SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido'dan Fener'e gözdağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35278)

SivasSpor.Com 18.12.2012 07:06

Yiğido'dan Fener'e gözdağı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38859&token=17447[/IMG]

Sivassporlu Erman Kılıç, çarşamba günü kupa maçında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi TRT Spor'a iddialı açıklamalar yaptı

Ligde üst üste 3 yenilgi alan Sivasspor'da kupa mesaisi başladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldız isimlerinden Erman Kılıç da, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası sınavı öncesi umut dolu açıklamalar yaptı. Tekrar çıkışa geçmek açısından Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

OzkanBaskan 18.12.2012 07:36

Cevap: Yiğido'dan Fener'e gözdağı

[B]Laflarla röportajlarla olmuyor aslan kardeşim yüreğinizi sahaya koymanız lazım yüreğinizi. O giydiğiniz formanın kutsallığını hiç bir zaman unutmayıp saha içinde birbirinize küsmemeniz lazım güzel kardeşim ..[/B]

sivaslıadem 18.12.2012 08:08

etrafınıza ümit vere vere bizdeki ümitleri bitirdiniz
Transfer sezonu bi gelsin bakalım ondan sonra düzeldi düzeldi yoksa yine 15. Sıradan kendinize yer bakın

izmirliyigido 18.12.2012 08:10

[QUOTE=SivasSpor.Com;821867][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38859&token=17447[/IMG]

Sivassporlu Erman Kılıç, ............................................................

.......... Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.[/QUOTE]

Ne oldu geçen Karabük maçın da biz 120 dak. oynadık yorgunduk, Karabük 5 gol yemişti MORALSİZDİ. Adamlar çıktılar oynadılar bizi yendiler. Önemli olan oynamaktır, inanmaktır. Ortaya Laf salatası değil, ortaya yürek lazım, yürek. Hocasından, futbolcusuna kadar.

Daha 2 hafta öncesine kadar Rıza hocayı savunup, 4-2 Kayseri galibiyetini bize kapak yapanları göremiyorum. Ben taa geçen sezondan beri söylüyorum, tehlike çanlarını. Takımda ataktik yok, istikrar yok, hedef yok. O kişiler ise günlük başarılarla sevinenler. Buyrun, takımın hali ortada şimdi kapak yapın..

.

infial§ 18.12.2012 08:21

yalnız konuşarak hiçbir iş yapılmaz, çalışmadan, emek sarfedilmeden hiçbir işten başarılı bir sonuç alınamaz.

yerliturkuaz 18.12.2012 08:35

[B]Hep lafda varsın Erman Kılıç soruyorum sana bu sezon ne yaptın resmen takımı 10 kişi oynatıyorsun biraz da icraat görelim...[/B]

adres58 18.12.2012 09:32

Derbiden moralsiz çıkmış Fenermişte, yorgun fenermişte... Kendiniz inanıyormusunuz bu sözlere de taraftara inandırmaya çalışıyorsunuz Erman Efendi.. Taraftarımız artık bilinçli, Taraftarımız artık akıllı, Taraftarımız kimin iyi kimin kötü oynadığını gayet iyi biliyor. Veee artık...

YEMİYOR ERMAN EFENDİ....

Rallim58 18.12.2012 09:45

İstanbul Takımları (Kısaca [B]İT[/B])...

Bu [B]İT[/B]'lere karşı ayrı moral ve motive olduğumuz bilinen bir gerçek...

Gerek yarınki karşılaşmadan gerekse, hafta sonu Lig müsabakasından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyor ve güveniyorum...

Hadi aslanlarım, bizi bu [B]İT[/B]'ler kaşısında mahçup etmeyin...

Abdullah DuMaN 18.12.2012 09:55

ligde kötü gidişatımıza kupada dur diyelim haydi yiğidom.

ROMANTİK KATİL 18.12.2012 10:06

Biz SİVASSPORLU oldugumuz için, suan kötü durumda oldugumuz için; he İrman he deyip gececez. Umudunu kaybetmeyen yüregi Sivasspor askıyla yanan bu taraftar sizin için daha ne yapacak bilemiyorum. Elestirilerde sizi sevmedigimizden degil sizden daha cok seyler bekledigimiz için sesizimi duyurmaya calısıyoruz. Artık yeter kendinize gelin ve SİVASSPORU laik oldugu yerlerde görelim.

ayna26 18.12.2012 10:37

Her karanlığın bir sonu vardır, elbet Sivasspor da bu kötü durumdan kurtulacaktır.Mevcut durum şu an kötü lakin elbetteki bunun bir sonu olacaktır.Bizler burada takımımızın şu anki durumuna üzülüyoruz, eminim gerek oyuncular gerekse teknik heyet ve yönetim de üzülüyordur.FB ile kupa maçı var, bu maçta alınacak bir galibiyet takımı ateşleyecektir, takımdaki kötü gidiş Elazığ maçı ile son bulacaktır, bu temenniler ve takıma destek dışında elimizden gelen başka bir şey yok, taraftar olarak.Herşey futbolcularda bitiyor, hatalardan ders çıkartıp, yüreği ile mücadele eden ve bir profosyonel gibi davranarak takımı düzlüğe çıkartacak oyunculardır.Onlara başarılar diliyorum.Takım düzlüğe çıkacaktır, karamsar olmaz zamanı değil, zaman birlik zamanı.Takıma her manada destek olmak gerek.

SenSetik 18.12.2012 10:40

önünüzdeki topa bile koşmuyorsunuz Erman Bey...önce bir formanızı sonuna kadar terletin sonra çıkıp demeç verin isterseniz...birkaç maçta bir gol atmakla işini yapmış olmuyorsun..sayende her maç bir kişi eksik oynuyoruz..3 haftadır aynı demeçleri verip duruyorsunuz sahaya çıktığınızda mumla arıyoruz hepinizi..varlığın yokluğun belli değil !!!

sindy58 18.12.2012 10:56

neyin göz dağı be siz kimsiniz ki fenere göz dağı vereceksiniz helede sen erman liğin en kötü takımı ve düşecek gözüyle baktığım 3 takımdan biri rıza hoca baştayken gene cok iyi yerde sivas

sindy58 18.12.2012 10:59

ay bide türkiyenin messi si demezler mi erman bey az koş topa benmi söylücem hiç mi maclarınızı izlemiyosun sivasspor fanatiği ben artık mac izlemek istemiyorum ama suc sende değilki seni oynatanda takım rezil söylüyorum küme düştüğümüzde bulabilirsem bu yazdıklarımı rıza hocanın gözüne ... lazım

ahmet ali 18.12.2012 11:32

Sadece Erman değil tüm futbolcular ve başta Rıza Çalımbay suçlu..
Kupa önemsiz.Erman, Fener'i yensen ne olacak ancak biraz moral olur o kadar.
Elazığ'ı yenin.Elazığ hayati bir maç...Fenerbahçe değil....

hiko58 18.12.2012 11:49

bu haberlere boş laflara gerek yok. sivasspordan rızadan bir cacık olmaz artık. rıza gitmeli.

58MUAMMER58 18.12.2012 11:49

[b]son 3 maçın kaybedilmesinin tek nedeni erman kardeşim kusura bakmada sensin ibb ve gs maçında hernekadar borjanda yardım etsede erman kardeşim çok müsait pozisyonları gol yapamıyorsun aslında sivassporun son 3 yılda dibe çökmesinin nedeninin en büyüğü sensin seni almak için tumu sylla gibi adamı verdik ağlatarak yolladık üstünede biryığın para verdik 2 yıl oynamanı bekledik anca geçen sezon az varlık gösterdin busene ortada yoksun senle 10 kişi oynuyoruz boşuna o mevkiyi işgal ediyorsun inşallah bu maçla beraber kendine gelirsin:mad:fb maçına gelirsek sivasspor kupada başka oynuyor fb de yenilmeyecek takım değil ben bu maçtan ümitliyim ayrıca tmm bizim takımı eleştiriyoruzda bu ligin en kötü takımı filanda değiliz düşüşün nedeni geçen sezon oynayanların bu sene ortada görülmemesi performanslarının çok altında oynamaları rıza hocanın gerekli takviyeleri yapmaması bazı maçlarda taktiksel ve kadro yanlış seçimi yüzünden olduuna inanıyorum kupayı kazanabiliriz o gücümüz var asıl önemli maç son hafta elazığ maçı onu kazanmamız lazım [/b]

kursad1981 18.12.2012 11:50

erman antreman topcusu oldu artık ben antremanlarıda ızleyen bırı olarak bu kanaate vardım izledıgım antremanlarda cok ıyı maclarda kayıp

Murat ARICI 18.12.2012 12:01

ümit verme var,edebiyat var ama icraat yok..

SenSetik 18.12.2012 12:28

[QUOTE=58MUAMMER58;821901][b]seni almak için tumu sylla gibi adamı verdik ağlatarak yolladık üstünede biryığın para verdik 2 yıl oynamanı bekledik anca geçen sezon az varlık gösterdin bu sene ortada yoksun senle 10 kişi oynuyoruz [/b][/QUOTE]

Tum ve Sylla + para = Erman

Erman'ın her maç yırtması lazım kendini bunu düşündükçe...ama nerdeeeee

selimdelen 18.12.2012 12:35

yerinde olsam hiç konuşmam erman egon yuzunden hiç bir zaman suanki durumunun ustune cıkamayacaksın laf yapacagına arkadasın serbest vurus kullanmasına musade et bencillik yapma boştaki arkadaslarını gör onlarla oyna kendine oynama bu saate kadar bir halt yapamadın bundan sonrada yapamayacagın aşikar hem teknik adam da iş yokki sende veya başkasında olsun hedef ilk on nasıl olsa sallana sallana oynayın

H_Turan 18.12.2012 12:51

İnşallah dediği gibi olur Messi Ermanın:D

ROMANTİK KATİL 18.12.2012 13:14

Erman Ugur Kadir. Bu üç oyuncuda Bülent Uygunun Sivasa kazıgıdır. 3 de aynı sezon sivasa transfer edilmiştir. Bülent Uygun gelsin vs diyorlar. Bülentte Rızada ancak Sivasa kazık cakarlar. Yürekli edepli biri lazım Sivassporun basına. Bunların katkısından cok zararı olur.

cılgınsivas58 18.12.2012 13:18

lafla peynir gemisi yürümez erman!!!

yi6ido 18.12.2012 13:19

ümidinizi çabuk yitiriyorsunuz arkadaşlar kolay değil elbette ziraat turkiye kupası ile spor toto ligini yürütmek.. futbolcularada hak verin .. ziraat turkiye kupası macları yaptıgımız zaman ki takım galibiyet grafigine bakın tabiki de düşüş yaşanacak klay degil.. bu diger takımlar içinde aynı görünüyor tabiki biraz hırs ve mücadele gerektiren bi olay.. takımımızın bütçesi ortada oyuncularda ortada yoruluyorlar dolayısı ile fazla verim alınamaz tabiki de yuzden bekleyip görmek lazım....

cılgınsivas58 18.12.2012 13:20

ben de diyodum erman ne zaman açıklama yapacak geç kaldı:mad:

58SARKISLALI58 18.12.2012 15:28

umit veren sozleri cok duyuyoruz bakalim nolacak

keko 58 18.12.2012 16:05

[QUOTE=SivasSpor.Com;821867][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38859&token=17447[/IMG]

Sivassporlu Erman Kılıç, çarşamba günü kupa maçında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi TRT Spor'a iddialı açıklamalar yaptı

Ligde üst üste 3 yenilgi alan Sivasspor'da kupa mesaisi başladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldız isimlerinden Erman Kılıç da, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası sınavı öncesi umut dolu açıklamalar yaptı. Tekrar çıkışa geçmek açısından Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.[/QUOTE]

[B]Ne oldu MESSIIIII :D ( güldürmeyin beni ) nezaman Sakatlandin acabaaaa :rolleyes:

Hocaya dedim sen ve Grosicki Maca Cikmasinis HIC GITMEYIN!!!!!! Evde Kalin ve biraz Ögrenin nasil Gol atacaksin hele 100% Gol nasil atacaksin.....

:mad::mad::mad:[/B]

DoomsDay58 18.12.2012 16:17

Ermanın içine Polyanna kaçmış galiba, Karabük maçını bir kere de televizyondan izlemesini tavsiye ediyorum

şamatacılar 18.12.2012 17:00

yönetim gitsin bu kafayla bu kadar.

ressam58 18.12.2012 17:01

Adam gözdağı vermiş kendi oynamıyor maçta!!! Ne komik ya bizim takım komedi yani... :)

58sinan58 18.12.2012 17:01

erman bey diyorki fiziksel ve psikolojik bakımdan yorgun bir takımla oynayacagız diyor pardon erman bey sizin psikolojik ve fiziksel durumunuz nasıl acaba bence önce kendi durumunuzu bi gözden geçirseniz topu boş kaleye yollamaktan acizsiniz seni duyanda formunuzun zirvesindesiniz zanneder

şamatacılar 18.12.2012 17:07

ula oynamayacağın maçta bile gözdağı vermeye başladın erman efendi. bize maval okumayınn !!

poolat58 18.12.2012 17:37

ah erman ah geçen seneki o yürekli takım olsa bu söylediklerine inanırdım ama, şimdi umutlanamıyorum...

FORZA SİVAS 58 18.12.2012 18:07

boşuna çenenizi yormayın ruhsuzlar bu formaya yakışmıyorsunuz

58_babacan_58 18.12.2012 18:16

[B]Yeter artık sende kendine gel artık erman, Sen 60 dakikalık adam değilsin,neden bu kadar kondisyonun düştü senin.[/B]

baris58sivas 18.12.2012 18:37

[QUOTE=58_babacan_58;822022][B]Yeter artık sende kendine gel artık erman, Sen 60 dakikalık adam değilsin,neden bu kadar kondisyonun düştü senin.[/B][/QUOTE]

adam yaslandi abi :D

Murat ARICI 18.12.2012 19:32

her maç öncesi standart vaatler..

B.DUMANLI 18.12.2012 20:04

Ne oldu geçen Karabük maçın da biz 120 dak. oynadık yorgunduk, Karabük 5 gol yemişti MORALSİZDİ. Adamlar çıktılar oynadılar bizi yendiler. Önemli olan oynamaktır, inanmaktır. Ortaya Laf salatası değil, ortaya yürek lazım, yürek. Hocasından, futbolcusuna kadar.

Daha 2 hafta öncesine kadar Rıza hocayı savunup, 4-2 Kayseri galibiyetini bize kapak yapanları göremiyorum. Ben taa geçen sezondan beri söylüyorum, tehlike çanlarını. Takımda ataktik yok, istikrar yok, hedef yok. O kişiler ise günlük başarılarla sevinenler. Buyrun, takımın hali ortada şimdi kapak yapın..

Erman icin yorum yapmak istemem.Macdan önce ne konusulsa hepsi bos.Taraftar demec yerine takimda basari ve süreklilik görmek istiyor.Fakat degimnek istedigim konu bu degil.
Sahsim namina bazi seylerin dogru iletilmesini düsünenlerdenim.Arkadasim; Karabük ,Eskisehirden 5 gol yedi moralsizdi ciktilar bizi yendiler diyorsun.Karabük takiminda iki as oyuncunu disinda kalan tüm oyuncular yedek oyuncuydu ,Mesut hoca takimi bize sakladi.Karabük takimolarak ligde kalmak icin kenetlenmis, kupayi düsünmediklerinden tamamiyle bizim maca konsantre olmuslardi.Bizim mac onlar icin kurtulus maciydi. Biz ne yaptik asil takimla G.Antep´e hem as kadro,hemde eksik kadroyla gittik.Bunun yaninda bir deplasmandan digerine yolculuk yaptik.Karsimizdaki takim gercekten kaliteli oyunculardan kurulmus bir takim bunu herkes gördü.Eger oyuncularin kaliteli olursa hocayada fazla bir is düsmüyor.Mesut hoc bizde oldugu zaman bizim forvetimiz Ceyhun ve M.Yildiz´di.Takim bir anda düsme potasina girdi neden?Cünki yönetim tarafindan Mesut hoca´ya
sunulan malzeme hem ucuz hem kalitesizdi.Ceyhun´u Sivas´a getirten ise Mecnun baskandi.Hocadan takimi ligde tutmasi istenmis ,fakat o kadroyla isler kötüye gitmek üzereydiki ,hoca degisikligi oldu Riza hoca geldi.Navratil,Grosicki ve Eneramo ara transferde takima katilmis ve bu oyuncularin takima uyumu kolay oldugu icin ligde kalmayi basarmistik.
Hoca ve futbolcular üzerine bayagi sitemkar bir davranis icerisindesin.Lig maratonu cok uzun, bugünden paniklemek ve oldugundan fazla bu takimdan birseyler beklemek büyük bir hata olur.Ne ligler bitti ,nede biz küme düstük .Bu telas ne diye?Sakinligi elden birakmamak ,bunuda yaparken karsidaki insanlari rencide etmemek gerektigine inaniyorum.Bu takima takviye yapilmasi gerektigini Riza hoca zaten aylar önce taraftarla paylasti o vaki lütfen hoca´ýi rahat birakalim.Sivasspor bu ligde sampiyon olmak icin degil ,bu ligde kalici olmak icin var.Bunu her kes böyle bile,bunun disinda bizim icin baska alternatif yok.Sampiyonlugu Istanbul takimlari bize zaten birakmaz.Cünki gelirleri cok fazla hem seyirci hasilati ,hemde digitürk gelrleri.Hal böyle oluncada biz kendi yagimizla kavrulmak zorundayiz ,bunu yaparkende görevini yapanlara köstek degil destek olmaliyiz.
Ikinci devre biliyorumki ve buna eminimki hersey cok daha güzel olacak,Sivasspor herseyin en iyisine layiktir.
Tehlike canlari Riza hocadan ötürü degil,kalitesiz futbolculara sahip oldugumuz icin caliyordur mutlaka.Yönetimin isi bu olayi cözmek ,bunu cözeceginede eminim cünki bu olay cekilmez bir hal aldi.

etlidöktürek 18.12.2012 20:24

bol vaat bol yalan...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:31.