![]() |
Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37607&token=12199][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37607&token=12199[/img][/url]
Ligin 12. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağımız maç hakkında görüş ve tahminlerinizi burdan paylaşabilirsiniz. 17.11.2012 Cumartesi Saat : 19:00 Ankara 19 Mayıs Stadyumu |
Cevap: STSL 12.Hafta-Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[B][I]7-1'in Rövanşını Almak İçin ''O Gün O Saatte Ordayız''[/I][/B]
|
Cevap: STSL 12.Hafta-Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[QUOTE=Salim58;815059][B][I]7-1'in Rövanşını Almak İçin ''O Gün O Saatte Ordayız''[/I][/B][/QUOTE]
17 Kasım'da 7-1'in rövanşı saat 7'de :D |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivassporumuz
Gençler bize dayanamaz.
|
O gün arkadaşlarla Konya'dan [B]Selçuk Üniversiteli Yiğidolar [/B]olarak oraya geliyoruz inşallah kazanırız. Çok zor bir maç olacak, kadro kurgusu bozulmadan Kadir monte edilmeli sadece.
|
Öncelikle centilmence geçsin. Güzel bir maç olsun. Ama bu maç çok önem kazandı. En az 1 puan iyi olur deplasmanda. Kadir ve Mehmet Nas ön liberoda oynar gibime geliyor. Belki Uğur'un yerine sağ bekte Erhan'ı görebiliriz. Duran toplar da işimize yarayacaktır inşallah Rajnoch ve Navratil sayesinde.
|
rıza hoca inadı bırakıp taraftarın sesine kulak verirse bu maçıda 3 puanla kapatırız eskişehir maçından önce birkaç taraftarın yaptığını doğru bulmuyorum doğanın bir kabahati yok doğa karaktersiz bir oyuncu olsaydı aldırış etmeden oyuna devam ederdi bu davranışından dolayı doğayı kutluyorum rıza hocada futbolcuyu kazanıyım derken taraftarı hem kendisine hemde oyunculara cephe aldırmasın formayı hak edene versin doğadan sonra sırada eneramo var çözümü senbul hoca taraftara bırakma bu olayı birdaha yaşamak istemiyoruz
|
[B]Doğa'l oyununa dönen Sivassporumuz, galibiyeti bile kazanacaktır inancını taşıyorum. Bir puan bile iyidir.
Ziya'nın çırpınışlarının, Mehmet Nas'ın performansının YARISI diğer futbolcularımızda olsa 7-1'in rövanşı da çok rahat alınır.[/B] |
[QUOTE=GokhanTurna;815064]O gün arkadaşlarla Konya'dan [B]Selçuk Üniversiteli Yiğidolar [/B]olarak oraya geliyoruz inşallah kazanırız. Çok zor bir maç olacak, kadro kurgusu bozulmadan Kadir monte edilmeli sadece.[/QUOTE]
Kadir direkt kırmızı gördüğünden 2 maç cezalı. |
[QUOTE=58_SEMİH_58;815079]Kadir direkt kırmızı gördüğünden 2 maç cezalı.[/QUOTE]
çift sarı sanmıştım ben sağolasın Semih'im |
Beraberlik bile iyi sonuç olur eğer böyle oynamaya devam edersek ama inşallah kazanırız:confused:
|
[QUOTE=GokhanTurna;815064]O gün arkadaşlarla Konya'dan [B]Selçuk Üniversiteli Yiğidolar [/B]olarak oraya geliyoruz inşallah kazanırız. Çok zor bir maç olacak, kadro kurgusu bozulmadan Kadir monte edilmeli sadece.[/QUOTE]
Yani Eneramo ile devam diyorsun öyle mi? Ha Kadir Eneramo´nun yerine forvet oynasin diyorsan tamam :) Not: Kadir kirmizi kart cezalisi... |
[b]akhisar maçının telafisi gençlerbirliğini yenmekten geçer sonyıllarda ankarada şansımız pek tutmuyor gençlere karşı oynadığımız futbolda açıkçası bana güven vermiyor eğer rıza hoca yeni icadlar çıkartmazsa groseçki erman atıf eneramo biraz dikkatli mücadele ederse galip geliriz ben enaz beraberre kalacağımıza inanıyorum galip gelirsek süper olur [/b]
|
Kadir'in gördüğü karta 2 maç ceza verilmez. Direkt kırmızı da olsa 1 maç ceza verilir.
