![]() |
3 maç sonra bambaşka bir Sivasspor olacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/antreman.10.jpg[/IMG]
Yarın deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Sivasspor sabah yaptığı çalışmanın ardından öğleden sonra Gaziantep'e hareket etti. Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,antrenman öncesi yaptığı açıklamada ligde ilk 3 haftayı en az kayıpla atlatmak istediklerini belirterek, ''3 maç sonra Sivasspor bambaşka olacak'' dedi. Lige iyi başlamak istediklerini belirten Çalımbay, ''Gaziantepspor iyi oyunculardan kurulu bir takım. Onlar da geçen yılki kadrolarını yüzde 90 oranında korudu. Ligin ilk maçları her zaman zordur. İyi konsantre olmak gerekiyor. İlk 3 maçı en az kayıpla atlatmak istiyoruz. 3 maç sonra Sivasspor bambaşka olacak'' diye konuştu. Çalımbay, transferde geç kaldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: ''Bilhassa forvet transferlerinde çok geç kaldık. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncuların hazır olmaması bizim için çok büyük dezavantaj. Yapacak bir şey yok. Bunun dışında bir sıkıntımız yok. Geçen yılki kadroyu koruduk sadece birkaç takviye yaptık. Ligi geçen yıl bitirdiğimiz yerden daha iyi konumda bitirmek istiyoruz.'' Öte yandan,Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter ve bazı komutanlarda bir süre Sivasspor antrenmanını izleyerek Teknik Dirdektör Rıza Çalımbay'la sohbet edip,başarılar dilediler Hürdoğan |
Cevap: 3 maç sonra bambaşka bir Sivasspor olacak
ben futbolculara güveniomda bizim taraftara güvenmiom ana avrat düz arkasından sövüp sonrada abi formanı verirmisin demesinler:mad:
|
[B]Başkasını bambaşkasını bilmeyiz bize gerçek Sivasspor izlettirin, o ruhu yaşattırın yeter.
Rıza hocam inşaallah bir daha sizden " transferde geç kaldık" sözünü duymayız.[/B] |
takımdan giden 1 oyuncu var tüm takım duruyor en hazır tk biz olmalıydık ne 3 5 maç sonra
|
Adam Kaybedeceğimizi Biliyor Böyle Konuşuyor Maç Sonu Konuşma Hazır ''Maçtan Önce Demiştim İlk 3 Maç Kötü Geçecek'' Bahane Hazırr! :(
|
rıza hocadan kurtulsaydık hayırlısıyla
|
zaten kendiside biliyor takim cirrt cekerse Istifa sesleri yükselir Sivas Semalarina :mad::mad::mad::mad::mad:
bu adam acikca 3 mac kaybedecez diyor |
[B]anlamadigim birsey var.takimın kemik yapisi degismedi herkes birbirini iyi taniyor.bu takim neden lige bomba gibi girmiyorda 3 mac sonunda kendine geliyor :D [/B]
|
Ben skoru söylüyüm Antep 4 Sivas 0
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;801762]rıza hocadan kurtulsaydık hayırlısıyla[/QUOTE]
jose mourinho gelir,hoca giderse.:) |
3 maç iyimser tahmin ilk 6 7 hafta zor puan alırız.
Rıza hoca'yı kayıtsız destekleyenler çok..Biz desteklemeyenlar ise azınlıkta... Şimdi Rıza Çalımbay kendini destekleyenleri haklı bizleri haksız çıkarma durumunda... 3 maç sonra filan demeyi bırakıp ya iyi neticeler almaya ilk haftadan başlar ya da bizlerin he kadar haklı olduğunu gösterir...bizler haklıysak o zaman Sivasspor'a zarar vermeye son verir ve gider..... |
rıza hocadan kurtulunca heralde sen gelecen çalıştırmaya..!!! ayıp bee gerci ben sizin sivassporlu oldugunuzdanda şüpeliyim ama neyse |
Nasıl ilk üç hafta işimiz zor saçmalama hocam daha sen baştan böyle yaparsan taraftar ne yapsın, oyuncu ne yapsın, malzemeci ne yapsın. Tamam nerdeyse forvetsiz çıkacağız hepimiz biliyoruz. Bu takım şampiyonluklara yürüdüğü senelerde nerdeyse forvetsiz pek çok maç oynadı alnın akıylada çıktı. Çoğunlukla oyunu sahasında kabul etti orta alanı kalabalık tuttu, savunmayı geride kurdu, yeri geldi 11 kişi kalede de durdu 3 puanı alamadıysa bile 3 puanı vermedi. hadi bizi geçtim Barcelona ve Real Madrid karşısında oynayan mütevazi takımları izle nasıl kapanıyorlar orda barça ve realde oyunun sonucunu etkileyecek oyuncular olmadığı veya günlerinde olmadıkları zamanlarda nasıl tıkandıklarına hep tanıklık ettik. hadi fener maçını geçtim. antep ve mersinlede boy ölçüşemeyeceksek hiç çıkmayalım maçlara, şunu biliyorum ki onlar iyiyse bizde en az onlar kadar iyi olabiliriz.
|
***rıza hoca hemen camura yattı vede kendini sğortaladı, sayın hocam hazırlık döneminde sen yok muydun ,neden 3 hafta geriye attın hemen. Golcu diyorsun defansda haberin yokmu adam akıllı bir adam yok defansta .bir takım kurulurken önce defansda başlanır,sen hemen mah. macı gibi önce takım gol atsın diyon,attığın 2 misli yersen ne olur yani puan toplayabilir misin .
