![]() |
Sivasspor'un hedefi Fenerbahçe'nin zaafları
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36832&token=24872[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin iyi yönleri kadar zaafları da bulunduğunu belirterek, "Bunları değerlendirerek istediğimiz sonucu almaya çalışacağız." şeklinde konuştu. Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında kendi evinde Mersin İdman Yurdu ile 3-3 berabere kalan ve 4 puana yükselen Sivasspor, pazar günü oynayacağı Fenerbehçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı nedeni ile Roman Bednar katılmazken, diğer oyuncular ise hazır bulundu. Koşu, istasyon ve toplu çalışma ile devam eden antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, sakat ve hazır olmayan oyuncular nedeni ile takımın biraz daha zamana ihtiyacı bulunduğunu, ligdeki diğer takımların da henüz tam anlamıyla lige hazır olmadığını dile getirdi. Evlerindoe çok önemli bir Fenerbahçe maçı oynayacaklarını söyleyen Çalımbay, "Her şeyden önce Fenerbahçe'ye yarınki Moskova maçında başarılar diliyorum. İnşallah tur atlarlar çünkü bu Türkiye için önemli. Bizim bütün amacımız kendi sahamızda Fenerbahçe'den puan ve puanlar almak. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Kendi sahamızda oynuyoruz. Zor olacağını biliyoruz. Mersin maçındaki oyunu 90 dakikaya yayarsak istediğimiz neticeyi alabiliriz. Fenerbahçe'nin çok iyi yönleri var ama her takım gibi onları da zafları var. İyi yönlerini durdurdup zaaflarından yararlanmak istiyoruz. Bizim göstereceğimiz performans önemli. Arkadaşlarımız biraz mevcut potansiyellerinin üstüne çıkarsa istediğimizi alırız." dedi. [B]TRANSFER YÖNETİME BAĞLI[/B] Çalımbay, transer konusunda ise bugün başkan Mecnun Otyakmaz ile bir toplantı yapacaklarını belirterek, "Almayabiliriz de bir oyuncu alabilyiriz de. Çok ihtiyacımız olması gerekiyor. Bu bir tek bizim kararımız değil kulubün mali şartları da önemli. Alabilirsek alacağız ama alamazsak da kadromuzdan memnunum. Yeter ki aksilik ve sakatlık olmasın. Ama yönetim bir fedekarlık yapıp alırsa da memnun oluruz." dedi. Taraftardan memnun olduklarını da dile getiren Ç alımbay, "Kendi sahamızdaki maçlarda taraftar bir güçtür. Onların tiribünleri doldurması önemli. Ben genel olarak taraftarımızdan memnununm. Sadece geçen yıl hem şartlar hem de maçların sıkşık olması nedeni ile beklenen göraüntü olmadı. Biz onlardan memnunuz. Bu senede onlara layık olmaya çalışacağız. Başarı için sadece sahada yapılanlar değil saha dışı faktörler de önemli. Taraftar, yönetim ve medya bunun bir parçası. Bu bütünlük içinde başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu. |
Cevap: Sivasspor'un hedefi Fenerbahçe'nin zaafları
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36833&token=45086][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36833&token=45086[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36834&token=51662][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36834&token=51662[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=36836&token=54325][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36836&token=54325[/img][/url] [B]Fotolardan gördüğüm kadarıyla takım bu maça güzel hazırlanıyor. Hocam transfer olsada olur olmasada olur deme defansı sağlama almazsak çok gol yeriz...Benden söylemesi.:)[/B] |
defansta sağlam duramıyoruz
stoper ve sağ bek lazım bize fener maçından farklı bir skorla ayrılırsak hiç iyi olmaz transfer ssezonu bitmeden şu işi bitirelim |
FB nin zaaflari varmiss... Hocam sen Kuytu durduramazsan ozaman bak sen kimin zaafi var!!!
|
fenerin zaafı önde basınca bocalıyo takım zaten ort saha iyice zayıfladı geçen senede önde basarak aldık maçı inş aynı tarifeyi uygularız
|
[QUOTE=mdogan58;803856]FB nin zaaflari varmiss... Hocam sen Kuytu durduramazsan ozaman bak sen kimin zaafi var!!![/QUOTE]
Aatıf ı grosicki ermanı durduramasında bak ozaman ne oluyo |
Hocam Dirk Kuytu durdurursan fb kalesini bombalarız
|
hocam sen fenerin zaafını bırak kendi zaafımıza bak kendi zaafımızı düzelte bilirsen biz atıf erman ve eneramo ile feneri dağıtırız
|
Fotoğraflar için teşekkürler emmi.Eneramo çok hırslı gibi çıkmış.:D Pedriel`de çok çalışıyor.Çalışmayan adama forma yok hoca.
