![]() |
Ziya Beşiktaş'a mı?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38636&token=11899[/IMG]
Yükselen performansı ile istikrarlı futbolunu, bu sezon zirveye taşıyan Ziya ERDAL, şimdiden birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Gelecek sezon kadrosunda görmek isteyen takımlardan birisi olan Beşiktaş A.Ş. ise, solbeki İsmail Köybaşı'nın sezonu kapatması sebebiyle Ziya Erdal'ı yakın takibe aldı. Solbekte problem yaşayan İstanbul'un siyah-beyazlı takımı Beşiktaş, Ziya Erdal'ın transfer işini devre arasında bitirmek istiyor. Ziya'ya karşılık değişik transfer alternatiflerin sunulduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Önerilen teklifler arasında ise Batuhan Karadeniz, Ziya Erdal takası öne çıkıyor. Bu konu da Sivasspor yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın tavrı ise merak konusu. Sivasspor'da ki başarısı dikkatlerden kaçmazken taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Ziya Erdal'ın, disiplinsiz tavırları ile tüm futbol otoritelerince kabul edilen Batuhan Karadeniz takasına, Sivasspor sevdalısı taraftarların ise nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. [B]Sivasspor.Com Özel Haberi[/B] |
Cevap: Ziya Beşiktaş'a mı?
umarım haber gerçek değildir ama haber fanatik'e ait değil gerçek olabilir.
|
[B]Haberin asılsız olduğu Batuhan isminin geçmesiyle anlaşışıyor Batuhan Beşiktaş'da kiralık oynuyor ben bu transfer haberini asılsız buluyorum...[/B]
|
[QUOTE=chatlaq;817663]umarım haber gerçek değildir ama haber fanatik'e ait değil gerçek olabilir.[/QUOTE]
ek: haberde rıza hocanın tavrı merak ediliyor yazıyor. ne merak edilecek "ziyayı da aldım geliyorum" der |
[B]Böyle bir transfer asla onaylanmamalıdır. Gerekli tepkiler ve tavırlar sergilenmelidir...
Ziya'nın transferi adına sevincimi ifade eder, onun milli takıma giden yolun açılmasını candan isterim. Ama futbol ahlakı olmayan, bir insanı Sivassporumuzda görmek bizi gerçekten kahreder. Eskişehirde iken Sivas'ta oynana karşılaşmada penaltı olmadığı halde, kendini yere atan, kaleciyi saha dışına attıranların Sivassporumda işi olmamalıdır. Atatürk'ün en sevdiğim sözüdür. "Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda AHLAKLISINI severim"[/B] |
Bu haberin kaynağı neresi özel haber deniyor neye göre özel haber olur olmadık laf çıkmasın
|
Batuhan Ziyanın tırnağı etmez böyle bi takas olacağına hiç olmasın ondan iyi
|
[B]itibar etmeyiniz..Batuhan Beşiktaş'ta kiralık oynuyor..
Ziya'yı istiyor olabilir Beşiktaş ama Batuhan'la olası bir takas imkansız..[/B] |
Ziya şuan yerli sol bekler içerisinde Türkiye'nin Hasan Ali Kaldırım ile birlikte en iyi iki oyuncusundan bana göre de en iyi sol bek oyuncusu. Samet Aybaba gibi genç oyuncu uzmanının Ziyayı mutlak suretle izlediğine eminim.
Batuhan Bjk ile 2 yıllık kiralık sözleşme imzaladı ve 3 Milyon euro'ya transfer olma maddesi var. Batuhanın bonservisini alarak bize kiralık olarak verebilirler yada Batuhanın harici başka bir oyuncu daha verebilirler. Bence nakit iyi bir paraya Ziyayı satabiliriz. Hayrettinin neden sonradan da olsa oyuna girdiği şimdi anlaşıldı. |
Batuhan ikinci bir Yasin Cakmak olmasin. Ziya'nin degeri bence 2,5-3 milyon euro. bu parayi kurusuna almak lazim, veren takimada gidebilir. Ama Batuhan'dan Istanbulda verim alamiyorsan, Sivas'da nasil alacaksin. Adam futbola konsantre olamiyorki.
|
besiktasa değil milli takıma alınsın yeter
Böyle değerli Bir oyuncuyu bu kadar erken kaybetmek istemeyiz Gidecekse bile karşılığında en azından oyuncu alalım Kayserinin hasan ali mehmet topuz örnekleri gibi karli bir transfer yapacaksak olabilir |
ziya bjkye giderse hem kendine yazık eder hemde bizleri çok yaralar onun yeri bjk değil ve çok para edecek futbolcu heleki o batuhan denen herifler takas edilecekse hiç kalkışmasınlar bu işe ziya kalmalıdır !!!
|
Beşiktaşın parası yetmez Ziyayı almaya :)
|
[B]Eğer Bilica'nın fbye peşkeş çekildiği gibi Ziya'da peşkeş çekilmez ise bjknin Ziya'yı alacak parası yok.
Batuhan kimki Ziya ile takas edeceksin.Bu zaten imkansız ama yinede gerçekleşeceğini düşünmek bile insanın başını ağrıtıyor. Bjknin kadrosunda Ziya'ya karşılık takasta kullanacağı bir oyuncu yok.Alan verir parasını alır.Bizde o parayla istediğimiz oyuncuyu alırız bize önerilenleri değil.Hasan Ali Kaldırımın 4 milyon ettiği yerdede Ziya 8 eder.Ülkedeki sol bek sıkıntısını göz önünde bulundurduğumuzda bu rakam az bile.[/B] |
[b]takasla ziyayı ziyan etmeyin iyi para vermez beşiktaş kelin tırnağı olsa kendi kafasını kaşır parayı bastırana verilebilir batuhanın sivasda işi yok [/b]:mad:
|
Beşiktaş'ta [B]Sivasspor[/B]'a yarayacak [B]hiçbir futbolcu yok[/B]. [B]Fernandes[/B]'ten başka. Eğer öyle bir düşünce varsa beklesinler [B]sezon sonunu[/B], para+Fernandes'i versinler bizde [B]Ziya Erdal+Rıza hocayı[/B] verelim.
Yoksa aksi takdirde futbolcularımızın [B]aklını karıştırmasınlar[/B] durduk yere. Nooldu, [B]Şampiyonluğumuzu elimizden[/B] çalmak uğruna kendini ve haysiyetini [B]satan Gaziantepspor[/B] ne hallerde, 8,5 milyon Euroluk [B]Tabata[/B] nerelerde, 5,5 milyon Euroluk [B]İsmail Köybaşı[/B] kimin ahını aldı? [B]Beşiktaş ne hallerde[/B] ne kadar borcu var? [B]Almayın mazlumun ahını çıkar aheste aheste[/B]. Hepiniz beter olun, batın, bitin, düşün, [B]sürünün[/B].. . . |
[QUOTE=izmirliyigido;817692]Beşiktaş'ta [B]Sivasspor[/B]'a yarayacak [B]hiçbir futbolcu yok[/B]. [B]Fernandes[/B]'ten başka. Eğer öyle bir düşünce varsa beklesinler [B]sezon sonunu[/B], para+Fernandes'i versinler bizde [B]Ziya Erdal+Rıza hocayı[/B] verelim.
Yoksa aksi takdirde futbolcularımızın [B]aklını karıştırmasınlar[/B] durduk yere. Nooldu, [B]Şampiyonluğumuzu elimizden[/B] çalmak uğruna kendini ve haysiyetini [B]satan Gaziantepspor[/B] ne hallerde, 8,5 milyon Euroluk [B]Tabata[/B] nerelerde, 5,5 milyon Euroluk [B]İsmail Köybaşı[/B] kimin ahını aldı? [B]Beşiktaş ne hallerde[/B] ne kadar borcu var? [B]Almayın mazlumun ahını çıkar aheste aheste[/B]. Hepiniz beter olun, batın, bitin, düşün, [B]sürünün[/B].. . .[/QUOTE] Amiiiiinnn. Ağzına sağlık |
Bence bu haber gerçek değildir, gerçeklik payı varsa bile ben tuttuğum takımda Batuhan'ı istemem ve Ziya'nın 4 hatta 5 milyon euordan aşşağı gitmesini istemem
|
batuhanı nereye veriyorlar esesten kiralık o
|
sokağa çıkıp 'beyler ben batuhan'ı dövmeye gidiyorum gelen gelsin' desem peşimden kitleleri sürüklerim. öyle kılçık bir adam.