***yürüme güclüğü çeken kamil antepde kesinlikle olmaması gerekir. ***son olarak rıza hoca bazı futbolcuları yerinde vede zamanında kullandığını sanmıyorum. korcan murat navratil rainoch ziya m.nas cerny kadir atıf erman enaramo |
[QUOTE=ahmet ali;801818]3 maç iyimser tahmin ilk 6 7 hafta zor puan alırız.
Rıza hoca'yı kayıtsız destekleyenler çok..Biz desteklemeyenlar ise azınlıkta... Şimdi Rıza Çalımbay kendini destekleyenleri haklı bizleri haksız çıkarma durumunda... 3 maç sonra filan demeyi bırakıp ya iyi neticeler almaya ilk haftadan başlar ya da bizlerin he kadar haklı olduğunu gösterir...bizler haklıysak o zaman Sivasspor'a zarar vermeye son verir ve gider.....[/QUOTE] Sivasspor taraftarı takımının başındaki insana kayıtsız şartsız destek vermek zorundadır takımın başında şu adam var ben desteklemiyorm şu futbolcuyu aldılar gönlüm geçti ohh ne ala siz şimdi taraftar mı oldunuz? |
rıza hoca ne saçmalıyor arkadaşlar. ne demek üç maç sonra sivasspor bambaşka. ee ne olcak ilk üç hafta 9 puan şimdiden çöpe mı atıyon hocam. sen bu lafı söylersen kımse takımı sallamaz. böyle mı motıve edıyon sen takımı. şu adamdan bı kurtulaydık arkadaş bu ne bıcım açıklama :mad:
|
[b]:mad:rıza hocaya neden bu kadar eleştiri var anlamıyorum millet geçen yıl neredeyse küme düşmeye razıydı bu takımı ligde tuttu ligin eniyi futbol oynayan 3 5 takımından biri yaptı istediği transferleri yönetim almadı transfer yapmış olmak için adam alındı eneramonun yerine okadar adam adı geçti arada 100 150 bin € olduğu için yönetim almadı bizim kadar olmayan takımlara giitiler amr zaki yi bile elazığ alıyorda biz neden alamadık ?hepimizin malumu forvet bulamadık eneramoya mahkum kaldık onunda hazır olup olmadığını bilmiyoruz kısaca ben sivassporun lige tam hazır olmadığına inanıyorum rıza hocada inanıyorki 3 haftada ancak hazır oluruz demiş lige hazır olamamızın tek nedeni rıza hoca değil yönetiminde futbolcularında şuçu çok rıza hocayı busezon için şöyle eleştirebilirim sezon bitince yolladığı oyuncuların yerine adam bakmadı sivassporu sürüncemede bıraktı bjk nin hocası olmak isterim tabi biri doğduğum diğeri doyduğum takım diye bjk ye hoca olacam diye sivassporu belirsizliğe itti millet çatır çatır transfer yaparken biz rıza hoca gidecekmi kalacakmı bunun falına baktık transferde geç kalmamızın yagane nedeni önce rıza hoca sonra beceriksiz basiretsiz yönetimdir [/b]:mad:
|
[QUOTE=Sivas_SporLu58;801788]Ben skoru söylüyüm Antep 4 Sivas 0[/QUOTE]
sen hayal görüyorsun be yıgıdom |
Eneramo takımla antreman bile yapamadan maça çıkacak.
Rıza Hoca'nın söylediği 3 hafta içinde takımdaşlık ruhu oturduktan sonra istediğimiz futbolu izlettireceğiz. |
Daha lig başlamamış hoca gönderiyonuz hem rıza hoca büyük takım görmüş bir hoca kalsın da yararlanalım ben ondan sadece altyapıyı daha aktif kullanmasinı beklerdim.rıza hocanın şuanki soğuk tavırları da bence şike döneminden dolayı olabilir.unutmayınki fergusonda ilk geldiğinde m.united kümede zor kalmıştı
|
[QUOTE=Sivas_SporLu58;801788]Ben skoru söylüyüm Antep 4 Sivas 0[/QUOTE]
antep 0-sivas 4 olmaması için sebep ne?biz de iyi takımız antep'in de bizden hiçbir üstünlüğü yoktur. |
[QUOTE=Ricardo Pedriel;801762]rıza hocadan kurtulsaydık hayırlısıyla[/Q
hayrola takımın hocası senmi olacan yoksa ben rıza hocadan daha iyi hocalık yaparım diyorsan buna lafın yok |
üçmaç sonra bambaşka bir takım olcaksak buda demektirki fikstüre göre fbyi hamsileri ve diğer zorlu rakipleri yeneceğiz ozaman
|
Hoca her nekadar üc mac sonra iyi olacagimizi bildirsede orta sahadan bu sezon tek kaybimiz Kivanc´di.Adini atif koydugumuz kiside orta saha oyuncusu ve takima hareket getirdi,diger oyuncularimiz zaten ayni Eneramo ne derece hazir oda bilinmez,bu sartlardayapacagimiz tek sey üc mac beklemektense Akhisar´ín yaptigi gibi üc puani calip gelecegiz.Eger AKHISAR o mütevazi kadrosuyla Eskisehir´i yeniyorsa biz deplasmanda Gaziantep´i neden yenmeyelim.Gerci dis sahada Antep´í hic yenemedikmik istatisliklere göre fakat bu hep böyle gidecek diye bir kural yok.
|
şimdiden 3 maç kaybettik gecmiş olsun.
|
Sen gelirsin artık takımın basına |
[B][FONT="Comic Sans MS"]umarim 3 mac sonra bambaska bir sivas olmaz, zaten iyiyiz yani :D[/FONT][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |