SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35212)

SivasSpor.Com 03.12.2012 22:39

Biletler Satışa Çıktı

[B][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG][/B]

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı.

Ligin 15. haftasında 08 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor gişesinde bugün satışa çıkıyor.

Bilet fiyatlarının kale arkası 10, maraton 20 ve VIP tribünü biletleri 30 lira olarak belirlendi. Misafir takım bilet fiyatları ise 10 TL 'den satılacak.

Yoğun talep olması ihtimaline karşılık yiğidoların biletlerini erkenden almaları tavsiye edildi.

yorumyapıyombenya 03.12.2012 22:42

Cevap: Biletler Satışa Çıktı

Manisa ile oynanan hafta içi Kupa maçında biletlerde indirime gitmeyen yönetim Galatasaray maçı için fiyatlara zam yapmış

KaanK 03.12.2012 22:47

Valla Sivasta ve Sivassporda bilet fiyatı en son konuşulacak konudur

58 SiVaSıM 58 03.12.2012 23:23

stad full çeker inşallah takımda bizim boynumuzu bükmez adam gibi toplarını oynarlar !

ROMANTİK KATİL 04.12.2012 00:00

Bilet sorun degil 3 puanı alsınlarda tek. Varsın zam olsun bu mactada.

Rallim58 04.12.2012 00:00

[B]Stadyumda doluluk oranı, %80 leri bulup sayısal olarak 10-12 bin dolayları "seyirci" olur. Bunun da en az %40-50 civarı içimizdeki malum takımın "seyirci" kitlesi olur.

Kısaca yine biz başbaşa sayısal olarak kemik kadromuz olan 4-5 bini geçemeyiz.[/B]

cılgınsivas58 04.12.2012 00:40

biz maçlara geliyoruzda takım yine yeniliyor yine yeniliyor

cılgınsivas58 04.12.2012 00:42

bu maçta ugur kesin kendisini affettirmek için kayseri maçındaki gibi artislik yapmaz ve taraftarlarla barışır

bahbaba58 04.12.2012 00:59

Biletler erkenden satışa çıktığı iyi oldu fiyatlarda oynama var ama buda normal bence zevkli bir maç olacak inşallah yorgun ve eksik gsyi yeneriz inişli çıkışlı grafiğimizle transfer sezonuna kadar bu morelle 9 puan toplarız ve 28 puanla bitiririz

ofozturk 04.12.2012 08:17

tamam bizim bilet fiyatları normalde. gs lilere neden 10 tl. onlara yapın 50 tl veya 30 tl.

tykinik58 04.12.2012 08:35

[QUOTE=Rallim58;819166][B]Stadyumda doluluk oranı, %80 leri bulup sayısal olarak 10-12 bin dolayları "seyirci" olur. Bunun da en az %40-50 civarı içimizdeki malum takımın "seyirci" kitlesi olur.

Kısaca yine biz başbaşa sayısal olarak kemik kadromuz olan 4-5 bini geçemeyiz.[/B][/QUOTE]

Çok doğru!!!.. üstelik de 10,00.-TL gibi komik bir rakam misafir takım için belirlenen fiyat. Ondan sonra da deniyor ki içimizdeki hainler, İstanbul yalakaları vs. vs. madem öyle caydırıcı olsun 50,00.- TL olsun bilet fiyatları cim bom taraftarına. Hatta 4 büyütülmüş takımların seyircilerine 50,00:- TL, 100,00.- TL olsun.

Sivasspor deplasmanda oynadığı zaman 4 büyütülmüşlerle, aynı ikramda bulunuyorlar mı sanki?? Biz koskoca tribün ayırıyoruz (havuz tarafını) üstelik de fiyatta ikramda bulunuyoruz. Bize az sayıda koltuk ayırırlar (onu bile zorla) ondan sonra da kendi seyircilerine sattıkları fiyattan daha fazlasına bilet satarlar. Biz ise eşit tutuyoruz. Saçmalık.

Salim58 04.12.2012 08:42

[B]Misafir takıma kale arkasından yer ayrıldığı için otomatikmen bizim kale arkası fiyatlarının aynısı uygulanmak zorunda çünki kurallar böyle.

Bu maçta stad dolacakmı dolmayacakmı diye hiç bir endişem yok.
Kayseri maçındaki taraftara bakacak olursak yine aynı taraftarımız olacak geriye kalan fazlalık malum....:)[/B]

Abdullah DuMaN 04.12.2012 08:58

Sabah işe gelirken kongre önünde 150-200 kişi vardı iş yerim satış noktasını rahatlıkla gördüğü için söylüyorum şu an bu rakam 300-400 lere gelmiş durumda ne yazık ki sırada sarı kırmızı atkılı olanlarda var

nefhret_58 04.12.2012 09:44

[QUOTE=yorumyapıyombenya;819141]Manisa ile oynanan hafta içi Kupa maçında biletlerde indirime gitmeyen yönetim Galatasaray maçı için fiyatlara zam yapmış[/QUOTE]
:mad:sen buna fiyat mı diyorsun. sen bu fiyatla Şükrü Saracoğlu'nun kapısına bile alınmazsın. Maalesef o takımın taraftarı kombineleri o fiyatlardan bitirirken bir sigara parasını bilete çok görüyorsunuz

infial§ 04.12.2012 09:57

Sabah 9 da bilet gişesinin öünüde saymadım ama 100-150 kişi vardı

ankastre 04.12.2012 10:02

[QUOTE=infial§;819199]Sabah 9 da bilet gişesinin öünüde saymadım ama 100-150 kişi vardı[/QUOTE]

olsa neydekki gardaşım ben bu maçtan öte diğer maçların dolu olmasını istiyom. Gardaşımın biri ne güzel demiş istanbul takımlarına kısaca [B]İT[/B] diye.bu İTlerin maça gelseler nooolur gelmeseler noolur.

alaattin 5858 04.12.2012 10:44

gardaşlarım biz sağımlık inekmiyiz istanbul belediyeye 20 şer lira bayıldık yeterki sivas sporumuzu yalnız bırakmayalım diye 50 de olsa genede bilet alıp maçı seyredecektim ama bu İT lerin 10 liraya maç seyretmeleri zoruma gidiyor. 50 lira versin seyretsinler en azından 20 lira versinler okadar yolu tepip gelen 3ü 5i görmez alemin kerizi bizmiyiz

B.DUMANLI 04.12.2012 10:53

Her hafta Sivas seyircisi icin yeni heyecanlara sahne olacagindan,Sivasspor seyircisi böyle bir macda takimini yalniz birakmamali,stadyumdaki yerini almalidir.Oyniyacagimiz takim Galatasaray ise seyirci destegine dahada fazla ihtiyacimiz var demektir.Maclarin bitmesine 3 hafta kalmistir,bu süre zarfinda az hasarla bu 3 haftayi bitirip ,yönetimin yapacagi ara transferlere gözler cevrilecektir.Iki ic saha macinda takima yeterli destegi verin.

Salim58 04.12.2012 11:36

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38753&token=35034][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38753&token=35034[/img][/url]

[B]Bilet satın almak isteyen taraftarlar gişe önünde uzun kuyruk oluşturdu.
Galatasaray taraftarı için ayrılan biletlerin tamamının tükendiği açıklandı.:)[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38754&token=45066][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38754&token=45066[/img][/url]

H_Turan 04.12.2012 12:38

bileti aldım Maraton D m sırasından aldım Şikayet değil Destek zamanı

HababamHa 04.12.2012 13:10

stadı gerçek yiğidolarmı dolduracak yoksa çakma yiğidolarmı dolduracak acaba.

kanka5885 04.12.2012 13:21

[QUOTE=Hedef58;819246]stadı gerçek yiğidolarmı dolduracak yoksa çakma yiğidolarmı dolduracak acaba.[/QUOTE]

çakma yigido ney dostum yigido yigidodur.!

HababamHa 04.12.2012 13:33

[QUOTE=kanka5885;819248]çakma yigido ney dostum yigido yigidodur.![/QUOTE]

kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar
kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;)

kanka5885 04.12.2012 14:11

[QUOTE=Hedef58;819249]kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar
kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;)[/QUOTE]

saçma düşünceler peşindesin.!

bahbaba58 04.12.2012 14:28

[QUOTE=kanka5885;819262]saçma düşünceler peşindesin.![/QUOTE]

niye saçma düşünceler peşinde olsun ki gayet güzelce belirtmiş memleketinin takımını satmayana GERÇEK SİVASLI VE YİĞİDO denir sen bilmiyorsan öğrenmiş oldun...

ahmet ali 04.12.2012 15:29

Galatasaray'lılara 10 lira bilet parası çok fazla:D.. adamlar bu parayı nasıl ödeyecekler?? Bedava verelim erkeklik bizde kalsın sonra İstanbul'a dönünce "şu Sivasslilar çok saf insanlar "desinler......

nostalgiaplatz 04.12.2012 16:15

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;819149]stad full çeker inşallah takımda bizim boynumuzu bükmez adam gibi toplarını oynarlar ![/QUOTE]

Stad full çekermiş çekse ne olcak. Neden sadece büyüklerin maçında doluyor bu stad hiç irdeledinizmi ? Misafir trıbununde yer bulamayan buyuk takım taraftarları sayesınden o stad full doluyor. Takıyor boynuna sivasspor atkısı. Sivas gol attıgında sivasa soven tipler var. Normal maçlarda stadı doldurmayan 3 buyutulmusum maçlarına direk koşarak gidiyor. Yazıklar olsun bu aramızdaki sivaslı ********* ! . Gerçekten utanıyorum. Süper lig takımın oldugumuza utanıyorum bazen. Yok biletlere zam gelmişte falanda filanda geçin efendım bu lafları Turkıyenın hangı yerınde süperlıg takımının maçını 5 liraya izliyorsun ?

ankastre 04.12.2012 20:21

[QUOTE=Hedef58;819249]kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;)[/QUOTE]
abdurahman emmi bende ilave ediyimmi.
kendi sivaslıdır sivasdada oturur,ama karşı tribünde yer alıp sivas'a sövenle aynı koltuğu paylaşır.bunlara yiğido denmez, yiğiitlikten nasibini almamış yaratıktırlar.

[QUOTE=nostalgiaplatz;819301]Stad full çekermiş çekse ne olcak. Neden sadece büyüklerin maçında doluyor bu stad hiç irdeledinizmi ? Misafir trıbununde yer bulamayan buyuk takım taraftarları sayesınden o stad full doluyor. Takıyor boynuna sivasspor atkısı. Sivas gol attıgında sivasa soven tipler var. Normal maçlarda stadı doldurmayan 3 buyutulmusum maçlarına direk koşarak gidiyor. Yazıklar olsun bu aramızdaki sivaslı ********* ! . Gerçekten utanıyorum. Süper lig takımın oldugumuza utanıyorum bazen. Yok biletlere zam gelmişte falanda filanda geçin efendım bu lafları Turkıyenın hangı yerınde süperlıg takımının maçını 5 liraya izliyorsun ?[/QUOTE]

gardaşım ne güzel dedin sen. aslında her hafta stada gidenleri stada alacan gerisinide kovacan.senede 3-4 maça gelecekse ona yiğido denmez onada sivassporumun ihtiyacı yok.ayıp ayıp hemde gidip gs taraftarların arasından sivas söven alalh belasını versin eyle sivaslının

SempaticH 04.12.2012 22:47

bu misafir takımın kanı kırmızımı yap 50 tl herkes yapıyor sivas misafirperver ya offfff offff biz hep öleyizdir zaten yazıklar olsun

ROMANTİK KATİL 04.12.2012 22:57

Dikkatimi ceken baska seylerde oluyor. Millet baslıyor 5 ytl veren takımın sahibimi oluyor diyorlar. Kardesim siz 100 ytl mi veriyonuz. Bilet fiyatı neyse herkes onu veriyor. Abuk sabuk konusan insanları görünce gercekten sinirler geriliyor. Formada alıyoruz atkıda alıyoruz mac bileti parasıda 5 10 ytl. Napalım simdi ortada yanlıs olunca susalımmı.

Kokomo 05.12.2012 08:46

Sivaslı olup G.Saray'ı tutan hainler yeteri kadar stadı doldurur, merak etmeyin ...

HababamHa 05.12.2012 10:32

[QUOTE=kanka5885;819262]saçma düşünceler peşindesin.![/QUOTE]

sana göre saçma olabilir gerçekleri kabullenmek bazen zordur:rolleyes:

H_Turan 05.12.2012 10:39

[QUOTE=Kokomo;819405]Sivaslı olup G.Saray'ı tutan hainler yeteri kadar stadı doldurur, merak etmeyin ...[/QUOTE]

Ben şahit olmuştum Galatasaray maçındaydım Şampiyonluk maçıydı o zaman Galatasaray gol atınca Sevindiler Sivas tarafındayken bunu görünce çok üzülmüştüm böyle hainler çok Diğer maçlarda boş bırakıp büyük maçlara gelip büyük takımları tutan Sözde Sivaslı kişiler bunlar benim gözümde Sivaslı değil hainler.

ZiDaNe58 05.12.2012 10:50

bu keyifli mac icin deger 2 gunluk sigara parası

Salim58 07.12.2012 13:31

[B][I]Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Galatasaray seyircileri için ayrılan 863 biletin tamamının satıldığı belirtildi. Yiğidolar'ın da maça ilgi gösterdiği, yaklaşık 6 bin biletin satıldığı, bilet satışlarının maç saatine kadar süreceği bildirildi. [/I][/B]

infial§ 07.12.2012 13:47

[QUOTE=H_Turan;819424]Ben şahit olmuştum Galatasaray maçındaydım Şampiyonluk maçıydı o zaman Galatasaray gol atınca Sevindiler Sivas tarafındayken bunu görünce çok üzülmüştüm böyle hainler çok Diğer maçlarda boş bırakıp büyük maçlara gelip büyük takımları tutan Sözde Sivaslı kişiler bunlar benim gözümde Sivaslı değil hainler.[/QUOTE]

Biri benim yanımda sevinsin o adamı gömerim oraya,Ben senin yerinde oksam hiç yazmazdım bu yorumu çok yazık bende sana üzüldüm

nuri_58 08.12.2012 11:29

biletlerin yarısı duruyor galiba. bilet fiyatlarının normalden 2 kat fazla olması önemli bir neden . hava fena değil . muslera ve melo yok . olsada farketmez zaten :D 3 puan bizim !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38.