![]() |
Ayın Futbolcusu (Ekim'2012)
EKİM ayı içerisinde oynanan 5 maçta forma giyen futbolcuların performanslarına göre değerlendireceğiniz ankette bir futbolcuya oy vererek onu [B]"EKİM AYININ FUTBOLCUSU"[/B] olarak belirleyeceğiz. Ve yıl sonunda YILIN FUTBOLCUSUNU seçeceğiz..
EYLÜL AYININ FUTBOLCUSU: "[B][U][COLOR="Blue"]AATIF CHAHEUCHOUHE[/COLOR][/U][/B]" seçilmiştir. Teşekkürler YİĞİDOLAR !.. İşte maçlar, işte oynayan futbolcularımız: STSL 6.Hafta --- [B]BEŞİKTAŞ 1-0 (D)[/B] :Borjan (xxx), Uğur Kavuk (xx), Erhan Güven (xxxx), Navratil (xxx), Ziya Erdal (xxx), Erman Kılıç (xx)(Dk.73 Suarez (xx), Adem Koçak (xxx), Chahechouhe (xxx)(Dk.82 Rajnoch (xx), Kadir Bekmezci (xx), Cerny (xx)(Dk.90 Grosicki (xx), Eneramo (xxx) [B]Gol:[/B] (Dk.60 Aatıf Chaheuchouhe) STSL 7.Hafta --- [B]BURSASPOR 2-2 [/B] :Borjan (x), Uğur Kavuk (x), Navratil (xx), Rajnoch (x), Ziya Erdal (xx), Kadir Bekmezci (x), Adem Koçak (x) (Dk.67 Mehmet Nas (xx), Cerny (xx) (Dk.46 Pedriel Suarez (xx), Erman Kılıç (x) (Dk.83 Abdulkadir Özgen (xx), Grosicki (xx), Eneramo (xxx) [B]Gol:[/B] (Dk.84 Navratil, Dk.87 Eneramo) STSL 8.Hafta --- [B]ANTALYASPOR 2-4 (D) [/B] :Borjan (x), Faty (x), Navratil (x), Hayrettin (x), Erhan Güven (x), Adem Koçak (x) (Dk.63 Mehmet Nas (xxx), Doğa Kaya (x), Erman Kılıç (x) (Dk.81 Abdulkadir (x), Grosicki (xx) (Dk.46 Pedriel Suarez (x), Aatıf Chahechouhe (xx), Eneramo (xx) [B]Gol:[/B] (Dk.37 Grosicki, Dk.48 Eneramo) STSL 9.Hafta --- [B]AKHİSAR BELD.GENÇLİK SPOR 1-2 [/B] :Borjan (x) (Dk.63 Atilla (xx), Uğur Kavuk (x), Navratil (x), Erhan Güven (x), Ziya (xxx), Kadir Bekmezci (xx), Doğa Kaya (x)(Dk.46 Mehmet Nas (xxx), Erman Kılıç (x), Grosicki (x), Pedriel Suarez (x)(Dk.71 Abdulkadir (x), Eneramo (x) [B]Gol:[/B] (Dk.87 Ziya Erdal) ZTK 3.Tur Eleme --- [B]İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR 2-0 (D) [/B] :Atilla Koca xxx, Uğur Kavuk x, Rajnoch xxx, Navratil xxx, Ziya Erdal xxx, Erman Kılıç xx (Dk.90+2 Kaan Kılcı x), Mehmet Nas xxx (Dk.73 Adem Koçak xx), Kadir Bekmezci xx, Abdulkadir Özgen x (Dk.64 Pedriel x), Grosicki xx, Eneramo xx [B]Gol:[/B] Dk.56 Eneramo, Dk.59 Erman Kılıç [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]NOT:[/FONT] O ay, Ayın Futbolcusu Seçilen Futbolcuya Ödül olarak sitemiz adına PLAKET verilecek ve bu ödül töreninde o futbolcuya oy veren ilk 10 kişi davetli olacaktır.[/COLOR] . |
Cevap: Ayın Futbolcusu (Ekim'2012)
Bence grosicki son maçlarda performansını attırdı.atıf zaten sakat olduğundan olamaz.eneramo da çok kaçırıyor.erman bu sene çok zayıf.bu yüzden grosicki
|
[B]Eneramo bir süre beklemede kalsın.Bu kez Ziya Erdal Diyorum..[/B]
|
Bende son zamanlarda form grafiğini sürekli yükselten ve her maçta sol kanadı canlı tutarak takıma katkısı olan ZİYA ERDAL diyorum. Bunun karşılığını milli takıma çağrılarakta gördü zaten.
