![]() |
Futbol Analiz'e Sorular-05.11.2012
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Bu akşam (05.11.2012-Pazartesi) SİPAS Tv'de [B]saat 21:00'da[/B] yayınlanacak olan sayın [B]Nail Sertakan[/B]'ın sunduğu FUTBOL ANALİZ programına sorularımızı buradan sorabilirsiniz. Sayın Nail Sertakan'ın bu akşam ki konuğu, [B]Sivas'ın Sesi[/B] gazetesi spor sorumlusu [B]Kaan Karaguş[/B] olacak. [B]Not:[/B] Tüm üyelerden ve Yiğidolar'dan ricamız, kimseyi kırmadan, kötü üslup ve kelime kullanmadan, sataşmadan saygı ve sevgi çerçevesi içinde sorularımızı, önerilerimizi, beğenilerimizi ve eleştirilerimizi buradan soralım. Kural çok basit. Adınızı-Soyadınızı, bulunduğunuz Şehiri ve sormak istediğiniz soruyu aşağıda gösterildiği şekilde yazıp, paylaşın. [B]Adınız-Soyadınız: Şehir: (ve sorunuz-öneriniz) :[/B] .............................. .............................. ...... [I]Örnek aşağıda ki gibi olacaktır;[/I] Sivasspor'umuzu evlerimize kadar getirip bizleri gurbette mutlu eden sayın yayıncılarımıza ve emeği geçenlere sevgi ve teşekkürlerimizi iletiyor başarılar diliyoruz. [url]http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2[/url] . |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorular-05.11.2012
Takımda çok kaleci var. Bunlardan birkaçıyla yollar ayrılıp Petkoviç tarzında bir kaleci alınacak mı ?
Doğa ve Adem gibi oyuncuların yerine geçen yılki gibi Mehmet Nas ile oynask daha iyi olmaz mı ? |
Taraftar su anda o kadar moralsizki soru sorma ihtiyaci oldugunu tahmin etmiyorum.3 haftada alinan 3 yenilgi,Elazigspor´un 3 macda aldigi 5 puan.Hersey ortada soruya ne hacet.Bu takima transfer olmazsa bu takim düzelmez.
|
O kadar moralimiz bozukki hafatalardir soru sormaya halimiz kalmadi
|
[B]Yalçın KINIK-İzmir[/B]
Nail bey iyi akşamlar Rıza hoca, oyun sistemiyle, kadro seçimiyle ve her maç sonunda bir bahanenin arkasına sığınmasıyla eleştirilirken Yiğidolar'ın ne kadar acı çektiklerini anlayabiliyor mu acaba? Gelecekten hiç ümidimiz yok, taraftarların çoğu gibi bende ilk yarının sonunda küme düşme hattında olacağımızı düşünmeye başladık. Kadromuz alternatifsiz değil. Rıza hoca, maç sonu röportajında Milan Cerny ve Murat Akça'nın yokluğundan dert yandı. Fakat sağlamkende kadroda düşünmedi hiç. Şimdi mi kıymete bindi. Pedriel en zayıf halka olmaya devam ederken ABDÜLKADİR son 3-4 dakikalık oyuncu mu? Rıza hoca sonunu hazırlıyor gibi geliyor. İyi yayınlar diliyorum, Nail bey. . |
Tuğrul YAMAN Sivas
İçim yanıyor benim gibi binlerce onbinlerce insanın içi yanıyor çoğu üst düzey oyunculardan kurulmuş geçen yıl Play-Off u kaçırmış (yada elinden alınmış ne sayarsanız)bu takımın bu hale gelmesi acaba futbolcular şunu mu anlatmaya çalışıyor .. [B]Biz Rıza hoca ile çalışmak istemiyoruz.[/B] Sorun bu ise bu düşüncede olan kim varsa PILISINI PIRTISINI TOPLASIN VE MEMLEKETİNE GİİTSİN. Alt yapı ile idare edriz biz.sorum bu saygılarımla. |
Hakan Yılmaz-Sivas
-Abdulkadir gibi klası yetenekleri belli bir forvetimiz varken neden gerektiği gibi faydalanılmıyor? Son 5-10 dakika oyuna almak nedir? Onun da 90 dakika sahada olacağı 4-4-2 benzeri bir sistemle oynamalıyız. Tek forvet formsuz senebaşı kampı görmemiş Eneramo ile bu kadar. Orduspor maçının ilk yarısında gol umudumuz Eneramo'nun yanına en yakın gelebilen Doğa idi. Maçın ilk 11inin gol atamayacağı baştan belliydi. Bu takım başka türlü oynayamaz mı yani? |
