![]() |
Taraftarın İstekleri
Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım; 1-) [B]Stada giriş[/B] turnikeleri ile [B]çıkış[/B] kapıları çok [B]acil düzenlenmeli[/B]. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. [B](izmirliyigido)[/B] 2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı [B]amblemler düzeltilmeli[/B]. [B](GokhanTurna)[/B] 3.) [B]İnternet'de ürünlerin satışı[/B] için sanal mağaza açılmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 4.) Kulüp [B]resmi sitesi daha güncel[/B] olmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 5.) [B]Formalarla[/B] ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? [B](GokhanTurna)[/B] 6.) Gol sonrası çalınan [B]müzik[/B] değişmeli [B](sinan-58)[/B] 7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu [B]o yazı[/B] yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! [B](SiVaS YıKıLMaZ)[/B] 8.) Maça [B]pankart[/B] qetiriyoruz içeri almıyorlar [B](kanka5885)[/B] 9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez [B]Anons[/B] edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. [B](buraks58)[/B] 10.) [B]25.000 kişilik[/B] Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. [B](yorumyapıyombenya)[/B] 11.) Bütün [B]deplasmanlara otobüs[/B] sağlanmalı takım yalnız kalmamalı. [B](EsEnTePeLi)[/B] 12.) Tuvaletlerin [B]temizliği[/B] ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... [B](adres58)[/B] 13.) [B]Sivasspor Tv[/B] kurulsun. Alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin. Genc yeteneklerimizi bizde seyredelim, Tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir. [B](avare)[/B] 14.) Tam donanimli, icerisinde tamamen [B]Sivasspor urunleri bulunan bir arac 15. Bozuk para kepazeliği...[/B] dusunulebilir. Sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza Sivasspor urunleri ulastirilmis olur. İnaniyorum ki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmun kalir hemde kulup kazanc saglamis olur [B]Birden fazla oy kullanabilirsiniz...[/B] . |
Cevap: Taraftarın İstekleri
[B]2.)[/B] Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli.
[B]3.)[/B] İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı. [B]4.)[/B] Kulüp web sitesi daha güncel olmalı. [B]Not:[/B] Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? |
2.stattaki bozuk turnikeler tamir edilmeli bir bileti yüzlerce defa okumamalı.
3. gol sonrası çalınan müzik değişmeli |
öncelikle güzel bi konu
1.kulüp otobüsünde gerçek armamız olsun 2.stadda eskiden anadolununyıllar süren susukunluğunun çığlığıdır sivasspor yazıyordu o yazı yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! 3.taraftarlar birleşmeli sağa sola gidilmemeli maratonda buluşmalı taraftarlar 4.VE TABİKİ ARTIK ŞAMPİYONLUK !!!! |
ve birdefutbolcularımız maça çıkarken nuri alçonun operasyon müziği çalsa bence süper olur :D
|
1-
2- 3- 4- 5- Saten Böyle bir Yönetim Sivasspor Taraftarinin Degerini Bilseydi Şimdiye Çok şey Başarmiştik Gurbetcilerimiz Maça pankart qetiriyor içeri Almiolar Yazikkk |
gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber [B]asisti yapan oyuncununda adı bir kez söyletilmeli. [/B]takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
|
25000 Kişilik Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular bunun hesabını versinler tek isteğim bu.
|
benim istegim taraftarlardan, lutven maclarda kufur etmeyelim,sonuc ne olursa olsun takimimiza zarar verecek tezahurattan kacinalim bu sezon ligin en centilmen takimi biz olalim bide maca sadece cekirdek yemeye gitmeyelim
|
Avrupa´daki Yigidolarin daha cok ürün almak icin imkanlari olmali . Yani Internetden Ürünler alabilmek icin
|
Adidas Oliviumlarda forma satışı olmalı
|
[QUOTE=izmirliyigido;799647]Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım; 1-) [B]Stada giriş[/B] turnikeleri ile [B]çıkış[/B] kapıları çok [B]acil düzenlenmeli[/B]. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. [B](izmirliyigido)[/B] 2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı [B]amblemler düzeltilmeli[/B]. [B](GokhanTurna)[/B] 3.) [B]İnternet'de ürünlerin satışı[/B] için sanal mağaza açılmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 4.) Kulüp [B]resmi sitesi daha güncel[/B] olmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 5.) [B]Formalarla[/B] ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? [B](GokhanTurna)[/B] 6.) Gol sonrası çalınan [B]müzik[/B] değişmeli [B](sinan-58)[/B] 7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu [B]o yazı[/B] yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! [B](SiVaS YıKıLMaZ)[/B] 8.) Maça [B]pankart[/B] qetiriyoruz içeri almıyorlar [B](kanka5885)[/B] 9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez [B]Anons[/B] edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. [B](buraks58)[/B] 10.) [B]25.000 kişilik[/B] Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. [B](yorumyapıyombenya)[/B] .[/QUOTE] tebrik ediyorum sizleri yigidolarim hepsi birbirinden guzel fikirler insallah yonetimimiz hepsini halleder ama pek umitli degilim bizi dinlemeliler en buyuk sorun bence taraftari hiç kaile almiyorlar bile . aklima birkaç fikir gelince yazacam izmirliyigido kardesim çunku çok var |
[B]Avrupada oldugu gibi maç esnasında oyuncuları gaza getirme adına oyuncuların ismi anons edilmeli,Bu olay belki taraftarlarıda gaza getirebilir.[/B]
|
Maraton tribünün en üstündeki gecis koridoruna taraftar alınmamalı orda ayakta mac izlemeye musade edilmemeli. Gecen sezon kac kisi üstümüze yıkıldı bu yüzden
|
[QUOTE=GokhanTurna;799648][B]2.)[/B] Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli.
[B]3.)[/B] İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı. [B]4.)[/B] Kulüp web sitesi daha güncel olmalı. [B]Not:[/B] Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ?[/QUOTE] Amblemler konusunda sanırım ikimiz rahatsızız. Yukardakilerin hepsine katılıyorum. Ayrıca başkanımız şu soyadı yazım karmaşasına son nokta koymalı rahatsız olmuyor mu bilmiyorum. Herkes başkanın soyadını farklı yazıyor. Başkanın bir konuşma arasında çıkıpta soyadımın doğru yazılışı [B]OTYAKMAZ[/B] demesi gerek. Bu kargaşaya son vermeli. |
Kulübe basın sözcüsü alınmalı. Transfer dedikoduları vb. Konularda taraftar basın sozcusunden olmasa da resmi siteden aydinlatilmali.
|
[QUOTE=Burak Çimen;799674]Kulübe basın sözcüsü alınmalı. Transfer dedikoduları vb. Konularda taraftar basın sozcusunden olmasa da resmi siteden aydinlatilmali.[/QUOTE]
Amcaya sormuslar. Sivasspor resmi sitesi varmi diye. Cvp: Resmi site mi? Resmi site ne arar la Sivasda demis [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36506&token=47859[/IMG] |
bu sorulara cevap aramayın. boşuna beklersınız zamanınıza yazık gençlik. bu sorunlar kimin umrunda ? bir muhatap Var mı karşınızda?
YOKKKKKKKKKK... !!! |
Sanal Alışveriş Sitesi gerçekten çok yararlı olacaktır ...
|
hayir bizim site çok takip ediliyor herkez tarafindan yumrugumuzu masaya koyarsak hep beraber buyuk tepki gostersek burada hep beraber kimse duramaz karsimizda butun siteler'de haberimiz çikar yigidolardan'dan buyuk tepki diye o zaman yonetim birsey yapmaz ise iyice gozumuzden duserler
|
[QUOTE=chatlaq;799672]Amblemler konusunda sanırım ikimiz rahatsızız. Yukardakilerin hepsine katılıyorum.
[/QUOTE] Amblemler konusunda rahatsız olanlara beni de ekleyin. Bence bu sıkıntıların en önde gelenlerinden biri ama sanırım herkes aynı görüşte değil. |
bu sorulara cevap aramayın. boşuna beklersınız zamanınıza yazık gençlik. bu sorunlar kimin umrunda ? bir muhatap Var mı karşınızda?
YOKKKKKKKKKK... !!! |
eger bu sorunlarin bi kactanesi duzelirse, taraftar yine cogalir bence...
hepside birbirinden onemli sorunlar, insallah yonetim sesimizi duyarda, ilerleme olur... |
Yönetim taraftara destek olmalı yanlız bırakmamalı polisle tanıştığında veya güvenlik le olaya müdahale etmeli giriş çıkışlarda belgesi taraftardan önce parasını veren taraftar statta yerini almalı eğer ücretsiz taraftar alınacaksa normal Taraftar zarar görmeyecek şekilde olmalı
|
Allah göstermesin ama sehitlerimiz olunca taraftara türk bayragi dagitilsin siyah forma giyelim stadda tek tek isimleri okunsun tezahürat yapalim sehitlerimiz adina ama rakip tribünle karsilikli dayanisma olsun yani
|
Biraz gündemi takip edelim ya lig sadece hafta sonu oynaniyor hafta ici bir gelisme olursa onu göz önüne serelim aktif olalim ve cekirdek satisi durdurulsun!!!
|
[B][B]Resmi sitemizin güncellenmesi
Yönetimin taraftar grublarıyla işbirliği yapması Harika bir konu herkesin istediğinde bütünleşerek bunu yönetime bi mektup ile bildirebiliriz.[/B][/B] |
[B] 1- [/B] Taraftarın daha coşkulu olması ve rakip takıma baskı için davulların içeri alınması eskişehir taraftarı içeriye bando ekibiyle giriyor.
[B] 2- [/B] Pankart ve bayraklar içeri alınsın uzaktan bakınca hiçte taraftar varmış gibi durmuyor stadda. [B] 3- [/B] Basın sözcümüz olmalı ama gerçekten o görevi yerine getirebilecek birisi olmalı. |
bos konusmayan bir basin sozcususu istiyoruz bu taraftar çok bilgisiz kaliyor rezalet skandal :mad: !!!
biz de taraftarlar olarak stadi doldurmamiyiz her ne olursa olsun |
Yönetim ile taraftar arasında bir toplantının hasıl olmasını istiyoruz, hatta TALEP EDİYORUZ... Çünkü birebir temas, sorunları daha kolay aşmamızı ve çözümün sağlanması adına daha etkin olacağı kanaatindeyim.
|
takım otobüsümüze şu yazıyı yazsınlar bence SUYU SERT YİĞİDİ MERT YİĞİDOLAR
|
Genelde bütün arkadaşlar eksiklileri dile getirmişler.
Stad hoparlörlerinden devamlı taraftarı ateşleyecek marşlar,sözler söylenmeli. Maçtan önce tüm futbolcular tribünlere çağrılmalı Netten ürünsatışı olmalı |
[QUOTE=adres58;799720]Yönetim ile taraftar arasında bir toplantının hasıl olmasını istiyoruz, hatta TALEP EDİYORUZ... Çünkü birebir temas, sorunları daha kolay aşmamızı ve çözümün sağlanması adına daha etkin olacağı kanaatindeyim.[/QUOTE]
Son derece mühim ve haklı bir teklif,meselelerin birebir konuşulması bir çok sıkıntıyı hal yoluna koyar. |
1[b]ADAM GİBİ KONUŞMASINI BİLEN BASIN SÖZCÜSÜ AYARLANMALI 2 RESMİ SİTE HABERLERİ İLK ELDEN VERMELİ CANLI FAAL OLARAK FAALİYET GÖSTERMELİ
3 YÖNETİCİLERDEN EN AZ 1TANESİ MAÇ BAŞLIYANA KADAR TARAFTARIN İÇNDE OLMALI POLİSE ÖZEL GÜVENLİĞE ANARJİ TERÖR YAPTIRMAMALI 4 STADYUM TEMİZLİĞi GİRİŞ ÇIKIŞLARIN DÜZENE SOKULMASI [/b] |
[B]BOZUK PARA SAÇMALIĞI[/B]:mad:
|
[QUOTE=58^SiVaS^58;799662]Avrupa´daki Yigidolarin daha cok ürün almak icin imkanlari olmali . Yani Internetden Ürünler alabilmek icin[/QUOTE]
aynen benimde tek istegim suanda bu |
Bütün deplasmanlara otobüs sağlanmalı takım yalnız kalmamalı.
|
Tuvaletlerin temizliği ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... :D
|
sivasspor tv kurulsun
alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin genc yeteneklerimizi bizde seyredelim,tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir |
[QUOTE=avare;799758]sivasspor tv kurulsun
alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin genc yeteneklerimizi bizde seyredelim,tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir[/QUOTE] isteğinizdir saygı duyuyorum ama şuan için ütobik bişey. ondan önce yapılan işlerin hakkıyla ve profesyonelce yapılması lazım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:14. |