![]() |
Sivasspor'a Özel Davet
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37256&token=50818[/IMG]
[B]Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Spor'u takım halinde Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin Açılış Töreni'ne davet etti.[/B] Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, başta 4 Eylül Belediyespor ve diğer amatör kulüplerin faydalanacağı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin Açılış Töreni'ne Sivas Spor Kulübü'nü de davet etti. Başkan Ürgüp, “Sivas Belediyemize ait olan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ukdesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılışını yapmak üzere Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı ve bütün takımı davet ediyorum” dedi. [B]Başkan Ürgüp ayrıca, şunları söyledi :[/B] “Siz değerli başkanımızı ve yönetim kurulunuzu teknik direktörümüzü, hocalarımızı A' dan Z' ye gelebilecek bütün arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Daveti bizzat yapmak istedim. Sizlere ait formalar takdim edilecek Rıza Hoca'mız da şöhretler takımının hocası olarak sahaya çıkacak. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka içinde ayriyeten teşekkür ederim. Son Beşiktaş maçındaki galibiyetiniz içinde tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.” [url=http://resimzade.com/Show.html?i=37257&token=66263][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37257&token=66263[/img][/url] [B]Öte yandan Mecnun Başkan da davet üzerine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Ürgüp'e teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi: [/B] “Size teşekkür ediyorum Sivasspor'un yanında yine Sivas'ı temsil eden bir kulübümüzün olması modern tesislerin olması bizi mutlu ediyor. Tüm çabalarınızdan dolayı ve son Beşiktaş maçında da bizi yalnız bırakmadınız bunlar için teşekkür ederiz. Bizimde bu çalışmalarınıza destek olmak bizim görevimiz, tam kadro Sivasspor camiası olarak inşallah açılışta bulunacağız, hep birlikte bu güzel günü beraber yaşayacağız ayaklarınıza sağlık davetiniz için çok teşekkür ederim.” |
Cevap: Sivasspor'a Özel Davet
geç oldu ama güzel oldu
|
keşke hafta içi olsaydı
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;810037]keşke hafta içi olsaydı[/QUOTE]
[B]10 Ekim Çarşamba zaten hafta içi.:)[/B] |
Olması gerekn de buydu zaten.
|
Ya Şu Sivasa köy görüntüsü katan Doğan Ürgüp'ün resmini bu siteye koyupta keşke sinirlerimizi bozmasaydınız Haftayada İstasyon Caddesine duba açılışı yapmak içinde birilerini çağırır Uzaklardan sivasa geliyorum geriye gitmiş şehir
|
Sivas a yıldız yağacak adlı bir konu vardı sitede,cuma gunü Sivas'ın yerel gazetesi olan Sivas'ın sesi bu konuyla ilgili haber yaptı o haberden sonra davet geldiyse çok ayıp etti belediye şehrin göz bebeği olan Sivasspor a davet yenı geliyor ayıp ayıp
|
Sayın Ürgüp bence en asil davetliye ayrıca bir davet yapmak istediği için sona bırakmış...
|
[QUOTE=karamik;810118]Ya Şu Sivasa köy görüntüsü katan Doğan Ürgüp'ün resmini bu siteye koyupta keşke sinirlerimizi bozmasaydınız Haftayada İstasyon Caddesine duba açılışı yapmak içinde birilerini çağırır Uzaklardan sivasa geliyorum geriye gitmiş şehir[/QUOTE]
[b:mad:]10 yıldır iktidarda olan A..K.P li zihniyetin belediye başkanının resmini koysunlardeğilmi? iktidarın belediye başkanı sivasa hangi çiviyi çakmış sivası köye doğan ürgüpmü yoksa akp zihniyetinin belediye başkanı ve vekillerimi çevirmiş akplilerin pisliğini temizliyor yetmiyormu adam spor sahası yapmış sivassporu davet ediyor sende bilip bilmeden konuşuyorsun iktidar belediyesinin çaktığı tek çiviyi göster yada akp yalakçıları gösterebilirmi ?siyaset yapacacağım diye boş boş konuşmayın tvde gazetede akpli resmi görünce sinirim bozuluyor hemen hayvanlar alemini açıyorum çünkü hiçbiri hayvan kadar degerli değil gözümde [/b]:mad: |
ne oldu bellisiz ler siz a k p nin ucuz uşakları hırsızmı olsun adam yoksa köylümü densiz sıvasa zarar vari yorsunuz adam gibi adam başkan ,adam olun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
birakin su kendi aranizdaki siyasi konusmalari burayada siyaset sokmayin ayip bi sey biz sivasa kim hizmet etmis se onlari hep hayirla aniyoruz sizingibi al birini vur ötekine siyaseti yapmiyoruz kimin ne yaptigi ni herkes biliyor
|
Belediyemiz çalışıyor Allah yardımcıları olsun
|
[QUOTE=58MUAMMER58;810146][b:mad:]10 yıldır iktidarda olan A..K.P li zihniyetin belediye başkanının resmini koysunlardeğilmi? iktidarın belediye başkanı sivasa hangi çiviyi çakmış sivası köye doğan ürgüpmü yoksa akp zihniyetinin belediye başkanı ve vekillerimi çevirmiş akplilerin pisliğini temizliyor yetmiyormu adam spor sahası yapmış sivassporu davet ediyor sende bilip bilmeden konuşuyorsun iktidar belediyesinin çaktığı tek çiviyi göster yada akp yalakçıları gösterebilirmi ?siyaset yapacacağım diye boş boş konuşmayın tvde gazetede akpli resmi görünce sinirim bozuluyor hemen hayvanlar alemini açıyorum çünkü hiçbiri hayvan kadar degerli değil gözümde [/b]:mad:[/QUOTE]
Birincisi ben AKP'li değilim oyumuda Muhsin Başkan hürmetine bunlara verdim bütün partilerin canı cehenneme önemli olan sivasa hizmet edilmesi Ben Sami Aydın zamanında harıl harıl çalışan bir belediye goruyordum ben hayatımda görmedim sami aydını tanımam dişarıda yaşıyorum zaten eğer bir çivi çakmadı diyosan sana gözlükte yetmez teleskop önereyim ha Doğan ürgüp çivi çakmıştır doğrudur oda dubaları tutturmak için yolların ortalarına. |
[b]:mad: madem harıl harıl çalışan belediye görüyorsun yaptığı yada çıplak gözle gördüğün birhizmetini yazbende biliyim ben teleskopla baktım göremedim yok bilen gören varsa yazsın dedim anca dangalak dangalak sataşma yapılıyor adam sivasa spor sahası yapmış doğal olarak sivassporu davet ediyor resmi çımması normaldeğilmi ?çıkmış diyorsunki bu adamın resmini göstermeyin kaldırın söyleyin ozaman kimin resmini koysunlar bende hiçbirsiyasi partinin ne üyesiyim nede bayrağını astım nede asarım nede hiçbirinden 1 bardak çay içmişliğim vardır nede kimseden 1 kuruş çıkarım var sivasa kim hizmet yaparsa başım gözüm üstündedir sizingibi ne idüğü bellisizlere yollara elmas döşesen ağzından girip biyerinden çıksan kimse yaranamaz atgözlüğüyle dünyayı sadece gördüğünüz kadar görürsünüz başkalarınada teleskop önerirsiniz al teleskopuda sana ve seningibilere ver lazım olur :mad:[/b]
|
[QUOTE=Külhan;810209]birakin su kendi aranizdaki siyasi konusmalari burayada siyaset sokmayin ayip bi sey biz sivasa kim hizmet etmis se onlari hep hayirla aniyoruz sizingibi al birini vur ötekine siyaseti yapmiyoruz kimin ne yaptigi ni herkes biliyor[/QUOTE]
[b]bilip bilmediğin yere konuşma üstüne vazife olmaya şeylerede burnunu sokma herşeye kefal gibi atlama neyazacağımı sendenmi öğreneceğim yalaka :mad:mesajlarımı okursan hiçbirinde siyaset yoktur sadece stadyum konusunda yazmışımdır onuda zaten tüm site yazar siyasidir konu çünkü [/b] |
Bu resmi görmek istemiyorum dedim diye yapmadığın hakaret kalmamış doğan beyin avukatımısınız ne bu şiddet yok ne iğüdüğü belirsiz yok. Bunlar nasıl laflar ya kendine gel şahsına bir hakaretim oldu mu benim şu ettiğin lafları dava etsem ne yapacaksın.Sayfadaki tüm arkadaşlardan özür dilerim böyle seviyesiz bir muhabbete girdiğim için haklarınızı helal edin.
|
ürgüp efendi artık gitme vakti habip soluk geliyor sivasımız habip solukla büyükşehir olacak
|
[B]Spor Tesisleri 10 Ekim'de Açılacak[/B]
Sivas Belediyesi tarafından yaptırılan "Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri", 10 Ekim'de törenle hizmete açılacak. Paşaçayırı mevkisindeki tesislerde yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tesisle, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin Sivas'ta ölümsüzleştirileceğini söyledi. Sivas'ın, Yazıcıoğlu'na karşı bu vefayı göstermesi gerektiğini belirten Ürgüp, tesisin açılışına [B]Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılmasını beklediklerini ifade etti. [/B] Açılışta, Türk futbolunun önemli ve efsane isimlerinden oluşan şöhretler karmasının maç yapacağını anlatan Ürgüp, şunları kaydetti: "Şöhretler karması ile Sivas karması açılışta sembolik bir maç yapacak. [B]Takımlardan birinin antrenörlüğünü Sivasspor Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay yapacak[/B]. Şöhretler karmasında [B]Hakan Şükür, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen, Ünal Karaman, Hami Mandıralı, İbrahim Toraman gibi Türk futbolunun önemli isimleri forma giyecek.[/B] Tesisimizden belediyemiz takımları ve amatör spor kulüplerimiz faydalanabilecek. Bu aynı zamanda sosyal bir projedir. Sadece sportif bir proje diye düşünmemek lazım. Bu manada verilen desteklerden dolayı halkımıza ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Şehrimize, bölgemize ve memleketimize hayırlı Uğurlu olur." |
[QUOTE=FORZA 58 SİVAS;810286]ürgüp efendi artık gitme vakti habip soluk geliyor sivasımız habip solukla büyükşehir olacak[/QUOTE]
Büyükşehir'i rüyanda görürsün Habib soluğun danışmanımısın?burası propaganda yeri değil stadı 10 senede sonra akıllarına getirdiler,büyükşehirde 20 sene sonra olur. |
[QUOTE=Salim58;810042][B]10 Ekim Çarşamba zaten hafta içi.:)[/B][/QUOTE]
:D:D:D yanlış yazmışım hafta sonu demek istedim |
[b]kimsenin şahsına hakaret edecek derdim yok kimseylede hiçbir alıp veremediğimde yok kimsenin avukatıda değilim bu şehire kim 1 çivi çakıyorsa başım üstünde yeri vardedim bu şehire 33 bin kişilik stad yapılsaydı onu yapan yaptıran adama çekin şunun resmini görmek istemiyorum desem burdaki millet bana nederdi?eğer bu şehire iyi kötü neyse bir hizmet yapılmışsa bunu yapan ister doğan ürgüp olsun ister doğanis ürgüpyan olsun teşekkür etmek hayırlı olsun demek her adam gibi sivaslının görevi olmalıdır bu şehire hizmet yapılmasını istemeyenler yada kıskançlık krizine girenler sindirim bozukluğu yaşayanların hepsine ne idüğü bellisizler dedim bende eğer böyle yapılan hizmetleri görmezsem yapanları aşağılarsam bende ne idiğü bellisiz olurum insan gibi soru sordum gırgır yaptınız iktidar gücü arkasında olanlar bu şehire 1 metre saha yapmışmı?yapmışsa özür diler teşekkür ederim belediye başkanının gücü ne şehri köye çevirir nede köyü şehir yapar ancak bunu genel hükümet yapar adam gibi sivaslılar çok şeyi içine sindirdi bugünekadar stadyum konusu olsun etbalık kurumunun yapılmayışı olsun dikim evinin kaldırılmasını şeker fabrikasının yapılmayışı bölge hastanesinin yapılmayışı cel atelyesinin kaldırılması demirçeliğin piç edilmesini sivasın nüfusunun düşürülmesini milletvekili sayısının düşmesini hayvancılığın tarımın öldürülmesini pkklılara şow yaptırılmasını hergün 10 larca şehit verilmesini çekiç güç askerlerinin askerimizin kafasına çuval geçirmesini ırak halkının başından aşşağı yağdırılan bombaların askerimize hamal gibi taşıttırılmasını bu şehire gönderilen 10 trilyonun geri istenilmesini aynı bakanın sivası utanç şehri yapma gayretlerini yine iktidarın başka bakanının sivası toptan satsan 55 trilyon etmez laflarını heeeep içimize attık sindirdik tüm bunları yapanlara sadık olan görmezden gelen yandaşlığını yalakalığını yapan arkadaşların güzel bir hizmet yapan kişinin resmini görmeyede sabır göstermesi hazmetmesi gerekli diye düşünüyorum [/b]
|
yakıştı sıvasımıza guzel olmuşş gelen gıden gorur
|
doru söylü yorsun sıvaslıya habip soluk gibi a k p yalakları lazım ne yaptı sıvasa soluk yolmu sen git güneydoguya yolgör sıvası hep böyle yıllarca kullandırdınız
|
Tesislerin yarınki açılışa eksiksiz yetişmesi için yüklenici firma ve Belediye işçileri hummalı bir çalışma içerisine girdi.
Ağırlıklı olarak çevre düzenlenmesi yapılan tesisin yarınki açılışına,Tanju Çolak,Hasan Vezir,Erdal Keser,Erdi Demir ve Yılmaz Vural gibi tanınmış isimlerin yanı sıra Sivas’tanda çok sayıda eski şöhretli futbolcular katılacak.Dün öğleden sonra tesiste yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,Sivas’ın çok önemli bir spor tesisine daha kavuşacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.,Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise kulüp olarak bu açılışta yer almaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Öte yandan,açılış ilanlarında Sivas’a gelip açılışa katılacağı duyurulan [B]İbrahim Toraman’ın Sivas’a gelmeyeceğide kesinlik kazandı.[/B] Gelmeme sebebi sakatlık değildir inşallah |
[QUOTE=58MUAMMER58;810146][b:mad:]10 yıldır iktidarda olan A..K.P li zihniyetin belediye başkanının resmini koysunlardeğilmi? iktidarın belediye başkanı sivasa hangi çiviyi çakmış sivası köye doğan ürgüpmü yoksa akp zihniyetinin belediye başkanı ve vekillerimi çevirmiş akplilerin pisliğini temizliyor yetmiyormu adam spor sahası yapmış sivassporu davet ediyor sende bilip bilmeden konuşuyorsun iktidar belediyesinin çaktığı tek çiviyi göster yada akp yalakçıları gösterebilirmi ?siyaset yapacacağım diye boş boş konuşmayın tvde gazetede akpli resmi görünce sinirim bozuluyor hemen hayvanlar alemini açıyorum çünkü hiçbiri hayvan kadar degerli değil gözümde [/b]:mad:[/QUOTE]
belediyecilikd partıcılık olmaz ıktıdar neyse beledıye de o olacakkı calıssın sıvası gerıye goturdu urgup bu bır gercek samı aydın cıvı cakmadı haklısın sıvasa cag atlattı aksu , paşabahçe , istasyon caddesi , atatürk caddesi ( senin doğan ürgüpün atatürk caddesını 6 ayda bıtırdı ve bıtırdıkten 1 hafta sonra bozuldu yol çöktü ) hani kule yapıyordu ürgüp ne oldu ???? yalan oldu hani otogar ??? hani hal projesi ??? sami aydının yaptığı bölge parkalrını saymıyorum bıle aksuya ek yaptı ürgüp mahalle parkına çevirdi |
[b]:mad:kimseyle kişisel polemeğe girmek istemiyorum eğer işi particiliğe dökersek senin gibi A.K.P yalakalarına küçük dilini yuttururum değil burda yorum yazmak siteye bile grmeye utanırsınız zihniyetinin nasıl olduğunu yukarda yazdım azçok böyle bir zihniyetin dalkavukluğunu yapmak için insanın aklını yemesi lazım :mad: dediğimin arkasındayım önce doğan ürgüp benim değil kendisi sivasın belediyebaşkanıdır sevsenizde sevmesenizde sami aydında benim değildi ondan öncekilerde kim hizmet etmiş başım gözüm üstüne dedim hepsinede teşekkür ederim yıllarca bu şehirin belediyesi iktidarla aynı ortada bişey yok elbetteki iktidarın gücünü arkasında hisseden belediye başkanından daha çok hizmet beklenmelidir 5 yılda iktidarın belediyesi aksu yapmış çokmu ?borcunuda başkasına ödeterek :mad:herkesin ne yaptığı yapmadığı biröncekinin yaptıklarıyla yapmadıklarıyla kıyaslanır nekadar borç bıraktığı nekadar gelirle bırakıp gittiği vs yapmanız gereken sadece tesekkür ve hayırlı olsun demektir yok onuda yapmıyacaksınız sataşmayın okuyun geçin [/b]:mad:
|
[QUOTE=58MUAMMER58;810414][b]kimsenin şahsına hakaret edecek derdim yok kimseylede hiçbir alıp veremediğimde yok kimsenin avukatıda değilim bu şehire kim 1 çivi çakıyorsa başım üstünde yeri vardedim bu şehire 33 bin kişilik stad yapılsaydı onu yapan yaptıran adama çekin şunun resmini görmek istemiyorum desem burdaki millet bana nederdi?eğer bu şehire iyi kötü neyse bir hizmet yapılmışsa bunu yapan ister doğan ürgüp olsun ister doğanis ürgüpyan olsun teşekkür etmek hayırlı olsun demek her adam gibi sivaslının görevi olmalıdır bu şehire hizmet yapılmasını istemeyenler yada kıskançlık krizine girenler sindirim bozukluğu yaşayanların hepsine ne idüğü bellisizler dedim bende eğer böyle yapılan hizmetleri görmezsem yapanları aşağılarsam bende ne idiğü bellisiz olurum insan gibi soru sordum gırgır yaptınız iktidar gücü arkasında olanlar bu şehire 1 metre saha yapmışmı?yapmışsa özür diler teşekkür ederim belediye başkanının gücü ne şehri köye çevirir nede köyü şehir yapar ancak bunu genel hükümet yapar adam gibi sivaslılar çok şeyi içine sindirdi bugünekadar stadyum konusu olsun etbalık kurumunun yapılmayışı olsun dikim evinin kaldırılmasını şeker fabrikasının yapılmayışı bölge hastanesinin yapılmayışı cel atelyesinin kaldırılması demirçeliğin piç edilmesini sivasın nüfusunun düşürülmesini milletvekili sayısının düşmesini hayvancılığın tarımın öldürülmesini pkklılara şow yaptırılmasını hergün 10 larca şehit verilmesini çekiç güç askerlerinin askerimizin kafasına çuval geçirmesini ırak halkının başından aşşağı yağdırılan bombaların askerimize hamal gibi taşıttırılmasını bu şehire gönderilen 10 trilyonun geri istenilmesini aynı bakanın sivası utanç şehri yapma gayretlerini yine iktidarın başka bakanının sivası toptan satsan 55 trilyon etmez laflarını heeeep içimize attık sindirdik tüm bunları yapanlara sadık olan görmezden gelen yandaşlığını yalakalığını yapan arkadaşların güzel bir hizmet yapan kişinin resmini görmeyede sabır göstermesi hazmetmesi gerekli diye düşünüyorum [/b][/QUOTE]
PARTİMDE YOK PIRTIMDA YOK AMA SONUNA KADR KATILIYORUM SİZE |
KİM BU MEMLEKTE BİR ÇİVİ ÇAKTIYSA VEDE ÇAKIYORSA ALHAH ONDAN RAZI OLSUN
|
[QUOTE=58MUAMMER58;810509][b]:mad:kimseyle kişisel polemeğe girmek istemiyorum eğer işi particiliğe dökersek senin gibi A.K.P yalakalarına küçük dilini yuttururum değil burda yorum yazmak siteye bile grmeye utanırsınız zihniyetinin nasıl olduğunu yukarda yazdım azçok böyle bir zihniyetin dalkavukluğunu yapmak için insanın aklını yemesi lazım :mad: dediğimin arkasındayım önce doğan ürgüp benim değil kendisi sivasın belediyebaşkanıdır sevsenizde sevmesenizde sami aydında benim değildi ondan öncekilerde kim hizmet etmiş başım gözüm üstüne dedim hepsinede teşekkür ederim yıllarca bu şehirin belediyesi iktidarla aynı ortada bişey yok elbetteki iktidarın gücünü arkasında hisseden belediye başkanından daha çok hizmet beklenmelidir 5 yılda iktidarın belediyesi aksu yapmış çokmu ?borcunuda başkasına ödeterek :mad:herkesin ne yaptığı yapmadığı biröncekinin yaptıklarıyla yapmadıklarıyla kıyaslanır nekadar borç bıraktığı nekadar gelirle bırakıp gittiği vs yapmanız gereken sadece tesekkür ve hayırlı olsun demektir yok onuda yapmıyacaksınız sataşmayın okuyun geçin [/b]:mad:[/QUOTE]
çivi çaktımı örnek ver diyorsun veriyoruz sonra yok onu da yapmasın diyorsun yapmış işte adam amatör halısaha yapıp onuda mükemmel tesis demekle olmuyor bu işler borç olmadanda bir şey olmuyor aynene şu an sivas da olduğu gibi ha pardon şu oluyor şehir duba şehri oluyor ürgüpün dubaları :) |
[b]kusura bakmayın kardeşim özür dilerim hepinizden zeka düzeyi anlama kapasitesi zayıf beyni narkozlanmış kişilere cevap yetiştirmek zor mayanızı belli ettiniz tabandaki yalakalar böylesine kıskanç hasit kurtlu istemez olduktan sonra varın tavandakileri tahmin edin şurda bi hayırlı olsun sivasımıza diyemedikten sonra nediyimki size lafa geldimmi müslümanlığı kimseye bırakmazsınız müslümanda kurtluluk hasitlik çekememezlik fesatlık olmaz dedimya sizin gibilere yaranmak için deve diken hikayesini hatırlatmak lazım kesin artık buşehir duba şehri değilde ampul şehri olmuşda haberimiz yok sivasa göçetmeyi düşünüyordum sizin gibiler insanı katil eder diye vazgeçtim uzaktan sevmeye devam edeceğim [/b]
|
muhsin yazıcıoğlu spor kompleksi türk sporuna hayırlı olsun
|
[B]Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri Açıldı[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37286&token=28633][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37286&token=28633[/img][/url] Paşa Çayırı'nda yapılan tesislerin açılışı Sivas Valisi Zübeyr Kemelek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak, Hami Mandıralı gibi efsane olmuş futbolcular katılımı ile açıldı. Açılışın ardından heyet idari binayı gezerek bilgi aldı. Daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, tesisin yapımına kadar emeği geçenlere teşekkür ederek, "İl Gençlik Spor Müdürümüzün ciddi gayretleriyle, o dönemin valisinin onurlarıyla burası belediyemize tahsis edildi. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin yaşatılacağı bir tesis olarak hayata geçti" diye konuştu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de yapılan tesisin hayırlı olmasını diledi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise emeği geçenlere teşekkür ederek, "Gerçekten çok önemli bir tesis. Sivas'ımızın sporuna çok önemli katkılarda bulunacağına inandığımız bir tesis" dedi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından Sivaslı türkücü Onur Şan konser verdi. Konserin ardından aralarında Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Erdi Demir gibi futbola damgasını vuran isimler gösteri maçında karşı karşıya geldi. Başlama vuruşunu Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yaptığı karşılaşma, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın takımı olan kırmızı takım sahadan 6-4 galibiyetle ayrıldı. |
Hayırlı olsun Sivas için güzel bir spor tesisi
|
Doğan Ürgüp'e toz kondurmayan arkadaşlar halk seçimlerde kimin ne kadar çalıştığını biliyor görüyor Halka AKP yalakası demek çok yanlış biri size BBP yalakası dese olur mu eğer doğan bey çalışıyorsa onu getirir zaten iktidara ama ben Halkın memnun olmadığını ve bir daha kimseden bu oyu alamayacağını iddaa ediyorum bir yıl sonra sandıkta herkes boyunun ölçüsünü alacaktır.Bu arada ben açılışı göremedim kale direklerini de dubalardan yapmış olmasın sakın
|
[QUOTE=58MUAMMER58;810533][b]kusura bakmayın kardeşim özür dilerim hepinizden zeka düzeyi anlama kapasitesi zayıf beyni narkozlanmış kişilere cevap yetiştirmek zor mayanızı belli ettiniz tabandaki yalakalar böylesine kıskanç hasit kurtlu istemez olduktan sonra varın tavandakileri tahmin edin şurda bi hayırlı olsun sivasımıza diyemedikten sonra nediyimki size lafa geldimmi müslümanlığı kimseye bırakmazsınız müslümanda kurtluluk hasitlik çekememezlik fesatlık olmaz dedimya sizin gibilere yaranmak için deve diken hikayesini hatırlatmak lazım kesin artık buşehir duba şehri değilde ampul şehri olmuşda haberimiz yok sivasa göçetmeyi düşünüyordum sizin gibiler insanı katil eder diye vazgeçtim uzaktan sevmeye devam edeceğim [/b][/QUOTE]
once lafının arkasında dur çivi dedin çiviyi gösterdik lafı dolastırıyon sızın gıbılere ampul degıl florosan lazım |
5 yıl kaldı adam bir halısaha yaptı şimdi diyorsunuz ki daha ne yapsın adam ya Allah razı olsun tşk ederiz ama yetersiz sıçak çermikteki otelleri restore etmiş konserle şakşaklarla açıyor yeni bir otel yapsa anlarım mahalleye basit park yapmış bölge parkı açılışı diye duyuruyo konserler veriyor Çorapçı hanını restore ediyorum diye yıkıyor tamamen yeniden yapıyor ve tarihi yok ediyor para yok diyor iktidar vermiyor diyor sonra belediye kasalarını ağzına kadar doldurduk diyor bosnada belediyeye 500 bin Avro yardım yapıyor Sivas gelişiyor diyor kanal kanal geziyor anlattıkları hep proje animasyon tamam gelişiyor ama animasyon tekniklerinde gelişiyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı nerede,Kale projesi nerede,Sanayi nerede ,Hal nerede,Otogar Nerede,Gardaşlar ve Kızılırmak projesi nerede ha diyosanki git animasyonlarını izle diyosan oda sıktı imar revizyon planı bizim en önemli projemiz diyor iyide sürekli reklam reklam belediye sitesini ne zaman açsan karşına çıkıyor iyide arkadaş Allahın emri değil ya yeni gelen belediye değiştirir derki kendi planımı hazırlayacam.Tayyipt 10 trilyon gönderiyor kaleyi yap diye eee sen o parayı kamulaştırmayı yüzüne gözüne bulaştırırsan 10 trilyonu kullanamazsan isterler niye demiyorki ben bu projeyi yapamadığım için istiyolar bu parayı açıklasın nereye gitmiş tamamıyla duba aldık diyorsa bak ona inanırım.
Şimdi diyecekler ki AKP yalakası ya arkadaşım ben oyumu BBP ye verdim Ankarada Muhsin başkanın mezarını ayda bir mutlaka giderim ama duygusallığa yer yok Efendi bir insan doğan bey ama yapamıyor bu işi aslında benim öfkemde Muhsin Başkana layık hizmetler yapamamış olmaları son çırpınışlarla bir yıla hiç bir şey sığdıramazlar. |
[QUOTE=karamik;810575]5 yıl kaldı adam bir halısaha yaptı şimdi diyorsunuz ki daha ne yapsın adam ya Allah razı olsun tşk ederiz ama yetersiz sıçak çermikteki otelleri restore etmiş konserle şakşaklarla açıyor yeni bir otel yapsa anlarım mahalleye basit park yapmış bölge parkı açılışı diye duyuruyo konserler veriyor Çorapçı hanını restore ediyorum diye yıkıyor tamamen yeniden yapıyor ve tarihi yok ediyor para yok diyor iktidar vermiyor diyor sonra belediye kasalarını ağzına kadar doldurduk diyor bosnada belediyeye 500 bin Avro yardım yapıyor Sivas gelişiyor diyor kanal kanal geziyor anlattıkları hep proje animasyon tamam gelişiyor ama animasyon tekniklerinde gelişiyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı nerede,Kale projesi nerede,Sanayi nerede ,Hal nerede,Otogar Nerede,Gardaşlar ve Kızılırmak projesi nerede ha diyosanki git animasyonlarını izle diyosan oda sıktı imar revizyon planı bizim en önemli projemiz diyor iyide sürekli reklam reklam belediye sitesini ne zaman açsan karşına çıkıyor iyide arkadaş Allahın emri değil ya yeni gelen belediye değiştirir derki kendi planımı hazırlayacam.Tayyipt 10 trilyon gönderiyor kaleyi yap diye eee sen o parayı kamulaştırmayı yüzüne gözüne bulaştırırsan 10 trilyonu kullanamazsan isterler niye demiyorki ben bu projeyi yapamadığım için istiyolar bu parayı açıklasın nereye gitmiş tamamıyla duba aldık diyorsa bak ona inanırım.