iyi akşamlar nail bey istanbuldan günyamaçlı alaattin rıza hoca formsuz futbolcular uğur doğa eneramo bunlarda niye ısrar ediyor
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;813858]Hakan Yılmaz-Sivas
-Abdulkadir gibi klası yetenekleri belli bir forvetimiz varken neden gerektiği gibi faydalanılmıyor? Son 5-10 dakika oyuna almak nedir? Onun da 90 dakika sahada olacağı 4-4-2 benzeri bir sistemle oynamalıyız. Tek forvet formsuz senebaşı kampı görmemiş Eneramo ile bu kadar. Orduspor maçının ilk yarısında gol umudumuz Eneramo'nun yanına en yakın gelebilen Doğa idi. Maçın ilk 11inin gol atamayacağı baştan belliydi. Bu takım başka türlü oynayamaz mı yani?[/QUOTE] Ama Abdulkadir 3 dakika oynadi ya, oda sansini kullansaydi canim, Riza hoca ona sans verdi. Özer dilerim ama hocamiz birde mactan sonra dalga geciyor, diyor ki: Son dakikalarda 3 forvetle oynadik. Vay be sen ne yürekli bir teknik adammissin. Güngören macinda bile Abdulkadiri forvet oynatmadi, rakibin direnci kirildiktan sonra (2-0 olduktan sonra) Abdulu oyundan aldi, adeta belki gol atarda göze batar diye. Zaten Abdulkadire karsi ard niyetli oldugu zaman zaman verdigi demeclerden belli oluyor. Eneramodan baska forvetimiz yok diyor, gelde cildirma. Eneramo istedigi gibi kötü oynayabilir, pres yapmiyor, kosmuyor, havadan gelen toplara sicramiyor bile. Adamin hic oyundan cikma korkusu yok ki. Kimse bana 4 gol atti demesin,her mac 90 dakika oynuyor, müsaade edinde o kadar atsin, attigi goller bos kaleye, her mac önemli pozisyonlar harciyor, onun yerine Abdulkadir böyle kötü oynasaydi adami linc ederlerdi. Benim sorumda sayin Sertakan´a bu: Neden Eneramo´ya bu kadar tahammül ediliyor. Ben sahsen Abdulkadir, Pedriel ikilisini forvette görmek istiyorum, ama adam gibi ikiside forvette oynayacak, yani kendi pozisyonlarinda. Saygilar |
soru çok ama cevaplari rıza hocadan istiyoz
|
çünkü sizde ayni cevaplari verceksiniz ama rıza hoca neden neyi yapdini açikliyacak tek kişi
|
Nail bey iyi akşamlar, İzmir'den Ahmet Gökmen
Haftalardır bizi 3 puana hasret bırakan olay, rakiplerimizin iyi futbol değil, bizim kötü oynamamız. Bunda da etken Rıza Çalımbay'ın yanlış kadro seçimi. Nail bey, Rıza hocaya ekrandan söylermisiniz, Beşiktaş düzeldi Aybaba bir yere gitmiyor Beşiktaş sevdasını bıraksın umudunu kessin, takımımızı toparlasın. Dönsün arkasına baksın YİĞİDOLAR AĞLIYOR ! Artık üzülmek istemiyoruz, bunu anlasın. |
Gardaşlarım kimseye soru sormaya gerek yok. Eskişehir maçında göze batan kim varsa dışarı diye bağıracağız. Doğa oynamıyor mu? Dışarı - Atiila saçma sapan gol mü yedi dışarı - Eneramo koşmuyor mu dışarı- Rıza hoca dışarı almıyor mu istifa-- Onlar gider biz kalırız. Onlar beşiktaşlı - Nijeryalı bilmem nereli biz Sivaslıyız Sivassporluyuz. Kimsede bana destek köstek muhabbetyi yapmasın. Rıza hoca Sivas halkıyla dalga geçiyor. Doğa yı oyunda tutabilmek için üç tane aynı pozisyonun adamını oynattı. Eneramo geldiği senenin son dönemlerinde forvet arkası oynamadı mı? Al hiç denemediğin Abdulkadiri koy arkasına eneramoyu - Doğa nın yaptığını o kadro da herkes yapar.
|
Rıza Hoca Doğa'yı al Beşiktaşa mı gidiyorsun nereye gisiyorsan git !!!!
|
istanbuldan günyamaçlı alaattin
nail ney mecnun başkan sözünün eridir yeterki söz versin onun için canlı yayında telefon bağlantısı yapıp sayın başkandan devre arasında kaliteli enaz 3 tane ilk 11 oynuyacak oyuncu transfer sözü almanızı istiyoruz. |
[B]Nail beye sürpriz[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37553&token=88726][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37553&token=88726[/img][/url] [B]Oturanlardan sağdan ikinci kim acaba :)[/B] |
Nail Bey Merhaba;
Ankarada yaşıyorum, soru sormayacağım. Yorumunuzu alacağım. Sivassporda Rıza Hoca ne yaparsa yapsın kredisinin sonsuz olduğunu mu düşünüyor sizce? Bülent KORKMAZ ve SİVASSPOR hakkında neler düşünürsünüz? Rıza Hocanın beşiktaştaki her gelişmeyi izlemesi Etik oluyorsa Sivasspor yönetimininde böyle bir dönemde Bülent Korkmaz'la bir öğle yemeği yemesinden Rıza hoca bir mesaj alıp takımda oluşturduğu ''Koşsanızda coşsanızda benim adamım değilseniz oynayamazsınız'' düşüncesini değiştirir mi? |
Nail beyin akşam stüdyo konuğu, "Sivas'ta sporu" yakından takip eden, akıcı konuşma üslubu ile dikkatleri çeken, Sivas'ın sesi gazetesi spor sorumlusu Kaan Karaguş olduğu bilgisi geldi.
[B]Sivas'tan Emre ALİM Nail Hocam; önce, sizlere ve konuğunuz Kaan Karaguşa iyi akşamlar diliyor, mesleklerinizde başarılar diliyorum. Sorum şu... Rıza hocamın, Doğa ısrarının perde arkası nedir? Forvet sıkıntımıza rağmen 90. dakikada ve ayağına top değmeden müsabakayı tamamlayan Abdulkadir'i rencide etmemiş midir? Futbolcularla arasındaki mesafeyi nasıl buluyorsunuz?[/B] N O T : Yorumların hangi şehirden ve kimler tarafından yazıldığı belirtilmeyen soruların, site yönetimi tarafından silinmesini öneriyorum. |
[B]Malatyadan Abdurahman İnce.[/B]
İyi akşamlar iyi yayınlar Nail bey.Benim sorum Kaan beye olacak Sivassporla ilgili gelişmeleri başka kaynaklardan değilde kendisi bizzat tesislere giderek hem hocayla hemde futbolcularla röpörtaj yaparak kendi haberini kendisinin yapmasını istiyor saygılar sunuyorum. |
Nail Bey Sivastan yazıyorum..programınıza katılmayacak ama kanalınız aracılığı ile Rıza Hoca'ya sormak istediğim 8 yıllık süperlig geçmişi olan Sivasspor'un başarılarını gerçekçi bir gözle değerlendirip taraftarın beklentilerinden haberdar olup olmadığıdır...nedenmi? çünkü Sivasspor lig tarihine şimdiye kadar adını yazdırmış 68 takım içinde [B]galibiyeti mağlubiyetinden daha fazla olan 5 takımdan birisidir[/B]..yani fb,bjk,gs ve ts ile birlikte bu başarıyı yakalayan tek takım...puan ortalaması baz alındığında ebedi puan cetvelinde s[B]ezon başına düşen 45.60 ortalamayla 5. sırada[/B] yer almaktadır...hal böyleyken artık vites büyültmenin ve vizyon genişletmenin zamanı gelmemişmidir??....yoksa Rıza hocaya göre Sivasspor [B]sıradan[/B] bir Anadolu takımıdırda bizmi yüksek beklenti içerisine girmekteyiz...kanalınız aracılığı ile bunu dile getirebilrseniz çok memnun olurum...teşekkürler
|
MELİK KAAN ECE
SİVAS Nail abi soracağım şey şu : Bu takımn parası mı yok? yoksa transfer yapmak mı istemiyorlar? eğer bunlardan ilki ise biz takımımıza gönülden bağlı Yiğidolar olarak her şeyi yapmaya hazırız. benim yaşım 18 belki çocuk dersiniz ama, yemin ediyorum ki her mağlubiyetten sonra gözlerim doluyor, diğer maça kadar hep moralimiz bozuk oluyor. yetkililere seslenelim de adam akıllı futbolcular getirsinler, eğer paraları yoksa da bu taraftarlar niçin var? eminim ki Türkiye de beşiktaşlıdan fazla YİĞİDO vardır. biz 'FEDA' yapamaz mıyız?. |
Muhammed - Ankara
Iyi akşamlar iyi yayınlar Nail bey. Bazı futbolcuların torpille oynatıldığı iddiaları var. Sizin bir duyumunuz var mı ? Böyle bir saçmalık olur mu? |
Yazacak pek birsey yok hersey berbat neyi nasil yazalim riza hocaya sormak lazim doga kaya yi adem kocaki niye aldik bunlar kendi takimlarindan dislanmis futbolcular degilmi simdi anladikmi erenemo sözlesmesi bitti hic talip olan oldumu yok gerisin geriye kabul ettik gecen sene bu adam atigindan cooook fazlasini kacirmadimi bernad denen adam internetlere düsmüs eroinman degilmi di hani bizim iyi transferimiz vardi da bizmi göremiyoruz yoksa bu nasil takim kurduk bununlami avrupaya acilacagiz uefaya girecegiz ben buna inanmak istemiyorum sizi bilmem
|
Sinan Coşkun
Ankara Iyi akşamlar. Benim canımı sıkan daha çok herşeyin ortada olduğunu göre göre hiçbirşey yapılmaması, aynı düzen zorlanması. Nail bey, bu iş buraya gelmeden bişeyler yapılması gerekmezmiydi? Bir mağlubiyet serisi tutturduk gidiyoruz resmen ve ben şunu anlamıyorum. Tehlikeli bir virajdayız ve hâlâ sizinde bildiğiniz birkaç futbolcu inadına sahaya sürülüyor. Daha iyi alternatifleri de kulübede bekliyor. Tamam takım iyi gitse bişey demiycem, üzerine gidilecekki düzelsin diyecem, fakat böyle bir durumdayken bunun yapılması benim de aklıma 'acaba torpilmi' sorusunu getiriyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Açıkçası ben daha mantıklı bir yorum getiremedim bu duruma. Beni ve benim gibi düşünen arkadaşları aydınlatırsanız çok seviniriz. Teşekkürler, iyi yayınlar diliyorum, selamlar... |
Atilla Torun / Çatalzeytin-Kastamonu
Nail bey iyi yayınlar... Takımımızın ruhu yok, [B]DOĞA[/B]'sı bozuk...[B] BEKMEZ[/B]'imiz bu sene iyi çıkmadı,[B] KOCA[/B] bir fiyaskoyuz. Devre arasında [B]ÇALIM[/B] atıp diğer takımlardan iyi transfer yapmazsak Sivasspor taraftarı ile [B]GÜVEN[/B] tazeleyemeyeceğiz... Yine lige bu sene [B]YABANCI[/B] kalacağız o zaman.. Lütfen taraftarın imdadını yönetime sesimizle iletiniz... Umarım nükteler gereken yerlere ulaşmıştır.... İyi yayınlar... Esen kalın.... |
iyi akşamlar Nail bey tokatdan bir yiğido...bu takım içinde birşeyler varda dışarımı intikal etmiyor acaba?torpil dediğimiz vaka acaba sivassporumuzun içine mi işledi?teşekkürler...SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ...
