![]() |
Tebrikler Mehmet Nas
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37597&token=37134][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37597&token=37134[/img][/url]
[B]Eskişehirsporun devrilmesinde büyük pay sahiplerinden olan Mehmet Nas yiğidoların gönlünü yeniden fethetti. Beyefendi kişiliği, sempatik tavırlarıyla yiğidoların sevgisini kazanan Mehmet Nas, Eskişehirspor karşısındaki performansı ile gönülleri bir kez daha fethetti. Yedek bırakıldı, itiraz etmedi. Kadroya alınmadı ses çıkarmadı. Ama hiç yılmadı, O hep çalıştı. Kazancı da bu nispette bol oldu. İlerleyen yaşına rağmen, yaşını hissettirmeden yüreğiyle oynayan Mehmet Nas'ın bu performansının devamını diliyor, Eskişehirspor karşısındaki başarılarınızdan dolayı tüm futbolcularımızı ve sizi tebrik ediyoruz.[/B] |
Cevap: Tebrikler Mehmet Nas
Egri gemi dogru sefer oldu vede Riza hoca mehmet Nasin kadroda oldugunu hatirladi tebrikler Mehmet Nas
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37594&token=84409[/IMG]
|
mehmet bı tane vallahı super adam elınden ne gelırse ıyı nıyetle yapıyor
|
Mehmet i canlı izlemek daha keyif veriyor gerçekten mehmet bize kazandıran mesut bakkala ve sahada oynamasina izin veren rıza hocaya çok teşekkür ederim ilerlemiş yaşına rağmen sahada canla başla mücadele eden mehmet nas aldığın para sonuna kadar helal olsun
|
[B]Geçen sene[/B] ki performansını hatırlıyorum da, [B]1 maç iyi[/B] oynarsa 3-4 maç [B]saç baş yolduruyordu[/B] (bana). İki tane pas yapamıyor, şut çekemiyor, boşta ki adamı göremiyordu. Hasbel kader 3 tane gol atmıştı [B]o bile affettirmiyordu[/B] kendini benim nazarım da.
Bu sene yerine adam alındı, [B]yedek bırakıldı[/B], sonradan oyuna girdi [B]küsmedi, kızmadı,[/B] çalıştı. Bu sene gördük ki, [B]tüm takımdan daha iyi[/B], adeta tek başına tüm takımın performansını yüklenmiş. [B]Dinamo gibi[/B], bir ileride, bir geride, pas atıyor, şut atıyor, hele hele ara paslar yapıyor, stoperlerin önünde stoper gibi [B]atak kesiyor[/B]. Dün akşam Eskişehirspor maçında ise bence [B]formunun zirvesine çıktı[/B]. Beni geçen sene ki söylediklerimden dolayı [B]mahcup etti[/B], şu 11 haftalık performansını göz önüne aldığımız da bu başarısından dolayı [B]tebrik ediyorum[/B] ve herkesin huzurun da [B]özür diliyorum[/B]. Herkes onun oynadığının [B]yarısı kadar[/B] performans gösterse tüm taraftarlar futboldan zevk alır. Bence [B]Mehmet Nas'a[/B] bunun karşılığı kat be kat verilmeli hatta [B]KAPTANLIK PAZUBANDI[/B] Mehmet Nas'a [B]verilmeli[/B]. Onun hakkı. Seni bir kez daha [B]alnından öpüyoruz MEHMET NAS !.. [/B] . |
[B]Alex Ferguson, Tugay Kerimoğlu'nu izledikten sonra keşke 35 değil de 25 yaşında olsaydın 10 yıl bu takımda oynardın diye söylediğinde Mark Hughes ise 10 yaş genç olmasını istemezdim öyle olsaydı Barça'da oynardı konuşması aklıma geldi. Tabi Mehmet Nas o seviyede değil ancak Eskişehir maçındaki performansı ile keşke 10 yaş daha genç olsaydı dedirtti.