. |
ben bulamadim ama son 2 mactaki görüntüsüyle Mehmet Nas i isaretledim bu ay bence ayin futbolcusu yok gibiydi
|
[B]KAMIL GROSICKIIIII[/B]:)
|
[B]Bu ay, hangi pencereden bakarsanız bakınız...
Bütün pencereler Ziya ERDAL'a çıkar... Tebrikler Ziya, başarılarının devamını dilerim...[/B] |
takımda calna başla mücadele eden ziya ve kadir oldu.diğerlerinin hepsi hikayeydi..
|
Ziya Erdal'ın bu ay zirveyi hak ettiğini düşünüyorum.
|
oyum uğur kavuga
Antalya maçında çok aradık ! |
Ziya Erdal :) O olmasa Erhan derdim cünkü Aatif bu ay Bjk maci haric oynamadi :rolleyes:
|
Bence hakeden biri yok , o yüzden bu ay oy kullanmayacağım. :mad:
|
Ben bitirci paslarıyla maçın kaderini biranda değiştiren KAMIL GROSİCKİ diyorum.
|
[B]Aatıf
Kalitesiyle fark yaratıyor[/B] |
Ziya erdal kuskusuz
|
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1315509016_ziya-erdal.jpg&w=179&h=220[/IMG]
Beşiktaş maçında iyi oynadı, Bursa maçında özellikle 2. devrede güzel oyun çıkardı, ama Akhisar maçındaki ruhu ile diğer arkadaşlarına adeta ders vermesi ile; Ayrıca Kamili illada oyuna sokmasında ısrar etmesinde etkili olan Ziyamıza bu ay ki kötü oyuncular topluluğunda en iyisi olarak görerek ona oyumu veriyorum. |
[B]Oyumu Rıza Çalımbay'a veriyorum kötü oyunu hakemlere,sakatlıklara ve oyunculara bağlayarak çok iyi bir oyun sergiliyor.[/B]
|
tabikide aatif başka kim oynuyoki zaten
|
Ziya grosicki ikilisi cok formda 2-3 haftadir. Mukemmel bir uyum icerisindeler guzel top oynuyorlar. Ben ziya diyorum cunku takimin en kotu oldugu gunde bile ziya hep bir cizginin ustunde kaldi.
|
Ziya ve Grosicki bu ay çok iyi ... hep böyle devam eder inş . milli takımda oynamak istiyorsa daha çok çalışmalı grosicki .
|
[QUOTE=hüso58;813514]tabikide aatif başka kim oynuyoki zaten[/QUOTE]
Kardeşim ekim ayinin futbolcusunu seciyoruz sen kesin aatif diyorsun. Acaba maclari takip ediyormusun ? Aatif ekim ayinda hic bir maca cikmadi sanirim .. |
[QUOTE=58g0kberk58;813553]Kardeşim ekim ayinin futbolcusunu seciyoruz sen kesin aatif diyorsun. Acaba maclari takip ediyormusun ? Aatif ekim ayinda hic bir maca cikmadi sanirim ..[/QUOTE]
Aatıf Ekim ayı içerisinde sadece Beşiktaş'ı 1-0 yendiğimiz maçta kadroda yer aldı. Sonraki maçlarda sakatlığından dolayı takımda yerini alamadı. Ama arkadaşlar, onu çok sevdiği için hiç düşünmeden oy veriyorlar demek ki. . |
Ben oyumu Kamil Grosicki'ye veriyorum çünkü Eneramo özellikle en son maçlarda son vuruşlarda biraz yetenekli olsaydı Grosicki açık ara asist kralı olurdu. Ziya ise mücadelesinden dolayı hep gönüllerde zaten.
|
[FONT="Arial Black"]2012 -2013 Sezonu "EKİM" Ayının Futbolcusu[/FONT]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=24874&token=36406][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24874&token=36406[/img][/url] Sivasspor.com Taraftar Sitemizin yapmış olduğu anket oylaması sonucu "[B]ZİYA ERDAL[/B]" seçilmiştir. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sıralama şu şekilde oluşmuştur; 1. Ziya ERDAL ____________ % 31,43 2. Aatif CHAHEUCHOUHE ____ % 18,57 3. Kamil GROSİCKİ _________ % 15,71 . |
Ziya,Ziya,Ziya ve Ziya Erdal
Başka tanimam |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |