![]() |
Sivasspor-fenerbahçe Taraftar Düşünceleri
[B]Pazar günü oynayacağımız fenerbahçe maçı için Yiğido Gençlik olarak herzaman ki yerimizde Atatürk Püstü'nde saat 14.30 da toplanıp organize bir şekilde stada giderek Sivassporumuzu canı gönülden destekleyeceğiz.
Sivasspor tribünlerine giren hiç kimseyi, fenerbahçeyi izlemeye değil yada başka bir büyük takımı tutup sırf fenerbahçeye olan öfkesinden bu takıma küfür etmeye değil, Sivasspor aşkından dolayı takımına destek olması için maça bekliyoruz..! Umuyorum ki bu maçta boş yer kalmayacak ve rakibimizi eli boş göndereceğiz. Bu maça ile ilgili yorumlarınızı buraya yazabilirisiniz[/B]. |
Cevap: Sivasspor-fenerbahçe Taraftar Düşünceleri
Hep beraber 4 Eylül stadını fenev'in basına yıkalım
|
dostca birmaç olacak eminim biz yeneriz biz daha iyiyiz
|
bu maç bizimdir İnşallah 2-1.....
|
YİĞİDO GENÇLİK.....
|
[QUOTE=ygdgnçlk;803947][B]Pazar günü oynayacağımız fenerbahçe maçı için Yiğido Gençlik olarak herzaman ki yerimizde Atatürk Püstü'nde saat 14.30 da toplanıp organize bir şekilde stada giderek Sivassporumuzu canı gönülden destekleyeceğiz.
Sivasspor tribünlerine giren hiç kimseyi, fenerbahçeyi izlemeye değil yada başka bir büyük takımı tutup sırf fenerbahçeye olan öfkesinden bu takıma küfür etmeye değil, Sivasspor aşkından dolayı takımına destek olması için maça bekliyoruz..! Umuyorum ki bu maçta boş yer kalmayacak ve rakibimizi eli boş göndereceğiz. Bu maça ile ilgili yorumlarınızı buraya yazabilirisiniz[/B].[/QUOTE] Çok güzel bir konu,ancak burada büyük bir hata yapılmış ve bu 3 istanbul takımından " 3 büyük" diye söz edilmiş. Tek büyük takım var o da SİVASSPOR hatırlatırım |
Sivas gewinnt 2:1 !!
|
[QUOTE=hotzi;804143]Sivas gewinnt 2:1 !![/QUOTE]
Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var. |
[QUOTE=FirtinaK;804147]Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var.[/QUOTE]
yazan arkadaş almansa ne olacak :D |
[QUOTE=FirtinaK;804147]Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var.[/QUOTE]
hotzi alman ve türkçe bilmiyor |
yiğido gençlik olarak üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız inşallah..
|
sizlere güveniyoruz gençler bide yönetim sizlere destek olsa..
|
[B]Biz bu defansla 3 atsak 4 yeriz...[/B]
|
Arkadaşlar yenecegimize inanıyorumda...bize YUNUS YILDIRIMI vermişler hakem olarak.artık ne demek istediğimi varın anlayın.yunus yıldırım da üstelik fenerbahçeli.allh yardımcımız olsun..şimdiden ümidim kesildi..
|
hoşgeldin aramıza hotzi |
Hadi bakalım Hotzi güzel temennilerin için teşekkürler. Uğur olsun... Bugünkü maçın sonucu bizim maç için nasıl bir belirleyici faktör olacak bilinmez ama. Çok stresli ve zor bir maç akabinde Fenerle oynayacağız. Tur atlasada atlamasada bize karşı handikaplı çıkacaklar.... a-Galip gelip tur atlarlarsa bir rahatlama bir rehavet olabilir. Sonuç AVANTAJ b-Tur atlayamazsa demoralize bir şekilde Sivasa gelirler ve lehimize faktörler oluşabilir. Sonuç AVANTAJ Tabi varsayım bunlar ama arkadaşımızın birisi çok güzel söylemiş. Bu defansla 3 atsak 4 yeriz diye. Her ne kadar kötü bir temenni olsa da maalesef gerçek. Umarım 3 atar en çok 2 yeriz. |
Maçın hakemi Yunus Yıldırım'mış. Şereften yoksun hakemlerden biri de bu. Inşallah önce hakemi sonra feneri yeneceğiz. 3 atar 2 yeriz diye düşünüyorum.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum [/B][/FONT] |
[QUOTE=Cley;804220]Maçın hakemi Yunus Yıldırım'mış. Şereften yoksun hakemlerden biri de bu. Inşallah önce hakemi sonra feneri yeneceğiz. 3 atar 2 yeriz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Cleyim papazı kafadan bulduk diyecektim sen benden çok yaşayacaksın... Bu adamı oldum olası sevmiyorum. Antalya maçı aklıma geliyorda deliriyorum yamuğun. :mad: :mad: |
hakkımızda hayırlısı inşallah yeneceğiz 3-2 olur diye ümit ediyorum tabiki başta hakemi yenmemiz lazım ve biz taraftarlara büyük iş düşüyor hakemi baskı altına alırsak bu işi bitiririz diye düşünüyorum lütfen stadı dolduralım ben sadece 10 kişi ile maratonda yerimizi alacağız umarım yeneriz ve yolumuza devam ederiz kayıpsız şekilde.
|
hernekadar dostca geçmesini istesemde sivasspor tarafına fenerli sokmayın sokturtmayın ... giren olursa tavrınızı gösterin dalın çekinmeyin görevinizi yerine getirmiş olursunuz ... birde sivaslı fenerbahçeliler pankartı felanda açtırmayın hakemden şüphen yok takım ve defans iyi olsun yeter
|
mutlak bir galibiyet bekliyorum
ya 2-0 yada 4-1 umarim stadi sivassporlular doldurur |
bu maca bizim iyy hazırlandımızı gecen senekı gıbı yenecemize kesn gözüyle bakıyorum.ama hakem faktöru var .inş kazanırız
|
oley oley yiğido gençler yiğido gençler....
|
[B]gecen sene fenere ilk maglubiyetini biz tattirmistik. be senede oyle olacagini dusunuyorum. hakemli yada hakemsiz [/B]
|
Takımımız bu sezona çok iyi başladı, Antep deplasmanından puan aldık, Mersin ile içerde çok çok iyi oynadığımız bir maçta maalesef berabere kaldık ama yinede puan aldık bu beraberlik nazar boncuğumuz olsun ve Fenerbahçe maçımızı kazanırsak bu sene geçen seneden daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu arada aklıma gelmişken yazayım bu maç Aatıf Chahechouhe'nin maçı olacak.
|
Ankaradan 4 arkadaşla geliyoruz umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar başarılar yiğidolar !
|
Bu maçta SİVASSPORumuza inanılmaz güveniyorum duygusal değilde sezgisel sanırım İNŞALLAH yanılmayacağım...
|
[QUOTE=58g0kberk58;804564]Ankaradan 4 arkadaşla geliyoruz umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar başarılar yiğidolar ![/QUOTE]
ankaradan sivasspor için geliyor olmanız sevindirici |
fenerbahçe avrupadan elendiği ve çok tepki olduğu için bu maçta bayağı bir hırs yapcaklar bence genelde bu takımlar böyle durumlarda kazanıp rahatlamak için herşeyi yapıyor birde hakem vs. de yardım ederse tamam artık ama herşeyden önemlisi defans ve kalecimiz başarılı olursa bu maçı kaybetmeyz inş.
|
kac bilet satildi????
|
[QUOTE=58CeZa58;804247]mutlak bir galibiyet bekliyorum
ya 2-0 yada 4-1 umarim stadi sivassporlular doldurur[/QUOTE] CEZA kaç günden beri 4-1 deyip duruyorsun inşallah kardeşim |
[QUOTE=kanka5885;804223][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum [/B][/FONT][/QUOTE] la bi get allah allah sarı lacivert diye bağıracakmışız ne kaldıracam fenevli futbolcuların .ötünü.... |
[QUOTE=kanka5885;804223][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum [/B][/FONT][/QUOTE] Son derece gereksiz bir düşünce biz avrupaya gittiğimizde fenevbahçe bize yaptı mı boyle birşey? kimsenın gozune girmek için boyle bir şey yapılmaz. sivasspor'un kimsenin varlıgına ihtiyacı yoktur tek başına var olmuştur tek başına var olacaktır. |
iyi olan kazansın ama tabiki sivasım kazansın memleketim her zaman en önde gelirrr
|
[QUOTE=58fil;804615]la bi get allah allah sarı lacivert diye bağıracakmışız ne kaldıracam fenevli futbolcuların .ötünü....[/QUOTE]
"oğlum bak git" aklıma geldi:):):) |
Haydi Yigidolar Takimi destekleme zamani !
|
Kesinlikle bu maçta Erhan'ın stoper oynamaması lazım tamam çabuk bir oyuncu ama esas yeri sağ bek Uğur yada Erhan dan biri sahada olmalı Murat yada Rajnoch Navratilin partneri olmalı terihim Murat.
|
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum [/B][/FONT][/QUOTE] La gardaş bırakın artık şu içinizdeki fener sevgisini,hala bir yanın fenerli. Zaten akşama kadar sivaslı olupta fenerin kuşunu kaldıranlardan iğrendim. sivaslı ve bir amatör takımda çalışıyor utanmadan fenerden " Bizim takım" diye bahsediyor. Sivaslı olup başka takım tutan şerefsizdir bu kadar açık ve net. |
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum [/B][/FONT][/QUOTE] Gözlerim yasardi bu nasıl bir centilmenlik,istersen fenev'i tribünlere çağıralım baslarım boyle zihniyete |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37. |