Aynen,defansa transfer gerekiyor.Yani Mersin maçındaki gibi Stepenov gibi adamlara pozisyon vermiyecek adam lazım. |
inşallah feneri yenip büyük avantaj elde ederizki bundan sonraki maçlarımız zor olacak çünkü.
|
anadolu koçları bunlar bekli yoruz azizin çocuklarını yiğidoler diyarına
|
Yönetimde yapsin artik bir Fedekarlik kardesim. Amma Pinti yönetimimiz var.
|
Biz baskasinin zaaflari ile ilgilenecegimize kendimizle ilgilensek nasil olur?Aykut ´da ,Sivas seyircisi gibi iki mac sonunda ,takimimizin zaaflarini görmüstür herhalde.Stadyumdaki seyirci ve ekranlari basindaki tüm seyirciler bu takima transfer gerektigi fikrinde birlesirken,her seyi altdan alir gibi yönetim bilir ne demek.Bu yönetim transfer yapmak mecburiyetinde,bunuda yapacak.Yapmadigi taktirde olacaklardan kendisi sorumlu.Bu kadar basit.Binbir rica ilemi transfer yapilacak,nerede görülmüs.Seyirci devamli menfaatleri dogrultusunda hareket eder.Bu takim iyi gittigi sürece Baskana baglidir ,kötü gittigi an Mecnun istifa der.Olay bu kadar basit.
|
[QUOTE=mdogan58;803856]FB nin zaaflari varmiss... Hocam sen Kuytu durduramazsan ozaman bak sen kimin zaafi var!!![/QUOTE]
İyide bunda hocanın suçu ne elindekilerinin en iyisini çıkaracak sahaya senin yönetimin hocanın istediklerini aldıda hocamı almayın dedi. Futbolda her türlü sonuç vardır hemşerim bizim rakibimizde fenerbahçe değil önemli olan rakiplerimize yenilmeyelim ilk 4 ün içine kendimizi atalım ozman Sivasspor ve Sivasspor taraftarlarından mutlusu yok. Bak hala 6 milyon nüfusumuz var şöyle zenginimiz var böyle adamımız var derken takım sahaya gögüs reklamsız çıkıyor. |
bednar ın sakatlık durumunu bilen varmı nezaman oynuyacak
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;803883]Aatıf ı grosicki ermanı durduramasında bak ozaman ne oluyo[/QUOTE]
Ben onlarda bizimkileri durduracak adamalari goruyom..biz hangi adamla Kuytu durduracagiz??? karamsar olmak istemiyorum..tabi bende istiyorum kazanmasini ama su da bi gercekki, gorunen koy kilavuz istemez!!! |
[QUOTE=Ahwettt;804102]İyide bunda hocanın suçu ne elindekilerinin en iyisini çıkaracak sahaya senin yönetimin hocanın istediklerini aldıda hocamı almayın dedi. Futbolda her türlü sonuç vardır hemşerim bizim rakibimizde fenerbahçe değil önemli olan rakiplerimize yenilmeyelim ilk 4 ün içine kendimizi atalım ozman Sivasspor ve Sivasspor taraftarlarından mutlusu yok. Bak hala 6 milyon nüfusumuz var şöyle zenginimiz var böyle adamımız var derken takım sahaya gögüs reklamsız çıkıyor.[/QUOTE]
kusura bakmada sen elindekileri saga sola dagitirsan kendi kuyunu kendin kazmis olursun.. hocanin gorevi ne?? egitmek..ha oyuncu hala beceremiyorsa oynatmayacak!! becerenleride saga sola dagitmayacak!! |
[QUOTE=mdogan58;804184]Ben onlarda bizimkileri durduracak adamalari goruyom..biz hangi adamla Kuytu durduracagiz??? karamsar olmak istemiyorum..tabi bende istiyorum kazanmasini ama su da bi gercekki, gorunen koy kilavuz istemez!!![/QUOTE]
İşe bak bi Kuyt tutturdular gidiyor bi tane adamdan korktunuz ha sarı kafanın teki sağ tarafta oynarsa takarız peşine Ziyayı olur biter. Siz Kuytun ilk hafalar coştuğuna bakmayın ben onun bütün kariyerini bilir bu kadar ortalmayı ilk defa tutturuyor |
[QUOTE=alaattin 5858;804155]bednar ın sakatlık durumunu bilen varmı nezaman oynuyacak[/QUOTE]
bednar şu anda beside adamı rahatsız etmeyin bu defans ile rıza hocanın meşhur taktikleri ve ugur doga ve erhanın yardımları ile fener bize enaz 3 atar diye düşünüyorum ... |
saman mı dokmuşler sahaya yarısı sarı yarısı yesıl
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;804198]İşe bak bi Kuyt tutturdular gidiyor bi tane adamdan korktunuz ha sarı kafanın teki sağ tarafta oynarsa takarız peşine Ziyayı olur biter.
Siz Kuytun ilk hafalar coştuğuna bakmayın ben onun bütün kariyerini bilir bu kadar ortalmayı ilk defa tutturuyor[/QUOTE] tamam hemserim sen haklisin.. sen bilirsin butun kariyerini.. eger bugun fb macina baktiysan gormussundur dakika 90 da hala kicini yirttigini..ama soylemeye gerek yok kariyerini nasil olsa biliyorsun :) |
saçma sapan gol yemeyelım her takımı yenerız turkıyenın en kotu defansı bızde ..en ıyı hucumuda bızde ..
|
Kuyt hakkndaki yorumlara katılıyorum FB'nin en tehlikeli ismi. Aykut Hoca bundan zonra zorlu, pres yapılması koşulması gereken deplasmanlarda Alex'i oynatmayacak gibi geliyor, bana bu yüzden Alex oynamaz, Krasiç ve Stoch deplasmanda hiçbir zaman iyi oynayamazlar zaten. Yani iş bizde bitiyor defansı sağlam tutarsak ve ileride bulacağımız pozisyonlar değerlendirirsek FB'yi yeneriz
|
2 ci yariyi cok qzl oynadilar
|
[FONT="Arial Black"][B]Nerde o katı defans yaptığımız günler nerde bu günler. Hiç değilse gözümüzün önünde saçma sapan goller yiyip saç baş yoldurmuyorlardı...[/B][/FONT]
|
[QUOTE=Djamoka;804345][FONT="Arial Black"][B]Nerde o katı defans yaptığımız günler nerde bu günler. Hiç değilse gözümüzün önünde saçma sapan goller yiyip saç baş yoldurmuyorlardı...[/B][/FONT][/QUOTE]
Bu seferde gol kaçırmaktan saç baş yoluyoduk her türlü kel kalacaz 40 yaşına geldiğimizde :) |
Arkadaşlar Fenerbahçe'de bir tek Kuyt'u durdurma yanlışına düşersek çok zararlı çıkarız.Forvette hepsi iyi.zaafları bize benziyor başta kalecileri sonra defansları... hucum oynarsak yan toplara önem verirsek çok kötü kalecilerini Mert'i rahat avlarız. bizim kalecimiz ise o da bizin korkulu rüyamız. herşeyden vazgeçtim bari topun gittiği tarafa hamle yapsın. mersin'den bir üçüncü gol yedi top sağ köşesine gitti korcan sol köşede duruyordu??? inanmayan golü bir daha seyretsin.... yan toplarda çıkıp en azından yumruklamayı hiç değilse bu maç akıl etsin.. çizgide seyrediyor.yediğimiz ikinci gol gibi.. tamam defansımız çok açık veriyor ama kalecimizde onları hiçbir şekilde rahatlatamıyor...
|
[QUOTE]bednar ın sakatlık durumunu bilen varmı nezaman oynuyacak[/QUOTE]
[B]Büyük ihtimal Trabzon maçında oynayacak[/B]. [QUOTE]Kuyt hakkndaki yorumlara katılıyorum FB'nin en tehlikeli ismi. Aykut Hoca bundan zonra zorlu, pres yapılması koşulması gereken deplasmanlarda Alex'i oynatmayacak gibi geliyor, bana bu yüzden Alex oynamaz, Krasiç ve Stoch deplasmanda hiçbir zaman iyi oynayamazlar zaten. Yani iş bizde bitiyor defansı sağlam tutarsak ve ileride bulacağımız pozisyonlar değerlendirirsek FB'yi yeneriz[/QUOTE] [B]Milos Krasic Spartak Moskova maçında sakatlandı en az bir ay yok.[/B] |
[QUOTE=mdogan58;804271]tamam hemserim sen haklisin.. sen bilirsin butun kariyerini.. eger bugun fb macina baktiysan gormussundur dakika 90 da hala kicini yirttigini..ama soylemeye gerek yok kariyerini nasil olsa biliyorsun :)[/QUOTE]
Ha şöyle yola gelin azcık :) |
[B]Millet bu Kuyt Kuyt konuşurken aklıma geldi de bu Kuyt bizim Pedrielin daha becerikli hali Pedriel gibi her maç elinden geleni yapıyor.[/B]
|
Fenerbahce nin en büyük zaafi Savunmasinin arkasina atilan toplar bunu iyi yapip ilk 10 dakika icinde gol atabilirsek 3 puani aliriz cünkü Moskova macinin hem yorgunlugu hemde moral bozukulugu ile bir geri dönüs yapabileceklerini düsünmüyorum.
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;804198]İşe bak bi Kuyt tutturdular gidiyor bi tane adamdan korktunuz ha sarı kafanın teki sağ tarafta oynarsa takarız peşine Ziyayı olur biter.
Siz Kuytun ilk hafalar coştuğuna bakmayın ben onun bütün kariyerini bilir bu kadar ortalmayı ilk defa tutturuyor[/QUOTE] haklısın gardaşım bizim kalecimiz ve defansımız gününde olur ve hata yapmadan oynarsa zaten bir şekilde golü atıyoruz yeterki gol yemeyelim biz bu feneri yeneriz haytmış huytmuş kuytmuş bizi ilgilendirmez yeterki herkes üzerine düşen görevi yapsın |
yerim kuytını ya kuytta kimmiş..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17. |