SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin ve Yorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34733)

Respect58 19.08.2012 18:43

Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin ve Yorum

[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36672&token=28939[/IMG]
[B]

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta Maçı

Stadyum:Sivas 4 Eylül Stadyumu

Tarih:25.08.2012/Cumartesi

Saat:19:00

Maçın Hakemi: SERKAN ÇINAR [/B][/CENTER]

Yusuf Çevik 19.08.2012 18:51

Cevap: Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin v

Evimizdeyiz,moraller yüksek,seyircimiz önünde güzel bir galibiyet çok iyi olur. :)

Salim58 19.08.2012 19:01

İlk haftayı Antep deplasmanından alınan üç puanla başlamamız takıma büyük moral oldu,Yiğidolarda 4 Eylülü doldurur takıma gereken desteği verirlerse Mersin İdmanyurdunu'da kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum..

adres58 19.08.2012 19:09

[QUOTE=Salim58;802317]İlk haftayı Antep deplasmanından alınan üç puanla başlamamız takıma büyük moral oldu,Yiğidolarda 4 Eylülü doldurur takıma gereken desteği verirlerse Mersin İdmanyurdunu'da kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum..[/QUOTE]

Bu maçı alacuuuh başga yolu yohdirrr :D

gürünlüyiğido58 19.08.2012 19:20

Bizim için Antep neyse onlar içinde Sivas aynı , bi türlü yenemediler ( Kupa'da: 3-1 , Lig'de: 1-0 ve 5-1 yendik :D ) Biz Antep şanssızlığımızı kırdık , inşallah Mersin'de böyle yapmaz. Ama ben yeneceğimizi düşünüyorum ayrıca Sivas'ta ki hemşerilerime sesleniyorum : HAYDİ MAÇA :)

infial§ 19.08.2012 19:22

Gecen sezon MİY ile oynadığımiz maclarda ligde ve kupada eze eze yenmiştik inşallah tekrarlarız

58akif34 19.08.2012 19:56

3 macta 9 gol biz attık 2 gol onlar attı bu sezon gecen sezona göre daha güçlendiler öyle 5-1 gibi bir skor beklemiyorum 2-0 falan olur herhalde

adres58 19.08.2012 20:00

[QUOTE=58akif34;802326]3 macta 9 gol biz attık 2 gol onlar attı bu sezon gecen sezona göre daha güçlendiler öyle 5-1 gibi bir skor beklemiyorum 2-0 falan olur herhalde[/QUOTE]

Hadi yine iyisin gardaş... iki golün ikisinide benim için seyredersin artık ;)

58akif34 19.08.2012 20:02

[QUOTE=adres58;802327]Hadi yine iyisin gardaş... iki golün ikisinide benim için seyredersin artık ;)[/QUOTE]

kardeş payı yapalım birini senin için diğerini benim için izlerim ekstradan gol atarsak onuda sevıpte kavusamayanlar için izlerim

savaş2 19.08.2012 20:10

***zor mac inş.3 puan gene bizim olur.....M.İ.Y 11

korcan

murat navratil rajnoch ziya

doğa

pedriel kadir atıf erman

enaramo
yedek.m.nas.cerny,kamil

59yigido58 19.08.2012 20:12

tirübünler tıklım tıklım dolmalı bu maçta atmosfer güzel olursa futbolcular coşar hep destek tam destek her şey sivas için

infial§ 19.08.2012 22:19

MİY-ordu maci 0-0 devam ediyor son dakikalar

infial§ 19.08.2012 22:20

[QUOTE=infial§;802348]MİY-ordu maci 0-0 devam ediyor son dakikalar[/QUOTE]

Pardon 70.dak oynanıyor yanlış yazdım

infial§ 19.08.2012 22:46

Kornersiz bir mac oldu biz bu mersini sahamızda rahat yeneriz

MaXiMuM 19.08.2012 22:55

[B][I]Ordu karşısında izlediğim mersini rahat yeneriz...[/I][/B]

34orhan58 19.08.2012 23:27

3 puan şart çünkü ardından iki hafta büyük maçlar var moralli olmamız lazım inş. kazanırız bu arad o maçta SİVAS ta olabilirm nasipse arkadaşlar yeni sezon ürünleri varmı geçen sene geldim kapalıydı bir senedir bu zamanı bekliom almak için

Bosluk 19.08.2012 23:42

kazanırızzzzzz....

avare 20.08.2012 00:00

kesin yeneriz havasiyla cikarsak sonumuz husran olur, ayagimiz yere basacak ve cok ciddiye alcaz bu maci, bu 3 haftayi kayipsiz gecersek moral olarakta iyi yerlere geliriz

ZiDaNe58 20.08.2012 01:05

ordu karsısındaki mersine en az 2 tane atarız diye düsünüyorum

münihliyigido58 20.08.2012 01:27

hic hazir olmayan bir takimla ve özellikle ilk yarida ic acici futbol oynayamayan bir sivasspor galibiyeti hakeden antepten sampiyon gibi 3 puani calabildi. Bize cok güzel bir bayram hediyesi yapti.