Mehmet Nas'ın bu performansı beni çok mutlu etti, takımda ki başta gençler ve teknik heyet olmak üzere herkese ders olacak nitelikte. Yedek kalır küsmez, formayı en çok o hak ederken yine yedek kalır sesini çıkarmaz, şehre taraftara takıma bir gün bile kötü söz söylediğini duymadım. Teknik heyet ve Yönetimimizde görev alabilecek futbolu bıraktıktan sonra da Sivasspor'la çalışması gereken kişiliği ile örnek bir sporcu. Uğur Kavuk yerine Mehmet Nas'ın kaptan olmasını canı gönülden isterim.[/B] |
Valla ben geçen yıl da Mehmet Nas'ı beğeniyordum ve burada maçlardan önce hep Mehmet ile Kadir'in oynamasını istiyordum ön liberoda. Efendiliğiyle ve mücadeleci kişiliğiyle bizim takıma çok uygun bir isim.
|
[QUOTE=izmirliyigido;814958]..................... Bence [B]Mehmet Nas'a[/B] bunun karşılığı kat be kat verilmeli hatta [B]KAPTANLIK PAZUBANDI[/B] Mehmet Nas'a [B]verilmeli[/B]. Onun hakkı.
Seni bir kez daha [B]alnından öpüyoruz MEHMET NAS !.. [/B] .[/QUOTE] [QUOTE=Besyo_cu;814961][B]........................ Uğur Kavuk yerine Mehmet Nas'ın kaptan olmasını canı gönülden isterim.[/B][/QUOTE] [QUOTE=tavarih;814964]........................ Efendiliğiyle ve mücadeleci kişiliğiyle bizim takıma çok uygun bir isim.[/QUOTE] [B]Taraftarlardan bu kadar övgü alan kişiye de herhalde kaptanlık verilir.[/B] |
Seyirci her seyi görüyorda bazilari bunu kabullenemiyor.Kabullenmeyi gururlarina yediremiyorlar.Dünki maci kaybetseydik,su anda seyircideki moral ne drumda olurdu,Riza hoca´nin belkide durumu gözden gecirilecekti yönetim tarafindan.Bir galibiyet her seyin üstüne gecici olarak sünger cekti.Her sey yalan ,tek gercek ;BU TAKIMA ARA TRANSFERDE KALITELI OYUNCULAR KATILMALI.M.Nas bu takimda banko oynamali.Onu kimsenin köreltmesine müsade etmeyiz.
|
arkadaşlar yanlış yorumlar yapıyorsunuz bende mehmet nas çok güvendiğim ve sevdiğim bir futbolcu ben de isterim kaptan olmasını ama her uğur gibi doğa gibi geçmişte mehmet yıldız gibi futbolcuya siz böyle afaroz etmeye kalkarsanız ilerki sezonlarda futbolcu bulamayız..?
|
helal olsun mehmet gençlere taş söktürüyosun efendiliğin ve takıma katkın böyle devam etsin başarılar
|
yüreğini ortaya koyup, koşan, formasının hakkını veren her futbolcu başımızın tacıdır...takımda bu şekilde oynayan 2-3 kişiden birisi Mehmet Nas...umarım ruhsuz ruhsuz gezinenler birazcık Mehmet Abilerini örnek alırlar....
|
Mehmet Nas 32 yasinda ve Ugur Kavuk 33 yasinda.
Bencede M.Nas Kaptan olmali!!! |
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/11/9/fft104mm1980831.jpg[/IMG]
Formamızdaki koyu çizgiler kimin ne kadar koştuğunu gösteriyor :) |
mükemmel bir oyun sergiledi.aylarca doğayı oynatıp mehmet nası dinlendirmenin ne kadar yanlış olduğuda böylece ortaya çıktı.teşekkürler mehmet nas.
|
ilk geldiği sezon kötüydü geçen sezondan beri toparlıyor çok iyi inşallah devamı gelir
|
[b]mehmet nası kazanmak yeni transfer gibioldu helalolsun kendisine[/b]
|
sezon başından beri söylüyorum takip edenler bilir. Pedriel yerine maça Mehmet Nas veya Cerny ile başlanmalı diye. Sonunda hoca buna uymaya başladı şükürler olsun.
transfer döneminde sağ bek, orta sahaya pas yapan agresif bir topçu ve seri kafa hakimiyeti iyi bir forvet lazım. |
[QUOTE=SenSetik;815021]yüreğini ortaya koyup, koşan, formasının hakkını veren her futbolcu başımızın tacıdır...takımda bu şekilde oynayan 2-3 kişiden birisi Mehmet Nas...umarım ruhsuz ruhsuz gezinenler birazcık Mehmet Abilerini örnek alırlar....[/QUOTE]
[B]Aynen öyle hocam... Ziya Erdal ve Mehmet'in yarısı olurlarsa devirmediğimiz takım kalmaz. [/B] |
[QUOTE=yigido yakup;814931]Egri gemi dogru sefer oldu vede Riza hoca mehmet Nasin kadroda oldugunu hatirladi tebrikler Mehmet Nas[/QUOTE]
***mecburiyetten dolayı oynattı,bide murat akca ve diğer oyuncularıda mecbur kalmadan oynatsa derim . |
çalım atar, şut çeker, defans yapar, her iki ayağınıda mükemmel kullanır, pres yapar, asist yapar, gol atar,atom karınca misali
|
ileride turkiye'nin en iyi yorumcularindan biri olacak futbolcu. dusundugu, hissettigi neyse onu soyluyor adam. politik olayim, kivirayim diye bir derdi yok. helal olsun, ligde en takdir ettigim bir kac oyuncudan biri.
|
Mehmet Nas'ın en sevdiğim yanı saha dışındaki samimiyeti, efendi kişiliği. Bizimle aynı markette alışveriş eder,Paşa Fabrikasında yanyana mangal yakar,eşiyle şehirde gezerken karşılaşırsınız vs.
Sahada ise, hasta veya sakat değilse ne oynayacağını aşağı yukarı bildiğiniz,güvendiğiniz,kapasitesini ve en önemlisi tecrübesini en iyi kullanan ve sahaya yansıtan futbolcumuzdur. Kimbilir kampta takıma arkadaşlık olarak ne kadar olumlu yansıyordur. İyi ki takımımızdasın kardeşim. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;815131]Mehmet Nas'ın en sevdiğim yanı saha dışındaki samimiyeti, efendi kişiliği. Bizimle aynı markette alışveriş eder,Paşa Fabrikasında yanyana mangal yakar,eşiyle şehirde gezerken karşılaşırsınız vs.
Sahada ise, hasta veya sakat değilse ne oynayacağını aşağı yukarı bildiğiniz,güvendiğiniz,kapasitesini ve en önemlisi tecrübesini en iyi kullanan ve sahaya yansıtan futbolcumuzdur. Kimbilir kampta takıma arkadaşlık olarak ne kadar olumlu yansıyordur. İyi ki takımımızdasın kardeşim.[/QUOTE] M.Nas Süper Ligde 420 üzerinde maclar oynamis ,,, yani tam bir Tercübe abidesi, yorumuna da aynen katiliyor imzami atiyorum... |
eski Röpörtaj
[url]http://live.sporx.com/ozel/roportaj/besiktasin-yildizlari-turkiyeye-fazlaSXHBQ221905SXQ#yorumyaz[/url] |
[QUOTE=izmirliyigido;814958][B]Geçen sene[/B] ki performansını hatırlıyorum da, [B]1 maç iyi[/B] oynarsa 3-4 maç [B]saç baş yolduruyordu[/B] (bana). İki tane pas yapamıyor, şut çekemiyor, boşta ki adamı göremiyordu. Hasbel kader 3 tane gol atmıştı [B]o bile affettirmiyordu[/B] kendini benim nazarım da.
Bu sene yerine adam alındı, [B]yedek bırakıldı[/B], sonradan oyuna girdi [B]küsmedi, kızmadı,[/B] çalıştı. Bu sene gördük ki, [B]tüm takımdan daha iyi[/B], adeta tek başına tüm takımın performansını yüklenmiş. [B]Dinamo gibi[/B], bir ileride, bir geride, pas atıyor, şut atıyor, hele hele ara paslar yapıyor, stoperlerin önünde stoper gibi [B]atak kesiyor[/B]. Dün akşam Eskişehirspor maçında ise bence [B]formunun zirvesine çıktı[/B]. Beni geçen sene ki söylediklerimden dolayı [B]mahcup etti[/B], şu 11 haftalık performansını göz önüne aldığımız da bu başarısından dolayı [B]tebrik ediyorum[/B] ve herkesin huzurun da [B]özür diliyorum[/B]. Herkes onun oynadığının [B]yarısı kadar[/B] performans gösterse tüm taraftarlar futboldan zevk alır. Bence [B]Mehmet Nas'a[/B] bunun karşılığı kat be kat verilmeli hatta [B]KAPTANLIK PAZUBANDI[/B] Mehmet Nas'a [B]verilmeli[/B]. Onun hakkı. Seni bir kez daha [B]alnından öpüyoruz MEHMET NAS !.. [/B] .[/QUOTE] Yalçın abiye harfiyen katılıyorum. Bende geçen sene futbolunu ve takıma katkısını eleştiriyordum. Fakat bu sene Maaşallah'ı var, takıma müthiş katkısı var ve ayrıca kişiliğinden ziyade futbolu ve mücadelesi ilede örnek oluyor. İnşallah devamı gelir ve ilk 11de yerini bulur ki onun mevkisinde oynayan sözde futbolculardan daha çok hak ediyor. |
kaptanimiz ol mehmet abiii:)
|
[B]Bir Selçuk Şahin değil :D[/B]
|
[CENTER][B]Eski futbolcu, deneyimi bize herzaman lazim.
Ileri icin ama [COLOR="Red"]Baroni [/COLOR]tarzinda bir kreativ orta saha [COLOR="Red"]sart [/COLOR]oldu! [COLOR="Red"]----[/COLOR][/B][/CENTER] |
memmet nas bugüncnalı yayına çıkıyormuş.başarılarını kaptan olarak sürüdürmesini isteriz
|
Eskişehir maçında göze çarpan en büyük etken şüphesiz kadro seçiminde M.Nas'ın ilk onbirde başlaması ve saha içerisinde profosyonelce elinden geldiği kadar mücadeleci bir yapıda hareket ederek bazı futbolculara örnek olacak davranışlarda bulunmasıdır.Umarım motivasyon ve form durumu daimi olur, diğer futbolcular da bundan nasiplenir.
|
Bugünlerde Doğa'ya yapılanların bir benzeri daha önce de Mehmet Nas'a yapılmıştı. Ama o tecrübesiyle toparlanmayı bildi ve bunun da ödülünü almaya başladı.
|
Mehmet Nas performansını bu düzeyde tuttuğu düzeyde bu takımda oynamayı hak ediyor. Kimse bazı şeyleri bahane ederek bişeyler söylemeye çalışmasın yaşı 40 ta olsa o adam hak ediyorsa o formayı giyer.
|
Adamın ham maddesisin Mehmet Nas..
|
Merhaba Nail Bey, ben Kayseriden Gökhan
Mehmet Nas ı geçen maçtaki performansı için kutluyorum. Sorum şu olacak; Mehmet abi sezon başlarında yedek kaldığı için kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyormuydu. Veya o zamanlar formayı, yerine oynayan diğer futbolcuların mı hakettiğine inanıyordu. Teşekkürler iyi yayınlar.. |
[QUOTE=poolat58;815350]Merhaba Nail Bey, ben Kayseriden Gökhan
Mehmet Nas ı geçen maçtaki performansı için kutluyorum. Sorum şu olacak; Mehmet abi sezon başlarında yedek kaldığı için kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyormuydu. Veya o zamanlar formayı, yerine oynayan diğer futbolcuların mı hakettiğine inanıyordu. Teşekkürler iyi yayınlar..[/QUOTE] Yanlış konuya yazmışım pardon :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51. |