Şimdi diyecekler ki AKP yalakası ya arkadaşım ben oyumu BBP ye verdim Ankarada Muhsin başkanın mezarını ayda bir mutlaka giderim ama duygusallığa yer yok Efendi bir insan doğan bey ama yapamıyor bu işi aslında benim öfkemde Muhsin Başkana layık hizmetler yapamamış olmaları son çırpınışlarla bir yıla hiç bir şey sığdıramazlar.[/QUOTE] doğru soze ne hacet at gozluguyle yorum yapıp sonra amator stadyumla reklam yapıyor adam . projeler ya anımasyonda kalıyor ya da otogar projesı gıbı 2 hafta reklam yaptı meydandakı vıdeoboard da sonra yıne yalan oldu paralar dubaya gıdıyor öburude cıkmıs çivi soruyor :) |
[b]:mad:sizin gibilerle polemik yaşamak istemezdim dedimki sivasımıza kim fidan dikmişşe kim çivi çakmışsa hepsine tek tek teşekkür ederim adam gibisivaslılara bu yakışır dedim sizler işiparticiliğe döktünüz yıllarca bu şehirde ve ülkede iktidar olanların yapmadığı işleri vay yapmadı yok şöyle yaptı böyle diye işi zırtapozluğua döktünüz kimse babamın oğlu değil kimsedende tek kuruş çıkarım yok 10 yıl da 1 sivasda 1 gün durur dönerim neticede altın rafineriside kurulsa 100 bin kişilik stadda yapılsa bana faydası yok kimsede giderken yanında götürmeyecek yalaka lafınıda herhangi partiye oyveren anlamında demedim elbetteki insanlar fikrince biyere reyini verir kimseyide benide ilgilendirmez kınamak aşağılamak anayasal suçtur yanlışı körü körüne savunan anlamında dedim şimdi saysam savunduğunuz zihniyetin bu ülke ve sivasa yaptığı rezillikleri utançtan siteye giremezsinizde karşımda yüzü kızaracak kimse yok değmezsiniz bazı arkadaşlar florasanla ampulle çok haşır neşir olmuş yetmemiş şimdi dubalara takmış anlaşılan çokda acıtmış gören görmiyende dubalar asfalta değilde başka yere çakılmış sanır :mad:adam gibi sivaslılar belli oluyor burda hiç sağa sola kıvırmadan yavşamadan hayırlı olsun diyenlerin hepsi adam gibi sivaslıdır bence burda kesin sataşmayın artık sadece sizle ve sizindüşüncenizi paylaşanlarla aynı şehirin insanı olmaktan utanç duyuyorum sivasdüşmanı kişilerle aynı ortamda olmaktanda [/b] :mad:
|
Hocam zaten 10 yılda bir geliyorsan sivası belediyecilik anlamında nasıl yönetildiği hakkında çok fazla bilgiye sahip olamayabilirsin sivasın şuan belediyecilik anlamında vasat bir çizgisi var bir önceki dönemki haraketlilik kesinlikle yok ben demiyorum ki illa AKP gelsin bakalım adaylara ama sivas halkının 2011 seçimlerinde çizdiği tabloyada bakarsak Doğan Ürgüpten çok memnun oldunduğunu söyleyemem %3.4 oy aldı sen hiç gördün mü bu partinin sivastan bu kadar düşük oy çıkardığını
|
ya Alllah Allah bu konu nerelere gitmiş böyle burası bir taraftar sitesi farkında mısınız. burası SİVASSPOR.COM. siyaset.com değil yapmayın arkadaşlar. bunlar yakışmıyo sizlere...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:58. |