![]() |
Lig Tv Reklamlarında Neden Sivasspor Yok!
Lig tv nin yeni sezon reklamlarında aşk bazen 6 harflidir serisinde mersin idman yurdu samsun trabzon beşiktaş gs fb bursa antalya varken sivas niye yok biraz baskı yapmalıyız [url]http://www.ligtv.com.tr/haber/ask-6-harflidir[/url]
|
Cevap: Lig Tv Reklamlarında Neden Sivasspor Yok!
[B]Sivasta Sivasspor yokki reklamda olsun bilader..[/B]
|
sivas kendını ıyı reklam yapamıyorkı lig tv yapsın ayrıca ordakı takımlardan tek samsunla antalyanın doğru düzgün taraftarı yok gibi diğerlerininkini söylemeye gerek yok
|
sonuçta sadece biz değil kayseri,antep,ordu gib itakımlarda yok büyütülecek bişey değil
|
Sivasspor'un varlığı yokluğu belli değil ki ligi yeni çıkmış bir takım sanki
|
Bizi şampiyonluğa oynadığımız dönemlerden beri hiçbir zaman çekemedi lig tv. Bunu hepimiz biliyoruz arkadaşlar, özellikle bu sezon trabzon maçından sonra özellikle farkına vardım
|
valla cok imrendim videolari seyredince,bizimde güzel bir reklamimiz olmasi gerektigini düsünüyorum
|
Reklama gerek yok eskiler tanır bizi.
|
[B]Gerçekten harika olmuş hepsini tekrar tekrar izledim. İlk defa, 1 defa tüm arma sevdalıları kenetlensın ve e-mail atalım lig tv'ye. Biz daha çok hakediyoruz. Şampiyon olamasakta şampiyonluk meşalesini cok zaman sonra yenıden gezdırdiğimiz için hakediyoruz. [/B]
|
Bos konular bunlar, onlar ister versin adimizi ister vermesinler Sivasspor yine buyuktur r bizim kalbimizde
|
[QUOTE=asabibaba;799932][B]Sivasta Sivasspor yokki reklamda olsun bilader..[/B][/QUOTE]
haklısın bilader geçen erzıncanda fener maçını iylıyoruz 5 kisı geldi 5 ide fener formaları sırthna 58 yazdırmışlar bir de tartistk erzincanlılar da bize hak verdik.böyle kardeş yazık yazık. |
Saçmalıyosunuz iyice bunu mu kompleks yaptınız ya
|
çokmu alıngan olmaya başladık ne ;)
|
[QUOTE=hukukçu58;799969]haklısın bilader geçen erzıncanda fener maçını iylıyoruz 5 kisı geldi 5 ide fener formaları sırthna 58 yazdırmışlar bir de tartistk erzincanlılar da bize hak verdik.böyle kardeş yazık yazık.[/QUOTE]
fenerbahçe-galatasaray süper final maçının olduğu gün sivasspor-eskişehir maçı vardı hani bomboş türbinlere oynan maç hatırlarsınız o maçta sivassporun (güya)sevdalıları güya aşıkları arkadaşlar altlarında fener forması üstünde sivasspor forması maça gelmişlerdi birbirleriyle maç boyunca fener-galatasaray muhabbeti yaptılar kendi taraftarının içinde sivasspor aşkı gerçekliği yoksa lig tv de olsa neee olmasa ne bu fener sevdası bitmez adımızda temizlenmez ben bunu bilir bunu söylerim. |
[QUOTE=PETKOVİC;799976]Saçmalıyosunuz iyice bunu mu kompleks yaptınız ya[/QUOTE]
bunu mu onu mu derken medyada hiç adımız geçmiyor biraz daha duyarlı olalım lütfen |
ligtv reklaminda ki kucuk samsunsporlu cocuk, Sivasimizda yasayan butun istanbul yalakalarina kapak olsun...
|
[QUOTE=isahin;800000]bunu mu onu mu derken medyada hiç adımız geçmiyor biraz daha duyarlı olalım lütfen[/QUOTE]
babacan gerek yok ki böyle bir şeye sivassporumuz 2 sene şampiyonluğa oynayarak zaten adını duyurdu bizi bilen biliyor özellikle hamsi sürüleri daha iyi biliyor gerisine gerek yok zaten :) |
aslinda ayip ediyorlar herkezin olmasi lazim
|
sivasın kanalları varmı ki lig tv olsun.
hazırlık maçında yoklar. kamp dönemlerinde yoklar. turnuvalarda yoklar. YOK LAR YOKLAR. BİZİM KANALLARIMIZ SAHİP ÇIKACAK Kİ. BAŞKASIDA DAHA ÇOK SAHİPLENSİN. Bu ara sezarın hakkını sezara verelim.Sipas taki Nail abide olmasa haber felan izleyemeyeceğiz.Yeni transferleri tanımayacağız. Hürdoğan aponun hakkınıda teslim edelim. ZİHNİYET KÖY ŞENLİĞİ VE CİNSEL İLAÇ PAZARLAMA ZİHNİYETİ. HER ŞEY PARA DEĞİL ... |
Samsunsporun 2 reklamı da çok güzel olmuş.
|
yönetim sahip çıkmıyor sivassporun reklamını yapmıyor; lig tv neden yapsın
|
Ne kadar Çok ve Ne kadar Boş konuşan insan var şurda arkadaş.
Görüntüler geçen sene ligtv nin deplase keyifler adlı programından alıntı buda coğu büyük tribünü veya kültürü olan şehirlerde çekildi.O yüzden kendinizi 3 istanbul takımıyla yada eskişeghir bursa samsunla felan kıyaslamayın. |
Arkadaş elimden gelse sivasspor forması dışında bir tane bile başka takm forması giydrmem(fb,gs,bjk) giyene bir kamyon dayak atarım bir kaç kişi dayak yesin görelm bir daha giyebiliyorlar mı?Bazıları demokrasi falan diyecek ben de hukukçuyum arkadaş futbolda demokrasi olmaz futbol fanatizdir.:mad:
|
lig tvyi sen çağır bizimde olsun canım sıkyorsunuz
|
[QUOTE=şamatacılar;800032]yönetim sahip çıkmıyor sivassporun reklamını yapmıyor; lig tv neden yapsın[/QUOTE]
doğru abi asıl iş yönetimde. |
[QUOTE=Ricardo Pedriel;800046]lig tvyi sen çağır bizimde olsun canım sıkyorsunuz[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21. |