![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36662&token=18223][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36662&token=18223[/img][/url]
Sezonun ilk maçında Gaziantepsporu deplasmanda 1-0 yenerek sonlandırdık. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın Kader Anı :? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
***şansımızla sadece 3 puanı kazandık oyun sıfır .
***macın kahramanıları pedriel, navratil ve korcan ***macın kötüsü erhan 90 dak.boyunca bir topu oyuına sokamadı tüm topları taca attı doğanın oyundan cıkmasına sevindm . ***rıza hoca oyuncu değişikliğinde gene gec kaldı,enaramo daha erken cıkabilrdi ***eğer bu kadroyu tekrar mersin macında gene sahaya sürerse hoca bu günkü şanslı günümüz olmayabilir.kesinlikle erhan ve doğadan vaz gecmeli derim ***çoktandır ilk kez kamili koşarken gördüm sevindim ***macın hakemi cok ködüydü ziyanın ilk faulüne sarı gosterdi.tüm düdükleri antepe caldı |
bizim gibi savunma anlayışı savruk bir takıma gol atamayan antep düşmeye en yakın adaydır
antebin kümeye gittiğini görmek çok zevkli olacak |
[B][COLOR="Red"]Oyun anlayışımız henüz oturmadı biliyoum zamana ihtiyacımız var ,ama takımı değerlendirecek olursak pas yapamıyoruz çok kapandık,şansa 1 gol buldukta 3 puanı aldık.Ayağınıza sağlık yiğidolar bayram hesiyesi için.[/COLOR][/B]
|
7- Ricardo Pedriel
Transfer bedeli : 100 bin Euro 2010-2011 :25 maç 7 Gol 5 asist 2011-2012 :29 maç 9 Gol 4 asist Bugün :1 gol ve kalemizde çizgiden çıkardıgı bir top.. Ayrıca bu gollerden daha önemli olanı sahada verilen görevi terinin son damlasına kadar yapmaya çalışması.. Attıklarıyla kaçırdıklarıyla emek sahada emek vermesi! Pedriel'e laf söyleyenlerin biraz yüzü kızarıyo mu acaba? |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :çuzok ıyı oynamadık fakat ıyı oynamadan kazandık mutluy
Maçın en iyisi kimdi :suarez bomba gıbıydı cızgıden top cıkarttı gol atı daha ne olsun ki Maçın en kötüsü kimdi : ziya vasattı Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :iyi yönetti böyle olun canımızı yıyın Maçın Kader Anı :petrıelın cıkarttıgı top ve dırekten dönen top veeee buyuk gollll Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :cok yerındeydı helal olsun hıkmet karaman rıza hocadan el almış basıt gol yedık dedı |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : henüz hazır değiliz
Maçın en iyisi kimdi : ilginç ama pedriel Maçın en kötüsü kimdi : kamil Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : güzel bir yönetim sergiledi. Maçın Kader Anı :şüphesiz pedrielin çizgiden top çıkartmasıydı Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :kamil atıf değişikliği erken olabilirdi yinede olumlu değişiklik yaptığını düşünüyorum umarım toparlanırız.moral açısından bu maç çok çok iyi oldu |
izleyemedim sadece birkaç dakika izleyebildim takim hiç diri degildi
ben sadece alinan 3 puana seviniyorum lutfen riza hoca eksiklikleri gordun yap su transferleri artik guldur yuzumuzu |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [B]Hazır değiliz, bu çok net belli. Antep bizden üstün oynadı.[/B]
Maçın en iyisi kimdi : [B]Çizgiden gol çıkartan ve golümüzü atan Pedriel. [/B] Maçın Kader Anı :[B]Pedrielin çizgiden çıkarttığı top.[/B] Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[B]Her zaman ki gibi[/B] :D |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kapip Kactik Puani iyi oynamadik ama iyi defans yapip golü atip kactik
Maçın en iyisi kimdi : Erhan ve Pedriel süper, gerisi cok iyi oynadi biraz Grosicki'de konsantrasyon eksikligi vardi Maçın en kötüsü kimdi : kimse Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Her zamanki iyi oyunumuzu oynamadan iyi kapanarak iyi defans yaparak golüde bulduk 2-0 veya 3-0 olabilirdi ama degerlendirmedik ve Antebi yendik oh be Maçın Kader Anı : Direkten sonra Pedrielin cikardigi top Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Süper diyecek bisey yok Gaziantep böyle yenilir beter olsunlaaaaar oh beeeee :Dsimdiden bayram yasattilar bize hepinize helal olsun size güvenim zaten tamdi söylemistim insallah gerisi gelir amin |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : takımca cok ıyı degıldık daha cok calısıp daha ıyı olmamız lazım
Maçın en iyisi kimdi : tabıkıde suarez. galıbıyet golu ve cızgıden cıkartılan bır top... Maçın en kötüsü kimdi : grosıckı hıc sahada yoktu. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : daha cok calısırsak cok ıyı takım oluruz Maçın Kader Anı :suarezın cızgıden cıkardıgı top Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :aatif i cok gec aldı oyuna |
[B][I]Helal olsun sizlere bize çifte bayram yaşatan teknik kadroyu ve tüm futbolcuları kutlarım.
