SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Riga Boya İle Anlaşma İmzalandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34855)

infial§ 12.09.2012 16:35

Sivasspor Forması Reklam Dolu!!!

[CENTER][B]Bugüne kadar formasına reklam alamayan Sivasspor,bundan boyle maclara 4 ayrı reklamla çıkacak,kulüpten alınan bilgiye göre daha önce Mersin,Adana,Şanlıurfa ve Gaziantep gibi takımlara forma reklamı veren Riga boya Sivasspor'a reklam verdi,kırmızı-beyazlı takim ayrıca formasının sırtına marka reklamiyla çıkarken,kolunda toni Montana yazacak,futbolcuların şortunda ise spor toto'nun reklamı olacak,son alınan reklamlarla birlikte Sivasspor kulubü önemli bir gelir elde etmiş oldu...[/B][/CENTER][COLOR="red"]KAYNAK:HURDOĞAN[/COLOR]

Morten58 12.09.2012 16:37

Cevap: SİVASSPOR FORMASI REKLAM DOLU!!!

iyi has güzelde niye Marka ila anlasiyoruz. Bikere Marka bayat Et ürünleri satiyor, kac kisi zehirlenmis Sivasta!

Soyözen 12.09.2012 16:43

Henüz başka yerlerde kaynak görünmüyor ama olduysa iyi. Gaziantep 750 bin TL almış Riga Boya'dan.

cemahmety 12.09.2012 16:48

Helal olsun be geç oldu ama tam oldu eğer haber doğruysa GS gibi 4 ayrı reklamımız olacak. Yalnız bu reklam veren firmalarında biraz işi ağırdan almasıyla ilgili gibi geldi bana. Baktılar Sivasspor ilk 3 hafta fıstık gibi futbol oynadı, baktılar bu senede en az geçen seneki gibi başarılı olacak hemen verdiler reklamları :)

Ricardo Pedriel 12.09.2012 16:59

hayırlı uğurlu olsun

chatlaq 12.09.2012 17:05

[QUOTE=Morten58;806177]iyi has güzelde niye Marka ila anlasiyoruz. Bikere Marka bayat Et ürünleri satiyor, kac kisi zehirlenmis Sivasta![/QUOTE]

niye anlaşmasınlar ki. satılar ürünlerden sivaslılar zehirlendi diye hemen markayı suçlamamak lazım. kendilerine biraz daha çeki düzen verseler iyi olur tabi ki

ayrıca o marka bize en kötü zamanlarımızda sponsor oldu. şimdi bile zor şer sponsor bulurken markaya seni istemiyoruz mu diyeceğiz.

Ricardo Pedriel 12.09.2012 17:12

Sivaslı firmalar olsa daha iyi olurdu ama nerde

infial§ 12.09.2012 17:54

[QUOTE=Morten58;806177]iyi has güzelde niye Marka ila anlasiyoruz. Bikere Marka bayat Et ürünleri satiyor, kac kisi zehirlenmis Sivasta![/QUOTE]

Orda yanlışsın arkadas marka dan başka sivasspor'a destek olan yok adamların hakkını yemeyelim islerini de bence güzel yapıyorlar

cenk5821 12.09.2012 18:09

Marka nın etlerinde bir problem yokmuş bizde yedik o dediğinz etten o gün ama bize misafir gelenler ve bizlere birşey olmadı o sudan veya başka birşeyden olmuştur. Hem açıklama yapıldı bizi lekelemeye çalısıyorlar diye hemen bu konuyu kötü yönlere çekmeyin

babapiton 12.09.2012 18:57

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36991&token=55832[/IMG]

münihliyigido58 12.09.2012 19:05

[QUOTE=babapiton;806199][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36991&token=55832[/IMG][/QUOTE]

umarim riga reklami tek renklidir, cünkü formalar bu sekilde hic güzel durmuyor.

babapiton 12.09.2012 19:25

[QUOTE=münihliyigido58;806201]umarim riga reklami tek renklidir, cünkü formalar bu sekilde hic güzel durmuyor.[/QUOTE]

antep'le beyaz formamız tamamen aynı ve riga reklamını bu şekilde basmışlar...

[IMG]http://images.bursadabugun.com/haber-alt-resimler/2012/07/26/102892-gaziantepspor-un-forma-gogus-sponsoru-riga-boya-oldu-50115deeb59e5.jpg[/IMG]

psychology58 12.09.2012 19:45

Bizim yönetimden bu sponsorluklardan ne kadar gelir sağladığımızıda açıklamasını istiyorum.Bu dört firmadan toplam ne kadar gelir sagladık acaba ?

infial§ 12.09.2012 20:06

Riga boya Adana menşeli bir firma urfaspor'a 200 bin tl Destek olmuşlar

psychology58 12.09.2012 20:14

[QUOTE=infial§;806206]Riga boya Adana menşeli bir firma urfaspor'a 200 bin tl Destek olmuşlar[/QUOTE]

Biz süper ligin kaliteli takımlarındanız umarım 1 trilyonun altında bir para degildir

sivassporhersey 12.09.2012 21:32

Çok Sevindim Gerçekten Bu Reklam İşlerine Ama Bu Kadar Para Olsa Bile Sıkı Bir Transfer Yapmaz Bizimlilerr Sizz Kafanızı Yormayın !!! :mad:

izmirliyigido 13.09.2012 08:08

[QUOTE=babapiton;806199][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36991&token=55832[/IMG][/QUOTE]

Bence reklam güzel durmuş. Ne çok göze batacak kadar büyük, ne de okunamayacak kadar küçük. Formanın formatı bozulmamış. İnşallah geliri de yüksek olmuştur. Arık bize de maçlara gidip "küçükte olsa maddi katkı ve büyük destek vermek" düşer.

.

35kağan58 13.09.2012 08:27

Sonuç olarak reklam alanının boş kalmasından ve ciddi bir miktar gelirden olmaktan kat be kat iyidir.

58MUAMMER58 13.09.2012 08:55

[b]öncelikle reklam verip takımlara destek olan firmaları kutlarım sivasspora ve diğer takımlara iyi gelir kapısı bu daha başlangıç sivasspor bu sezon avrupaya gitsin reklam vermek isteyen firmalar kuyruğa girecektir riga firmasıda sivasspordaki ışığı gördü bence pişman olmayacaktır sivasspor adını oynadığı futbolla tüm dünyaya duyurmasını bilir [/b]

Alişan 13.09.2012 09:47

Sivaslı olupta çok büyük firma sahibi olanlara duyurulur zatialileri en azından kimlik belgelerini çıkarıp şöyle bir baksınlar memleket kısmına hiçmi içleri cız etmiyor verin şu takıma bir reklam azda olsa katkınız olmuş olur. Benim böyle büyük herkes tarafından bilinen firmam olsun sivassporun formalarına vereceğim reklamı görün o zaman

RsT4 13.09.2012 10:12

zaten sivasımızın en büyük sorunu bu şehre sahip çıkılmıyor kimsenin umrunda değil bir zaman lar 1 milyonu geçen nüfusumuz vardı , sehirde önemli fabrikalar bölge müdürlükleri vardı , hepsini göz göre göre götürdüler kimsenin sesi çıkmadı hala da devam etmekte bu sorun allah yardımcımız olsun ne diyelim başka .

mdogan58 13.09.2012 10:52

hayirli ugurlu olsun..Allah izin verirse yarin geliyorum Sivasima..Insallah formalar satisa sunulurda gurbete elimiz bos donmeyiz..

eyupkocak 13.09.2012 11:11

yaa bizim insanımız bazan bazı kurumlar hakkında konuşurken ölçüüsüz davranıyor konuştuğunuz kuruluş herşeyden önce yerel bir firma ve her zaman sivasta öğrencilere sivasspora vs etkinliklere desteğini esirgemeyen bir kurum
et konusunu haklı veya haksız mı bilmem ama yerli bir firmamızı bu kadar kolay silmemek gerekir marka sivasta onlarca kişiye de iş imkanı sunuyor ve TAM BİR YEREL FİRMAA.. eleştiren arkadaşlar biraz ölçülü olsalar ...

gürünlüyiğido58 13.09.2012 11:35

Riga boya hiç hoş durmuor açıkçası. Geçen yılki sportoto hoş duruyordu önde

resulsivasspor5 13.09.2012 13:27

madem markayı istemiyorsun markadan fazla parayı ver sen reklam yap oturdugun yerde laf cakması kolay gelıyor zehirlenmeyle sponsorun ne alakası var bi kere adamlarda para var ne güzel sivasspora sahip çıkıyorlar daha ne istiyorsun teşekkür edeceğin yere stada gittin mi hiç stadın etrafını hep marka sponsor oldu sahip çıktı.

Morten58 13.09.2012 13:41

[QUOTE=eyupkocak;806301]yaa bizim insanımız bazan bazı kurumlar hakkında konuşurken ölçüüsüz davranıyor konuştuğunuz kuruluş herşeyden önce yerel bir firma ve her zaman sivasta öğrencilere sivasspora vs etkinliklere desteğini esirgemeyen bir kurum
et konusunu haklı veya haksız mı bilmem ama yerli bir firmamızı bu kadar kolay silmemek gerekir marka sivasta onlarca kişiye de iş imkanı sunuyor ve TAM BİR YEREL FİRMAA.. eleştiren arkadaşlar biraz ölçülü olsalar ...[/QUOTE]

Ben Marka'da calisan iscileride elestirmiyorum , sadece kaliteli ürün demelerine sinir olmustum et ürünlerinden dolayi. Yoksa Marka lafim yok.

Saglicakla kalin Yigidolar!

Morten58 13.09.2012 13:46

[QUOTE=resulsivasspor5;806322]madem markayı istemiyorsun markadan fazla parayı ver sen reklam yap oturdugun yerde laf cakması kolay gelıyor zehirlenmeyle sponsorun ne alakası var bi kere adamlarda para var ne güzel sivasspora sahip çıkıyorlar daha ne istiyorsun teşekkür edeceğin yere stada gittin mi hiç stadın etrafını hep marka sponsor oldu sahip çıktı.[/QUOTE]

Evet ilk gidebildim , Gurbetci Yigido oldugum icin hic imkanim olmamisti , Allah'ima cok küsür ilk kez Sivas-Mersin macinda Maratonda yerimi aldim, ve dedigin gibi Marka sponsoru vardi , ama ona bakarsan Turkcel reklami bile vardi Stad disinda bilemiyorum Turkcell Sivasspora maddi olarak Sponsorluk yapiyormu?

Ricardo Pedriel 13.09.2012 15:52

[QUOTE=Morten58;806325]Evet ilk gidebildim , Gurbetci Yigido oldugum icin hic imkanim olmamisti , Allah'ima cok küsür ilk kez Sivas-Mersin macinda Maratonda yerimi aldim, ve dedigin gibi Marka sponsoru vardi , ama ona bakarsan Turkcel reklami bile vardi Stad disinda bilemiyorum Turkcell Sivasspora maddi olarak Sponsorluk yapiyormu?[/QUOTE]

artık turkcell daha sponsorluk yapmıyor süper lig'e isim sponsorluğu bitince artık daha hiç bir külübe destek olmuyor.ama formada kötü oluyordu çünkü kabartma yazıyordu

ezelşener 13.09.2012 16:02

çok güzel formalar.çok begendim.inşallah futbolcularımızda bu formaları terleterk istediğimiz ilk 3 ün içinde oluruz inşallah...

citothehan58 13.09.2012 16:14

Cevap: Sivasspor Forması Reklam Dolu!!!

formalar güzelde bence tony montana asagida olsaydi sportoto ise kolda.
bence daha iyi olurdu. rigayla marka yönleri degisebilirdi ama yakismis bence.

58CeZa58 13.09.2012 17:16

bence forma reklami basta resimdeki göründügü gibi olacak
sonrada formaya uyum saglanarak yapilacak bu benim görüsüm
cünkü spor toto reklamindada öyle yapilmisdi
ama yapilmasa bile okadarda kötü görünmüyor
cünkü formalarimiz cok sade oldugu icin
formanin desaynini bozmuyor bütün formalarimizda

ve formayi reklamla beyenmiyenlere bazi takimlarin forma reklamlarini yapisdiriyim buraya
[IMG]http://www.southafrika2010.de/wm-trikotshop/mannschaften/vfl-bochum-trikot.jpg[/IMG]

[IMG]http://shop.derwesten.de/media/catalog/product/cache/1/image/540x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/f/mfb05156.jpg[/IMG]

bu ara forma reklamida, sirketede bagli rengine önem veren bir sirketse
yada sirf adi gecin yeter diyen bir sirketse ozmn sirf adi yazincada yetiyor

58CeZa58 13.09.2012 21:55

rengini istedigimiz gibi yapabiliriz sanirim bu formaya bakarsak
adanasporun formasi zaten rigada adanadan bir sirketmis

[IMG]http://www.aturkhaber.com/wp-content/uploads/2012/08/ali-zorlu-adanaspor-da-3900776_o.jpg[/IMG]

Ricardo Pedriel 13.09.2012 22:11

vay be sivasspora birsürü sivaslı şirket varken adanalı sahip çıktı ama destek olan sivaslılara lafım yok

Salim58 14.09.2012 14:08

[B][I]Sivas bu firmayı konuşuyor [/I][/B]

Pazartesi akşamı Tv58’deki Sporaktif proğramını izleyen Riga Boyaları Marmara Bölge Müdürü Murat Canruh,mesaj göndererek,Sivas’ın 3.ligdeki temsilcisi 4 Eylül Belediyespor’a reklam vermek istediklerini belirtmiş. Bilindiği gibi Riga boya kısa süre öncede Sivasspor’la anlaşarak reklam vermişti.Canlı yayında bu mesajın gelmesi Sivas’ta bir anda gözlerin bu firmaya çevirilmesine ve “ Kim bu Riga Boya” denmesine neden oldu. Proğramdan sonra bana çok soran oldu,bende küçük bir araştırma yaptım. Bu boya firmasının asıl sahibinin Adana’lı Mahmut Tuncel olduğunu öğrendim. Mahmut bey,son derece sosyal bir insanmış ve bütün sosyal sorumluluk projelerinde gücü ölçüsünde yer alırmış. Anlayacağınız,Türkiye’de örnek gösterilecek sorumlu bir işadamıymış kendisi. Bize canlı yayında mesaj gönderen Marmara Bölge müdürü Murat Canruh ise aslen Sivaslı olduğu için duyarlılık göstermiş ve onun içinde 4 Eylül Belediyespor’a forma reklamı vermek istediklerini belirtmiş.

Hatırlarsanız kısa süre önce “ Nerede Sivaslı büyük firmalar? Neden Sivasspor’a sponsor olmuyorlar?” diye serzenişte bulunmuştuk. Bu olaydan kısa süre sonra Sivaslı’lardan çıt çıkmazken,taa uzaklardan,ama duyarlı olan bir işadamanın spora destek olması alkışlanacak bir olay olduğu kadarda düşündürücüdür.Ben bir Sivazlı olarak hem Sivasspor’a,.hemde 4 Eylül Belediyespor’a karşı bu kadar duyarlı olan,daha doğrusu sporu bu kadar seven işadamlarına teşekkür ediyorum. Ticari açıdan olaya baktığımdada gerçekten son derece isabetli olmuş. Çünkü burada amaç reklam vesilesiyle daha çok kitlelere ulaşmak olduğuna göre,Sivasspor’a ve 3.ligdeki temsilcisi 4 Eylül’e reklam vermek demek,yurt içinde ve dışında yaşayan milyonlarca Sivaslı’ya kısa yoldan ulaşmak demektir. Ben bunu yaptığımız tv proğramlarından biliyorum. İnanın özellikle Sivasspor’u çok yakından takip eden milyonlar var. Dünya’da 7 milyon Sivaslı’nın yaşadığından bahsediliyor.Onun için firma adına bu anlaşma son derece isabetli olmuş.
Ben tekrar bu duyarlı firma yetkililerine teşekkür ediyor,Sivaslı olduklarını söyleyerek dolaşan büyük işadamlarınada “ Siz sessiz kalmaya devam edin” diyorum!..

[B]Abdullah YİĞİT[/B]

poolat58 14.09.2012 14:37

umarım arka fon beyaz olmaz sadece harfler yazılarak formaya uyum sağlanır. öbür türlü çok çirkin duruyor. örnek türk kzılayı ve spor toto nun ilk basımı.

Ricardo Pedriel 14.09.2012 14:46

bence riga boya yazısı tek renk olmalı adanaspor forması gibi,olduğu gibi olunca güzel durmuyor

babapiton 14.09.2012 16:05

Riga Boya İle Anlaşma İmzalandı

[IMG]http://www.haberortak.com/image/haber/2012/09/13/Resim_1347539843.jpg[/IMG]

Sivasspor, Riga Boya ile futbol takımının forma göğüs reklamı için 1 yıllık anlaşma sağladı. Yapılan anlaşma gereği kulübün alacağı ücret açıklanmadı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen anlaşma töreninde, Başkan Mecnun Otyakmaz’ın yanı sıra, Riga Boya onursal Başkanı Mahmut Tuncel’de hazır bulundu.

Tören öncesinde Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2 yıldır göğüs reklamı konusunda kulüplerin sıkıntıları olduğunu söyledi. Otyakmaz, “ Son yıllardan bazı önemli firmalar Türk sporundan sponsorluk anlamında çekilme kararı almıştı. Son 2 yıldır ise göğüs reklamı konusunda kulüplerin sıkıntıları vardı. Bu anlamda Riga Boya bir kaç kulübe sponsor oldu. Kendilerine teşekkür ederiz. Hem bize, hem de Türk sporuna katkıda bulundular.” dedi.

Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel de törende bir konuşma yaparak, Türkiye’de Sivasspor gibi bir kulübe sponsor oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Tuncel, “Sivasspora bir damla faydamız olduysa ne mutlu bize. Markamızın, Sivasspor formasında olmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanım Mecnun Otyakmaz olduğu sürece Sivasspor Kulübü'ne sponsorluğumuzu devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

Tören sonrası başkan Mecnun Otyakmaz ve Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel, üzerine reklam basılmış formaları basın mensuplarına tanıttı.

gürünlüyiğido58 14.09.2012 16:09

Cevap: Riga Boya İle Anlaşma İmzalandı

Tüm takıma hayırlı uğurlu olsun , inşallah bu sene üst sıralardayız Allah'ın izniyle...

Ricardo Pedriel 14.09.2012 16:21

teşekkürler riga boya
sivaslıların sahip çıkmadığı takıma adanalılar sahip çıktı sponsor olmayan sivaslı iş adamlarını kınıyorum

PETKOVİC 14.09.2012 16:24

Hayırlı uğurlu olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46.