SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eneramo'dan üzücü haber (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35119)

SivasSpor.Com 14.11.2012 06:48

Eneramo'dan üzücü haber

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38365&token=43332[/IMG]

Rotayı hafta sonu Gençlerbirliği ile oynanacak deplasman randevusuna çeviren Sivasspor'da, sakatlar kervanına yeni bir isim daha eklendi.

Sivasspor'un en önemli gol silahlarından bir tanesi olan Michael Eneramo, dünkü idmanı yarıda bıraktı. Takımdan ayrı düz koşu yapan golcü oyuncunun, ayak parmaklarında mantar oluştuğu ve bir süre takımla birlikte idmana çıkamayacağı öğrenildi. Ağrıdan dolayı güçlükle yürüyen Nijeryalı forvetin Gençlerbirliği deplasmanına yetiştirilmeye çalışıldığı, son durumunun ise maç saati netlik kazanacağı belirtildi.

Sivas'ın Sesi

Kokomo 14.11.2012 07:51

Cevap: Eneramo'dan üzücü haber

Kötü bir durum ama ama bundan faydalanıp umarım ABDÜLKADİR'i kazanırız !

izmirliyigido 14.11.2012 07:53

[QUOTE=Kokomo;815693]Kötü bir durum ama ama bundan faydalanıp umarım ABDÜLKADİR'i kazanırız ![/QUOTE]

Sen şimdi öyle dedin ya Rıza hoca ne yapar ne eder Eneramo'yu iyileştirip oynatır. Abdülkadir'e vermez o formayı :D :D

.

58_Buğra_98 14.11.2012 07:54

Yazıkkk, SİVASSPOR'un üstünde kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Geçen hafta Eskişehir'i yenmemiz biraz kara bulutları dağıtır gibi olmuştu ama bu sefer de karaboğanın sakatlığı haberi kötü oldu. geçmiş olsun karaboğa...

sivaslıadem 14.11.2012 08:09

şimdi rıza hoca abdulkadiri kimin yerine oynatacak onu düşünüyorum
Malum abdulkadir 'yetersiz!' şu an
Rajnoch u forvet oynatmaya kalkarsa şaşırmayın :-(

Rallim58 14.11.2012 08:33

[QUOTE=Kokomo;815693]Kötü bir durum ama ama bundan faydalanıp umarım ABDÜLKADİR'i kazanırız ![/QUOTE]

[B]9 canlı karaboğayı bu müsabakaya hazırlamamız lazım, yanında da Abdulkadir'i inşaallah görürüz.[/B]

Salim58 14.11.2012 08:34

Benim bildiğim Eneramo maç saatine kadar düzelir ve maça çıkar..

58_SEMİH_58 14.11.2012 08:36

Şu takıma bir kurban felan kestirin yönetim :) Sakatlık üstüne sakatlık.

Salim58 14.11.2012 08:37

[B]Abdülkadir'i kalan maçlarda kazandık kazandık kazanamazsak büyük ihtimal devre arasında gider.[/B]

Ferhat06 14.11.2012 08:40

Mantar hastalığı top oynamaya mani değil.İçiniz ferah olsun, çıkar aslanlar gibi oynar.Tek forvet oynayacağımıza göre en uygunu Eneramo.

Ferhat06 14.11.2012 08:43

[QUOTE=Salim58;815706][B]Abdülkadir'i kalan maçlarda kazandık kazandık kazanamazsak büyük ihtimal devre arasında gider.[/B][/QUOTE]

Salim bey öyle diyorsun da Ankarada hazırlık maçlarında halini gördük Abdulkadirin.Sağa sola koşmaktan başka birşey yapmadı.

HababamHa 14.11.2012 09:02

[QUOTE=Ferhat06;815708]Mantar hastalığı top oynamaya mani değil.İçiniz ferah olsun, çıkar aslanlar gibi oynar.Tek forvet oynayacağımıza göre en uygunu Eneramo.[/QUOTE]

Bizi aydınlattığın için teşekkürler gardaşım eneramosuz olmaz inşallah oynar

infial§ 14.11.2012 10:06

Eneramonun sakatlığından haberi vardı teknik yönetimin bile bile transferi yapıldı

infial§ 14.11.2012 10:14

Abdülkadir de takımdan gitmek istiyormuş hürdoğanda yaziyor

58MUAMMER58 14.11.2012 10:19

[b]eneramonun rakip ceza sahasında olması yeter başında 2 3 kişiyi oyalar abdulkadir isteseydi çoktan formayı kapardı oda diğer bazı yabancılar gibi salla başını al maaşını hesabını yapıyor formayı kapıyım sivasa faydalı oluyum daha önemli takıma daha çok paraya transfer oluyum diye derdi yok yeni sakatlıktan kurtuldu rıza hoca kalan haftalarda sakat olduğu için oynatmadı bana göre hiç değilse son 15 20 dakkalarda oynamasında fayda var groseçki atıf erman adam gibi oynamazsa forvette zorlanırız mantardan bişey olmaz oynar kanımca [/b]

dogan5880 14.11.2012 11:29

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kkemal58 14.11.2012 14:05

Valla ben bu eneramonun sağlam halini de beğenmiyorum. Millet nobreyi alırken biz kimlere forvet diyoruz. Olmaması benim için kayıp değil kazanç

dogan5880 14.11.2012 14:38

pedrıel enaramo yan yana oynasın her maç 2.3 tane atarız

SenSetik 14.11.2012 14:42

Enaramo kesin oynayacak...sıkıntı yok...

ofgurleyuk78 14.11.2012 15:40

Eneramo olsaydı iyi olurdu. Sağlık olsun.

eyupk 14.11.2012 15:53

ah be Eneramo sırasımı şimdi

58akif34 14.11.2012 16:31

Sezon başında abdülkadir ile oynadığımız gençlerbirliği maçında 7-1 yenilmistik inşallah aynı senaryo tekrarlanmaz şimdi abdülkadir oynat diyenler yarın nereden buldun bunu derler varsayim yapmıyorum geçmişte yaşandı biliyorum

hasanim58 14.11.2012 16:47

neydersen et arkadas yamanin biri kapanmada biri aciliyo nedir bu sanssizlik her sene ayni seyleri yasamaktan biktik

cemahmety 14.11.2012 16:55

Abdülkadir'in bu takıma kazandırılması lazımdı zaten, Eneramo'nun iyi performans sergilemediği ve maç içerisinde yorulduğu zamanlarda oyuna girmesi gerekiyordu ama Rıza hoca Abdülkadiri bir türlü oynatamadığı için anca böyle Eneramo'nun hiç oynayamadığı maçlarda oynuyabiliyor. Abdülkadir bize Kalitesini göstersin bizde onu bağrımıza basalım, olay bu.

58_babacan_58 14.11.2012 17:12

Oynaması lazım,çok gol kaçırıyor ama varlığı yeter.

münihli_58 14.11.2012 17:36

Mantar engel degil cumartesine kadar gecer...

karamik 14.11.2012 17:40

abdest aldıktan sonra ayaklarını iyi kurula kara boğaa

citothehan58 14.11.2012 17:57

merak etmeyin eneramo gercek bir yigido dur sonuna kadar savasacaktir ve ilk 11 de olacaktir.

FirtinaK 14.11.2012 19:37

[QUOTE=58akif34;815783]Sezon başında abdülkadir ile oynadığımız gençlerbirliği maçında 7-1 yenilmistik inşallah aynı senaryo tekrarlanmaz şimdi abdülkadir oynat diyenler yarın nereden buldun bunu derler varsayim yapmıyorum geçmişte yaşandı biliyorum[/QUOTE]

Varsayim yapmiyorum diyorsun ama sen görmek istedigini görmüssün. Arkadas sen rüyami gördün? Abdulkadir senin bahsettigin o macta OY NA MA DI. Farzedelim ki oynamis olsun, Abdulkadir o maci tek basina mi yenilmis sayiliyor. Benim bildigim takim sahada 11 kisi oynuyor.

Insanlari karalamak bu kadar kolay degil mi? Allah sana insaf versin kardesim. Dedigim gibi Abdulkadir o rezil macta oynamis olsa bile neyi ifade eder? Senin mantiginla yola cikmamiz gerekirse o gün oynayan 13 oyuncunun hic birisi hayatinda Genclerbirligi´ne karsi bir daha oynamamalari gerekir. Bak ne kadar sacma degil mi?

Senin icin arastirdim. O macin kadrosunu yaziyorum. Gerci hic bir sey ifade etmez ama belki ikna olursun Abdulkadir´in oynamadigina.

sivasspor: atilla koca, uğur kavuk, jacques faty (dk. 84 kaan kılcı), jan rajnoch, hayrettin yerlikaya, mehmet nas, alican karadağ, aatif chahechouhe (dk. 46 erman kılıç), milan cerny, kamil grosicki, ricardo pedriel suarez

teknik direktör: rıza çalımbay

Kaynak: [url]http://www.macanilari.com/getir.php?fid=201220129903&cmd=birhafta&cmd_deger=birhafta[/url]

karamik 14.11.2012 19:51

abdulkadiri oynatmak icin illa kara boganın hastalanmasına gerek yok aynı anda oynasınlar bu arada karaboğada nasırda vardır simdiden baktırsa iyi olur :)

DoomsDay58 14.11.2012 20:00

Abdülkadir yerine inşallah Pedriel oynamaz :D

FirtinaK 14.11.2012 20:08

[QUOTE=karamik;815806]abdulkadiri oynatmak icin illa kara boganın hastalanmasına gerek yok aynı anda oynasınlar bu arada karaboğada nasırda vardır simdiden baktırsa iyi olur :)[/QUOTE]

Bence de cift forvet oynamamiz lazim (kim olursa olsun). Eneramo cok yalniz kaliyor. Abdulkadir veya Pedriel tek forvet oynarsa gol atamadiklari taktirde (ki gol atmamalari anormal olmaz bu taktikle) bunlar birsey beceremiyor diyecek millet, zaten olmayan seyleri görmek istiyor bazi arkadaslar.

subasi29 14.11.2012 20:11

abdulkadir'i kazanmanin tam zamani...

58akif34 14.11.2012 21:02

İkinci ve üçüncü kişilere duyurulur ben bu sitede kimseye polemiğe girmiyorum kimseyle klavye yaristir mam herkes fikrini söyler kimi katılır kimi katilmaz ve ifade tarzında yanlışlık ta olabilir ben anlatmak istediğimi anlatamam başkası benim anlatmak istediğimi anlayamaz bu tarz olaylar olması dogaldir saygı ile karşılarım benim burada yazdıklarımı ve benim zihniyetini anlayan yorumlarini takip eden birçok dost var bu sitede hepsine beni anladiklari için cook teşekkür ederim uzun lafin kisasi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

34orhan58 14.11.2012 21:08

bence pedrieli eneramonun yerinde oynatmalı hoca olmadı ilerleyen dakiklarda abdulkadirde olmalı ama bence pedriel mutlaka forvette olmalı patlama bekliyorum ondan çünkü

FirtinaK 14.11.2012 21:22

[QUOTE=58akif34;815820]İkinci ve üçüncü kişilere duyurulur ben bu sitede kimseye polemiğe girmiyorum kimseyle klavye yaristir mam herkes fikrini söyler kimi katılır kimi katilmaz ve ifade tarzında yanlışlık ta olabilir ben anlatmak istediğimi anlatamam başkası benim anlatmak istediğimi anlayamaz bu tarz olaylar olması dogaldir saygı ile karşılarım benim burada yazdıklarımı ve benim zihniyetini anlayan yorumlarini takip eden birçok dost var bu sitede hepsine beni anladiklari için cook teşekkür ederim uzun lafin kisasi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az[/QUOTE]

Polemige girmezmis. Verecek cevabin olmayinca böyle diyorsun. "Herkes fikrini söyler" diyorsun. Fikrini söylemis olsaydin, mesela "Abdulkadir´i hic begenmiyorum" felan deseydin o senin fikrin olurdu. Ama sen gercek disi bir seyi gercekmis gibi yazarsan bu iftiraya gecer. Sitedeki arkadaslar senin Abdulkadir´e attigin iftirayi mi anlayacak? Millete yagcilik yapma, birde tesekkür ediyorsun. Kime neyin tesekkürünü ediyorsun? Senin yaptigin futbolcumuza karsi ayiptir. Abdulkadir´i begenmezsin ona birsey demem. Ama ben sana senin yazdiginin yanlis oldugunu hatirlattiktan (hatta ispatladiktan) sonra Abdulkadir´den özür dileyecegine ordan burdan bahsediyorsun.

"Ifade tarzinda yanlislik olabilr" demissin. Ben senin ifade tarzini elestirmedim, gercek disi bir sey yazdigin icin elestirdim.

Tekrar ediyorum: Senin o 22 numarali yazdigin yorum´un hala gercegi yansittigini iddia ediyorsan, kusura bakma ama seninkisine iftira denir. Ama yok ben yanlis hatirlamisim diyorsan o baska.

mucahitbaba58 14.11.2012 22:08

[QUOTE=sivaslıadem;815699]şimdi rıza hoca abdulkadiri kimin yerine oynatacak onu düşünüyorum
Malum abdulkadir 'yetersiz!' şu an
Rajnoch u forvet oynatmaya kalkarsa şaşırmayın :-([/QUOTE]

rajnoch zaten forvetti oynarsa sevinirim cocuk cok istekli ve cok basarili buluyorum ona guveniyorum kafa sutlari hic bos gecmiyor

anatolya58 14.11.2012 22:28

[QUOTE=58akif34;815783]Sezon başında abdülkadir ile oynadığımız gençlerbirliği maçında 7-1 yenilmistik inşallah aynı senaryo tekrarlanmaz şimdi abdülkadir oynat diyenler yarın nereden buldun bunu derler varsayim yapmıyorum geçmişte yaşandı biliyorum[/QUOTE]

Arkadasim galiba sen Genclerbirligi,ne 7-1 yenildigimiz maci izlememisin. Ama o maci izlemis biri olarak, sunu ifade edeyimki Abdülkadir o macta forma giymemisti. Ayrica sitede Abdülkadir oynasin yorumunu yapan arkadaslarada cani yürekten katiliyorum, hatta Pedriel ve Abdülkadir cift forvette oynayabilir neden olmasin.

şarkışla 58 14.11.2012 22:36

Abdulkadir,kupa macıydı herhalde ilk11 başlamıştı ama hiç faydalı olamamıştı.Şu an SİVASSPOR da oynayacak kapasitesi yok.Pedriel daha iyi ondan.Daha iyisini alana kadar en iyisi Pedriel.

FirtinaK 14.11.2012 22:55

[QUOTE=şarkışla 58;815834]Abdulkadir,kupa macıydı herhalde ilk11 başlamıştı ama hiç faydalı olamamıştı.Şu an SİVASSPOR da oynayacak kapasitesi yok.Pedriel daha iyi ondan.Daha iyisini alana kadar en iyisi Pedriel.[/QUOTE]

Evet kupa maciydi. Mac Güngörene karsi, zemin berbat, Abdulkadirin oynadigi pozisyon defansif ortasaha.... Böylelikle Riza Calimbay senide kandirmayi basardi.

O macta diger oyuncularimiz cengaver gibi savasti, mücadele etti sadece Abdulkadir rezalet bir performans sergiledi. Senin görmek istediklerin bu. Benim o macin ilk yarisinda gördügüm: Diger oyuncular sayamayacagim kadar pas hatasi yapti, Abdulkadirin yaptigi pas hatasi sifir (ilk yari itibariyle). Simdi sen diyeceksin o bir forvet neden gol atmadi. Bende diyorum ki Riza hoca Abdulkadiri forvet oynatmadi, bir sürü futbolcumuzda oldugu gibi onuda kendi pozisyonunda oynatmadi.

Sende bu maci baz aliyorsun kapasite yok diyorsun. Pes yani.

Pedriel, 11 lig maciydi, 2 kupa maciydi, toplam 13 macti. Bunlarin bircogunda ilk 11 basladi. Attigi 1 (bir) ! gol haric hic yarari dokunmadi. Su an SİVASSPOR da oynayacak kapasitesi yok. Abdulkadir daha iyi ondan. Daha iyisini alana kadar en iyisi Abdulkadir......... mi diyeyim?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:10.