STY de Sivasspora beraberlik ve mağlubiyet verenlere selam olsun.:)[/I][/B] |
Galibiyet çok çok iyi oldu eksiklerimiz çok en son dakikayı hatırlamıyorum 2.yarinin sonlariydi topla oynama %65-%35 pas sayısı 294-94 Antep'in lehineydi,3puana sevindik ama eksiklerimiz çok fazla pas yüzdemiz yükselmez ise blOklar arası kopuklukları kapatmayız takımın % 90'i aynı oyunculardan kurulu rıza hoca ve teknik ekip yan gelip yatma zamanı değil,prdrie'i,korcan'i,ziya'yi beğendim
|
[B]LAGA LUDA YOKKK [COLOR="Red"]VENİ VİDİ VİCİ [/COLOR]O KADARRRRR[/B]
|
sahsim olarak soyluyorum açikcasi beklemiyordum bu 3 puani ilaç gibi geldi utandirdiniz beni ama çok seviniyorum su anda ;):)
|
ikinci yarıdaki kontra atak futbolu sivasspora tam oturdu bence son dakikalarda yüklensek bence en az 1 tane daha gol bulabilirdik .Maçın geneli olarak Sivasspor geçen seneye göre kötü oynadı ama ben galibiyeti antebin çekinmesine bağlıyorum gerçekten çoğu zaman atağa kalkmaya korktular .Oyunculardan doğa ve erhan kötüydü.Pedriel çok çok iyiydi,Cerny'nin oyunu çok beğendim topu iyi sakladı.Ziya da iyiydi.Rıza hoca değişiklikleri çok iyi yaptı bence.Teşekkürler Sivasspor
|
Korcan son derece iyi bir performan sergiledi 2 tane uzaktan cok tehlikeli top cikartti ayrica hava toplarinda hic tereddut yasamadi cikti ve hepsini aldi.
Navratil her zaman ki navratil iyi oyununu surdurdu bariz bir hata yapmadi defansin bel kemigi. Erhan guven, navratilin bu macta partneri oldu 1-2 pozisyonda bosa cikti ama sansi yanindaydi pozisyon olmadi genel olarak iyi bir mac cikardi. Ugur kavuk- Ziya erdal, ikiside ortalama bir performans sergilediler fazla hucuma destek olmadilar ancak ikisinede her topu ileriye dikmemeleri gerektigini soylemek lazim. Kadir Bekmezci, her zamanki kadir son derece guzel bir performans takimi orta sahada ayakta tutan isimdi. Doga kaya, rakibin yeni transferi ibricicle adam adama oynadi bekledigimizden daha iyi bir performans sergiledi, kondisyonu henuz 90 dakika icin yeterli degil. Kamil Grosicki, biz ondan cok daha iyi bir performans bekliyorduk, toplari umursamazca harcadi. Bu ciddiyetsizligi bir kenara birakmazsa kulube yolu gozukuyor. Erman Kilic, takimin her hucumunda basrol oyunucusu. Sivasin alexi gibi oynadi arkadaslarini pozisyonlara soktu basarili bir oyun sergiledi. 35 metreden vurdugu frikikte takdir edilesiydi. Micheal Enaramo, gecen seneden cok assagi kalir bir performans gostermedi bildigimiz enaramo. Tabii ki eksiklerini kapatip cok daha faydali olcak takimimiza. Ricardo Pedriel, her seyiyle sahadaydi her zaman ki gibi. Takimi icin terinin son damlasina kadar akitti golumuzude o atti bir topuda cizgiden cikartti. Rakibin her ataginda defansina yardimci oldu tesekkurler suarez. Milan Cerny, mucadeleci kimligiyle asla rakiplerine nefes aldirmadi surekli kostu son 30 dakikada oyundaydi iyi bir performans sergiledi. Jan Raynoch, cok goze carpmadi doganin yerine girdi defansin onunde gorev yapti bi hatasi olmadi ortalama bir performans. Aatif ch.... , soyadini yazamadim kusura bakmasin son 15 dakika sahadaydi teknigini hizini kalitesini gosterdi ileri haftalarda cok buyuk katki verecegine suphe yok sivassporumuza. Oyuncular hakkindaki goruslerim bunlar tesekkurler |
Lanet okuyanlar nerde????
Daha birkaçgün önce 7 yedik die lanet okuyanlar asanlar kesenler şimdi nasıl olacakta burda yüzleri kızarmadan durabilecek hatta yorum yapabilecekler. ben onlara kısaca taraftar bozuntusu diyorum. 5 tl verip bilet alıp maça gitmezler!! ama konuşmaya ahkam kesmeye gelince bayrağı ellerine alıp en önde giderler!! bence o kişiler hiç durmadan devam etsinler çıkış sağda:) o günde sölediğim gibi bu takım antepi yenecek rahat olun dedim. yolunuz açık olsun yiğidolar aynen devam:)
|
[B]Korcan:[/B]2 tane net iyi top çıkardı iyiydi.
[B]Uğur:[/B]Pedriel'in katkısıyla birlikte bölgesinden adam geçemedi [B]Navrail:[/B]Kafa toplarında forvetleri olmadığı için çok rahattı ve her zamanki gibi mücadele etti [B]Erhan:[/B]Beklediğimden iyi oynadı stoperde ama bunun defansif oyun anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum 1-2 topu bomboşken taça attı fena değildi [B]Ziya:[/B]Defansif açıdan iyiydi fakat biz tam ayağa paslar yaparken yersiz şekilde kimsenin olmadığı alanlara uzun top attı vasat [B]Doğa:[/B]Sakatlanan kadar iyi mücadele etti 4-5 tane top çaldı uzaktan şutlara kendini siper ederek engelledi iyiydi [B]Kadir:[/B]Defansif oyun anlayışından dolayı pek gözükmedi sadece pres yaptı [B]Erman:[/B]İlk yarıda tüm ataklarımız ermanla başladı 1 tane çok iyi şutu var golün asistini verdi Erman bu sene yine çok can yakacak ama kondisyonu son dakikalarda yetmedi geriye çok yardım etmesinden olacak heralde [B]Grosicki:[/B]Gerçekten hayal kırıklığı yine ruh gibi dolandı ortalarda 1 tane olumlu hareketi yok bu kafayla yedek kalır bu sene [B]Pedriel:[/B]Takımımızın yıldızı oldu hem defansif hemde ofansif acıdan elinden geldiğince mucadele etti 1 gol çıkardı 1 tane de attı helal olsun umarım onun hakkında konuşanlar artık susar [B]Eneramo:[/B]Hazır olmadığı belli ama yinede ilerde top tutarak elinden geleni yaptı 2 haftaya tam performansını sahaya yansıtacağına inanıyorum [B]Aatif:[/B]Topu ileri çıkarırken kalitesini gösterdi Kamilden formayı kapar. [B]Cerny ve Rajnoch:[/B]İkisinede Pek iş düşmedi sonradan girdikleri için... Bu defansif oyun anlayışının bu haftaya mahsus olduğunu düşünüyorum takım tam hazır olmadığı için Rıza hoca kontra atak futbolu oynattı Rıza hocanın söylediği gibi 3.haftadan sonra gerçek Sivasspor ortaya çıkacak... |
[B]Sivasspor Bayramınız mübarek olsun dedi....[/B]
Daha hazır değiliz. Savruk dandun futbol oynuyoruz. Tek sıkıntı ilk hafta itibarı ile, sakin yerden ve ayağa pas yapamamak, defanstan ileriye çıkamamak, telaşlı oyun, ve özellikle Eneramonun hazır olmaması.. Tabı buda çok doğal bir durum. Önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi, [B]Doğa Kaya[/B] ve [B]Erhan Güven[/B] özellikle takıma [B]ısrarla[/B] monte edilmesindeki gayeyi anlayamadım. [B]Rajnoch[/B] ve [B]Atıf-Cerny[/B] gibi kaliteli isimlerimiz varken nedir bu ısrar tam çözemedim. Eminim ki tüm taraftarımızda anlamamıştır. Bazı arkadaşlar[B] Pedrieli[/B] eleştirenleri eleştirmişler :D Eleştirmek doğruyu bulmak yolunda bir araçtır düzleminden gidersek bende onlara katılıyorum. Pedriel tamam gol attı, çizgiden top çıkardı adam kovaladı ama hala son vuruşlarındaki beceriksizlikleri devam ediyor. Diyeceksinizki bu kadar yetmezmi. Tabiki görevini yaptı, ama her zaman işler böyle gitmeyebilir. Kalede kim oynarsa oynasın bu sene fazla sıkıntı çekmeyeceğiz galiba. [B]Korcan[/B] çok iyi maç çıkardı bugün. [B]Ziya [/B]ve [B]Uğu[/B]r vasatı aşamadı. [B]Navratil[/B] mutlaka ve mutlaka Rojnoch ile yan yana oynamalı kanımca. Hakemin bariz hatası yoktu, Rıza hoca Eneramo değişikliğini biraz daha önce yapabilirdi. Nihayetinde kötü bir oyun güzel bir skor aldık. Bayrama şen döndük Sivasa... Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz... |
umudumuz olmadığı bir maçı kazanmak çok büyük moral oldu ama daha çok eksiğimiz var bunu gördük maçın en iyisi pedrieldi belkide en hazır pedrieldi golu attı cızgıden top cıkardı kostu mucadele ettı yenı transferlerden doga ve erhanda cok sırıtmadı geçen yılkı futbolu tutturabılırız ılerleyen haftalarda fena degıl
|
Korcan diyorum,şükürler olsun diyorum daha ne diyim.
