![]() |
Futbol Analiz'e sorularınız...(10.12.2012)
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
[B]Sipas Vizyon Tv'de yayınlanan Futbol Analiz Spor proğramının konuğu bu hafta da, Sivas'ın Sesi gazetesinden Kaan Karaguş olacak. Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen'in yorumlarının yer aldığı proğram, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de başlayacak. Canlı telefon bağlantılarının yer alacağı proğramda, taraftarların sorularına da cevap aranacak. [COLOR="Blue"]Sorusu olan taraftarlarımızın, Galatasaray mağlubiyetine olan kırgınlıklarını frenliyerek yiğidoya yakışır üslupta, yaşadığı şehir ve isim belirtmeleri şartıyla, sorularını kısa ve öz olarak sormalarını rica ediyoruz[/COLOR]. N O T : Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde soruların silinmesidir.[/B] |
Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...(10.12.2012)
[B][I]Ankara - Salim.
İyi yayınlar Nail Bey. Konuklarımıza'da saygı ve selamlar.[/I][/B] [B]1: Borjan yediği hatalı gollere ve hatalı çıkışlarına nezaman son verecek? verecekmi? verdirilecekmi.? 2: Daha önce sizin programınıza katılan Kadire aynen şunu sormuştum performansında geçen yıla göre düşüş var demiştim ama bunu kabul etmemişti yine aynı düşüncedeyim. 3: İstediğimiz zaman takım olarak güzel oynuyoruz ama gazı çabuk kesiyoruz bunun nedeni takımın yaş ortalamasımı yoksa kondisyon eksikliğimi veya başka nedenlermi var...Teşekkürler.[/B] |
[B]Sivas'tan Yasin ALİM
Stüdyoda bulunan herkese iyi akşamlar diliyorum. Nail bey, Abdulkadir takıma forvet olarak alınan futbolcu. Takımımızda forvet olmadığı halde Çalımbay hocanın "forvetsiz" formulüne Abdulkadir çözüm değilse ne gerekiyorsa o yapılmalı değil mi? Teşekkür ederim.[/B] |
[B]Yalçın Kınık - İzmir[/B]
Nail bey size ve konuklarınız Kaan bey ve Mehmet beye iyi akşamlar dileyerek başlayayım. [B]Pazartesi akşamlarını[/B] sayenizde iple çeker olduk. Başarılı programınız için size ve yayın ekibinize [B]teşekkür ediyorum.[/B] Peşpeşe gelen [B]mağlubiyetler[/B] hepimizin moralini bozdu, abondone etti. Tüm [B]yiğidolar çok mutsuz[/B]. Şampiyonluğa oynadığımız [B]günlere döneceğimizi[/B] beklerken [B]sıradan[/B] bir takım olup çıkıverdik. Dostun düşmanın maskarası olduk, bunu benim gibi [B]gurbette olanlar[/B] daha çok yaşıyor. [B]Alay konusu[/B] olduk çıktık. Bunun [B]müsebbibi de[/B] belli ama artık bunu dillendirmenin gereği yok, [B]onlar anladılar zaten[/B]. Sizin aracılığınızla [B]Rıza hocaya[/B] şunu iletmek istiyorum. [B]Erhan Güven[/B]'in sağbekteki oyununu biz [B]çok beğendik[/B]. Bir sağbekin yapması gerekenleri yaptı. [B]Top sürdü[/B], kademe yaptı, [B]orta yaptı[/B], ileride rakibe bastı, [B]şut attı[/B]. Hiç olmazsa şu son iki maçta [B]Uğur[/B]'dan vazgeçip Erhan'ı sağbek oynatsın. [B]Kadir ve Uğur'un[/B] dinledirilme zamanı geldi sanırım. [B]Kaan bey[/B] bu konuda fikrime ne diyor? Ayrıca elimizde [B]5 tane kaleci[/B] var, beşini üst üste, alt alta, yanyana koysan [B]1 kaleci yapmıyor[/B]. Kalecilerden yana şansızlığımız nedir? Hiç mi [B]çalışmıyorlar[/B]? Borjan maçlardan sonra kendini [B]hiç değerlendirmiyor mu[/B]? Kendini bir kez olsun seyretmiyor mu? Borjan eskiden [B]ön libero mu[/B] oynuyordu acaba? Hoca illa ki [B]uyarıyordur[/B] ama yazık oluyor [B]kaçan puanlara[/B], takıma, bize... Söyleyecek çok şey var ama, neyse.. Saygılar, iyi yayınlar... . |
[B]Ben Amsterdamdan Samed[/B]
Sivasspor devre arasinda hangi mevkilere transfer yapmayi dusuniyor ? Sivasspor mamadou niangla ilgileniyormu ? Sivasspor petkovicden sonra kalede problemler yasiyor bunun nedeni nedir ve normal takimlarda 2 3 kaleci vardir bizde 5 tane duzgun kalecilik yapamayan kaleciler var bunlardan birkactanedi gönderliecekmi? |
[B]Ankaradan Feyyaz Doğan[/B]
Nail Bey size ve Sayın konuklarınıza Saygılarımı sunarım... Ben sorularımı kısa ve öz bi şekilde sunmak isterim.. 1)Rıza Hocaya aradığnızda sorarmısnız Kaleci transferi gerçekten düşünmüyormu ? 2) Geçen hafta konuklarınızdan KAAN Bey'in de söylediği gibi IBB maçında yaptığı hatadan dolayı KADİR le oturulup konuşulacak ve bir daha aynı hatayı yapmıycaktı.Ama ne hikmetse yine aynı hatayı yapıyor.Nail bey biz transferde Kadirin YANINA adam ararken bence artık onun YERİNE bi adam aramamız lazım. 3)Geçen hafta RIZA HOCA tel.de bağlandığında saydığım isimlerine yerine oyuncu alıcaz demişti ama aralarında sağbek yoktu.UĞUR kavuk artık maalesef eski gücünde değil.hiç bindirme filan yapamıyor..ERHAN da bence onun yerini dolduracak kapasitede değil..iyi bir SAĞBEK transferi şart.. Teşekkür ederim..iyi yayınlar dilerim.. |
Sayın Nail Bey,
[B]İstanbuldan Aydın Zerey[/B] Size , Sayın hocam Çimene ve konuklarınıza iyi yayınlar, tüm yiğidolara selamlarımı sunarım, Programınızı beğeni ile izliyoruz , son derece düzeyli tarafsız program yapıyorsunuz , Sivasspor ile ilgili kötü ve iyi haberleri sansayson olamadan ne ise onu veriyorsunuz, Sorum , Borjandan cok cektik yedek kalecilerin durumu nedir, birde Kadir birkac maç dinlendirilse iyi olur. Saygılarımla, İyi Yaynlar |
[B]SİVASSPORLU BAHADIR[/B]
Nail bey iyi yayınlar diliyorum ben geçen hafta bir futbolcu ismi önermiştim acaba teknik heyetten herhangi birine ilettiniz mi veya soran oldumu ?? Bana göre o önerdiğim isim SİVASSPORUMUZDA çok iş yapar Eneramo olmadığı zaman görüyoruz halimizi Ayrıca Niang transferi gündenme ne gibi gerçeklik payı var ?? |
[B]ALMANYADAN HAKKI[/B]
SAYGILAR NAİL BEY Fenerbahçenin Semihle Eneramoyu takas yapılacağı söyleniyor.Bu Haber ne kadar doğru ? |
[B]elazığdan muharrem[/B]
Nail bey hepinize iyi akşamlar. sivas-galatasaray maçına zor yetiştim. sana gelecektim gelemedim kusura bakma, bir dahaki sefere inşallah. Benim sorum hepinize: Uçak espirili bir hikaye vardı. Bir devlete adamı için denirdi. Uçaktan onu atalım Türkiye kurtulsun denirdi. Bizde onun gibi en başı atıpmı kurtulsak yoksa. Sivasımız eriyor arkadaşlar yabana atmayın bu sözümü, yazık oluyor. nerede yanlış yapılıyorsa gereği yapılmalı. hemde geç kalmadan. hepinize iyi akşamlar |
