![]() |
Haydi Yigidolar ilk 11. siz kurun! 2012/2013
[B]Bilindiği üzere bir çok kişi Sivassporumuz'un ilk 11.ni kuruyor ve ilk 11. Forum mesajlarında veya evinde kâğıda yaziyor!
Evet sevgili Üyelerimiz , isterseniz gönlünüzden geçen ilk 11. yazınız. [/B] KADRO: [LIST] [B][U][*]Kaleciler:[/U][/B][*]1 Korcan Çelikay [*]18 Milan Borjan [*]29 Atilla Koca [*]89 Nihat Şahin [*][B][U]Savunma:[/U][/B][*]5 Ziya Erdal [*]21 Jakub Navratil [*]44 Erhan Güven [*]67 Uğur Kavuk [*]33 Jan Rajnoch [*]4 Murat Akça [*]58 Hayrettin Yerlikaya [*]-- Şaban Özel ? Transfermarkt'da yok! [*]19 Jacques Faty [*][B][U]Orta Saha:[/U][/B][*]8 Kadir Bekmezci[*]11 Erman Kılıç[*]20 Doğa Kaya[*]92 Aatif Chahechouhe[*]10 Kamil Grosicki[*]16 Milan Cerny[*]66 Adem Koçak[*]94 Kaan Kılcı[*]6 Mehmet Nas[*]60 Alican Karadağ[*]23 Cenk imsak [*][B][U]Forvet:[/U][/B][*]7 Ricardo Pedriel Suarez[*]14 Michael Eneramo[*]26 Roman Bednar[*]9 Abdülkadir Özgen[/LIST] |
Cevap: Haydi Yigidolar ilk 11. siz kurun! 2012/201
1.-----------------------------Milan Borjan----------------------------------
Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- ------------------Kadir Bekmezci-----J.Faty(AdemK.)------------------------- Atıf-Şaşo-(M.Cerny)--------------------------------------Grosicki---------- ------------------------------Erman Kılıç------------------------------ ------------------------------------------------Eneramo------------------ 2.----------------------------Milan Borjan--------------------------------- Erhan Güven-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Hayrettin--- ---------------------------------Doga Kaya------------------------------- Milan Cerny---------------------------------------------Grosicki----------- --------------------------------Erman Kilic------------------------------- -----------------------M.Eneramo-------------Roman Bednar-------------- |
1.-----------------------------Milan Borjan----------------------------------
Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- ------------------Kadir Bekmezci-----cerny------------------------- -Erman Kılıç---------------------------------------------Grosicki---------- ------------------------------Atıf------------------------------ -----------------------------Eneramo------------------------------ |
[QUOTE=Morten58;807022][B][*]-- Şaban Özel ? Transfermarkt'da yok! [/LIST][/QUOTE]
neden acaba şaban samsunspora kiralandığından olabilirmi |
.----------------------------Korcan Çelikay--------------------------------
Erhan Güven-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal--- ---------------------------------Kadir Bekmezci--------------------------- Erman Kılıç---------------------------------------------Kamil Grosicki------- --------------------------------Aatif C.------------------------------- -----------------------M.Eneramo-------------Roman Bednar-------------- |
Milan Borjan - Erhan Güven, Murat Akca, Jakub Navratil, Ziya Erdal - Kadir Bekmezci- Aatif Chachechouhe, Erman Kilic, Kamil Grosicki (Milan Cerny) - Ricardo Pedriel, Michael Eneramo
|
.-----------------------------Milan Borjan---------------------------------
Erhan guven-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal ------------------Kadir Bekmezci-----Adem------------------------- Cerny-------------------Erman(Atıf)-------------------Kamil Grosicki -----------------------------Eneramo------------------------------ |
. ----------------------------Borjan--------------------------------
ugur kavuk-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal--- ---------------------------------Kadir Bekmezci--------------------------- Kamil Grosicki---------------------Aatif C-----------------------Erman Kılıc------- ----------------------- M.Eneramo------------------------ |
----------------------------Borjan--------------------------------
ugur kavuk-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal--- ---------------------------------Kadir Bekmezci--------------------------- ---------------------------------Adem Kocak--------------------------- Kamil Grosicki---------------------Aatif C-----------------------Erman Kılıc------- ----------------------- M.Eneramo------------------------ |
-----------------------------MiLAN BORJAN---------------------------------
ERHAN-------------MURAT---------.NAVRATİL-----------ZİYA ----------------------------KADİR----------------------------- GROSEÇKİ[CERNY]-------------------------ERMAN---------------------ATIF ----------------PEDRİEL-------------------ENERAMO---------------------- |
--------------------------------BORJAN-----------------------------------
ERHAN-------------REINOCH(MURAT)-------NAVRATIL------------------ZIYA ----------DOGA(KADIR)--------------------------------ADEM-------------- CERNY(GROSECKI)----------------ATIF------------------------------ERMAN -------------------------------ENERAMO---------------------------------- eneramo arkasindaki 3lu atif,erman,kamil yada cerny devamli kendi aralarinda yer degiserek oynamali |
[B]-----------------------------Milan Borjan----------------------------------
Erhan Güven-------------Rajnoch---------J.Navratil----------Hayrettin Y.----- ------------------Mehmet N.-----Adem.K------------------------- M.Cerny-------------------------------------------------Grosicki---------- -----------------------------Atıf Cheahuce----------------------------- ------------------------------Eneramo----------------- Yılın Kadrosudur :)[/B] |
borjan ..zıya. navratıll.adem..cernyy.atıff.kamıl.erman.enaramo.faty.kadır
|
--------------------------------BORJAN-----------------------------------
cerny -------------murat -------navratil------------------Ziya m.nas kadir---------------adem---------erman ----atıf -------------------- petriel ****eneramo------------------------ yedekler. --rajnoch --kamil --doğa |
---------------------borjan--------------------
erhan-----------rajnoch-------jakup---------------ziya ----------------adem---------kadir------------------ aatıf-------------erman---------------grosicki ---------------------eneramo--------------------- diğer kadro ---------------------senecky---------------- faty-------------murat-------rajnoch--------------hayro ------------------doğa--------nas------------ cerny-------------pedriel-------------abdülkadir ----------------bednar----------------- |
[QUOTE=musa harun;807025]1.-----------------------------Milan Borjan----------------------------------
Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- ------------------Kadir Bekmezci-----cerny------------------------- -Erman Kılıç---------------------------------------------Grosicki---------- ------------------------------Atıf------------------------------ -----------------------------Eneramo------------------------------[/QUOTE] Cerny nin yerine bence ademi yazarsak tamamdır katılıyorum sana |
Borjan---------------Erhan-----------------Murat-----------Navratil------------------------------------------Kadir-----------------------------------------Adem------------------------Erman-----------------------Atif------------------Bernard---------------------------------Eneroma
|
borjan .
erhan navratil rajnoch ziya kadir adem grosicki(cerny) erman atııf enaramo |
[QUOTE=Külhan;807153]Borjan---------------Erhan-----------------Murat-----------Navratil------------------------------------------Kadir-----------------------------------------Adem------------------------Erman-----------------------Atif------------------Bernard---------------------------------Eneroma[/QUOTE]
Vay be 2 yeni forvet almisizda haberimiz yokmus :). Ben olsam Eneramo´nun yerine Eneroma´yi oynatmam. Bernard Bednar´dan dahami iyi acaba? Ben olsam Bernard´in yerine Abgolkadiri oynatirdim, kendisi yeni transferlierimizden... |
borjan
erhan murat akça navratil ziya kadir cery grosicki aatif erman enaramo |
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------
Erhan Güven-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal ------------------Kadir Bekmezci-----Adem Koçak------------------------- Aatif-----------------------Erman----------------------Kamil Grosicki -----------------------------Eneramo----------------------------- |
[QUOTE=FirtinaK;807156]Vay be 2 yeni forvet almisizda haberimiz yokmus :). Ben olsam Eneramo´nun yerine Eneroma´yi oynatmam. Bernard Bednar´dan dahami iyi acaba? Ben olsam Bernard´in yerine Abgolkadiri oynatirdim, kendisi yeni transferlierimizden...[/QUOTE]
Komik olduğunu mu sanıyorsun sen? Herkes yazım yanlışı yapabilir ya da yabancı oyuncuların isimlerini bilmiyor olabilir. Yanlış yazdı diye dalga geçmek mi lazım? Sen hiç yazım yanlışı yapmıyor musun??? Ona bakarsan sen de transferlierimizden yazmışsın. Şimdi ben de senle mi dalga geçeyim??? |
[QUOTE=35kağan58;807166]Komik olduğunu mu sanıyorsun sen?
Herkes yazım yanlışı yapabilir ya da yabancı oyuncuların isimlerini bilmiyor olabilir. Yanlış yazdı diye dalga geçmek mi lazım? Sen hiç yazım yanlışı yapmıyor musun???[/QUOTE] Agir ol kardes sakadan anlamiyormusun yaa. Anlasilsin diye smiley koydum. Her seyi ciddiye alirsak bu hayat cekilmez. Kirici olmak istememistim. |
[QUOTE=35kağan58;807163]-----------------------------Milan Borjan---------------------------------
Erhan Güven-------------J.Ranjoch---------J.Navratil-----------Ziya Erdal ------------------Kadir Bekmezci-----Adem Koçak------------------------- Aatif-----------------------Erman----------------------Kamil Grosicki -----------------------------Eneramo-----------------------------[/QUOTE] Bir maç şöyle oynayasak ne olur ben de merak ediyorum özellikle deplasmanda |
[QUOTE=musa harun;807025]1.-----------------------------Milan Borjan----------------------------------
Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- ------------------Kadir Bekmezci-----cerny------------------------- -Erman Kılıç---------------------------------------------Grosicki---------- ------------------------------Atıf------------------------------ -----------------------------Eneramo------------------------------[/QUOTE] işte bencede en güzel kadro |
KORCAN
ERHAN MURAT NAVRATİL ZİYA ADEM KADİR(DOĞA) CERNY AATIF ERMAN(GROSİCKİ) ENARAMO(BEDNAR,ABDÜLKADİR) , TABİ ŞUDA VAR GROSİCKİ FUTBOL OYNAYACAKSA ÇIKSIN ...:confused: |
[CENTER][img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527457_Sivasspor.jpg[/img]
[B][U]4-2-3-1[/U][/B] [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527472_Sivasspor.jpg[/img] [B][U]4-1-3-2[/U][/B] [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527490_Sivasspor.jpg[/img] [B][U]4-3-3[/U][/B][/CENTER] [B] ilk 11.ben kendim kurdum![/B] Sizlerde benim gibi ilk 11. kurmak istiyorsanız [B]bu altdaki link'e Tıklayınız.[/B] [B][url]http://www.footballuser.com/post[/url][/B] |
Bu konu bence gereksiz. Oyuncuların fiziki durumunu antrenmanlardaki verimini en iyi bilen Rıza Hoca biz şuan isme göre kadro yapıyoruz ki yanlış ancak şunu diyebilirim ki Uğur antrenmanların yıldızı olsa bile ilk 11 oyuncusu daha doğrusu maç oyuncusu asla olamaz olmamalı da
|
----------------------------borjan----------------------------------------
-erhan------------navratil----------------rajnoch---------------ziya------- ----------------------kadir-----------adem-------------------------------- ----erman------------------------------------------------grosicki---------- ------------------------------Aatif---------------------------------------- -----------------------------ENERAMO------------------------------------ |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;807233]Bu konu bence gereksiz. Oyuncuların fiziki durumunu antrenmanlardaki verimini en iyi bilen Rıza Hoca biz şuan isme göre kadro yapıyoruz ki yanlış ancak şunu diyebilirim ki Uğur antrenmanların yıldızı olsa bile ilk 11 oyuncusu daha doğrusu maç oyuncusu asla olamaz olmamalı da[/QUOTE]
niye gereksiz olsun ki ??? RIZA Hoca'NIN kurdugu ilk 11.elbet SAYGI duyoruz! Ayrica bu bir nevi eglence olsun diye bu Konuyu actim! |
[QUOTE=Morten58;807230][CENTER][img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527457_Sivasspor.jpg[/img]
[B][U]4-2-3-1[/U][/B] [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527472_Sivasspor.jpg[/img] [B][U]4-1-3-2[/U][/B] [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/527490_Sivasspor.jpg[/img] [B][U]4-3-3[/U][/B][/CENTER] [B] ilk 11.ben kendim kurdum![/B] Sizlerde benim gibi ilk 11. kurmak istiyorsanız [B]bu altdaki link'e Tıklayınız.[/B] [B][url]http://www.footballuser.com/post[/url][/B][/QUOTE] nasıl yapacaz ve bednar 1 ay sakat sen onu akhisar maçı için yaz |
borjan erhan raynoh navratil ziya kadir adem çerny atıf erman eneramo
|
futbolcuların ismini şekilden şekile sokmayın
|
Bence 4-3-3 en iyisi.
Kalede Milan Borjan cünki cok iyi bir kaleci bence. Defansin ortasinda J.Navratil ve J.Rajnoch bunlar iyi ikili oluyorlar. Sag ve Sol tarafta M.Akca ve Ziya Erdal bunlar bizim genc yeteneklerimiz. Orta Saha Kadir Bekmezci. Sag ve Sol tarafta Milan Cerny ve Aatif Chachouhe cünki bunlarin ikisi kanatlardan iyi gelen oyuncular. ortada erman kilic ordan iyi sutlar cekiyor ve iyi pas ve asistler yapiyor messi ermanimiz. Forvette ise Gecen senenin ligin en iyi 2. sirada yer alan Michael Eneramo Pedriel Suarez ikilisi. Yedekler: Kamil Grosicki, Adem Kocak, Erhan Güven, Abdulkadir Özgen, Jaques Faty, Mehmet Nas ve Nihat Sahin. Kaptan Erman olmali yine. Uguru fazla oynatmasinlar. Fatyi sans tanilsin... [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/531626_Sivasspor.jpg[/img] |
[QUOTE=Ricardo Pedriel;807607]futbolcuların ismini şekilden şekile sokmayın[/QUOTE]
Aman böyle deme hocam alinanlar olabilir sonra :) |
Bence Rıza hocanın sene başından beri çıktığı kadro ideal maç içerisinde duruma göre Adem Koçak Grosicki Cerny değişiklikleri iyileşince Bednar değişikliği yapılabilir.
|
--------------------------kaleci yok-------------------------------
erhan-------------murat----------rajnoch----------ziya ------------------doğa----------kadir-------------- cerny-----------atıf--------------------erman --------------------eneramo---------------pedriel |
Milan borjan
rajnohn-navratil-uğur-ziya adem-kadir grosicki-atıf-erman eneramo |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30. |