|
ozelikle grosicki ruhsuzlugunu yitirirse ve adam gibi oynamaya çalisirsa forvetlerden roman bednar ve abdulkadir de insallah guzel bir performans yakalarlar o zaman kimse tutamaz bizi
|
Artık pedriel'e laf etmekten vazgeçin lütfen. Ben mi farklı görüyorum bilmiyorum ama sahada yaptığı işi kimse yapmıyo mantığıyla oynuyo adam. Alnından öpüyorum Pedriel !
|
allahtan 3puganı aldık yoksa bu futbolla bır hafta boyu futbol programlarında futbol yorumcuların agzında sakız olurduk vallah bızı yerden yere vururlardı antep karsısında bukadar baskı yememız normaldeyıl kalıte olarak bız antep den daha kalıtelı takımız bunun aksını dusunen futboldan anlamıyor demektır
|
unutmayin belki çok kapandik ama sonuçta deplasmanda oynadik bu geceligine sukredmesini bilin
|
bizim gibi defansı dağınık birr takıma kendi sahasında bukadar da kapanmışken 1 kaç tane pozisyon bulabilen antep bence kümenin 1 . adayıdır benim için bu gün en çok bunu gördüğüme sevindim inşallah kayseriyle trabzonda antepin peşinden gider bunun dışında kötü falan oynmadık tipik deplasman takımı gibi oynadık kendi sahamızda daha iyi oynayacağımızı düşünüyorm..
|
[B]Erhan güven gene iyidi'de DOĞA'yı bu takıma nasıl getırdıler anlamadım..DOĞA bugun vasat oynadı takımın EN KÖTÜSÜ .[/B]
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Çok telaş yapıyoruz.Top çevirecek adamımız çok ama iki pas üst üste yapamadık.Özellikle golden sonra sürekli top şişirdik.Bu toplarda rakip tarafından kesilip hemen bize geri döndü.
Maçın en iyisi kimdi :Ugur her zaman ki gibi sağlamdı.Pedriel iyiydi.Hemen hemen herkes orta seviyedeydi. Maçın en kötüsü kimdi :Pek kötü yoktu. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Normal maç yönetti.Cerny ye gösterdiği sarı kart biraz ağırdı. Maçın Kader Anı :Direkten dönen top. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Eneramo yu fazla tuttu sahada.Atıfı alması iyi oldu.Navratil-Rajnoch iklisini neden bozdu anlayamadım. __________________ |
[B] erhan guven cok sacma hamleler yaptı ve her pozısyonda kademe hatası yaparak adamını kacırdı hoca hangı akla hızmet onu oynatıyor bunu anlamıyorum ustune ustelık bırde gercek mevkısı olmayan stoberde sag bek oynasa yıne neyse de ....[/B]
|
[QUOTE=armutaklı;802151][B]Erhan güven gene iyidi'de DOĞA'yı bu takıma nasıl getırdıler anlamadım..DOĞA bugun vasat oynadı takımın EN KÖTÜSÜ .[/B][/QUOTE]
DOĞA rakibin en önemli adamı İbriciçi sahadan sildi,onun görevi bu: daha büyük oyunlar ,klas hareketler yapan biri değil;rakibi bozmak onu da çok iyi yapdı.Korcan başta olmak üzere hepsi görevlerini layıkı veçhile yerine getirdiler. |
Maçın en iyisi kimdi : tartısmasız Pedrıel .sahanın her tarafındayda gerektıgınde stoper gıbı gol cıkardı gerektıgınde de forvet gıbı gol attı
Maçın en kötüsü kimdi: bence doga naptıgını bılmeden kosuyordu zatende sakatlanıp cıktı. Maçın Kader Anı : Pedrielin cızgıden cikardigi top Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : bence atıfı almakta cok gec kaldı Doga yıda cok erken cıkarabılırdı. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler:Hıkmet karamanın kendını Fatıh terımı taklıt etmesı Ve yıgıdolarımıza helal olsun bıze sımdıden cıfte bayram yasattılar. |
Iki cesik skor taraftari var. Biri kaybedince digeri kazaninca ortaya cikiyor :)
Kazaninca 2. grup skor taraftarina gönderme oluyor. Kaybedince 1 grup skor taraftarina :D :D Ben objektif olarak maci yorumlamaya calisayim... Ilk yarida Sivasspor'dan eser yoktu. Antep biraz sansli olsaydi devreye 2-0 önde girerdi. Her iki pozisyonda Ibricic vardi. Bir sutu direkten döndü diger sutunu cüzgi üstünden Pedriel cikartti, yanis okumadiniz evet Pedriel cikartti :) Ikinci yarinin ilk 5 dakikasina bakamadim. Sanirim ilk 5 dakikalik bölümde Antep bir net gol firsatindan daha faydalanamis. Dönen top korner oldu. Duran toptan gol geldi. Golden sonra Antep'in gardi düstü. Sivasspor ise arkaya cekildi kontra ataktan gol bulmaya calisti. Gol + uzaktan Erman'in sutu disinda gollük pozisoyon yoktu. Eneramo'nun mac eksikligi cok net göründü. Form tumasi 2 haftayi bulabilir. Aslinda tipik ilk hafta maci oldu. Macta sevindirici tek taraf lige 3 puanla baslamis olmak. Mutlaka arti motivasyon yaratacaktir. Oyun sitemi gecen senekinin aynisi. Rakip sahada pres vs.. Bu oyun sistemi ile arada sirada yine farkli maglubiyetler olur... Takim ve takimlar hakkinda genel kaniya varmak icin en az 5-6 hafta gecmesi gerekecek. |
bence doga iyi oynadi neden sakatlandi durumu agir mi bilen varsa yazsin
|
[B] benım yorumum neden sılındı???[/B]
|
[QUOTE=MeXeS58;802163][B] benım yorumum neden sılındı???[/B][/QUOTE]
Silinmedi arkada kaldı :D :D |
ohhhh be, dünya varmis! ;)
GAZİANTEPSPOR: 0 - SİVASSPOR: 1
Stat: Kamil Ocak Hakemler: İlker Meral, Selçuk Kaya, Hakan Yemişken Gaziantep: Karcemarskas, Şenol, Ivan De Souza, Turgut (Dk. 60 Serdar Özbayraktar), Bekir (Dk. 84 Taşkın), İbricic, Muhammed (Dk. 60 Ekrem), Serdar Kurtuluş, Sosa, Binya, Yasin Sivasspor: Korcan, Ziya, Suarez, Kadir, Grosıckı (Dk. 61 Cerny), Erman, Eneramo (Dk. 78 Chahechouse), Doğa (Dk. 61 Rajnoch), Navratel, Erhan, Uğur Gol: Dk. 49 Suarez (Sivasspor) Sarı kartlar: Dk. 19 Ziya, Dk. 54 Navratel, Dk. 89 Uğur, Dk. 90 Cerny (Sivasspor), Dk. 66 Bekir, Dk. 66 Serdar Özbayraktar (Gaziantepspor) [B]hak etdik kazandik daha baska bir söz yok bence ;) pedriel mükemmeldi, bizi bir ped gibi korudu :D ama iyi oldu 3 puan la sivasa döndük, artik haftaya mersin 3 atariz :)[/B] |
Ya biz başka maçmı izledik Doğa'nın Erhan'nın nesi var ilk maçlarıda can siperane oynadılar.Allah sakatlık vermesin hiç bir futbolcuya. Bazen defans yapmakta maç kazandırır.
|
[QUOTE=adres58;802166]Silinmedi arkada kaldı :D :D[/QUOTE]
[B] pardon atilla ab[B]i 4 sayfada gozukuyordu ılk yazdıgımda orada goremeyınce be[B]nde sılındı mı dedım kusura bakma:)[/B][/B][/B] |
lige iyi başlamak gibisi yoktur arkadaşlara katılmıyorum ilk beş hafta ne toplarsak kardır bence takımlar ancak yerine oturur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51. |