[B]Keçeli İsmetin yiğenide[/B] bizde şuan onunda size bir sorusu olacak nail bey
Sivassporda size göre kimler gitmeli ve hangi mevkilere oyuncu transferi yapılmalı diyor ?? adanaspordan izzet ve embilla (mbilla) ismi size göre nasıl olur ?? Eneramonun fenerbahçeyle anıldığı söyleniyor sizce doğru mu ?? |
[B]Malatyadan Abdurahman İnce.[/B]
iyi yayınlar Nail abi. Nail abi benim sorum size olacak daha önceki programlrınızın birinde sivasspor iyi bir forvet buldu şu an bunun ismini açıklamam demiştiniz bu programda açıklarmısınız yoksa biraz daha bekleyelimmi..saygılar |
[B]FEYYAZ/ANKARA[/B]
Nail Bey şu soruyuda sayın konuğunuz PROF.DR.ÇİMENE sorarmısınız.. Acaba hafta işi oynayacağmız kupada ki Antep maçına takımımız hangi tertiple, nasıl bir onbirle sahaya çıkmalı ? Hangi sistemde oynamalı ? Nail BEY daha önce çok önemli bir futbolcuyla görüşülmekte olduğunu bu isminde MİLAN BAROŞ olduğu söylenmişti.Sizce uzun zamandır forma giyn bu futbolcu bize katkı yapabilr mi? İYİ YAYINLAR |
[B]Ben Sivas'tan Servet yaman[/B]
Maçtan önce maraton tribününde üzerinde " Sultan şehrin kral çocukları" yazılı pankartı içeri almak istemeyen Emniyet bize neden eziyet çektiriyor, Eğer Hürdoğan gazetseinden Aptullah Yiğit abi olmasaydı içeri almayacaklardı.Onda bütün taraftarlar teşeker ediyorum. Bu yasaklar sadece Sivas'amı? |
[B]İSTANBULDAN GENÇ YİĞİDO İSMAİL HAKKI ŞAHİN[/B]
NAİL AMCA UĞUR KAVUK VE ATİLLAYI ARTIK TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM |
[B]Belçika - Ömer[/B]
Sivassporun bu kadar kötü olmasında en büyük pay bence yönetimin Rıza Hoca Sezon başı her demecinde transferi sonlandırmamız lazım, transferde geç kaldık, yönetimden transferi sonlandırması için ricada bulunduk gibi bir çok açıklama yapmasına rağmen yönetim üzerine düşen görevi yerine getirmedi. Bu konuda görüşleriniz nedir ? Son olarak ta Uğur Kavuk'un sözleşmesinde mutlaka her maçta 11 de oynar oynamazsa kulüp ağır yaptırımlarda kalır diye bir madde mi var ? |
[B]İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN[/B]
NAİL BEY İYİ AKŞAMLAR ATİLLA VE UĞUR KAVUK KESİNLİKLE GÖNDERİLMESİ LAZIM. KADİR İKİ HAFTA OYNAMAZ DİNLENDİRİLİR DEVRE ARASIDA İYİ ÇALIŞIRSA BOMBA GİBİ DÖNER.EĞER RIZA HOCA KADİRİ KAZANMAK İÇİN OYNATMAYA DEVAM EDERSE KADİRİ KAYBEDER.İKİ HAFTA DİNLENMESİ DAHA FAYDALI OLUR.TRANSFERE GELİNCE KALİTELİ BİR KALECİ ŞART.DEFANSA GÖKHAN ZAN.FORVETEDE MEHMET BATTAL VEYA RİZEDEN UCHE ALINIRSA 3 TAKVİYEYLE ZİRVEYE OYNARIZ. |
[B]Tuğrul YAMAN