Mersine bakarsak, evimizde oynayacagimiz karsilasmayi bizim lehimize cevirecegimiz oyuncular ve taktik anlayis mevcut. güzel oynamaya, taraftarlari tatmin etmeye ilk haftalarda gerek yok. mücadeleyi gösterirsek, rakibi dize getirebiliriz. bizi antep karsilasmasindan kolay bir mac bekliyor. yeterki görevimizi yerine getirelim. bunu taraftarlar olarakta anlamaliyiz. suan stadyumu ful cekecek kapasitede olmasakta +/-8.000 kisi ile 90 dakka takima destek verirsek cok güzel sonucla eve gidebilecegimizi düsünüyorum. bizede görev düsüyor, cekirdekle ugrasip, veya evden seyretmektense, imkani olan herkes stadda aksin. siz evden cikip 10 dakka yürüyüp giselerdesiniz, biz 2800km ucakla gelmeliyiz. bizi utandirmayin stadda akin. haydi yigido!!!!

buraks58 20.08.2012 03:09

mersinin en büyük kozu nobre. dün oynanan ordu maçında sakat olduğu için mi oynamadı bilmiyorum. ancak bizim maçtada sahadaki yerini alamazsa defansımız biraz daha rahat nefes alır. yine dün culio yedek başladı ve ikinci yarı oyuna girdi.(nobreyle birlikte en önemli silahları olacaktır) yüksek ihtimal bu hafta 11de başlayacaktır. yani ilk hafta izlediğim ordu karşısındaki mersinden çok daha dişli bir takım olarak sahaya çıkacaklar. en önemli eksik noktaları ise belki en büyük kozlarından biri olan yattaranın kanadı. böyle takımlarda yattara gibi oyuncular lüks kaçabiliyor.zira trabzonsporda savunma yapmayan yattaranın açıkları kapatılabilirken mersinde bu ne kadar başarılabilir soru işareti.özellikle grosickiyle bu kanatta çok tehlikeli ataklar yapabiliriz.
dikkat etmemiz gerekiyor.aynı antep maçında olduğu gibi. ayaklarımız yere basar,haddimizi bilerek oynarsak inşallah sahadan 3 puanla ayrılırız.yok mersin maçı için uçup kaçarsak işte o zaman tehlike.

sivaslımuho 20.08.2012 09:37

kadromuz

korcan

ugur erhan navratil zıya

pedriel doga kadır erman

aatıf

eneramo

olmalıı......

58hsn58 20.08.2012 09:53

icimde bir his var, eneramo 2 gol atacak... insallah bu macida alacagiz...

tavatir 20.08.2012 10:16

Kolay maç değil. Ne olursa olsun Yattara, Culio gibi isimler her an tehlikeli olabilirler. İç saha avantajını kullanabilirsek çok iyi olacak.

engin2609 20.08.2012 10:19

[B]evimizdeki ilk maçımızda galibiyetle almak dilegiyle SİVASSPORumuza Başarılar.[/B]

Respect58 20.08.2012 10:50

[B]Mersin'de bir çok yeni oyuncu var.Daha takım olamamışlar.Bence takım olmalarıda zor.Kadrolarında Yattara,Culio,Nduka ve Ben Yahia gibi takım oyunundan çok bireysel yetenekleri ile ön plana çıkan oyuncular var.Mersin elindeki oyuncular kontra atağa yatkın oyuncular o yüzden bence fazla açılmamalıyız ve rakibi kendi silahıyla vurmalıyız.Yattaranın kanadını kapatır Culio,Nobre ve Ben Yahia'ya adam markajı uygularsak Mersin kıpırdayamaz bile.Yine geçen haftaki kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum.Yalnız Yattara'yı durdurmak adına Grosicki yerine Cerny'i oynatsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

