![]() |
Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor
[IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542636_480191045366062_1664715081_n.jpg[/IMG]
TOKİ'nin Sivas'a yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 18 Haziran'da ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 130 bin metre kare üzerine kurulacak olan statta yağışlı havaya rağmen çalışmalar sürüyor. Sivas'ın ağır kış şartları ve kar yağışı dikkate alınarak tasarlanan stadın tribün ve otoparklarının yapılacağı zeminde de iş makineleri çalışıyor. Çalışmaları yakından takip eden Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç; ". Malum Sivas'ta yoğun kış şartları nedeniyle 5-6 ay inşaatta başlanamıyor. Biran önce zemindeki iyileştirmeyi yaparak işin ilk kısmına başlamak istediler. Çok istekli bir çalışma devam ediyor. Bunun için zeminde öncelikli olarak bir iyileştirme yapılıyor. Firma 800 gün içerisinde stadı tamamlayarak teslim edecek. Çok farklı bir stadyum oluyor. Sivas'ın iklim şartlarına uygun ve örnek bir stat olacak diye düşünüyorum. 2014 yılının sonlarında yepyeni bir stada kavuşmuş olacağız. Yaklaşık 300 bin metre kare bir alanımız var. Burada stadyum, atletizim stadı, iki tane spor salonu, yüzme havuzu, idari binalar, güreş eğitim merkezi gibi binalar alacak. Yani burası örnek bir spor kompleksi olacak. Stadımızın kapasitesi 25 bin kişilik olacak." dedi. Yeni yapılacak stadyumda alttan ısıtma sistemi sayesinde kış aylarında stadyum zeminin donmayacağı vurgulanırken, enerji tasarrufu sağlayacak aktif enerji üretim sistemlerinin de yer alacağı açıklandı |
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
[B]Kapasite:[/B] 25.000 Kişi
[B]İşin Bedeli:[/B] 2.138.000,00 TL [B]İhale Tarihi:[/B]18.06.2012 [B]Yer Teslim Tarihi:[/B]13.08.2012 [B]İşin Süresi:[/B] 800 Gün [B]İşin Bitimi:[/B] (22.Ekim.2014-Çarşamba) [B]İşin Sahibi:[/B] TOKİ (Toplu Konut ve Gelir İdaresi) [B]Müşavir Firma:[/B] TÜMAŞ (Türk Müh. Müşv. ve Müth. A.Ş.) [B]Yüklenici Firmalar:[/B] Can İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve Kahraman İnş. [B]Takipçisiyiz[/B] !... Haydi bakalım rastgele !.. . |
Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:
|
[QUOTE=EneS ElmaS;815702]Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:[/QUOTE]
en azından kapasitesi ileride artırılabilecek şekilde tasarlansaydı bari.. |
[QUOTE=EneS ElmaS;815702]Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:[/QUOTE]
sorma gardaşım benim moralim tavan yapıyor |
[QUOTE=SenSetik;815711]en azından kapasitesi ileride artırılabilecek şekilde tasarlansaydı bari..[/QUOTE]
Bari Sivasın Kış şartlarına uygun yapıyolarsa Stadın Tümünü Kapatsınlar Çim de dahil. |
beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.
|
aynen valla benim de moralim bozuluyor her bakışta |
[QUOTE=muratugur58;815717]beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.[/QUOTE]
bu zihniyeti artık yorumsuz bırakıyorum yorum yaparsam söyleyeceklerimi sınırlamış olurum |
[QUOTE=muratugur58;815717]beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.[/QUOTE]
bizim feveranımız dolup dolmaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik. |
[b]tv 58 de yine o 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamayan zatla abdullah yiğit yine tam yalaka ağzıyla konuşup ya adama demezlermi siz 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz bide 33 bin kişilik stad istiyorsunuz diye ? yaygara yapıyor buna sözde sivaslı geçinen aynı fikirdeki şahıslarda destekoluyor bende şunu sorarım o zihniyettekilere gaziantepin şuandaki maçlarına kaçkişi gidiyor 30 binkişilik yapılıy0r :mad:samsun süperligdeyken kaçkişi geliyorda 33 bin kişilk yapılıyor malatyaspor diye takımmı varda 30 bin kişilik yapılıyor diyarbakırspormu varda 30 binkişilik yapılıyor konyada görsen stadı 30 bin kişi dolduruyor dışardada 15 bin kişilik taraftar kalıyorda onun için 42 bin kişilik stad yapılıyor değilmi ?toplasan 150 kişi bilemedim 1000_1500 kişi saydım 42 bin kişilik stadda nasılda komik olur değilmi?biraz vizyonu geniş olun dünyaya atgözlüğüyle bakmayın hayra faydanız yok bari şerre fayda sağlamayın iyisimi bu kafadaki gereksizler sussun hiçdegilse daha faydalı olurlar enazından 2 paralık eti kemiği kanı ciğeri gavur parasıyla 5cent etmiyecekler sivasın taraftarı 25 bine razı oldu gibi kanıya varmazlar diyecektimde geçti artık ihalesi olmuş inşaatına başlanmış 50 bin kişilikde istesek 10 bin kişilikde istesek şusaatten sonra nafile kış kışlığını .... ......... yapacak bizde bekliyeceğiz ortaya nasıl ucube biryapı çıkacak bekleyip göreceğiz [/b]
|
Arkadaslar sunu unutmayin ki bizim stad 100000 kisi de olsa, Sivasa mac vermezler!!! millet turizim icin iyi olur da yok bilmem nede... hangi turizim beyler?? Elin ruslari gelip meydanda resim mi cekilecekler.. bir sivas hatirasi alabilmek icin dukknalarda kuyruk mu olusturacaklar?? Bunlar sadece (cok afedersiniz) icip s..maya gelirler.. Bunlarin yasam tarzi bize aykiri!! bizlerde bunlari barindirmayiz.. ha hepsi mi boyle?? kesinlikle degil ama emin olun yarisindan fazlasinin zihniyeti bellidir!! o yuzden kimse turizim icin iyidir tanitim olur demesin.. 25.000 e yarabbi sukur!!
|
[QUOTE=58MUAMMER58;815726][b]tv 58 de yine o 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamayan zatla abdullah yiğit yine tam yalaka ağzıyla konuşup ya adama demezlermi siz 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz bide 33 bin kişilik stad istiyorsunuz diye ? yaygara yapıyor buna sözde sivaslı geçinen aynı fikirdeki şahıslarda destekoluyor bende şunu sorarım o zihniyettekilere gaziantepin şuandaki maçlarına kaçkişi gidiyor 30 binkişilik yapılıy0r :mad:samsun süperligdeyken kaçkişi geliyorda 33 bin kişilk yapılıyor malatyaspor diye takımmı varda 30 bin kişilik yapılıyor diyarbakırspormu varda 30 binkişilik yapılıyor konyada görsen stadı 30 bin kişi dolduruyor dışardada 15 bin kişilik taraftar kalıyorda onun için 42 bin kişilik stad yapılıyor değilmi ?toplasan 150 kişi bilemedim 1000_1500 kişi saydım 42 bin kişilik stadda nasılda komik olur değilmi?biraz vizyonu geniş olun dünyaya atgözlüğüyle bakmayın hayra faydanız yok bari şerre fayda sağlamayın iyisimi bu kafadaki gereksizler sussun hiçdegilse daha faydalı olurlar enazından 2 paralık eti kemiği kanı ciğeri gavur parasıyla 5cent etmiyecekler sivasın taraftarı 25 bine razı oldu gibi kanıya varmazlar diyecektimde geçti artık ihalesi olmuş inşaatına başlanmış 50 bin kişilikde istesek 10 bin kişilikde istesek şusaatten sonra nafile kış kışlığını .... ......... yapacak bizde bekliyeceğiz ortaya nasıl ucube biryapı çıkacak bekleyip göreceğiz [/b][/QUOTE]
anlamazlar arkadaşım anlamazlar. Sivasspor yönetimine ve siyasilere sevimli gözükmek için girmedikleri şekil kalmadı bu insanların. Zaten stadın kapasitesinin düşmesinin sebebi de bu adamların zihniyetinde olanlardır. Bi de çıkıp sivas kanallarında konuşuyorlar. Zaten kalite belli programlarda. E haliyle yapanların da kaliteleri belli! |
[QUOTE=mdogan58;815729]Arkadaslar sunu unutmayin ki bizim stad 100000 kisi de olsa, Sivasa mac vermezler!!! millet turizim icin iyi olur da yok bilmem nede... hangi turizim beyler?? Elin ruslari gelip meydanda resim mi cekilecekler.. bir sivas hatirasi alabilmek icin dukknalarda kuyruk mu olusturacaklar?? Bunlar sadece (cok afedersiniz) icip s..maya gelirler.. Bunlarin yasam tarzi bize aykiri!! bizlerde bunlari barindirmayiz.. ha hepsi mi boyle?? kesinlikle degil ama emin olun yarisindan fazlasinin zihniyeti bellidir!! o yuzden kimse turizim icin iyidir tanitim olur demesin.. 25.000 e yarabbi sukur!![/QUOTE]
Vermesinler bizim kaybımız ne? Sivasımız devasa bir stad kazanmış olurdu. Bak resiminin arkasındaki fonda ne kadar güzel duruyor stadın şekli. Bir maç bile böyle dolsa bu görüntüyü verse yetmez miydi? Hem ben tekrar söylüyorum takım kaliteli olduğunda o stad 40.000 kişilik olsa da dolar. Ama önce sahada kaliteli futbol olacak ve tabi ki başa oynayacak kaliteli bir kadro. Sonra stadın dolmasından dolmamasından bahsedebiliriz. |
[QUOTE=kkemal58;815731]Vermesinler bizim kaybımız ne? Sivasımız devasa bir stad kazanmış olurdu. Bak resiminin arkasındaki fonda ne kadar güzel duruyor stadın şekli. Bir maç bile böyle dolsa bu görüntüyü verse yetmez miydi? Hem ben tekrar söylüyorum takım kaliteli olduğunda o stad 40.000 kişilik olsa da dolar. Ama önce sahada kaliteli futbol olacak ve tabi ki başa oynayacak kaliteli bir kadro. Sonra stadın dolmasından dolmamasından bahsedebiliriz.[/QUOTE]
Belki sen bilirsin, ben tam hatirlamiyorum da.. Sivassporun sampiyonlugu kacirdigi sene stadyum full cekiyormuydu?? |
[QUOTE=58MUAMMER58;815726][b]tv 58 de yine o 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamayan zatla abdullah yiğit yine tam yalaka ağzıyla konuşup ya adama demezlermi siz 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz bide 33 bin kişilik stad istiyorsunuz diye ? yaygara yapıyor buna sözde sivaslı geçinen aynı fikirdeki şahıslarda destekoluyor bende şunu sorarım o zihniyettekilere gaziantepin şuandaki maçlarına kaçkişi gidiyor 30 binkişilik yapılıy0r :mad:samsun süperligdeyken kaçkişi geliyorda 33 bin kişilk yapılıyor malatyaspor diye takımmı varda 30 bin kişilik yapılıyor diyarbakırspormu varda 30 binkişilik yapılıyor konyada görsen stadı 30 bin kişi dolduruyor dışardada 15 bin kişilik taraftar kalıyorda onun için 42 bin kişilik stad yapılıyor değilmi ?toplasan 150 kişi bilemedim 1000_1500 kişi saydım 42 bin kişilik stadda nasılda komik olur değilmi?biraz vizyonu geniş olun dünyaya atgözlüğüyle bakmayın hayra faydanız yok bari şerre fayda sağlamayın iyisimi bu kafadaki gereksizler sussun hiçdegilse daha faydalı olurlar enazından 2 paralık eti kemiği kanı ciğeri gavur parasıyla 5cent etmiyecekler sivasın taraftarı 25 bine razı oldu gibi kanıya varmazlar diyecektimde geçti artık ihalesi olmuş inşaatına başlanmış 50 bin kişilikde istesek 10 bin kişilikde istesek şusaatten sonra nafile kış kışlığını .... ......... yapacak bizde bekliyeceğiz ortaya nasıl ucube biryapı çıkacak bekleyip göreceğiz [/b][/QUOTE]
[B]O zat Sivassporun kaptanlığını yapmış saygı değer bir futbolcumuzdu siz o kamera karşısında hiç cesaret edipte adınızı söyleyemezsiniz bize düşünceleri lazım[/B] |
[QUOTE=yigidolar06;815733][B]O zat Sivassporun kaptanlığını yapmış saygı değer bir futbolcumuzdu siz o kamera karşısında hiç cesaret edipte adınızı söyleyemezsiniz bize düşünceleri lazım[/B][/QUOTE]
[b]ozat dediğim kişi ismail muttur onun sivasspor kaptanı olduğu zamanıda biliyorum değerli abim sivasspora emeği geçen tüm futbolcu teknikheyet yönetimde yer alan herkese sonsuz saygım vardır belki zat diyerek saygısız davrandım kendisine sivasspora verdiği hizmetler içinde kendisine çok teşekkür ederim lakin yorumculuk işini pekde iyi yaptığını sanmıyorum konuşmalarından fikirlerinden birşeyde anlamıyorum sivasa 15 bin kişilik stad fazlasıyla yeter diyen kişi ve kişilerin fikirleri zikirleri konuşmaları beni zerre kadar ilgilendirmez sivasspor için yaptıklarına saygı duyarım o ayrı fakat sivas aleyhine fikirlerine saygı duymam herinsanın bir konuşma tarzı vardırbişey diyemem onun yorumlarıda beni ilgilendirmiyor beni sivassporun aleyhine yaptığı fikirleri ilgilendiriyor bu fikirlerini kahvede konuşsa bişeydemem milyonlarca insanın izlediği tvde konuşuyor biz 25 bini beğenmezken sivasa 15 bin kişilik stadda yeterdi diyen adam isterse sivassporun herşeyi olsun oyüzden saygı duymam kusura bakmayın ayrıca tvde adını konuşamazsın demişiniz mümkün olsada o stüdyolara benide taraftar olarak ne düşünüyorsunuz diye konuk etselerde nasıl konuşup konuşamadığımı daha rahat görürdünüz abim saygılarımla [/b] |
[QUOTE]Şu 25.000 sayisini gördükce moralim
bozuluyor.[/QUOTE] Boşver, takma o kadar. Sonuçta modern bir stadımız olacak. Hem biz elimizden geleni yaptık gerisi yetkililere kalmıştı. Bir arkadaşımız Sivas'ta turizm potansiyeli az demiş; ama bence Sivas turizm açısından çoğu memleketten ileridedir. Bir Divriği Ulu Camii bile buraya on binlerce turist çekebilir. Gökmedrese, Kangal Balıklı Çermik, Sarissa, Sıcak Çermiği saymıyorum bile. |
[QUOTE=Mete209;815737]Boşver, takma o kadar. Sonuçta modern bir stadımız olacak. Hem biz elimizden geleni yaptık gerisi yetkililere kalmıştı.
Bir arkadaşımız Sivas'ta turizm potansiyeli az demiş; ama bence Sivas turizm açısından çoğu memleketten ileridedir. Bir Divriği Ulu Camii bile buraya on binlerce turist çekebilir. Gökmedrese, Kangal Balıklı Çermik, Sarissa, Sıcak Çermiği saymıyorum bile.[/QUOTE] Guzel kardesim NORMAL turist olsa neyse... Bizim bahsettigimiz FUTBOL turistleri.. bunlar oksijen tuketir gibi alkol tuketiyorlar.. Ulu cami umurlarinda mi saniyorsun??? |
Arkadaşlar neden 33.000 de ısrarcısınız anlamak mümkün değil mevcut stat kapasitesi 16.000 2 yıl önce şampiyonluğu son iki haftada kaçırdığımız sezonda bile ortalama 9.000 seyirci ile oynamışısız maçlarımızı yani mevcut stadı bile dolduramıyorken 33.000 diye ısrarcıolmanın bir mantığı yok bunada şükretmeliyiz 25.000 küçümsenecek bir rakam değil UEFA ve FİFA kriterlerine uygun bir stat olacak yani TÜRKİYE'de olası bir turnuvada şehrimizde maçların oynanma ihtimali çok yüksek birde bu açıdan bakmak lazım en azından U20 2013 dünya kupası türkiyede oynanaca VE TURNUVANIN MASKOTU (KANKİ ) O BİR KANGAL KÖPEĞİ yani bu şu demek 2013 de sivasda maç oynanma ihtimalide olabilir diye düşünüyorum
|
[QUOTE=kkemal58;815731]Vermesinler bizim kaybımız ne? Sivasımız devasa bir stad kazanmış olurdu. Bak resiminin arkasındaki fonda ne kadar güzel duruyor stadın şekli. Bir maç bile böyle dolsa bu görüntüyü verse yetmez miydi? Hem ben tekrar söylüyorum takım kaliteli olduğunda o stad 40.000 kişilik olsa da dolar. Ama önce sahada kaliteli futbol olacak ve tabi ki başa oynayacak kaliteli bir kadro. Sonra stadın dolmasından dolmamasından bahsedebiliriz.[/QUOTE]
[B]Sivasta sanki taraftar varda önce taraftar olalım sonra kapasiteden konuşalım çekirdekçi seyirçi istemiyoruz yönetim zaten taraftarına sahipde çıkmıyor[/B] |
ya beyler artık geçelim bu kapasite meselesini elimizden bişey gelmiyor gelecek olanlar uyuyor işkur müsteşarı sivaslı adam 16 şehire yeni işkur binası yaptı sivasın ki hala o kötü binayı kullandırıyor memlekette yawşak çok
|
[QUOTE=mdogan58;815732]Belki sen bilirsin, ben tam hatirlamiyorum da.. Sivassporun sampiyonlugu kacirdigi sene stadyum full cekiyormuydu??[/QUOTE]
Ben aralık ayında maça gittim iki kat çorap giydim iki kat kazak giydim üstüne de mont giydim yine hasta oldum iki hafta kendime gelemedim. Arkadaşlar bizim memleketimiz soğuk memleket. Bu şartlara göre stad olmazsa çoğu kış geçen sezonda seyirci ortalaması elbette düşer. Ayrıca sivasın şampiyonluğa oynadığı sene bence bu stada göre seyirci yeterli idi. Şunu da söylemek isterim o zaman da Sivasspor aman aman top oynamıyordu. Birşeyler rast gidiyordu diyelim. Bu stad yapıldıktan sonra biraz da takım iyi oynarsa stad dolmazsa o zaman deyin ki stad dolmuyor. Ama o stadın dışında kalan seyirci olursa bunun vebali de stad dolmuyorcu zihniyettir bunu da iyi bilin! |
[QUOTE=karamik;815758]ya beyler artık geçelim bu kapasite meselesini elimizden bişey gelmiyor gelecek olanlar uyuyor işkur müsteşarı sivaslı adam 16 şehire yeni işkur binası yaptı sivasın ki hala o kötü binayı kullandırıyor memlekette yawşak çok[/QUOTE]
karamik bizim zaten zorumuza giden o. Sivasa herşeyin küçüğünün kötüsünün reva görülmesi. Neden kandırıldık diyoruz. Derdimiz bu. Baştan deselerdi ki size 25.000 yapacaz amenna derdik. Ama iki kere 33.000 e çıkarıp da sonra 25.000 size yeter diyenlere tepkimiz. Yoksa adliye sarayının mimarisinden tut hastanenin 6 yıldır sürüncemede bırakılması ve yatak sayısının düşürülmesi, Stadın kapasitesinin düşürülmesi vesaire. |
böyle fikirleri gördükçe stadın 25bin kişilik olmasına bile şükrediyorum bunlara kalsa 10bin bile fazla. Neymiş; zaten şimdiki stadı dolduramıyormuşsuz e birader sormazlarmı adama sende beynini dolduramıyorsun neden daha küçüğüne geçmiyorsun diye. |
[QUOTE=karamik;815758]ya beyler artık geçelim bu kapasite meselesini elimizden bişey gelmiyor gelecek olanlar uyuyor işkur müsteşarı sivaslı adam 16 şehire yeni işkur binası yaptı sivasın ki hala o kötü binayı kullandırıyor memlekette yawşak çok[/QUOTE]
Sivas işkur binası büyük ihtimalle eski ssk binasına taşınacak...eğer anlaşma olmaz ise yeni bina yapılacak..yeni bina yapılmamasının sebebi ise yer bulma anlamında merkezi arsaların çok pahalı olması yada bulunan yerlerin küçük ölçekte olmasıdır...bilginize |
[QUOTE=Hedef58;815713]sorma gardaşım benim moralim tavan yapıyor[/QUOTE]
adamı durduk yere niye bozuyorsun |
Rabbimden dileğim bu yeni stad tamamlanmadan önce 4 Eylül stadyumumuzda kupa kaldırmak, 4 Eylül stadımızdan güzel anılarla ayrılmayı çok istiyorum.
|
Önemli olan stadi saglam yapsinlar. Kapasite konusunda yapilacak bisey yok! Artik stadimiza sahip cikalim.
|
[QUOTE]Guzel kardesim NORMAL turist olsa neyse... Bizim bahsettigimiz FUTBOL turistleri.. bunlar oksijen tuketir gibi alkol tuketiyorlar.. Ulu cami umurlarinda mi saniyorsun???[/QUOTE]
Ne yani şimdi Kayseri'de, Trabzon'da alkolün içinde mi yüzecekler??? Onların alkol tüketimi önemli değil, önemli olan ülkemizin güzel bir şekilde tanıtımını yapmak. O da turizm potansiyeli olan belli başlı mekanlara maç vermekle olur. Ki burayı görenler bizim reklamımızı iyi yapsın diye... |
arkadaslar stad insaatinin yeni fotolari varsa yayinlayin lutfen
|
[QUOTE=subasi29;815815]arkadaslar stad insaatinin yeni fotolari varsa yayinlayin lutfen[/QUOTE]
Subaşı ortada inşaat falan yok ki yeni resim olsun..Şu anda inşaat alanında yapılan fazla bir şey de yok...2-3 tane kamyon;1 tane greyder var kazı alanında...Artık bütün tribünlerin yapılacağı alan ortaya çıkmış durumda...SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu) binasının yanında yer alan tepeden bütün inşaat alanı rahatlıkla gözüküyor...Kazılan tribün alanlarına artık devamlı olarak yeni toprak serip pekiştirme yapıyorlar....Ne zamana kadar toprakla pekiştirecekler göreceğiz..Daha sonra nasıl yapacaklar bilmiyorum temelin sağlam olması için demir kazıklar çakacaklarmış...İnşaat temeli sağlamlaştırıldıktan sonra sıra temel atmaya gelecek...Başlığı açan arkadaşın yüklediği resimde görüldüğü gibi yüklenici firmalar 25.000 kişilik Stad tabelasını da bu hafta inşaat alanının önüne dikmiş durumdalar....İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...2. olarak yukarda yeni açılan başlıktaki bilgiler malesef 2 Ekim günü basında yer alan bilgiler...G.Spor il Müd. bu bilgileri DHA ya vermiş;bu konuşmanın videosu da,kazı çalışmaları da Dha nın video görüntülerinde var..Hürdoğan gazetesi bu bilgileri herkese sanki yeni bilgilermiş gibi servis ediyor...İnşaat başladı mı bir çok yiğidonun resim çekip siteye yükleyeceğini düşünüyorum..Çünkü yeni stadın çevresi açık ,kimseden izin almaya gerek kalmadan isteyenler resim çekecek diyorum.. |
[B]stad inşaatı biraz ilerlesin, imkan olursa burada fotolarını paylaşırız...[/B]
|
Sivasimizin hakki nedense herzaman cigneniyor, sanki bizi gerici görüyorlarmis gibime geliyor bazen. Sahsen Sivasimizin cok tarihi ve gezinecek görülecek cok yeri var. Ben gurbette yasiyorum ve Sivas'a bile geldigim zaman gezip görmüyorum buralari nedenmi? Cünkü kimse bilmiyor böyle yerlerin var oldugunu, daha dogru söylemek gerekiyorsa, Sivasimizin reklami yeterince yapilmiyor malesef.