SİVAS[/B] Yarın İlk külüp başkanımız Ahmet DURAKOĞLU'nun ölümünün 29 .yıl dönümü sanırım bunu hatırlatmak bir vatandaşlık görevim aynı zamanda açılan konuya yazdığım yazıyı sizlerle paylaşmak istedim ..Yarın bir SİVASLI olarak kendi adıma merhumun canı için en azından 3 gulfu allah bir elham okuyacağımı belirtmek isterim .... [B]Ruhun şaad olsun ... Ama görülen o ki ne size ne de sizden sonraki başkanlara ahde vefa yok kalmamış .... Bizler bu olmamalıydık adını bir yere dağa taşa bir çeşmeye rüzgara buluta vermeliydik ama yok ... 5-3 lük Galatasaray maçını hiç unutmam ben orada kimler vardı hatırlar mısınız? .. Galatasarayın birçok eski başkanı şeref tribününde yerini almıştı ... Taaaa İstanbuldan alıp gelmişler ama biz ?????(adlarınını bile bilemiyoruz belki.) bizim sadece mevcut yönetim orada ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL BİLE AZ ... konuyaa açan arkadaşa bunu bize hatırlattığı içinmi desem yüzümüze tokat gibi vurdu mu desem bilemiyorum ...Saygılarımla[/B] |
[B]İstanbul / Osman
Nail bey sizlere ve değerli konuklarınıza selamlar. Bu sezon biraz geri planda kalmayı tercih eden bir Mecnun OTYAKMAZ var diye düşünüyorum başkanımızın böyle olmasında 3 temmuz sürecinde gördüğü büyük haksızlık mı etken yoksa bilmediğimiz bir nedenden dolayı kırgınlığımı var. Kabus gibi bir sezon geçirdiğimiz 2009 yılında kendi sahamızda Antepsporla oynayıp kötü bir ilk yarı geçirdikten sonra Mecnun Başkan soyunma odasına giden oyuncularımızı durdurarak onlarla konuşma yapmıştı Ulusal Basınada 'Mecnunsilin' olarak yansıyan bu konuşma sonrası çıktığımız 2. yarıda ezici bir üstünlük ile maçı 3 - 0 kazanmıştık. Mecnun Başkanımızı tekrar aynı hırsta görmek istiyoruz. Sivassporu yakınen takip ettiğiniz için sormak istiyorum Başkanımız takımımızın bu gidişatı için neler söylüyor bilginiz varmı ?[/B] |
[B]istanbuldan selami [/B]
iyi akşamlar korcanla nihat ne zaman sakatlıkdan cıkacaklar . |
[B]istanbul çaglayandan kaya[/B]
iyi akşamlar nail bey konuklarınada selamlar iyiki varsınız mükemmel bir program inanın pazartesi günlerini sabırsızlıkla bekliyoruz sizi sivassporumuzun sorunlarını sıkıntılarını dile getiriyorsunuz bizim sizden bir ricamız olacak rıza hocamıza sorarmısınız gol yemek için elinden geleni yapan başta kalecimiz ve defansımızın bu alışkanlıgından nasıl vazgeçecek bu hataları tekrar eden ve bunda ısrar eden futbolculara nasıl tahammül ediyor t*e*ş*e*k*k*ü*r*l*e*r* |
[B]Atilla Torun / Kastamonu-Çatalzeytin[/B]
İyi yayınlar Nail Bey.... Değerli konuklar iyi akşamlar... Bu haftaki topla oynama yüzdesi kimseyi yanıltmasın. Kimse zannetmesinki Sivassporumuz çok pas yaptı ezdi ama yenemedi. Uğur Meleke'nin de dediği gibi gayet profesyonelce bizi uyuttular. Alan savunmasına karşı dikine oynayamadık ve devamlı yan pas yaptık. Elimizdeki oyuncularda buna müsaitti.. Anlayacağınız topla oynamak maç kazandırmadı. Bizim acilen dikine oynayacak bir Alanzinho bir Stoch benzeri oyunculara ihtiyacımız var. Kaba tabirle bodoslama dalacak bir iki oyuncuya... Saygılar sunarım... |
[B]ABİ İYİ AKŞAMLAR DİYARBAKIRDAN GENÇ YİĞİDO ŞERAFETTİN ÇİMEN[/B].
BENİM SORUM MEHMET BEYE. 1: TAKIM OLARAK MOTİVASYONDAN ÇOKMU UZAKTAYIZ GÖZLEMLERİ NELERDİR. 2: FUTBOLCULARDAKİ HIRSTA YADA MÜCADELEDE NASIL BİR EKSİKLİK GÖRÜYOR. 3: KADİR KAPTIRDIGI TOPU SADECE İZLİYOR FAUL YAPMAYI SARI KART GÖRMEYİ BİLE BECEREMİYOR MUYUZ? 4: SENECKY İÇİN DÜŞÜNCELERİ NELERDİR? 5: ORTA SAHANIN ORTASINDA ATIF OYNATILAMAZMI? ORTA SAHAYA ALINACAK OYUNCU YERLİMİ İYİ OLUR YABANCIMI? 6: OYUN İÇİNDE RIZA HOCANIM 2 YADA 3 PLANI OLDUGU İZLENİMİNİ GÖRDÜMÜ? 7: SON OLARAK SİVASSPOR NEDEN HEP TEK FORVET OYNUYOR PEDRİEL BİR TOP İNDİRDİ YANINA EN YAKIN ADAM 20 METRE UZAKTA? '' MEMLEKETİMİN GÜZEL İNSANLARINA BURADAN SAYGI VE SELAMLAR ''... HAYIRLI AKŞAMLAR... |
[B]Tuğrul YAMAN[/B]
SİVAS Vitek olayı doğru mu ? Allah aşkına yine başladık nerede beleş oraya yerleş politikasına valla billaha yüreğimiz ağzımızda.... diğer ihtiyaç olan yerlere de (bence saçma ) manasız anlamsız sene başı transferlerinden yapılırsa [B]yandı gülüm keten helva[/B] |
[B]Almanya / HAKKI[/B]
Nail Bey biraz önce Süleyman rodopun röpartajını izledim.Kendisi sağolsun Sivasspor taraftarını takdir ediyor övüyor da..böyle taraftarı kim övmezkim sevmezki..bizim arkadaşlar gidip Gs takımını havaalnında karşılayıp onlara moral verirken kendi şehrimizn takımını umursamıyor bile.Böyle taraftarı kim sevmez.Biz böyle oldukça hiçbir zaman bir Trabzon bir bursa bir Eskişehir gibi taraftar gücüne sahip olamayız.Seyircisni kınadğımız Kayseride bile bir taraftar olgusu oluşmaya başladı.Fenerbahçeyi kayseriye gelirken artık korkarak çekinerek geliyor ya sivasa nasıl geliyor.güle oynaya geliyor.ozaman işte böyle gelip rahat bi şekilde yener giderler SAYGILAR |
[B]İSMAİL SAHİN SİVAS[/B]
İyi Yayınlar Nail bey. Benim sorum daha ne kadar bu teknik heyete tahammul edecegiz. Herkes işine baksın diyen hocmız neden kendi işine bakmıyor. Elestirileri neden kabul etmiyor. Bir mactan sonrada bahanelere sıgınmadan ben yanlıs yaptım neden demiyor. Ben taraftarada suc bulmuyorumki artık. Taraftara gelene kadar basta hocamız besiktaslı oyuncularımız büyük takım sevdalısı. Galatasaray macının bitiş düdügüyle birlikte bizim oyuncular forma almak için birbirleriyle yarışıyolar. Macta kosup mücadele etmeyen oyuncularımız forma için kendilerini parcalıyor. Senin hocan oyuncuların böyle olursa. Sivaslıların baska takımları tutması normal gibi degilmi. Ama biz her zaman takımımızın yanındayız herseye ragmen. Biz armamıza ve SİVASSPORUMUZA gönül vermişiz. Elbet bunlarda gecer. |
[B]İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN[/B]
NAİL BEY RIZA HOCA ABDUL KADİR İN SAKATLIĞINDAN DOLAYI GAZİ ANTEPE GÖTÜRÜLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ ABDULKADİR NEZAMAN NEREDE SAKATLANDI.BİZİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.. |
[B]İsmail Demir/ istanbul[/B]
Devre arasında nokta transferler şart değil mi? Artık kesenin ağzını açmanın zamanı gelmedi mi? Borçsuz kulüp olmak başarı mı? |
[B]Yalçın Kınık-İzmir[/B]
Nail bey, [B]Kaan kardeşimize[/B] güzel yorumlarından, araştırmacı gazeteciliğinden ve çok güzel derlediği [B]istatistiki[/B] bilgilerden dolayı [B]teşekkür ediyorum[/B]. Spor programlarında [B]bu tür yorumcu[/B], konuk bulmak gerçekten [B]çok zor[/B]. İyimser tablosundan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra [B]tüm programlarınızda görmek istiyoruz[/B]. Ağzına sağlık Kaan kardeşim. [B]Mehmet hocama[/B] da teşekkürler ve saygılar. . |
[B]Gaziantep/ Şaban Söyler[/B]
Kanatlara türk uyruklu iki futbolcu şart değilmi sizce? Kamil dökülüyodu yerine koyacak adam yok |
Tuğrul YAMAN
SİVAS [B]Hakan Baltada gelirse defans tamamen ağır olur ve felaketin sonu olur[/B] |
[B]Konyadan Veli Bircan
Nail Bey iyi yayınlar Bu maçta rakip takım taraftarının Seyirci kapasitesi arttırıldı fakat kendi taraftarımızın kapasitesinin arttırılması için birşeyler yapılması gerekmiyor mu ? Her sene gelen takım taraftarlarının stadımızda show yapması birde üstüne kapasitelerinin arttırılması beni derinden üzüyor.. Rakip taraftarı düşünen yönetimin azda olsun kendi taraftarınıda düşünmesini istiyorum [/B] |
[B]Belçika - Ömer[/B]
Nil Hocam, Kaan Bey'i güzel istatistikleri için teşekkür ederim Sürekli Abdülkadir yetersiz deniyor burada suç Abdülkadir'de mi yoksa hazırlayamayan hoca da mı ? Madem yetersiz neden alındı, alındı neden hazır hale hoca getiremiyor ? Ayrıca yarın kupa özel programını tekrar yapacakmısınız ? |
İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN
NAİL BEY MURAT AKÇA RAYNOH UN YERİNE KADRODA MURAT ÇOK İYİ FAKAT ÇOK TECRÜBESİZ BİR OYUNCUMUZ PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMBASI CEZA ALANINDA ÇOK SAKAT İŞLER YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA MEHMET HOCAMIN DÜŞÜNCELERİ NEDİR. |
[B]Yalçın KINIK-İzmir[/B]
Nail bey programı [B]kapatmadan önce[/B] sitemiz adına ufak bir [B]anektod[/B] vermek istiyorum. Biz her sene [B]taraftar sitemizde[/B] AYIN FUTBOLCUSU ANKETİ yapıyoruz. [B]Oylarımızla[/B] bir futbolcumuzu o ayki performansına göre değerlendirip seçiyoruz. Bunu 3-4 hafta önce sizinle paylaşmıştım. Seçilen futbolcuya bir ödül töreni yapalım istedik ama bir türlü gerçekleştiremedik. Yardımcı olursanız belki bunu yapabiliriz. [B]Sizden ricamız[/B] taraftarlarımızın oylamalarıyla seçilen futbolcularımızı duyurur musunuz? [B]EYLÜL[/B] ayının yıldız futbolcusu %35 oyla [B]Aatıf (Şeşu)[/B] seçilmişti. [B]EKİM[/B] ayının yıldız futbolcusu ise %31 oyla [B]Ziya ERDAL[/B] seçilmişti. Bunu hatırlatırsanız futbolcularımıza belki moral olur. [B]Taraftar sitemizde[/B] de KASIM AYININ ANKETİ devam ediyor. Saygılarımla.. . |
[B]Almanyadan [/B]KAAN
Sizce Sivassporumuzda Penalti yi kim kullanmasi , gole cevirmesi lazim. Son 3 Sezondur Penaltidan cok sorun cikdi. Bu sezon ZTK Manisa macinda Erman , ve IBB macinda Pedriel , Penalti'yi kacirmisti. [B]Ben kendim Bundesligam maclarina izlerim ve orada binde bir Penalti kaciyor , halbuki Kaleciler de gayet iyi.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |