![]() |
Aatif Chahechouhe
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36938&token=21685[/IMG]
[B]Adı Soyadı:[/B] Aatif Chahechouhe [B]Geldiği Takım:[/B] Chernomorets Burgas (Bulgaristan) [B]Forma Numarası:[/B] 92 [B]Pozisyon:[/B] Orta Saha [B]Doğum Tarihi:[/B] 02.07.1986 (26 yaş) [B]Boy:[/B] 176 cm [B]Kilo:[/B] 68 Kg [B]Doğum Yeri / Uyruk:[/B] (Fransa - Fas asıllı) [B]Medeni Durumu:[/B] Bekar Futbol kariyerine 2005-2006 sezonunda Fransa 3. Lig ekibi Racing Levallois 92 takımında başlayan Aatif Chahechouhe, 2007 yılına kadar burada oynadı. Daha sonra, 2007/2008 Sedan 2008/2009 Sannois Saint Gratien 2009/2010 Noisy-le-Sec 2009/2011 Nancy 2011/2012 Chernomorets Burgas (1 Gol) 2012/2013 Sivasspor (3.hafta 1 Gol) Sivasspor'a gelmeden önce, Kariyerinde resmi maçlarda şimdiye kadar sadece 1 gol attığı belirtilen futbolcumuzun, Sivasspor'da da başarılı olacağına inanıyor ve başarılar diliyoruz. . |
Cevap: Aatif Chahechouhe
Sivassporumuza çok yararlı olaçaktır. İnşallah ben şahsen buna inanıyorum.
|
Ayağında topu tutma kaabiliyetini geliştirirse faydalı olacak gibi duruyor
|
Aatıf çok iyi ve kaliteli olduğunu apaçık belli etti ama Fenerbahçe maçında son vuruşları kötüydü inşallah FB maçında heyecandandır, yoksa böyle devam ederse bize çok saç baş yoldurur, ama ben böyle devam edeceğini sanmıyorum.
|
mükemmel transfer başarılar diliyorum
|
spikerler ''Şaşo'' diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum :D
|
İsteyince iyi transferler yapılıyor basarılar Aatif hoca
|
Biraz yontulması lazım.Rıza hocaya güvenimiz tam atıfı senelerce sivasımıza hizmet edecek futbolcu yapar inşallah
|
bence bu sezon en iyi ve isabetli transferimiz
|
Mersin maçında nefis bir şutla golü buldu. Son maçta geçen hafta attığı güzel golü inkar edercesine 2 tane net pozisyonda eli ayağına dolaştı. Grosicki kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
|
ABİ HARBİDEN SÜPER AYAK GELECEK VADEDİYOR
|
atıf fb maçında biraz becil davrandı ama bu senenin en iyi transferi çok şeyler bekliyoruz. verimli olacaktır..
|
[QUOTE=gürünlüyiğido58;805353]spikerler ''Şaşo'' diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum :D[/QUOTE]
staddaki anonscu "şeşue" diyor |
[CENTER][B][COLOR="black"]6- SİVASSPOR Kulübü sporcusu AATIF CHAHECHOUHE'nin, 25.11.2012 tarihinde oynanan SİVASSPOR - KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, slogan içeren tişört giymesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,[/COLOR]
Daha öncede Eneramo ya cezai ihtar gelmişti,ihtar ile kalması bi seferlik olabilir [/B][/CENTER] |
[B]Aatıf'ın fiziğine bakıp çok sağlam futbolcu dedik ama yanıldık.Adam 90 dakikayı çıkaramıyor 60'dan sonra yanındaki adama pas atacak mecali kalmıyor.Yazık sana Aatıf kalıbına yazık seni çalıştırmayanlara da yazık.[/B]
|
İşte videolardan adam getirmenin en büyük handikapı bu sen orda adamın 1-2 dakikalık performansını görüyorsun 90 dakika ne yapar bu adam koca bir soru işareti.
|
bu adam geldiğinde böyle değildi ne oldu buna ?
O cesaretli çıkışlarını yapamıyor artık takımdaki genel korkak oynama anlayışına uydu o da Dikine gidişleri artık yapmıyor yanındakine pas verip toptan kaçıyor adeta Ey atıf! Titre ve kendine gel |
[b]atıf yetenekli oyuncu fakat sorumsuz ve bencil çalım yapacağı pas vereceği zamanı bilmiyor kendine oynuyor oynasa ambrabata bin basar biraz kulağını çekmek lazım [/b]
|
Takım olarak iyi degiliz atıf ne yapsın tek basına. Sadece su var Taraftar olarak ondan daha cok seyler bekliyoruz. İnsallah oda formu yükseltip katkı saglamaya devam eder.
|
İlk birkaç maç dedikki bu adamı nereden buldular süper.Şimdi ise eski halınden eser yok.Ayağında çok top tutuyor.Kaptırıyor topa pres de yapmıyor
|
arkadaş nerede bu adam hadi kamil.le aran yok da nerede bu adam sakat mı cezalı mı ?
|
[QUOTE=alboran;831185]arkadaş nerede bu adam hadi kamil.le aran yok da nerede bu adam sakat mı cezalı mı ?[/QUOTE]
Mersinde sakatlanmis. |
helal olsun sana .basarılarının devamını ddiliyorum.............
|
Atıf'tan trabzon maçında futbol resitali...
|
dip çizgideki çalımı mükemmeldi.
lig tv spikeri de hayran kaldı.atııf gibi bir oyuncumuz daha olsa ligi sallarız. bravoo atıff checeuhee |
yok efendim neymiş grosickiye pas atılmıyormuş grosicki oynuyamıyormuş falan filan topçu atıf gibi olur pası alırda atarda canını dişine takar oynarda bu takımda göz boyamaya gerek yok
helal sana atıf sesu:D |
bugün gördüm ki atıfa bu takımda yazık oluyor
Onun gibi iki oyuncu daha olsun bu takım rakip defansı hallaç pamuğuna çevirir Araya top atmalar çalımlar paslar... Adam yüreğiyle oynuyor Ama takım ruhsuz olunca o da bir yerde takılıp kalıyor Bütün gayretlerine bir çırpıda yazık oluyor Allah senin gibi oyuncuları eksik etmesin |
sercan toptan kaçarken aatif ve peach canla başla mücadele etti helel olsun borjanıda kutlamak gerekli
|
[QUOTE=sivaslıadem;839717]bugün gördüm ki atıfa bu takımda yazık oluyor
Onun gibi iki oyuncu daha olsun bu takım rakip defansı hallaç pamuğuna çevirir Araya top atmalar çalımlar paslar... Adam yüreğiyle oynuyor Ama takım ruhsuz olunca o da bir yerde takılıp kalıyor Bütün gayretlerine bir çırpıda yazık oluyor Allah senin gibi oyuncuları eksik etmesin[/QUOTE] ***aslında enaramo ve kamil haric tüm takım birer yıldız sadece hocadan dolayı takım oyunu oynamıyor. ortada hoca yok bu oyuncular bildiklerinide unuttular kötü bir hocadan dolayı.calımbay bu takımı düşürmeden ayrılmaz derim.çünkü ateşle oynadığını farkında değildir.antalya macında tüm sdat hep birlikte istifaya davet etmeli ilk dak.itibaren |
takimda atifin kafasina gore oyuncu yok
olsa sivas 1. siradaydi |
Aatifin kafasina gore oyuncu var da bu takimda oynatacaj ve yonetecel hoca yok
|
"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." (Aatıf Chahechouhe)
|
[QUOTE=musa harun;843573]"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." (Aatıf Chahechouhe)[/QUOTE]
Adam hakli arkadas. Senin boyle soyismin oldugunu dusunsene optikte felan kodluyorsun yetmiyor:) |
Birazda komedi uguruna abartmis olmali.
Chahe yazabiliyorsan, chouhe'de problem olmayacak. Sonucta a ile ou'yu takas ediyorsunuz. Fransizca ile Arabca bulusunca tabi böyle isimler cikabiliyor. |
[B]Mevkinde oyna ve kendini toparla Aatıf tekrar secde yaptır cemaati dağıtıyorsun yavaştan aman dikkat[/B]
|
[b]terinin son damlasına kadar mücadele eden,benim gol kralı olmam önemlideğil önemli olan sivassporun başarısı diyen,rakipleri tesbih boncuğu gibi ipe dizen,atıfın sivasspora çok faydası olacaktır,özellikle son 4 5 maç özlediğimiz atıfı göremedik,bunun nedenide hiç beceremediği forvet mevkiinde oynamasıdır,forvet oyuncusu geldi bidaha gelecek ,onlar rakibi oyalayınca atıfın daha boş alanda, daha rahat oynayarak gollarde atacak gollerde attıracaktır diye düşünüyorum[/b]
|
J'ai prolongé mon contrat jusqu'en 2017 à #Sivasspor .Merci à toutes et à tous pour votre soutien ! #HaydiYiğidolar
|
Evet son dakika Haberi: kendi resmi facebook sayfasindan Aatif bizimle olan sözlesmesini 2017 yilina kadar uzattigini acikladi!!!
Hayirli Ugurlu Olsun :) |
Bu çok iyi oldu. İnşallah Avrupa kupalarına katılırız da transfer döneminde kadromuz daha da güzelleşir
|
[QUOTE=kangalli58yasin;898871]Evet son dakika Haberi: kendi resmi facebook sayfasindan Aatif bizimle olan sözlesmesini 2017 yilina kadar uzattigini acikladi!!!
Hayirli Ugurlu Olsun :)[/QUOTE] Sevgili Yiğido kardeşim haber doğruysa gerçekten çok güzel bir haber teşekkürler. Bir taraftar olarak Aatıf'ı çok seviyorum, karakterli ve teknik bir futbolcu takıma olumlu olarak çok katkı yapıyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |