![]() |
Sivas'ta biletlere büyük ilgi var
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36842&token=32038][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36842&token=32038[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig'de, 2 Eylül Pazar günü oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu. Karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor büfesinden satışa çıkarıldı. Bilet almak isteyen taraftarların büfe önünde kimi zaman uzun sıra oluşturdukları görüldü. Bilet fiyatları, kale arkası tribünü [B]10[/B], maraton tribünü [B]20[/B] ve VİP tribün ise [B]30[/B] TL olarak belirlendi. |
Cevap: Biletler satışa çıktı
stad tıklım tıklım olmalı feneri boğmalıyız
|
Mersin maçına giden yiğidolar bu maça da giderler çünkü o maçtaki özellikle ilk yarıdaki oynadığımız oyun bağımlılık yaratacak cinstendi.
|
Aldık biletimizi maç gününü bekliyoruz. Haydi yiğidolar tribünler tıklım tıklım olmalı
|
[QUOTE=Cley;803845]Aldık biletimizi maç gününü bekliyoruz. Haydi yiğidolar tribünler tıklım tıklım olmalı[/QUOTE]
[B]Maşallah hem STY'de hızlısın hemde bilet almada hızlısın.:)[/B] |
Bu fiyatlara o stad dolmaz ise yazıklar olsun !
|
Biletler az miktar pahalanmış.O kadarda olsun başka takımlar daha pahalı satıyor.
Önemli olan Sivasspor`un galip gelmesi. |
[QUOTE=Salim58;803846][B]Maşallah hem STY'de hızlısın hemde bilet almada hızlısın.:)[/B][/QUOTE]
Bu sezon böyle abi. Sivas'ın havası yaradı bana. Hem fiziki hem manevi olarak. |
MİY macında ki taraftar yerini alır,araya 3-5 karaktersiz istanbul yalakası da karışırsa stad full çeker,basarılar Sivasspor
|
Allah verede fenerliler doldurmasa stadi...
|
yav şu maç cumartesi olsa ne olurdu allah aşkına
ne güzel rahat rahat izlerdim maçı |
ama yine de okula bir gün geç gitme pahasına izleyeceğim
|
gardaşlarım istanbuldayım burda maçları 20 ye izliyoz sizde görevinizi yapın ve maça gidi son merisn maçı iyiydi taraftar birazda sesleri çıksa iyi olacak birde yalakalar varmış sivaslı fenerliler felan
|
bilete %100 zam
|
tek istegim zarali fenrliler veya sarkislali genç fbliler yok yildizelili antu'cular falan tarzi atkilar gormemek istiyorum insallah da gormem
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;803867]bilete %100 zam[/QUOTE]
[B] Çok mu pahalı geldi.iki paket sigara parası yok ben sigara paramı SİVASSPOR için vermem diyorsan bir şey demiyorum:mad:[/B] |
sivas fb macı bıletlerıne yogun ılgı var maraton bıletlerı tukenmek uzere
|
[QUOTE=BekirBayrak;803876][B]
Çok mu pahalı geldi.iki paket sigara parası yok ben sigara paramı SİVASSPOR için vermem diyorsan bir şey demiyorum:mad:[/B][/QUOTE] niye yanlış anlıyorsun altüstü %100 zam dedim çok pahalı maça gitmem demedimki ve ben sigara ağzıma koymam SİVASSPOR'uma canım feda |
[QUOTE=kursad1981;803879]sivas fb macı bıletlerıne yogun ılgı var maraton bıletlerı tukenmek uzere[/QUOTE]
bilet alanlar içinde yalakalrda var 2 nisan 2011'deki sivas 1-0 bjk maçı golude uzatmada cihan atmıştı yıldırım demirören kalabalığı görünece bizim yıldızlarımızı görmeye geliyorlar demişti doğrusunu söylemek gerekierse bjknin yıldızlarını görmek istiyenler vardı geçen sezon sahamızdaki en kalabalık maç gs maçıydı.o maçtaki kalabalığın bir ksımı gs'yi görmek için gelmişti.benim rakiplerde futbolcularıda umrumda değil benim tek umrumda olan şey SİVASSPOR benim son sözüm BJK,GS,FB YALAKALARI EĞER ONLAR İÇİN GELİYORSA MAÇA ONLARIN TRİBÜNLERİNDEN İZLESİNLER |
[QUOTE=sivaslıadem;803860]yav şu maç cumartesi olsa ne olurdu allah aşkına
ne güzel rahat rahat izlerdim maçı[/QUOTE] Fener in perşembe günü şl maçı olduğu için pazar oynanacak |
Biletler tükenirde stad çevresindeki evlerin balkonlarına rağbet olurmu orası meçul
|
yönetimin fiyat politikası her sene aynı...
|
Bu fiyatlar az bu maça bende gelecem inş fenerbahçeyi yenecez umarım Moskova maçını alırlarda zafer sarhoşluyla uçan kanaryayı avlarız.