----------------Korcan---------------

Uğur----Erhan---------Navratil----Ziya

Pedriel---Doğa---------Kadir---Grosicki

---------------Erman-----------------

-------------Eneramo----------------- (Geçen haftaki kadro)[/B]

cemahmety 20.08.2012 11:37

Mersin ordu maçının 4 dakikalık bir özetini izledim Yattara çok çok iyi oynamış Culio ve Nobre diğer etkili olabilecek oyuncular. Ama defans hatları çok kötü. Ziya ve defans hattımız Yattarayı durdurursa rahat yeneriz çünkü Mersininn defans hattı çok kötü, büyük hatalar yapıyorlar.

candeniz 20.08.2012 12:15

İnŞ Alırız beyler ama garanti veriyroum alırız şu kadro sivas iyin çok iyi olur weriyorum kadroyu Kalede:Korcan Defans:Ugur,Ziya,Navratil,Rajnoch DefOrtasa:Kadir Ofansif:AAtif Sol Açık:Kamil Sag aÇık:Pedriel 2.FORVET:Erman Forvet:Eneramo bu kadro Her takımı Alabilcek güçtedir

HALIL 20.08.2012 13:04

tribunler dolacak insallah bu gaz'la mersini de yeneriz diye dusunuyorum insallah

favori58 20.08.2012 13:30

RIZA HOCA: Sana başından beri inananlardanım,o yüzden antep galibiyeti benim için süpriz olmadı. Senden rıcam ne olur şu grosickiyi ya oynatma,yada adam gibi oynamasını sağla. Onun yüzünden takım 10 kişi oynuyor.
Birde sakın ha Ziya'yı kesip yerine saatli bomba hayertini alma sana güveniyoruz

ozledımeskıyı 20.08.2012 15:24

Çok gaza gelmeyip karşımızdaki takımı küçümsemeden iyi analizle konsatre çıkarsak Mersin in pek şansı kalmaz.

DoomsDay58 20.08.2012 15:39

Bu maçı kesin kazanmalıyız bir sonraki hafta Fenerbahçe maçı var morallarin iyi olması lazım

58CeZa58 20.08.2012 15:47

arkadaslar umarim stadi doldurusunuz
antepi yenecegimize kimse inanmazken
ilk macimizi aldik
sirada evimizde mersinide yenebilecek gücte oldugnu düsünüyorum
ins. yigidolarin destegiyle stadi doldurup zirveyi zorlariz

SAMPIYON SIVASSPOR

34orhan58 20.08.2012 23:46

mersinde eksik çokdu ordu maçında dikkatli olmalıyız defans iyi olursa kazanacağmız düşünüyrom

fatih585858 21.08.2012 00:20

Ordu maçında izlediğim Mersin defansı çok ağır ve dikkatsiz bir görüntü çizdi. Ordu'nun forvet oyuncusu David Barral Mersin defansının arkasına iki kere sarktı ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hazır bir Eneramo , hareketli bir Aatıf ve aklı sahada olan bir Grosicki ile Mersin takımına birden fazla gol atma ihtimalimiz çok yüksek. Culio ve Yattara teknik kapasitesi yüksek ve adam geçme özellikleri var. Bu oyuncuları iyi bir alan savunmasıyla durdurabilirsek maçı kazanırız diye düşünüyorum.

mgulseven 21.08.2012 01:31

Maçı inşallah sahamızda ve kendi seyircimiz önünde kazanırız ...Rıza hoca ve talebelerin sezona iyi başlayacagına inanıyordum çok şükür yanılmadım çok iyi transferler yapmamış olsakta oturmuş iyi bir kadromuz var....

vexol58 21.08.2012 05:04

Rakibi küçümsemeden ve defansı iyi oturtarak,hızlı adamlarımızla bu maçı alırız..

alaattin 5858 21.08.2012 13:44

inşallah kazanırız.mersin idman yurdu maçı antepmaçından çok daha zor geçeceğine inanıyorum eğer antep maçının rehavetine kapılırsak büyük hüsran yaşarız mersin antepten daha güçlü bir takım eğer doksan dakika mücademizi devam ettirirsek galip geliriz allah yarve yardımcınız olsun

cemahmety 21.08.2012 14:00

Çok kolay bir maç değil ama moralliyiz ve içerde oynuyoruz. Bu maçı kazanırsak veya en azından 1 puan alırsak üst üste FB ve TS maçları var o maçlardan 2-3-4 puan alırsak bizim için çok iyi olacaktır.

bassguitar 21.08.2012 17:01

takımın sezona tam hazır olmadıgı donemde ıyı oyundan zıyada galıbıyet daha onemlı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:46.