Haydi Angaradaki yiğidolar 3 puanı alıp gônderin bu tarafa. |
[B]Hurşit etkili silah sahada etkisiz kılarsa sivaslı oyuncular bu maçı alırız[/B]
|
[B]Yönetim Taraftara sahip çık Maraton veya Kapalı türübünlerin yarısını alda Taraftarlarımız güzel maç izlesin[/B]
|
7-1 in öcünü alma zamanı geldi galiba
|
ankara bize şanslı geliyor inşallah 3 puanı alır serimize devam ederiz...
|
[QUOTE=Cley;815102]Kadir'in gördüğü karta 2 maç ceza verilmez. Direkt kırmızı da olsa 1 maç ceza verilir.
Haydi Angaradaki yiğidolar 3 puanı alıp gônderin bu tarafa.[/QUOTE] Gençleri bize bırakın hallederiz,merak etmeyin.Akhisar maçında giden puanları telafi ederiz.Aynı Eskişehir maçında olduğu gibi topun arkasına geçip bekleyeceğiz açılıp saçılmazsak iyi bir sonuç çıkar. |
[QUOTE=Cley;815102]Kadir'in gördüğü karta 2 maç ceza verilmez. Direkt kırmızı da olsa 1 maç ceza verilir.
Haydi Angaradaki yiğidolar 3 puanı alıp gônderin bu tarafa.[/QUOTE] direk kırmızı kartta tek maç ceza verilebilir daha fazlasıda... Kadir kırmızı kartı yedikden sonra agresif tavırlar sergileyip hakeme karşı terbiyesizce tutum sergilemediği müddetçe tek maç ceza alır. Yani eğer hakem raporunda bunları yazmışsa-ki bunlar cereyan etmedi, mutlaka tek maç ceza ile ''cezasını'' tamamlar Gençler maçına yetişir. Bu arada yanlışlıkla ankete Gençlerbirliği kazanır demişim... İTİRAF EDİYORUM :mad: :mad: |
[QUOTE=adres58;815142].................
Bu arada yanlışlıkla ankete Gençlerbirliği kazanır demişim... İTİRAF EDİYORUM :mad: :mad:[/QUOTE] Hacemmi bu ayıp da sana yeter..:D %51 Gençler maçında 19 mayıs stadyumundayım :):):) |
taraftarı yok diye dalga geçtiğimiz gençlerbirliği sezon öncesinde tüm kombineleri sattı ve her maç maraton tribününü tıklım tıklım dolduruyor. yani o maratonun yarısını alma olayı eskide kaldı hayal oldu..
istanbul izmir sivas konya.. bekliyoruz gardaşlar yolunuz açık olsun şimdiden |
ya bu takımda tek eksik ruh yok ruh yeterki ruhlu oynasınlar
|
Doğa ve Kamil ilk onbirde olursa yeniliriz!!! kamilin yerinde pedriel le başlanırsa mehmet nas ı kesmezse hoca puan veya puanlar çıkartabiliriz. inş böyle başlarız yoksa işimizz çok zor. ahada burya yazıyorum!!!!!!
|
G.Birliği hucum gücü zengin bir takım.İşimiz zor.Yenilmemek de önemli.Ama 3 puan süper olur.
|
Bu sene ilginç bir lig yaşanıyor, Antalya ve Gs dışında ligin zirvesinde ayrışan başka takım olmadığı gibi ligin dibinde demir attı diyebileceğimiz herhangi bir takım da bulunmuyor. Yani her takım üst üste alacağı üçer galibiyet veya yenilgi ile ligin zirvesine de çıkabilir, dibine de inebilir.
Bu sebeple deplasmanlarda alınacak bir puan kıymetlidir. Hem deplasmandan puanla dönüyorsun, hem rakibinle arandaki puan farkının açılmasına izin vermiyorsun. Elbette her zaman Sivassporumuzdan içerisi dışarısı farketmeden galibiyetler bekliyoruz ancak en azından yenilmeden gelirsek buna da üzülmeyiz. Ayrıca diğer önemli bir nokta bu sene ligin dibinde ayrışan ve erkenden havlu atma durumunda olan takım bulunmaması sebebiyle sezon sonunda düşme barajı yüksek olabilir. Bu sebeple ikinci yarıya stressiz başlayıp, Avrupa Ligi'ne gidebilmek için ilk yarıyı en az 22-23 puan civarında tamamlama hedefimiz olmalı. Kalan 6 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik 2 de mağlubiyet aldığımız takdirde zaten 23 puanla ilk yarıyı kapatmış oluruz. Kısacası deplasmanlardan alacağımız puanlar altın değerinde, yani Gençler deplasmanında yenilmeyelim de alacağımız 1 puan da iyidir. Marka değerini yükseltmiş, hem kulüp olarak kendi önünü açmış hem de Sivas'a her alanda liderlik edecek olan bir Sivasspor'un önümüzdeki yıl Avrupa Ligi'ne gitmesi ve taraftarına tekrardan Avrupa heyecanı yaşatması farzdır. Yiğidoya her zaman büyük düşünmek ve büyük oynamak yakışır! |
zor bi deplasman berabirlik idare eder galibiyet tadından yenmez.
|
insallah kazaniriz bu sefer gerçekten takim biraz duzelmis deriz
|
[B]3 puanla dönülmeyecek maç değil..ama aptalça bir gol yemezsek ve sevgiili forvetlerimiz becerip gol pozisyonlarını değerlendirirlerse(eneramo)[/B]
|
[QUOTE=MESSİ58;815151]Doğa ve Kamil ilk onbirde olursa yeniliriz!!! kamilin yerinde pedriel le başlanırsa mehmet nas ı kesmezse hoca puan veya puanlar çıkartabiliriz. inş böyle başlarız yoksa işimizz çok zor. ahada burya yazıyorum!!!!!![/QUOTE]
Ligin ceza sahasına en fazla top atan oyuncularından birini kesip yerine Pedrielle başlamak mı? |
Bugün Gençlerin maçı seyrettim işimiz gerçekten çok zor. Adamlar o kadar sert geçen bir maçta ne sakatlık verdiler nede bir tane sarı kart gördüler. Nasıl bir takım bu yahu... Hurşut Zec bizim maçta grip mrip olsalarda oynamasalar bari :D
|
bugun bedavadan kazandı gençler
|
[B]Eskişehirspor maçının tek güzel tarafı Üç puandı, Takımın oyunu, sahadaki uyum Hücüm varyasyonları açısından oldukça sıkıntılıydı anlaşılan devre arasına kadar bu oyunu oynamaya devam edeceğiz.
Gençlerbirliği'nin bu sezon ki futbolu büyük keyif veriyor. Fuat Çapa yerli antrenörler içinde çok beğendiğim, karekterli ve kaliteli bir isim. Hurşut, Azofeifa, Zec, Lekiç ve Petroviç'li kadrosuyla 2004 yılında Uefa'da Valencia'ya elenip Çeyrek Finalin kapısından döndüğü günlerdeki futbolu oynuyorlar. Beraberlik güzel sonuç olur 3 puan gelirse de yakarız bu gezegeni ;) [/B] |
Ligin en iyi futbolunu oynayan Gençlerbirliği'ne karşı işimiz gerçekten çok zor. Özellikle Hurşut ve Azofeifa'ya dikkat edilmesi gerekiyor. Ankara'daki yiğidolara büyük iş düşüyor. En zor maçımıza çıkıyoruz ve taraftarın moral desteğine ihtiyacımız var! Küfürsüz desteğe tabi!! Küfürlü kösteğe değil!
|
[B]Arkadaslar neden bizim fitbolcular golden sonra sov yapmiyorlar?
Örnek: Holosko ve Olcay Sahan: cok komik oldu golden sonraki dans :D Bizde de böyle dans lar horonlar, halaylar zurnalar olsun^^ [/B] |
bu maçı da alacaz keyfimize bakacaz
|
gerçekçi bakmak gerekirse bu kadrolar ve performanslar ile Gençlerbirliğinin bizi 2-3 farkla yenmesi gerek...ama en azından bir beraberlik alabilmemizi ümit ediyorum..fakat çok zor...kaybetmeye yakın tarafız...
|
Gençler'in hücumda gerçekten kaliteli oyuncuları var. Ama savunması için aynı şeyleri söyleyemeyiz.
Kazanmamız için Erman'ın oyuna ağırlığını koyması şart diye düşünüyorum. |
Riza hoca oyuncu degisimine cok dikkat etmiyor görünen oki futbolcularimiz tam verim zamanin da iken adami oyundan aliyor aldigi oyuncu iyi giren oyuncu cok vasat bir durum gösteriyor hemde illaki degisiklik olacak diye bir durum yoksa nicin degistiriyor bazi futbolcular isindikca dahada iyi oynuyor ben sahsen kamilde bunu görüyorum adam macin sonuna dogru kendini buluyor tamda o an degisiklik zuhur ediyor bu cok yersiz
|
Gol yollarındaki kısırlığımız devam etmezse kazanırız inşallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |