SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yönetim Duy artık sesimizi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34693)

sibur 15.08.2012 04:45

Yönetim Duy artık sesimizi

Ligin başlamasına üç gün gibi kısa bir süre kalmasına ragmen,süper ligteki hemen hemen kendi ayarımızda olan tüm takımların bu konuda lige hazır olmasına ragmen gerçek Anadolu takımı olan Sivassporumuzun yönetiminin bu konuda yıllardır sessiz kalması artık bir taraftar olarak beni kahretmektedir.Her zaman Hocamız ve teknık heyetimizin bu takıma destek olun çağrısına taraftar olarak bizler görevimizi yaptık öyleki Kaliteli olmasa da gittik magazadan lisanslı ürünler aldık,finansbank sivasspor taraftar kartı sahıbı olduk, neden ? kulüp maddı olarak ufak da olsa rahatlasın dıye..peki Yönetim ne iş yapıyor bu konuda? HİÇBİRŞEY...
Bu forumda diğer arkadaşlarımız bu konuyu hep gündeme getirdiler,yazdık çizdik yorumlar yaptık.Artık Sivasspor takımının internetten lisanslı ürünlerinin satışı yapılmalı,adı Sivasspor Store olan mağazanın vatandaşa daha güzel hizmet verebilmesi sağlanmalı,çok sayıda ürün satışa sunulmalı..eyyy yönetim hiç mi duymazssın sesimizi...
Değerli arkadaşlar bu konu kulübümüzün Maddi açıdan da kendi ayarımızda olan takımlarla yarışabılmesi için gerçekten önemli.Artık buradan örgütlenelim ve bişeyler yapılmasını sağlayalım.hepinize saygılar sunarım

58MUAMMER58 15.08.2012 05:08

Cevap: Yönetim Duy artık sesimizi

[b]güzel bikonuya değinmişin kardeş yalnız bu konuda çokda umutlu olmamak lazım bizim milletimiz 60 70 milyon verip lisanslı ürün almaz o formaların en babasını 5 10 tl ye almak varken üstelik milletimizin çoğunun 1.takımı var büyütülmüşlerden onların formaları tişörtleri varken sivassporunkini kim nedecek :mad:maçgünleri stad yakınlarında işportacılar istemedğin kadar satıyor kulup bunları engelliyebilecekmi? sanmıyorum bu konuda insanlarımızın bilinçli olması gerekiyor sms kampanyasına 5 tl vermemek için telefon açmayan kapısının önündeki maça 5 tl verip desteklemeyen milletimiz bide 60 70 tl verip formamı alacak:mad: ha ne yapılabilir bu konuda özellikle yurtdışındaki hemşerilerimiz özlem içinde olabilir internet üzeri postayla satış yapılabilir sivastaki ekmek kulubesinde satış yerine adam gibi bir spor mağazasında store olabilir ürün çeşitliliği artırılabilir sadece forma şort atkı şapka üretilmez sivasspor battaniyesi çantası terliği eşofmanı kravatı tişörtü poları yağmurluğu bardak anahtarlık kalem çakmağı vs gibi istanbuldaki maçlara bi store aracı getirilsin diyecemde onada arabanın yaktığı mazota değmez inönüde 30 kişi geliyor kadıköye 50 kişi olimpiyata 2 bin kişi ordanda ekmek çıkmaz en akıllı iş bi tıkta ürünleri görecek şekilde internet sisteminin kurulması isteyen istediği ürünü seçip parasını bankaya yatırılıp kargo ücreti karşığında adrese teslim edilmesi keşke tüm bunlar hayal olmasa :confused:[/b]

Rallim58 15.08.2012 11:25

[B]Pardon...

Kime seslendiniz?[/B]

cemahmety 15.08.2012 12:20

Bizim yönetimde para çok herhalde adamlar store açmayı olan store'u ülkeye yaymayı hiç düşünmüyorlar

alaattin 5858 15.08.2012 12:37

..istanbula sivas store istiyoruz

aturk_5834 15.08.2012 12:52

Burda ki tüm konuları aşağı yukarı okuyorum. herkes birşeyler söylüyor sorunları anlatıyor ama çıkıpta 15-20 kişi bir araya gelip kulüpten bilgi almiyor mu. sorunlara bakan ilgili yöneticilerle görüşmüyormu. sadece pc başından mi bağırıyor millet

şamatacılar 15.08.2012 12:55

arkadaşlar sivastan iki üç kişi sivasspor tesıslerıne gitsin yönetim binasına bı baksın. belkıde kaçtılar haberımız yok. yoksa hiç ses gelmıyecek bunlardan..

hoLiGan Enes 15.08.2012 12:57

[B]Harbidende kime seslendiniz ?

Sanırım bizim yönetimde bu aleti kullanan yok önce bilgisayarmı hediye etsek diye düşünüyorum.

Bırakın storeyi bi resmi sitemiz olsa orada reklam alınsa o bile bir gelir kaynağı ama bilmiyorum store yok site yok taraftarla iletişim yok eee ne olacak bu işin sonu evet taraftar gerçekten kahroluyor!!![/B]

Rallim58 15.08.2012 14:27

[B]Görmek için göz, Yürümek için ayak, Duymak için kulak gerek...

Gözler görmüyor, ayaklar yürümüyor, kulaklar duymuyorsa...

Allah rahmet etsin...[/B]

hüso58 15.08.2012 16:03

yçnetim duy atrık sesimizde biraz ön yargılı yaklaşmayak gardaş 2-3 maçta bizim taraftar anasına söver bacısına söver sonrada ben fanatik sivassporluyum der tamam para vermiyolarda el insaf bu kadarda arkasından konuşmayın :mad:

hüso58 15.08.2012 16:06

bizim futbol görüşümüz bi kere yanlış bi oyucu kötü oynasın hemen oyuncu alalım para gitsin elimizdekini geliştirmek die bişey yok :mad:

hüso58 15.08.2012 18:34

sonra erhan kötü doğa kötü anasına bacısına söv ben sivassporu seviyorum bzim tarftarımız bi kere kendi memleketinin çoçuğu hayrettini takımdan gönderme çabasında

hoLiGan Enes 15.08.2012 19:07

[B]Saçma sapan konulara dünyanın yorumu yapılıyor böylesi önemli bir konuya kimse ses çıkarmıyor!

Yazık...[/B]

sibur 15.08.2012 20:01

[QUOTE=58MUAMMER58;801274][b]güzel bikonuya değinmişin kardeş yalnız bu konuda çokda umutlu olmamak lazım bizim milletimiz 60 70 milyon verip lisanslı ürün almaz o formaların en babasını 5 10 tl ye almak varken üstelik milletimizin çoğunun 1.takımı var büyütülmüşlerden onların formaları tişörtleri varken sivassporunkini kim nedecek :mad:maçgünleri stad yakınlarında işportacılar istemedğin kadar satıyor kulup bunları engelliyebilecekmi? sanmıyorum bu konuda insanlarımızın bilinçli olması gerekiyor sms kampanyasına 5 tl vermemek için telefon açmayan kapısının önündeki maça 5 tl verip desteklemeyen milletimiz bide 60 70 tl verip formamı alacak:mad: ha ne yapılabilir bu konuda özellikle yurtdışındaki hemşerilerimiz özlem içinde olabilir internet üzeri postayla satış yapılabilir sivastaki ekmek kulubesinde satış yerine adam gibi bir spor mağazasında store olabilir ürün çeşitliliği artırılabilir sadece forma şort atkı şapka üretilmez sivasspor battaniyesi çantası terliği eşofmanı kravatı tişörtü poları yağmurluğu bardak anahtarlık kalem çakmağı vs gibi istanbuldaki maçlara bi store aracı getirilsin diyecemde onada arabanın yaktığı mazota değmez inönüde 30 kişi geliyor kadıköye 50 kişi olimpiyata 2 bin kişi ordanda ekmek çıkmaz en akıllı iş bi tıkta ürünleri görecek şekilde internet sisteminin kurulması isteyen istediği ürünü seçip parasını bankaya yatırılıp kargo ücreti karşığında adrese teslim edilmesi keşke tüm bunlar hayal olmasa :confused:[/b][/QUOTE]

haklısın kardesim ama bu anlattıklarını yonetım ıstesın anında çözüme kavusturur mesela yonetım beledıye ve polıs ıs bırlıgı yapsın sıvasta tek bı tane çakma ürün satılamaz valılık anında toplatır yeterkı ıstesın.ha buradan bırılerı rant elde edıyorsa onu bılemem..ama çözülmeyecek iş yoktur bilirsiniz..

sibur 15.08.2012 20:03

[QUOTE=Rallim58;801283][B]Pardon...

Kime seslendiniz?[/B][/QUOTE]

sizlerde böyle vurdum duymaz olursanız ne olur takımımızın halı.hesabta sıvassporu gonulden desteklıyor hergun eleştırı uzerıne eleştırı yapıyorsunuz.bıraz yapıcı ve çözum ıcın elinizi taşın altına sokun lütfen..

sibur 15.08.2012 20:05

[QUOTE=aturk_5834;801289]Burda ki tüm konuları aşağı yukarı okuyorum. herkes birşeyler söylüyor sorunları anlatıyor ama çıkıpta 15-20 kişi bir araya gelip kulüpten bilgi almiyor mu. sorunlara bakan ilgili yöneticilerle görüşmüyormu. sadece pc başından mi bağırıyor millet[/QUOTE]

çok haklısın kardesım bızımde işte burada devreye gırmemız gerekıyor.konunun amacı zaten örgutlenıp gerekırse tesislere çıkartma yapmak gruplar halınde kalabalık olarak.bak nasıl dınletıyoruz sesımızı..bızım taraftarımız uysal koyun gıbı başı oksanınca sesı kısılan taraftar olmamalı..

sibur 15.08.2012 20:06

[QUOTE=Rallim58;801297][B]Görmek için göz, Yürümek için ayak, Duymak için kulak gerek...

Gözler görmüyor, ayaklar yürümüyor, kulaklar duymuyorsa...

Allah rahmet etsin...[/B][/QUOTE]

umutsuz olma kardesım duyurcaz sesımızı bunun ıcın önerıler sunalım bırbırımıze stad onunde toplanalım gerekırse ne bıleyım sızlerde bıseyler soyleyın

cengo64 15.08.2012 21:19

Galatasaraydan Yiğit ve Ceyhun kiralansın.Maliyeti olsun 2 milyon dolar.

yener_sahin 15.08.2012 21:19

[QUOTE=sibur;801405]sizlerde böyle vurdum duymaz olursanız ne olur takımımızın halı.hesabta sıvassporu gonulden desteklıyor hergun eleştırı uzerıne eleştırı yapıyorsunuz.bıraz yapıcı ve çözum ıcın elinizi taşın altına sokun lütfen..[/QUOTE]

Saba Tümer'in gafları gibi oldu senin ki.

Birader alıntı yaptığın yorum sahibini mesajlarından olsa bir araştır.

[B]Sen daha portakalda vitaminken[/B] eminim Rallim58 abimiz bu renklerin peşindeydi.Boşver sen başka mesajları alıntı yap bence.;)

Ricardo Pedriel 15.08.2012 22:15

transfer desek transfer yok
stat kapasitesitesi desek yok
store desek oda yok

işte bu takım avrupanın en iyi 11. ligini 7.bitirdi ama yönetim şımardı özellikler erdal sarılar

Ricardo Pedriel 15.08.2012 22:16

[QUOTE=cengo64;801417]Galatasaraydan Yiğit ve Ceyhun kiralansın.Maliyeti olsun 2 milyon dolar.[/QUOTE]

yiğit antalyada

MaXiMuM 15.08.2012 22:44

[I][B]Yönetimin pintiliği, bedava işe yaramaz topçu bulma sevdası,
Rıza hocanın yumurta kapıya dayanınca ağlayıp sızlaması,
Bütün bunları birleştirdiğimizde, yine bizi bekleyen korkulu rüya....
Allah sonumuzu hayır eyleye............[/B][/I]

sibur 16.08.2012 07:22

[QUOTE=yener_sahin;801418]Saba Tümer'in gafları gibi oldu senin ki.

Birader alıntı yaptığın yorum sahibini mesajlarından olsa bir araştır.

[B]Sen daha portakalda vitaminken[/B] eminim Rallim58 abimiz bu renklerin peşindeydi.Boşver sen başka mesajları alıntı yap bence.;)[/QUOTE]

kardesım burada bışey yarışına girmiyoruz kimseyle.anlaşılıyorki sen hala işin ciddiyetini anlamak istemiyorsun.show yapmanın bir anlamı yok.madem begenmıyorsun konuyu sende daha sağlıklı ve takıma taraftara daha yapıcı yazılar yazabılırsın.kımsenın yazısını kişiliğini eleştirmiyoruz.amaç burada takımımızın başarısı ise tartışmak için zaman harcamayalım.bişeyler yapılmalı....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08.