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;803867]bilete %100 zam[/QUOTE]
dünyanın parası değil ya gidin bi zahmet maça |
Biletimi aldım.İnşAllah alıcaz bu maçı.Savunmada basit hatalar yapmazsak ve hücum gücümüzü sahaya yansıtırsak alırız bu maçı.
|
[COLOR="Red"][B]BUGÜN YOKSAN HİÇ OLMA[/B][/COLOR];)
|
biletimizi aldık insallah hayırlısıyla fenevi yenecegiz..
|
Cevap: Sivas'ta biletlere büyük ilgi var
YIKIN İNLETİN O STADI SİVAS SİVAS DİYE DİYEEEEEEE
|
Aksam 7 de maraton tribün bileti aldım bir kaç kisi daha vardı bilet alan az çok maca gelenleri sima olarak tanırım bunlar mac seçen tipsizler di.cefakâr,vefakâr Sivasspor taraftarı bunlara Gereken cevabı verecek inşallah
|
Acaba Bilet alanlar Sivasspor taraftarimi yoka Fenerlimi mac gunü anliycaz.
|
Ya abi Sivasin Taraftari Cok Nerde ? Bilet 10 Tl veya 20 tl Adam Mantik yürütüyor 20 tl Sahada izliceme Kahveye Gider izlerim Çayim var okeyim var.
Sonra Adam İnternet Kafelerde Baziyerlerde Lig tv var Oralara qidiyor Hem kizla konusurum Hem izlerim :) Sonuçta Karli ciqiyorlar:D |
sivasspor taraftarından daha çok fb taraftarı biletlere hücum etti. en azında ben bilet alırken gördüğüm oydu. insan üzülüyor.ancak bunlarıda düzeltmemiz için küçük yaştan itibaren yiğidoları stada tribünlere alıştırmamız lazım.inşallah bunuda süper ligde var olduğumuz her sezon daha fazla gerçekleştirmiş oluruz.
|
[QUOTE=Dua;803967]Acaba Bilet alanlar Sivasspor taraftarimi yoka Fenerlimi mac gunü anliycaz.[/QUOTE]
Yanlış alanlar SİVASLI mı yoksa şerr^^ffsiz mi? olacaktı asıl soru |
[QUOTE=infial§;803956]Aksam 7 de maraton tribün bileti aldım bir kaç kisi daha vardı bilet alan az çok maca gelenleri sima olarak tanırım bunlar mac seçen tipsizler di.cefakâr,vefakâr Sivasspor taraftarı bunlara Gereken cevabı verecek inşallah[/QUOTE]
İnfal senin o avatarı çözemedim ortaki atkıda ts arması mı var ne alaka? |
Ya bu ne abi ya. Öğrenci adamız biz. Kız arkadasımı getırecektim bu maca VIP almak ıstıyordum 15 erden 30 dıye hesaplıyordum şu işe bak. Size iyi seyirler !
|
Arkadaşlar akşam bilet aldım kombinelerde satılaman yerlerden yani B-C blokta bilet kalmamış D bloktan çok az kalmıştı A blok hakkında bilgim yok oda azalmıştır heralde
|
[B]tabi ki biletlerimizi alıp maçta statta olacağız...[/B]
|
Umarim bilet satisinda fenerliler fazla bilet almamistir.Bu durumu bir kez yönetimin onayiyla yasadik, ikinci kez Allah yazdiysa bozsun.Kirmizi beyaz renklere evet,diger renklere hayir.Diger renklere tahammül etmek demek ,insanda kisilik bozuklugu var demektir.
|
Koşun sahte Sivassporlular.Koşun takımınız geliyor.Yanlız biraz erkek olun fener formasının üstüne bizim SİVASSPORUMUZUN atkısıını takmayın......
|
millet maslarinizimi azaldi
yada 10 TL yi neden cok görüyorsunuz anlamis degilim yaa sonucta fenerbahce macinda biletlerin fiyati yükselmesi gayet normal degilmi ben almanyada oturdum köyün macina 10 TL ödüyorum onlarda almanyanin 8.nci liginde oynuyor yazik.. Sivasda yasayan Sivassporlularin kesinlikle kombinesi olmasi gereklidir bence |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26. |