|
[QUOTE=infial§;817700]sokağa çıkıp 'beyler ben batuhan'ı dövmeye gidiyorum gelen gelsin' desem peşimden kitleleri sürüklerim. öyle kılçık bir adam.[/QUOTE]
Ön sıralardan yer ayırın :D |
Yine laf kalabalığı...Ama piyasa değeri yükselir Ziya'nın...
|
fernandes+oguzhanı versinler verelim başka kurtarmaz yok öyle beleş yada 5 milyon euro haber asılsız olmayabilir galatasaray'a da transfer olabilir....
|
Batuhan yasin çakmak gibi gelirse fos cıkar Ziyamız Batuhandan kat kat guzeldir değerli birisidir kişilik efendilik yönunden kraldır ben satılmasına karsıyım sivasspora çok hizmet edecek birisi istanbul takımlarının futbolcuları sivasta yapamaz edemez gece hayatı yok eğlence yok sadece futbol hayatı istanbul futbolcuları bence sudan çıkmış balık gibi olur istikrar sağlanamaz yasin çakmak gibi alt lige gider ziye gibi ALTIN bir kişiyi yitirmiş kaybetmiş oluruz Guzel bir fiyatverilirse tabi o zman düşünülür yerine daha kaliteli yabancı getirilebilir...
|
yok gitmesin gidecekse ucuzsa gitmememli
|
[B]Batuhan mııı??? böööööööö[/B] :D:D:D [B]Para yok diyen yönetim işte sana para Ziya'yı değerlendir sat adam gibi paraya aal sana kaynak alsana transfer yok eğer Mehmete dönerse iş o zaman kendilerini sorgulasınlar bizim yapacak bir şeyimiz yok yani:)[/B]
|
Türkiye'de en çok oyuncu sıkıntısı yaşanan mevki sol bek.
Ziya genç ve önü açık bir sol bek. Bu oyuncuyu zamanındaki Bilica gibi İstanbul kulüplerine hediye etmemek gerek. En basit örneği şu an sakat olan Bjk'nin sol beki İsmail Köybaşı Gaziantep'ten 6.5 milyon euro'ya transfer olmuştu. |
***ziya ancak avrupaya 10 milyona gider istnbl mah takımına değil .eğer olursa yanında hep aklı bjk de olan diğeride gitse fena olmaz derim.
|
batuhanmı? böyle karaktersiz oyuncuların sivasta ne işi var batuhanla ziyayı takas etceklermiş hiç gülecegim yoktu:D
|
batuhanla ziyayı kıyaslayabilen hiç konuşmasın bile boşuna...
|
Haberi oku fakat ,ciddiye alma.
|
çok büyük aptallık olur bbşiktaş sıradan bir takım gidecegin takım sivasspordan üstün bir takım olması lazım türkiyede sivasspordan büyügü yok
|
Baska oyuncu bulamadılarmı batuhanı söylüyor :D İlk olarak ne kadar elestirsekte rıza calımbay batuhanı istemez. Bir ikincisi eskişehirde ne yönetim nede taraftar batuhanı kabul etmez. Ayrıca rıza hoca eskişehirdeyken batuhanı kadro dısı bırakan biridir. Takımımızı kötü oynatabilir degişiklikleri sürdügü kadro tartısılır ama asla ve asla Sivasa böyle ihanet etmez. Ziya takımımızın gözbebeklerinden onun böyle gitmesini kimse içine sindiremez. Gidecekse hem avrupaya gitsin o kalitede var ziyada. Türkiyedeki büyük kulupler alırlar böyle parlayan oyuncuları bozuk para gibi harcarlar. İnsallah Ziya uzun yıllar kalır kulubumuzde. Böyle oyunculara herzaman ihtiyacamız var cünkü.
|
parayla degilmi ama beşiktaşta da o yok olmaz bu iş
|
Keşke Ziya Milli takıma seçilse daha fazla paraya okuturuz :)
|
Bence haber kaldırılsın,çocuğun kafasını karıştırmayalım asılsız haberlerle..
|
Dikkati çeken bir şey var o da Sivas'taki yerel medya spikerlerinin bir kaç haftadır Ziya konusu açılınca adeta ona yakında gidecek muamelesi yapıyor..Mutlaka bu konuda kendilerine yönetimden bir haber gelmiş olabilir ama yine de bu şekilde davranmaları hiç hoş olmuyor...Hiçkimse sivasspordan büyük değildir ....2. olarak Rıza Hoca nında bilhassa Ziya ile ilgili adeta bu yıl devre arasında veya yıl sonunda gidecekmiş gibi konuşması da hiç hoş değil...Eğer bütün bunlar Ziya nın bjk ya gitmesi şeklinde ise bu daha da vahim bir olay...Yalnız ben sivasspor yönetiminin Ziya yı 3-4 milyon euro bedel dışında bırakacağını hiç düşünmüyorum...Bjk büyük ihtimalle Ziya için takas formülü isteyecektir..Sivasspor ise para diyecektir...Geçen yıl Rıza Hoca nın bjk dan Burak KAPLAN ,Atınç gibi bazı oyuncuları istediğini de biliyoruz..Bu oyuncularla birlikte +para verilirse bu iş olurmu bilmiyorum..Ben Batuhan ın kiralık formülü nedeniyle Sivas a geleceğini de düşünmüyorum..Futbolda olmaz olmaz demeyin..İyi ve disiplinli bir Batuhan bırakın Sivassporu Avrupa da bile bir çok takımda rahatlıkla oynar..Ama bu haliyle ise bırakın sivassporu lig A da bile zor oynar...Ayrıca G.S. ında Ziya ile ilgili bazı tasarrufları olduğunu da duyduk..Sivassporun istediği parayı şu aşamada verecek takımda G.S gözüküyor ama G.S şu anda Ziya ya talip mi onu da bilmiyoruz...Benim gönlümden geçen Ziya nın uzun yıllar Sivassporda oynayıp milli takıma kadar yükselip 2-3 sene sonra bonservis parasıyla takımdan ayrılması...Ziya şu anda ligin H.Ali ile ilbirlikte en iyi sol kanat oyuncusu;bir çok takımın Ziya ya talip olması gayet normal bir şey;umarım Sivassporda Ziya gibi gibi oyuncuların sayısı daha fazla artarak Sivasspora altyapıdan daga fazla oyuncu gelir..Sivassporun ve Türk futbolunun geleceği ancak altyapıdan gelecek olan oyuncularla kurtulur...
|
Hoca noktayı koydu Ziya takımda kalıyor,bu habere hoca da şaşırdı
|
ben sohbette de yazmıştım ziya nın transfer olma ihtimali yüksek benim aldığım duyum gs ile görüşülüyordu ziya galatasaraya sıcak bakıyor ..Yönetimde parayı veren düdüğü çalar der muhtemelen ama rıza hoca bjk ye torpil geçmesse ziya çok yüksek bir ihtimalle galatasaraya gidecek galatasarayın teklifi var bu kesin
Bu haberlerde ziyanın fiyatını anı artırmak için olabilir yoksa ne batuhanı biz alırız nede batuhan bize gelir .... |
Ziya Türkiye'de az bulunan solbek iyi bir oyuncu
Ziya kulubüne kazandırır kendiside isterse istediği takıma gider zaten İstanbul takımlarının birinde olsaydı militakimin şaşmayın ilk 11 olurdu Ancak Batuhan'ı hiç bir Sivasspor taraftarı istemez Basın parayı alın Batuhan'da sizin olsun |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |