![]() |
ZTK Samsunspor 0-2 4 Eylül Belediye
Ziraat Türkiye Kupası 2. tur elemeleri maçında temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a konuk oldu..
Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 14:30'da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 2-0 kazandı. Güçlü rakibi karşısında akıllı bir oyun sergileyen 4 Eylül Belediye'nin gollerini 18. dakika da Muhammed Savaşçı ve 47. dakika da Doğan Çift attı. [B]Stad:[/B] 19 Mayıs [B]Hakemler:[/B] Ali Şükrü Beldüz (xxx), Fethi Kayış (xxx), Abdullah Bora Özkara (xxx) [B]Samsunspor:[/B] Atilla Özmen (x), Saffet Gurur Yazar (x)(Dk.51 Adem Sarı (xx), Aykut Topal (x), Musa Aydın (xx), Mazowa Nsumbu (x), Şenol Demirci (x), Ahmet Arı (x)(Dk.46 İlyas Yılmazer (xx), Turgay Gölbaşı (xx), Mehmet Sak (xx) (Dk.72 Erdem Şen (x), Halil İbrahim Pekşen (xx), Mehmet Uğur Tülümen (x) [B]Sivas 4 Eylül Belediye:[/B] Salih Şenbaş (xxx),Taner Yılmaz (xxx), Okan Aslan (xx), Hakan Sayar (xx),Hüseyin Böyük (xxx), Fahri Genç (xx), Yasin Elmas (xx), Gökhan Çetinus (xx), Muhammet Savaşçı (xxx)(Dk.89 Muhammed Ali Atam (x), Doğan Çift (xxx)(Dk.81 Gökhan Özer (xx), Semih Kahraman (xx)(Dk.73 Eren Yakut (xx) [B]Sarı Kartlar:[/B] (Dk.18 Aykut Topal (Samsunspor) --- Dk.63 Yasin Elmas, Dk.80 Salih Şenbaş, Dk.80 Eren Yakut) [B]Goller:[/B] Dk.18 Muhammed Savaşçı, Dk.47 Doğan Çift . |
Cevap: ZTK Samsunspor 0-2 4 Eylül Belediye
tebrikler belediyesporumuza...2-0 gibi net bir skor hemde deplasman maşallah!!!
|
Helal olsun tebrik ederim insaallah devamı gelir.Gördüğüm kadarıyla samsun pek de yedek kadroyla çıkmamış.
|
Helal olsun , ne denir ki başka. İnşallah Süper ligdede göreceğiz sizleri...
|
Musa Samsun'a ne ara gitti adam her sene takım değiştiriyor
|
helal olsun. 2 lig takimini ezip gecti. masallah 4 eylül.
|
[QUOTE=gürünlüyiğido58;808279]Helal olsun , ne denir ki başka. İnşallah Süper ligdede göreceğiz sizleri...[/QUOTE]
çıksa iyi olur ama bir takıma sahip çıkmayan halkımız ikincisine sahip çıkabilir mi? |
Helal olsun size vallaha gurur duydum yolunuz açık olsun.
|
Allah yolumuzu açık etsin inşallah :) bu başarıları görmezden gelip 3 takım yakalası olanları da ıslah etsin inş ne diyim :)
|
bravo 4 eylül yola devam hadi bakalım
|
Süperrrrrrsin 4.Eylül, sakin havalara girme daha cok calisin ve ligde hemde kupa emin adimlarla ilerleyin.
|
helal olsun dört eylül belediye iki takım tutanlara kızıyordum ama şimdi bende iki takım tutuyorum sivasımızla gurur duyuyorum tebrik ederim sizleri unutmadan bir teşekürde samsun aks tv ye bu güzel maçı bizlere izlettirdikleri için ve bizlere güzel sözler söyleyip tebrik ettikleri için.inşallah onlarda eski günlerine tekrar dönerler.
|
4 Eylül'ü tebrik ederim. Umarım ayaklar yerden kesilmez. Çünkü önümüzdeki birkaç hafta çok önemli. Samsunspor'a da başarılar dilerim. Umarım dostluğumuz devam eder.
|
helal olsun çocuklar hep böyle devam inşallah istanbul takımlarından biriiyle eşleşiriiz
|
Nedir bu Samsunun Sivas'tan çektiği yahu :D
|
[QUOTE=hukukçu58;808289]çıksa iyi olur ama bir takıma sahip çıkmayan halkımız ikincisine sahip çıkabilir mi?[/QUOTE]
Kardeş , öyle dersen haksızlık yaparsın , genelleme yapmayacaksın örneğin ben Aksaray'da yaşıyorum ; kime Sivasspor deseniz koca şehirde herkes beni gösterir. Eminim birçok sivaslı hemşerilerim en az benim kadar sahip çıkıyordur... |
[B][I]Sivas halkı takımlarına sahıp çıksa çok ıyı yerlerde olur.[/I][/B]
|
[QUOTE=gürünlüyiğido58;808311]Kardeş , öyle dersen haksızlık yaparsın , genelleme yapmayacaksın örneğin ben Aksaray'da yaşıyorum ; kime Sivasspor deseniz koca şehirde herkes beni gösterir. Eminim birçok sivaslı hemşerilerim en az benim kadar sahip çıkıyordur...[/QUOTE]
Yok kardeş genelleme yapmıyorumgenelleme yapsam bu formda olduğu gibi sivassporumuza sahip çıkan kişilere haksızlık yapmış olurum.Aynı şekilde ben de kayserıde yapıyorum sivasspor denince okulda mahallede ilk akla gelen benimdir:-) :) |
Büyük değil ÇOK BÜYÜK BAŞARI !
Helal olsun aslanlarımıza ... Mucizeyi gerçekleştirdiler ! Helal sana SİVAS 4 EYLÜL |
[b]:D4 eylül takımına başarılarının devamını dilerim samsun gibi takımdan gol yemeden net skorla ayrılması sevindirici [/b]:D
|
[B]bravo 4 eylül sıra Svasspor'da ...[/B]
|
[B]Samsunspor'u Kendi saha ve seyircisi önünde yenip kupada yoluna devam eden,Sivas 4 Eylül Belediyespor'u tebrik ederim[/B]...[COLOR="Sienna"][FONT="Arial"]
Yolunuz açık olsun.[/FONT][/COLOR] |
ZTK Samsunspor diye okuyunca Samsun vilayetinin 3.ligdeki temsilcisi sandım,gözlerime inanamadım.4 eylül büyük iş becerdi helal olsun.Takımı ve yönetimi ve İlhami hocayı tebrik ederim,yakışır.
|
Maci izledim cok etkili oynadik helal olsun insallah önümüzdeki haftalarida gol yemeden tamamlarsiniz
|
[QUOTE=münihli_58;808325]Maci izledim cok etkili oynadik helal olsun insallah önümüzdeki haftalarida gol yemeden tamamlarsiniz[/QUOTE]
Maci nerede ve nasil izledin, Canli mi yoksa Özetinimi , lütfen bilgi verirsen sevinirim.! |
maçı samsun aks kanalı canlı verdi
|
[QUOTE=alaattin 5858;808329]maçı samsun aks kanalı canlı verdi[/QUOTE]
Özetine verseler keske ben o saatlerde okuldaydim. |
4 eylül belediyespor yönetimini,teknik direktör ilhami başköy ü ve futbolcuları tebrik ederim
|
tebrikler başarılarının devamını diliyorum
|
Ben kura açıklandıktan sonra söylemiştim yenceğiz diye.
|
[B]ohh iyi oldu ;)
gecen sene lig den atdik samsunglari bu sezon da 4eylül kupa dan atti :D kiskananlar catlasin :D[/B] |
yürü be 4 eylül ....
|
İşte bu işte bu işte buuuu, insanı mutlu eden haber. Tebrik ediyorum 4 Eylül Belediyespor, tebrik ediyorum İlhami BAŞKÖY ve tebrik ediyorum yönetim. Anlasın Samsunspor SİVAS'ın büyüklüğünü, hazmetsin bütün takımlar SİVAS'ı. Samsun bir kez daha anlamıştır herhalde SİVAS ile baş edemeyeceğini. Geçen sezon SİVASSPOR Samsunspor'u yenip küme düşürmüş ve Avrupa kupalarına katılmayı elde etmişti. Haklı olduğumuzu bir kez de 4 Eylül Belediyespor ile kanıtladık. Futbol dersi veriyoruz Samsunspor'a. Teşekkürler 4 Eylül Belediyespor. :)
|
[QUOTE=yiğido58sinan;808294]Allah yolumuzu açık etsin inşallah :) bu başarıları görmezden gelip 3 takım yakalası olanları da ıslah etsin inş ne diyim :)[/QUOTE]
YAKALA'da ne ki? :) :) ama katılıyorum.. |
TEBRİKLER SİVAS 4 EYLÜLE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
|
sivasımıza bir 3. lig takımı kazandırdığı için ,paşaçayırına mükemmel bir futbol sahası yapdığı için,yine aynı alan içine 70 sporcunun kamp yapacağı bir tesis kazandırdığı için,dahası dün bizi grurlandırdığı için bu işlerde büyük emeği olan doğan başkanımıza sonsuz teşekkürü borç bilirim,
ayrıca teknik drektörümüz ilhami başköyü ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum |
Belediyesporumuzu tebrik ederiz.
samsun a böyle koyarlar ;) |
helal 4 eylüle...
|
4 Eylül Belediye takımımızın defansı çok iyi görülüyor.Oynadıkları resmi maçlarda hiç gol yemediler....
Ne yapsak?Sivasspor'la defans oyuncularını takas mı etsek acaba??..:) |
tebrikler al bir yigido daha geliyor gurur duydum emegi geçen hekese yürekten teşekkürler bir sonraki turda inşallah adından sıkça söz ettirecek bir skor alır ****pendik---- f bahçe **** gibi neden olmasın başarılar diliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53. |