|
Adamlar öyle bi kazı çalışması yapıyorlar ki kazdıkları bölgenin ortası öylece duruyor şuan gördüğüm kadarıyla bir daire çizmişler :D
|
o zaman eurovisionu sivasta istiyoruz
|
[url]http://www.caninsaat.gen.tr/projelerd.aspx?project=49[/url]
|
[QUOTE=eyuphulagu;815836]Subaşı ortada inşaat falan yok ki yeni resim olsun..Şu anda inşaat alanında yapılan fazla bir şey de yok...2-3 tane kamyon;1 tane greyder var kazı alanında...Artık bütün tribünlerin yapılacağı alan ortaya çıkmış durumda...SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu) binasının yanında yer alan tepeden bütün inşaat alanı rahatlıkla gözüküyor...Kazılan tribün alanlarına artık devamlı olarak yeni toprak serip pekiştirme yapıyorlar....Ne zamana kadar toprakla pekiştirecekler göreceğiz..Daha sonra nasıl yapacaklar bilmiyorum temelin sağlam olması için demir kazıklar çakacaklarmış...İnşaat temeli sağlamlaştırıldıktan sonra sıra temel atmaya gelecek...Başlığı açan arkadaşın yüklediği resimde görüldüğü gibi yüklenici firmalar 25.000 kişilik Stad tabelasını da bu hafta inşaat alanının önüne dikmiş durumdalar....İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...2. olarak yukarda yeni açılan başlıktaki bilgiler malesef 2 Ekim günü basında yer alan bilgiler...G.Spor il Müd. bu bilgileri DHA ya vermiş;bu konuşmanın videosu da,kazı çalışmaları da Dha nın video görüntülerinde var..Hürdoğan gazetesi bu bilgileri herkese sanki yeni bilgilermiş gibi servis ediyor...İnşaat başladı mı bir çok yiğidonun resim çekip siteye yükleyeceğini düşünüyorum..Çünkü yeni stadın çevresi açık ,kimseden izin almaya gerek kalmadan isteyenler resim çekecek diyorum..[/QUOTE]
[url]http://www.tumspor.com/gaziantepspor/haber/953053-gaziantepe-mozaik-goruntulu-futbol-stadi[/url] bizim stad olarak gösterdikleri resmi şimdi de gaziantep stadı çin göstermişler. Yoksa antepe mi kaydırdılar bizim 33.000 lik "AKILLI" stadı :) |
[QUOTE=kkemal58;816194][url]http://www.tumspor.com/gaziantepspor/haber/953053-gaziantepe-mozaik-goruntulu-futbol-stadi[/url]
bizim stad olarak gösterdikleri resmi şimdi de gaziantep stadı çin göstermişler. Yoksa antepe mi kaydırdılar bizim 33.000 lik "AKILLI" stadı :)[/QUOTE] yok ya mozaik görüntülü diyor |
[QUOTE=eyuphulagu;815836]İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...[/QUOTE]
sessiz sedasız yapılan bir garip stad! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |