SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stadyumda sorunlar bitmek bilmiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34813)

SivasSpor.Com 05.09.2012 08:33

Stadyumda sorunlar bitmek bilmiyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36928&token=54471[/IMG]

Sivasspor'un iç saha karşılaşmalarına ev sahipliği yapan 4 Eylül Stadyumu'nda sorunlar bitmek bilmiyor.

Stadyum giriş ve çıkışlarında yaşadıkları sıkıntıları her fırsatta dile getiren taraftarlar, bu sorunların özellikle 4 Büyüklerle yapılan maçlarda kat be kat arttığını dile getirirken, kırmızı-beyazlı yönetime ince bir sitemde engelli Yiğidolar'dan geldi.
Sivasspor'u iç sahada oynadığı karşılaşmalarda biran olsun yalnız bırakmayan engelli taraftarlar, turnike ve giriş çıkış kapılarında yaşanan arbedede zor anlar yaşadıklarını dile getirdi. Öte yandan 4 Eylül Stadyumu'nda engelliler için ayrılan bölümün tellerle kapatılmasına adeta isyan eden 12. adam; "Engelli tribününde maç izleyebilmemiz için bir çoğumuzun ayağa kalkması gerek. Bugün bu telleri kaldırmayan yetkililer, açıkçası bizden engellerimizi aşmamızı istiyor. Bugün engeller köstek olarak değil, ancak ve ancak destek olarak aşılabilir. Yönetimimizi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz ve biran önce engelli tribününde yer alan tellerin kaldırılmasını istiyoruz" şeklinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Sivas'ın Sesi

sivaslıadem 05.09.2012 08:41

Cevap: Stadyumda sorunlar bitmek bilmiyor

engelli vatandaşlarımızı engellemeyelim

karamik 05.09.2012 08:49

Size ünlü bir sivas atasözü ile cevap vermek istiyorum "Yeni stadyum istemiyoruz bu stad bize yeterde artar"

Abdullah DuMaN 05.09.2012 09:07

her girişte dört turnike var bunlardan en fazla ikisi çalışıyor insanlar bir saat önceden maça geliyor maçın 5. dakikasında anca içeri girebiliyor

RoKeT 05.09.2012 09:13

Bizim sesimizi yönetime duyuracak kimse yok mu ? İçeri girişte bayrak direkleri alınıyor şemsiyeler toplanıyor Turnikeden geçmek için 45 dk sıra bekleniyor şansın varsa maça başlamadan önce girersin Taraftar pankartları tellere astırılmıyor Tuvaletler ve tribünler temizlenmiyor Kulüp yönetimi Sen ne işe Yararsın ? Bunlar şuan da hatırladıklarım daha neler var neler

PETKOVİC 05.09.2012 09:17

He ya fener maçından sonra 20 dakika bekledik artık bir çözüm bulsunlar. Bi de maratondan cıktıktan sonra sol taraftaki bilet kontrol yeri çok sıkışık oraya da büyük bir kapı yapsınlar bi zahmet

edebiyatisyen 05.09.2012 09:40

ENGELLENEN bir Sivasspor taraftarı olarak sıkıntılarımzı dile getirmek istiyorum. 11.Sahanın en alt kısmında ve potansiyel suçlu gibi tel örgülerin arkasında maç izlemeye çalışıyoruz.
2.Kapıdan girme rezilliğini geçtik önümüzde duran top toplayıcısı, güvenlik ve yayıncı kuruluşun kameramanlarıyla cebelleşiyoruz.
3. 4 büyütülmüş takımın maçlarında fotoğraf çekmek için birbirini yiyen sözde Sivassporlu taraftarlar nedeniyle sıkışıyoruz. Allah göstermesin bir olay çıksa hiçbir can güvenliğimiz yok.

edebiyatisyen 05.09.2012 10:38

Derdimizi anlatmaya çalışınca "Bedava maç izliyorsunuz daha ne istiyorsunuz" diyorlar. Bilet parası hatta iki kat para alsınlar razıyım ama yeter ki adam gibi bir yerde adam gibi bir şekilde maçımızı izleyelim.

yorumyapıyombenya 05.09.2012 12:01

Bizim yönetimimiz malesef heyacanını kaybetmiş, sanki silah zoruyla göreve gelmiş kişiler. Stadyum, store gibi takımın can damarı olan para getirecek yerlerde boşvermişlik hakim. Mersin maçında Maraton tribününe güvenlikçiler nezaretinde adını bilmediğim ancak gözlüklü birisi tarafından onlarca biletsiz müptezel içeri alındı. Bu adam kimdir, içeri nasıl biletsiz o kadar şahsı sokuyor, özel güvenlik neden karşı çıkmadığı gibi yardımcı oluyor. Önce bunları çözmemiz lazım. Sivasspor seviyorsan bilet alıp gireceksin maça !

kaptann58 05.09.2012 12:17

bize bu stad bile çok daha mevcut stadı bile dolduramıyoruz üstelik kendini bilmez bir grup soytarı YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRIYOR NYMİŞ BEDAVA BİLET VERMEMİŞ YÖNETİM YORUM GERÇEK SİVASSPOR TRAFTARINA BIRAKIYORUM

dedebey 05.09.2012 12:22

giriş ayrı bir çile çıkış ayrı bir çile ondan sonra kalkarlar taraftar maça gelmiyor derler taraftarı sen yönetim ve külüp olarak getirecen bunlar olursa taraftar gelmez tabi rezillik diz boyu ben çıkışta havuz tarafından çıktım millet nerde ise birbirine ezecek hersene aynı sıkıntı aynı dert yönetime duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ricardo Pedriel 05.09.2012 12:48

[QUOTE=karamik;805180]Size ünlü bir sivas atasözü ile cevap vermek istiyorum "Yeni stadyum istemiyoruz bu stad bize yeterde artar"[/QUOTE]

30.000 kişilik stadın altında olacaksa sana katılıyorum

58_babacan_58 05.09.2012 14:19

Bu sorun her yerde var 2 dk sıkın dişinizi çok sorun edecek bişey değil sonuçta izdihamda çıkmıyor yani.

dedebey 05.09.2012 14:27

kardeş zor değil kapıları çıkışta maç bitince açsınlar yeter illa bir olaymı olması lazım

MEVLUTHOCAOGLU 05.09.2012 15:37

yeni stad yapılana kadar sabır edilecek sanırım

hunter5858 05.09.2012 17:19

Engelli kardeşlerimize ayrı bir giriş yapılabilir üztelik sadece onların kullanabileceği ücretsiz kombinelerde çok iyi olur...
Ayrıca ben bilet elimde kapıda kaldığımız biliyorum kapıdaki görevli arkadaş maç başlayınca kapıyı kapatmış giremedik ama bilet satışı da devam ediyor ya satmayın yada kapıları kapatmayın taraftara saygınız olsun biraz...

infial§ 05.09.2012 22:22

Varya boyle bela bir yer görmedim,35-40 stadda mac izledim 4eylul stadı gibi çıkması zor bı yer görmedim resmen eziyet

mühendisburak58 05.09.2012 23:02

35 bin kişilik modern stadyum sivasa şart üstelik 2 maçtır gördüğünüz gibi biz stadyumu dolduruyoruz hatta yetmiyor bile.daha modern bir stadyum olsa 33 bin kişi neden gelmesin maça özellikle de büyük maçlara.ahh sivas ahh çok kaybettin bu stadyum konusunda keşke 33 bin kişilik olsaydı.