|
İyi geceler...Ankaradan Kenan
Benimki sorudan ziyade ufak bir değerlendirme, sizlerin de bu konudaki fikri bizim adımıza önemli Şimdiden teşekkürler [B]Şimdi bülent hocayı tartışmam, sevilir sevilmez apayrı bir konu ama şu bir gerçek Sivassporu en tepeye o taşıdı başarıda belkide en büyük pay sahibi teknik adam kendisiydi uefayı kazandıran terimin gsde kredisi neyse uygunun sivasta kredisi oydu Bunu şunun için söylüyorum; İşler rayından çıkınca 3 4 mağlubiyette kendini kapıda buldu Hocam sen de sana olan çok büyük güveni anlamsız inat ve oyuncu saplantılarınla boşa çıkardın ve o büyük güven şu an dibe vurmuş durumda Olası eskişehir mağlubiyeti sonun olacak sanırım, önümüzdeki 5 gün kaderini çizecek ipler artık senin elinde değil Sonsuz kredili vazgeçemediğin futbol dehaların doğa, uğur,atilla bakalım seni kurtaracak mı... Kadir de dahil olmak üzere birsürü de eksik var, işin çok zor çok... Kendi düşen ağlamaz hocam. aylarca transfer şart diye, anlamsız uğur doğa takıntından vazgeç diye murata şans ver erhanı sağ bekte dene diye bu taraftar yırtındı ama sen sırf uğur konusunda kendini haklı çıkarmak için kötü olduğunu bile bile erhan ve cerny dururken faty'i antalya maçında harcadın Biz çoğu şeyin farkındayız hocam. Artık düşünme sırası sende, hemde fırtına gibi esen eski takımın karşısında.[/B] |
[B][I]
Nil bey konuğunuza, size ve ekranları başında sıkıntılı ve moralsiz bir şekilde sorularının cevaplanmasını bekleyen fedakar yiğidolara iyi akşamlar diliyorum... Benim dikkatimi çeken şey, Mecnun başkanımızın bu kadar sessiz olması. Bu yıl nedense biraz geri planda kaldı.İşleri oluruna bıraktıysa eğer vay halimize.Başkanımızın artık masaya yumruğunu vurmasını istiyoruz. Sahada gezen ruhsuz futbolcu istemiyoruz. [/I][/B] |
slm karşıyakadan fetullah ben.nail bet yönetim ve rıza hoca geçen seneden daha kaliteli takımız diyor.kimi aldıkta geçen seneden daha kaliteli takım olduk.doga.adem.abdulkadir.bednar mı
neden bu takıma dogru dürüst kaliteli adam alınmıyorda nerede boşta kalmış takımından dışlanmış oyuncu varsa onu arayıp özellikle buluyor ve onu alıyorlar .sonuç ortada yorumlarınızı bekliyorum |
[B]İstanbul - Osman .....
Nail Hocam iyi yayınlar diler konuklarınıza saygılarımı sunarım. Rıza Hoca göreve geldiğinden bu güne kadar neden alt yapıdan hiç bir gençi çıkartmadı, 19 yaş grubunda Türkiye üçüncüsü, 14 yaş grubunda Türkiye İkincisi son yapılan U -16 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 81 ilden 96 takımın katılımı ile farklı illerde yapılan grup maçlarında Türkiye üçüncüsü olan Demirspor'daki bu gençler neden değerlendirilmiyor.[/B] |
Firtina Kerimoglu - Almanya
Nail bey ve konuklarina öncelikle iyi yayinlar diliyorum. Riza hoca neden her maca ayni taktikle cikiyor? Rakibe göre taktik uygulasa olmazmi? Her maca tek forvetle cikmak zorunda miyiz? Yoksa Abdulkadir´i ve Pedriel´i forvet olarak görmüyormu? Tesekkür ederim. Almanya´dan selamlar. |
ben almanyadan Yakup
Nail hocam sizlere iyi aksamlar diliyorum Benim sorum baska bir takim varmidirki 2 yabanci kalecisi olupta 5. kalecisi 30 küsür yasinda Atilla gibi olan? Bu durum sizce bir acizlik ifadesi degilmidir Atilla ya verilen Senecky verilen paralarla alyapidan kac tane böye kaleci cikarabilirdik? |
nail bey ben transfer sözünü rıza hocadan değil mecnun başkandan istedim rıza hoca sezon başında transfer ihtiyacımız olduğunu söylemişti ama yönetim gerekli transferleri yapmadı şimdi rıza hoca tekrar takviye şart diyor ama yönetimden ses yok transferin sonunda emeklileri topluyacaksak transfere gerek yok alt yapıdan gençleri oynatalım ondan iyi |
[B]Nail bey iyi yayınlar...Ankaradan Kenan
Merak ettiğim husus şu, ortada yanlış giden birşeyler var , takımda performansı dibe vurmuş en az 3 oyuncu var,isim verelim uğur doğa ve atilla- taraftarın bu oyuncular as kadroda olduğu için çok huzursuz olduğu bariz ortada, bu takım 3 maç kaybedebilir sorun bu değil ama takımda formayı hakettiği tartışılan oyuncuların inatla oynatılması tüm camia içinde huzursuzluk yaratırken neden bunu görmezden gelip nasıl hala pembe tablo çizebiliyorsunuz, neden hala taraftarın huzursuz olduğu uğur atilla ve doğa konusunda inanılmaz iyimser olabiliyorsunuz... Şimdiden teşekkürler, iyi yayınlar...[/B] |
Ne demek Abdulkadir Antalya´ya karsi kötü oynadi ..... skor olmus 2 - 0 adam ne yapacakti o macta 10 dakikada. Adamin elinde sihirli degnek yokki.
Peki neden Bursaspora karsi Abdulkadirin sadece 7 dakikada takimi canlandirdigini söylemiyorsunuz? |
Yok hocam siz sorulara kacamak cevap veriyorsunuz. Ben Abdulu, Pedriel´i sordum siz Bednar´dan bahsediyorsunuz. Her forvet oyuncusu Eneramo tipinde olmak zorunda degilki (herkes güresci olamaz, birazda futbolcu olmak lazim). Sizin cok övdügünüz Eneramo ayakta duramiyor. Siz yayin basindan beri Riza hocanin agzindan konusuyorsunuz, kendi düsüncenizi söylemiyorsunuz. Hicmi kendi düsünceniz yok?
|
nail bey rıza hoca maddi güç olmadığını söylüyor iyide yönetim parasal konuda ne yapıyor 3 aydır storede forma bekliyoruz nihayet forma geldi ama şort yok konç yok bizde taraftar olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz istanbula sivas store açılamazmı bunlarda kulübe para kaynağı değilmi |
[B]Murat DURAKOĞLU
SİVAS Atıf yoksa Sivas yok bu olacak gibi değil devrearasında transfer deniyor şimdi para yok ama devre arasında olacak mı ?Madem para yok neden kampanya başlatılmaz neden Sivaslı işadamlarından yardım istenmez neden neden neden??? saygılarımla [/B] |
Atilla Torun / Çatalzeytin-Kastamonu
Taraftara hiç bir yönetimin hiç bir futbolcu ve teknik yönetimin kızmaya hakkı yoktur. Biz başkaları gibi sahalara inip veya kuvvetli medyayı kullanıp bir şeyler elde etmiyoruz. Çarşıda simit satıp maçlara gelenler, boğazından evinden ocağından kısıp stada koşanlar azda olsa gülmeye mecburlar. Mağlubiyet futbolun mizacında vardır. Lakin bunun alışkanlık yapması ise takımın bünyesinden kaynaklanıyor düşüncesindeyim. Bunun çaresi çok kolay. Paraya kıymak... Denklem çok basit. Düşünün 3-4 maçtan çok kötü ve basit hatalar sayesinde kaybettik. 3 oyuncunun maliyetlerini hesaplayalım... Doğa Kaya=1.500.000 Uğur Kavuk= 750.000 Atilla Koca = 450.000 Euro Bu üç oyuncunun bonservis bedelleri güvenilir bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre budur.. Toplam maliyet ise 2.700.000 ediyor. Bu maliyete çok kalite bir orta saha oyuncusu alınabilirmi. Mutlaka alınır. Ve buna benzer 3 transfer yaptığımızda takımın kalitesi ve gücü artarmı. Mutlaka artar. Çünkü alınan her galibiyet 700.000 leri buluyor. Zaten bir oyuncunun bedelini karşıladınız. Ekstra 8-9 galibiyetle ise bu diğer 3 oyuncunun maliyetini karşılıyorsunuz. Peki bu düz mantık böyle değilse sizce nedir... İyi yayınlar, teşekkürler... |
[B]Ademden ne beklersiniz ki transferin son günü oynadığı yaşadığı yaşamak için plan yaptığı takımdan ve şehirden uzaklaştırılmış bu şoku atlatmak kolay olmasa gerek zaman zaman zaman zamanla olacak ilaç zaman çünkü[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |