Abdulkadir,Yeni forvet>(?N'doussel?)) [B]O halde Soruyorum siz[/B] [B][U]BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ?[/U][/B][/QUOTE] Burada mantik hatasi var. Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim.. |
haklısın kardeşim geçen senede diyorlardı aynı olacağız diye ama biz zoru başardık yine başarırız...;)
|
[QUOTE=58akif34;798063]Bembeyaz bu sezon daha başarılı olacagimiza inanıyorum bunun sebepleri giden forvet yerine iki tane alınıyor atıf çok yetenekli ve forma nede olsa benim diyenler artık yedeğe çekilecek (uğur erman kamil...) basimizda yetkili kişi olacak vekaleten bakan değil kimse diyeceksiniz demeyecek takımın kafasi rahat inşallah ilk 3 sırada yer alacaz duseriz diyenlere inat[/QUOTE]
Senin de bahsettiğin gibi Kamil ve Uğur başta olmak üzere çoğu oyuncumuzun alternatifi yoktu.Rıza hoca adamsızlıkdan son 20 dk da RADA gibi futbolla alakasız birini sahaya sürüyordu. |
[QUOTE=Çılgın Türk;798066]Burada mantik hatasi var.
Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim..[/QUOTE] sözüm direkt sana değil, yorumun içeriği ile ilgili. senin bu söylediğini her sezon başı onlarca insan bu forumlarda yazıyor. onları dinleyince bir anda şok oluyorsun, rakipler inanılmaz transferler yapıyor, yıldız yağdırıyor, sivasspor yönetimi ise uyuyor! komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor. mantık hatası burada işte. ben bu sene ilk 8'de olacağımızı ve ilk 6'yı zorlayacağımızı düşünüyorum. bunu da yazdım buraya. ;) zamanı gelince kopyalarım bu mesajı. :) kısacası benim görüşüm, eneramo'nun yeri hariç geçen seneden çok daha iyi/alternatifli bir kadromuz var ve rakiplerimiz de kesinlikle geçen senelerden çok daha iyi durumda değiller. |
[QUOTE=sebasteia;798071]sözüm direkt sana değil, yorumun içeriği ile ilgili. senin bu söylediğini her sezon başı onlarca insan bu forumlarda yazıyor. onları dinleyince bir anda şok oluyorsun, rakipler inanılmaz transferler yapıyor, yıldız yağdırıyor, sivasspor yönetimi ise uyuyor! komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor. mantık hatası burada işte.
ben bu sene ilk 8'de olacağımızı ve ilk 6'yı zorlayacağımızı düşünüyorum. bunu da yazdım buraya. ;) zamanı gelince kopyalarım bu mesajı. :) kısacası benim görüşüm, eneramo'nun yeri hariç geçen seneden çok daha iyi/alternatifli bir kadromuz var ve rakiplerimiz de kesinlikle geçen senelerden çok daha iyi durumda değiller.[/QUOTE] Arkadaşlar çabuk unutuyor işte mersin,kayseri şöyle transfer yapdı şöyle uçtu falan.Aynı mersin geçen sene de bjk dan ,gs dan bütün şöhretleri topladı,sonuç ne: hiç.Çok transfer çok başarı değildir,biz iskeleti koruyup akıllı transferlerle altternatifli iyi bir kadro oluşturduk. |
[B]Ligdeki bir çok takıma göre bir avantajımız var oda geçen yıl ki kadronun neredeyse tamamının duruyor olması.Takımdaki herkes bir birini tanıyor.
Şuanda tek sorun Eneramonun yerinin doldurulamaması.AMA bana öyle geliyor ki bu sorun takımı hepten etkileyebilir.Geçen yıl Eneramo'suz maçlarda bunu gördük.Takım sahada Eneramo'yu ararsa işimiz zor.Başı kesilmiş boğa gibi sağa sola gideriz ortaya birşey çıkaramayız. Oyun anlayışıda çok önemli takımın geleceğini görebilmek açısından.Eğer ileride topu tutan bir oyuncunuz yoksa ayağa pası iyi yapmalısınız.Ortasahanızda topu tutan adamınız olmalı.Bizim takıma baktığımızda bir Kadir var başka yok.Eğer Eneramo tipinde farvet almayacaksak Barca gibi pas yapmamız gerekir.Aksi taktirde her top kalemizde tehlike oluşturabilir. Birde herkes defanstan şikayetci.Ben katılmıyorum buna.Defans oyuncularını tek tek ele aldığınızda süper lig için fazlasıyla yeterli olduğunu görebilirsiniz.Bence sorun tamamen oyun anlayışıyla alakalı.Eğer takım savunmasını yerleştirebilirsek ve biraz daha dengeli bir oyun tercih edersek bence çok zor gol yiyen takımlardan biri olabiliriz. Eğer ileride top tutan elemanımız olmaz ve geçen yıl gibi sürekli ofansı düşünürsek her top duvara çarpar gibi geri gelir ve gol olur.3ler 5ler havada uçuşur. Bence geleceğimizi yönetimin forvet transferi o olmazsa Rıza hocanın taktik bilgisi belirleyecek.İkiside başarısız olursa bizde saç kalmaz heralde..[/B] |
hazırlık maçlarında gördük ki kolay gol yemeye devam ediyoruz. bu yüzden başarısız olabiliriz.
|
rıza hoca karıyerindeki hocaya yakışmıyor yada hoca bu işi bilmiyor
biloyu arar olduk ne transfer ne hazırlık maçları fiyasko |
[QUOTE=Respect58;798079][B]Ligdeki bir çok takıma göre bir avantajımız var oda geçen yıl ki kadronun neredeyse tamamının duruyor olması.Takımdaki herkes bir birini tanıyor.
Şuanda tek sorun Eneramonun yerinin doldurulamaması.AMA bana öyle geliyor ki bu sorun takımı hepten etkileyebilir.Geçen yıl Eneramo'suz maçlarda bunu gördük.Takım sahada Eneramo'yu ararsa işimiz zor.Başı kesilmiş boğa gibi sağa sola gideriz ortaya birşey çıkaramayız. Oyun anlayışıda çok önemli takımın geleceğini görebilmek açısından.Eğer ileride topu tutan bir oyuncunuz yoksa ayağa pası iyi yapmalısınız.Ortasahanızda topu tutan adamınız olmalı.Bizim takıma baktığımızda bir Kadir var başka yok.Eğer Eneramo tipinde farvet almayacaksak Barca gibi pas yapmamız gerekir.Aksi taktirde her top kalemizde tehlike oluşturabilir. Birde herkes defanstan şikayetci.Ben katılmıyorum buna.Defans oyuncularını tek tek ele aldığınızda süper lig için fazlasıyla yeterli olduğunu görebilirsiniz.Bence sorun tamamen oyun anlayışıyla alakalı.Eğer takım savunmasını yerleştirebilirsek ve biraz daha dengeli bir oyun tercih edersek bence çok zor gol yiyen takımlardan biri olabiliriz. Eğer ileride top tutan elemanımız olmaz ve geçen yıl gibi sürekli ofansı düşünürsek her top duvara çarpar gibi geri gelir ve gol olur.3ler 5ler havada uçuşur. Bence geleceğimizi yönetimin forvet transferi o olmazsa Rıza hocanın taktik bilgisi belirleyecek.İkiside başarısız olursa bizde saç kalmaz heralde..[/B][/QUOTE] Eneramo diye tutturan arkadaşlara sen çok güzel cevap vermişsin.Barcada veya üst düzey takımlarda tank gibi ağır bir tane eneramo tipinde adama rastlayamazsın.O çağdışı futbolu Yunan milli takımı gibi nesli tükenmiş takımlar oynuyor,pivot santrfora topu at ne yaparsa yapsın.Senin de belirttiğin gibi ortasahada top yapacak atıf,kadir ,doğa,erman,cerny vb oyuncularla bu sene daha etkili top yaparız ve daha çok gol atarız. |
Arkadaşlar herkes eneramo diyor ama bence en büyük problem Kadirin yanı için çünkü stoperlerin çok üst düzey olmadığı açık ve net. Bu yüzden defansa daha önde pres yaparak başlamalıyız. Kıvanç bazen sakattı bazen cezalı ama Bursa maçını unutmayalım kadıköyde 3-1 yenildik. O kadrodan Kıvanç değişince 4-0 yendik. Tabi farklı faktörler de vardı ama Batalla'ya adım attırmamıştı. Burası çok önemli
|
Başarısız olamayacağımıza inananmayin bence bu sene kesin basari gelecek. Geçen sene de karamsarlik yaptı bazı arkadaşlar. Sonuç: Başarı.. Bence cok iyi bir hocamiz var çok akil isi mantıklı transferler yapıyor. Olabildiğince iskelet kadroyu bozmayip alternatifli bir kadro oluşturdu Rıza Hoca...
|
kardeşim tamamda aldığımız oyuncular piyango nerden biliyosun otomoyossinin sadrodan iyi oynadığını ha oynayablir inşallahda oynar ama soru işareti hep 2. olarakta geçen sene ligde ankaragücü manisa samsunspor antalya gibi vasat takımlar vardı şimdi bakıyosun kasımpaşaa elazığspora nerelerden adam getiriyolar biz izliyoruz sadece işte bizim rakiplerimiz çalışıyor bişeyler yapıyor yöneticileri ben hiç zannetmiyorum onlar kadar bu iş üstünde durduklarını bizimkilerin
|
[QUOTE=Ferhat06;798089]Eneramo diye tutturan arkadaşlara sen çok güzel cevap vermişsin.Barcada veya üst düzey takımlarda tank gibi ağır bir tane eneramo tipinde adama rastlayamazsın.O çağdışı futbolu Yunan milli takımı gibi nesli tükenmiş takımlar oynuyor,pivot santrfora topu at ne yaparsa yapsın.Senin de belirttiğin gibi ortasahada top yapacak atıf,kadir ,doğa,erman,cerny vb oyuncularla bu sene daha etkili top yaparız ve daha çok gol atarız.[/QUOTE]
kardeşim eneramo mu tank gibiydi bırak allah aşkına eneramo tamam hızlı değildide topla koşarken kimseyi yanına yaklaştırmıyodu mübarek biçer döver gibi yardırıyodu |
[QUOTE=cagatayakcil;798097]kardeşim tamamda aldığımız oyuncular piyango nerden biliyosun otomoyossinin sadrodan iyi oynadığını ha oynayablir inşallahda oynar ama soru işareti hep 2. olarakta geçen sene ligde ankaragücü manisa samsunspor antalya gibi vasat takımlar vardı şimdi bakıyosun kasımpaşaa elazığspora nerelerden adam getiriyolar biz izliyoruz sadece işte bizim rakiplerimiz çalışıyor bişeyler yapıyor yöneticileri ben hiç zannetmiyorum onlar kadar bu iş üstünde durduklarını bizimkilerin[/QUOTE]
Yazıyı iyi okumamışsın anlaşılan ben mevkii mevkii değerlendirme yaptım Sandro'yu Aatif'la karşılaştırdım eğer Aatif Sandro'dan daha kötü oyuncu çıkarsa üyeliğimi iptal ederim :) ve omotoyossi'nin yetersiz olduğunu belirttim... |
[QUOTE=babapiton;798100]Yazıyı iyi okumamışsın anlaşılan ben mevkii mevkii değerlendirme yaptım Sandro'yu Aatif'la karşılaştırdım eğer Aatif Sandro'dan daha kötü oyuncu çıkarsa üyeliğimi iptal ederim :) ve omotoyossi'nin yetersiz olduğunu belirttim...[/QUOTE]
kardeşim benim asıl anlatmak isteğim şey sandro bundan iyi falan değil zaten Aatif iyi oyuncu tamam onu biliyoruz ama omotoyossi ndoussel falan kim biliyor bunlar piyango değilde ne?? neden işi şansa bırakıyorlar ki ? ha belki gelecek omotoyossi bi sezonda 15 gol 10 asist yapacak buda olabilir ama hep soru işareti olan futbolcuları alıyoruz anlatmak istediğim bu |
İskelet olarak Sivassporun takım yapısı fena değil...Bunu her zamanda söyledik zaten...Yanlız Sivassporu değerlendirirken Süperligdeki diğer takımlarıda gözönünde bulundurup değerlendirmek gerekir..Hakedilen yer bence tartışılır ama Sivasspor takımı benim umduğumun üstünde başarılı bir sezon geçirmişyitki ben buna net bir şekilde başarı olarak nitelendiririm..Üstüne basark söylemek istediğim konu ise Sivasspor takımının daha başarılı olması için bir kaç güzel takviyenin yanısıra Rıza hocanın ''sürekli önde oynama'' ''Sürekli hücum futbolu oynatma'' hevesini bir an önce gözden geçirmesi gerekiyor..Eğer bunu başarıp aklıselim futbol oynatırsa göreceksinizki Sivasspor çok daha başarılı olacaktır..Tamam hücüm futbolu güzel bir yaklaşım ama her takıma karşı da oynatılmaz..Dikkat edin geçen sezon hep bu konuda örnekler verdik rakip takımın hızlı bir kaç oyuncusu varsa defansın arkasına atılan topların yuzde doksanı gol olup Sivasspor bu maçlarını farklı bir şekilde vermiştir...Oyun anlayışının aklı selime dönnmesi gerek diye düşünüyorum...
|
Oturmuş kadro diyorsunuz,iskelet diyorsunuz ve bunu takımın skorer ismi(Eneramo) gidince söylüyorsunuz.Nerde forvet? Geldiler,oynadılar da uyum mu sağlayamadılar.Her şey için çok ama çok erken.Umarım takım mücadele gücünü kaybetmez aksine daha fazla agresif oyuna döner.Sahada sadece bunları görsek sıralamadaki yerimize ses çıkarmayız.
|
[QUOTE=sebasteia;798071]sözüm direkt sana değil, yorumun içeriği ile ilgili. senin bu söylediğini her sezon başı onlarca insan bu forumlarda yazıyor. onları dinleyince bir anda şok oluyorsun, rakipler inanılmaz transferler yapıyor, yıldız yağdırıyor, sivasspor yönetimi ise uyuyor! komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor. mantık hatası burada işte.
ben bu sene ilk 8'de olacağımızı ve ilk 6'yı zorlayacağımızı düşünüyorum. bunu da yazdım buraya. ;) zamanı gelince kopyalarım bu mesajı. :) kısacası benim görüşüm, eneramo'nun yeri hariç geçen seneden çok daha iyi/alternatifli bir kadromuz var ve rakiplerimiz de kesinlikle geçen senelerden çok daha iyi durumda değiller.[/QUOTE] Son üc senede bu takimin iki sene kümede zor tutundugunu göz önüne alirsak transferlere elestirisel yaklasanlarin o kadar da haksiz olmadigini görürüz. Transferleri yeterli olup olmadigini ligin ilk 7-8 haftasinda görürüz. Simdi ilk 8'e girer diyen de son 5'e kalir diyen de fal ackmaktan baska birsey yapmis olmaz... |
hepimiz endiseliyiz bizi bu durumlara getirenler utansin ne diyelim ki
|
Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim..[/QUOTE] Evet düz mantık yaklaşımına katılıyorum. Geçen sezon bir çok takımın zayıf olması ve bizimde o sezon içindeki süreçten uzak tutulması hem hırs hemde başarı getirdi. Şu ana kadar bir çok süper lig takımı kaliteli saydığımız ama sahada varsayımlara dayanacak oyuncularla lige başlayacak olmaları onları bizden üstün gösteriyor. Yani kağıt üzerinde kuvvetliler. Fakat oturmuş bir kadro hüviyetine sahip değiller. Gerçi bu terimi futbolda hiç anlayamamışımdır. Çünkü dili evrenselliği bir olan bu oyunda 3-5 maç sonra oturabilecek bir kadro oluşturabilirsiniz. Şimdi karşımızda 2 seçenek var... 1-Oturmuş bir kadro 2-Yeni ve kaliteli isimlerle oluşturulmuş bir kadro... Sonuçlara bakılırsa şu ana kadar oturmuş kadronun başarısızlığı mevcut, diğerini ise ancak lig başlaması ile öğrenebileceğiz. Yoksa babapiton hocamın yaklaşımıda doğru ama sonuç!!!?? Maalesef Sıfırdan öte... Onuda bekleyip göreceğiz... |
[QUOTE=adres58;798133]Evet düz mantık yaklaşımına katılıyorum. Geçen sezon bir çok takımın zayıf olması ve bizimde o sezon içindeki süreçten uzak tutulması hem hırs hemde başarı getirdi. Şu ana kadar bir çok süper lig takımı kaliteli saydığımız ama sahada varsayımlara dayanacak oyuncularla lige başlayacak olmaları onları bizden üstün gösteriyor. Yani kağıt üzerinde kuvvetliler. Fakat oturmuş bir kadro hüviyetine sahip değiller. Gerçi bu terimi futbolda hiç anlayamamışımdır. Çünkü dili evrenselliği bir olan bu oyunda 3-5 maç sonra oturabilecek bir kadro oluşturabilirsiniz. Şimdi karşımızda 2 seçenek var... 1-Oturmuş bir kadro 2-Yeni ve kaliteli isimlerle oluşturulmuş bir kadro...
Sonuçlara bakılırsa şu ana kadar oturmuş kadronun başarısızlığı mevcut, diğerini ise ancak lig başlaması ile öğrenebileceğiz. Yoksa babapiton hocamın yaklaşımıda doğru ama sonuç!!!?? Maalesef Sıfırdan öte... Onuda bekleyip göreceğiz...[/QUOTE] Oturmuş kadronun başarısızlığını hazırlık maçları için değerlendiriyorsanız size katılırım ..Geçen sezondan bahsediyorsanız bence olması gerekenden çok daha başarılı olmuştur Sivasspor... |
N'Doussel Sivasspor'da
Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi. %99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ... |
[B] geçen senekı eksıklerımızı kapatamayışımız
kadırın yanına oyunun ıkı yonunu de oynayan adam alamayışımız stopere dogru duzgun bır adam alamayışımız ve iyi bir kaleci transferi yapamayışımız. bu sene bunların yerını dolduramazsak gecen seneye gore sıkıntı cekecek gıbıyız ama umarım eksıklerımızı ıyı tesbıt eder hazırlık maclarındakı hatalarımızdan dersler cıkarırız aslına bakarsanız hazırlık maclarında yenılmelerımız ıyı oldu o macları bır sekılde yenseydık yada berabere kalsaydık bu hatalrı lıg maclarında yapacaktık ama dedıgım gıbı ınsallah bu yenılgılerden der cıkarmışızdır[/B] |
EN BUYUK KAYIP KIVANÇÇ
|
Kağıt üzerinde güçlenmiş görünüyor inşallah sahada da öyle olur bekleyip göreceğiz
|
aatif süper ve çok kaliteli bi oyuncu ama diğer transferlerin hepsi vasatttt!!!
bu kadro yetersiz bu kadroyla düşeriz biz düşeriz durum tehlikeli önlem şart çok iyi bi kaleci ve çok iyi stoper şartttt |
KOLTUK SALLANIYOOOOORRRRR
|
bende bu kadro ile düşecegimizi düşünüyorum süper lig de yenebilecegimiz takım yoktur umutsuzca seyrediyorum yönetim de gayretli degil beleş oyuncu arıyorlar
|
Futbol da çok güzel bir söz var.Defans hücumdan başlar.İşte bizimde yapamadığımız bu işte.Biz herşeyi Kadir-Navratil-Rajnoch a bırakmışız bu üçlünün o günkü performansı bizim ya fark yememizi sağlıyor ya da gol yemememizi sağlıyor.Hücum hattında ve orta saha da oynayan topçuların da adam kovalama ve pres konusunda defans oyuncularına yardımcı olması gerekiyor.Yani Navratil-Rajnoch ikilisi bir maçta atıyorum 20 kere rakiple karşı karşıya kalması başka 10 kere kalması başka.Artı bizim sürekli hucum düşünen bir oyun yapımız var.Bu da özellikle kaptırılan tıoplarda defansımızın sürekli yıpranmasına neden oluyor.Bu sezon defansa da önem vermeli ve dengeli hücumlar yapmalıyız artı bunu yapacak kadromuzda var.Yani Kadir-Atıf-Grosicki-Cerny-Erman top yapabilirler
|
bu sene ligden düşeriz tebdir almazsak tabiki
|
[QUOTE=SiVaS YıKıLMaZ;798200]aatif süper ve çok kaliteli bi oyuncu ama diğer transferlerin hepsi vasatttt!!!
bu kadro yetersiz bu kadroyla düşeriz biz düşeriz durum tehlikeli önlem şart çok iyi bi kaleci ve çok iyi stoper şartttt[/QUOTE] [B]sen 2. yada 3. lig oyncu ne bekliyon????? tesekkür Yönetim ve Hocam[/B] :mad::mad::mad: |
[QUOTE=adres58;798133]Evet düz mantık yaklaşımına katılıyorum. Geçen sezon bir çok takımın zayıf olması ve bizimde o sezon içindeki süreçten uzak tutulması hem hırs hemde başarı getirdi. Şu ana kadar bir çok süper lig takımı kaliteli saydığımız ama sahada varsayımlara dayanacak oyuncularla lige başlayacak olmaları onları bizden üstün gösteriyor. Yani kağıt üzerinde kuvvetliler. Fakat oturmuş bir kadro hüviyetine sahip değiller. Gerçi bu terimi futbolda hiç anlayamamışımdır. Çünkü dili evrenselliği bir olan bu oyunda 3-5 maç sonra oturabilecek bir kadro oluşturabilirsiniz. Şimdi karşımızda 2 seçenek var... 1-Oturmuş bir kadro 2-Yeni ve kaliteli isimlerle oluşturulmuş bir kadro...
Sonuçlara bakılırsa şu ana kadar oturmuş kadronun başarısızlığı mevcut, diğerini ise ancak lig başlaması ile öğrenebileceğiz. Yoksa babapiton hocamın yaklaşımıda doğru ama sonuç!!!?? Maalesef Sıfırdan öte... Onuda bekleyip göreceğiz...[/QUOTE] Biraz sabir ve hosgörü ,lütfen. |
[QUOTE=ZARALI_ENGIN;798214]KOLTUK SALLANIYOOOOORRRRR[/QUOTE]
Dikkat etde senin koltuk sallanmasin.Sivasspor´da kimsenin koltugu sallanmaz,evlat. |
Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim..[/QUOTE] Her sene aynı şey oluyor zaten millete bak uhuhuhuhuhuuh neler alıyolar bakıyon fıs |
[QUOTE=keko 58;798249][B]sen 2. yada 3. lig oyncu ne bekliyon?????
tesekkür Yönetim ve Hocam[/B] :mad::mad::mad:[/QUOTE] 2. 3. ligden kimse yi almadık ne saçmalıyon sen |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:38. |