Rallim58 06.09.2012 10:40

[QUOTE=hunter5858;805324]Engelli kardeşlerimize ayrı bir giriş yapılabilir üztelik sadece onların kullanabileceği ücretsiz kombinelerde çok iyi olur...
Ayrıca ben bilet elimde kapıda kaldığımız biliyorum kapıdaki görevli arkadaş maç başlayınca kapıyı kapatmış giremedik ama bilet satışı da devam ediyor ya satmayın yada kapıları kapatmayın taraftara saygınız olsun biraz...[/QUOTE]

[B]Engelli kardeşlerimize kombineye gerek kalmaksızın içeri alınıyor biliyorum. Ama millet olarak bizler açgözlülük yapıyoruz. Normal şartlarda günün her anında tek başına olan engelli kardeşimiz (Yapmayanları tenzihen belirtiyorum) her ne hikmetse stadyumda maç olduğu gün nerede ise 3 kişi ile ancak hayatını idame eder konuma geliyor. Stadyuma da bu 3 kişiyle girmek istiyor?

Bilet satışı devam ederken, kapıları kapatılan tek stadyum olarak tarihe geçen yer 4 Eylül stadyumudur. Neden kapılar kapandığını da idrak etmek için müneccim olmaya gerek yok; "senin yerine beleşçiler, biletsizler alınıp kapasite doldurulduğu için" dersem ne dersin?[/B]
[QUOTE=infial§;805409]Varya boyle bela bir yer görmedim,35-40 stadda mac izledim 4eylul stadı gibi çıkması zor bı yer görmedim resmen eziyet[/QUOTE]

[B]Defalarca yazıldı çizildi, çözüm önerileri dahi sunuldu, okuyanı, anlayanı çözüm üreteni getir.

Adam sağırım diyor, sen isyanları duymuyor musun? diyorsun:)[/B]

ankastre 06.09.2012 12:49

stadyuma yönetim hakim olmalı yoksa geçen seneki gibi yaşanılanlar aynen devam edecek gibi söylüyorlar

bassguitar 09.09.2012 12:37

uzun zaman sonra gittim 4 eylül e hertaraf sorun ..VİP de girişler sorun,tribüne gecisler sorun,sadece 3 tane tuvalet var ve sular akmıyor..

baris58sivas 09.09.2012 14:19

[QUOTE=bassguitar;805766]uzun zaman sonra gittim 4 eylül e hertaraf sorun ..VİP de girişler sorun,tribüne gecisler sorun,sadece 3 tane tuvalet var ve sular akmıyor..[/QUOTE]

gardas sende tuvaletini evde yapip gel :) :D

FORZA 58 SİVAS 09.09.2012 14:41

kesinlikle doğru başkan o telleri kaldırtmalı bu ne saçmalıktır modern bi şehir burası ne zmaan maçlarımızda kavga olmuş

Ricardo Pedriel 09.09.2012 17:47

futbolcuları maçtan sonra yolcu ederken yine aynı sorun

58MUAMMER58 09.09.2012 19:27

[b]son yıllarda tribünlerin azlığından şikayet ediliyordu şimdi biraz olsun sayımız artı bunu düşürmemek lazım bunuda yönetim yapacak fb maçı röportajlarına bakarken stadda çok kuyruk vardı sivas gibi biyerde böyle eziyet olmamalı 4 turnikemi konur 14 turnikemi konur bilemem herkes maçtan 10 dak önce stada gelince içeri girebilmeli engelli ve diğer sorunlarda giderilmeli inşallah yönetim kulak verir bu taraftara [/b]

AYIBOAN 09.09.2012 21:57

[QUOTE=infial§;805409]Varya boyle bela bir yer görmedim,35-40 stadda mac izledim 4eylul stadı gibi çıkması zor bı yer görmedim resmen eziyet[/QUOTE]

"burası 4 eylül burdan çıkış yok" dedik dedik derdimizi kimseye anlatamadık :)

atrium58 09.09.2012 23:34

Engelli arkadaslara stada beles giriyorsunuz diyen gorevli senin isteginle ve izninle mi bu arkadaslar maclari bedava izliyor. Böyle terbiyesizlik haddini bilmezlik olurmu.. Yönetim her konuda olduğu gibi bu konuda da basını kuma gömüyor 3 maymunu oynamaya devam..

AmiRaLL 10.09.2012 09:12

EVet bu konuda biraz daha dikkatli olmamiz geerekior gerek bizler gerekse yonetimdeki kisiler simdidien tesekkurler..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:31.