SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zor maç olacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35280)

SivasSpor.Com 18.12.2012 14:35

Zor maç olacak

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38862&token=40202[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Sivasspor, gruptaki ilk maçına yarın deplasmanda Fenerbahçe karşısında çıkacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya, Asım Yusuf Öz ve Mehmet Cem Hanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçta, Deniz Çoban dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk hedeflerine ulaşarak, gruplara kaldıklarını söyledi.
Grupta ilk maçı Fenerbahçe ile yapacaklarını ifade eden Çalımbay, ''Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz. Tek hedefimiz Fenerbahçe maçından puan veya puanlar almak. Maçlar çift devreli lig usulü oynanacağı için alınan her puanın çok büyük önemi var'' dedi.

Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Çalımbay, dar bir kadroya sahip olduklarını, devre arasında takıma istedikleri takviyeleri yapmaları halinde hem kupada hem de ligde çok iyi yerlere geleceklerini kaydetti.

[B]Çalımbay, sakatlıkları bulunan Kamil Grosicki, Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Milan Cerny'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.[/B]

Çılgın Türk 18.12.2012 14:46

Cevap: Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz

Grosicki ve Erman nerede ve nasil sakatlandilar? :confused:
Dus yaparken mi sakatlaniyor bu futbolcular? Anlamadim gitti.
Bence sakatlik bahane her ikside Elazig maci icin oynatilmiyor.

muspol58 18.12.2012 14:48

Çalımbay, sakatlıkları bulunan Kamil Grosicki, Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Milan Cerny'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. Bu adamlar oynamazsa kim oynayacak acaba çok merak ediyorum bu takımın iki beyni kamil ve erman bu ikili yoksa sivassporda yok demekdir bu ikilinin olmadığı yerde beraberlik çok ama çok iyi bir sonuçtur inşallah yenilmeyiz inşallah diyorum çünkü son üç haftadır galibiyetten geçtim beraberliğe bile hasret kaldık kupa maçında bile öldük öldük dirildik zor bela 10 kişi kalan antebi eleyebildik,bütün bu olumsuzluklara ragmen kupada en azından yarı final oynayacıgımıza,ligde de ilk 10 içerisinde yer alacagımıza inanıyorum başarılar sivassporum sen bizim herşeyimizsin

Rallim58 18.12.2012 14:52

[B]İT'ın kadro genişliği olsa da, hafta sonu yapılacak onların da önemli bir müsabakaları var.

Biz de, ne kadar kadro darlığından bahsetsek de, sahaya 11 futbolcu çıkacak, teknik-takdik hata olmazsa Sivassporum bu maçı alacaktır.[/B]

Salim58 18.12.2012 14:58

Cevap: Zor maç olacak

[B]Uğur ve Cerny'nin sakat olduğunu biliyoruzda Grosicki ve Erman nezaman nasıl sakatlandı onu anlayamadım..Eksiklerimiz çok zor bi maç olacağı kesin, grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyorsak, sahaya çıkacak onbirimiz güzel mücadele ederse en azında buradan bir beraberlikle döneriz diye düşünüyorum...[/B]

58SARKISLALI58 18.12.2012 15:30

sezon basladi baslayali hep ayni sozler soz mac olacak vs.... kolay mac varmi kolay maclari aldinizmi birakin demec vermeyi yaw nezaman heveslensem bumaci alacagiz diye malesef kayiplarda yeniliriz sansimiz yok riza hoca aynen boyle desen tam olacak

halimsancak58 18.12.2012 15:37

ben böyle bişey görmedim.. bi hafta atıf yok öbur hafta grosicki yok ondan sonraki hafta hiç biri yok gören de diycek ki karabük maçında şahane top oynamışlarda sakatlanmış yav doğru dürüst top oynamandan nası sakatlanır eneramo geliyo bu sefer bunlar yok ben bu takımda oynamak istemiyorum diyen varsa yol yakınken söylesin başımızın çaresine bakarız. bu takım sahipsiz değildir.

Murat ARICI 18.12.2012 15:38

nasıl bir antreman yapıyoruz oyun içinde yürüyen adamlar sakatlanıyor.

58_SEMİH_58 18.12.2012 15:41

2 banko hücuma dönük orta saha oyuncusunun forma giyemeyecek olması tek forvet yerine 2 forvet oynamak bu açığı kapatmak için bir yol olur.4-4-2'ye dönük bir taktikle sahada olmak lazım.Puanla dönmek istiyorsak!

DoomsDay58 18.12.2012 15:45

Bu maç artık 2X daha zor :confused:

keko 58 18.12.2012 15:54

[QUOTE=SivasSpor.Com;821947][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38862&token=40202[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Sivasspor, gruptaki ilk maçına yarın deplasmanda Fenerbahçe karşısında çıkacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya, Asım Yusuf Öz ve Mehmet Cem Hanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçta, Deniz Çoban dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk hedeflerine ulaşarak, gruplara kaldıklarını söyledi.
Grupta ilk maçı Fenerbahçe ile yapacaklarını ifade eden Çalımbay, ''Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz. Tek hedefimiz Fenerbahçe maçından puan veya puanlar almak. Maçlar çift devreli lig usulü oynanacağı için alınan her puanın çok büyük önemi var'' dedi.

Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Çalımbay, dar bir kadroya sahip olduklarını, devre arasında takıma istedikleri takviyeleri yapmaları halinde hem kupada hem de ligde çok iyi yerlere geleceklerini kaydetti.

Çalımbay, sakatlıkları bulunan [COLOR="black"]Kamil Grosicki[/COLOR], Uğur Kavuk, [COLOR="red"]Erman Kılıç[/COLOR] ve Milan Cerny'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.[/QUOTE]

[B]Yaa Hoca bu ne Is gene??? Grosicki ve Erman nasil hata nezaman sakatlandi acaba :confused:

sana bisey diyecem mi eger bunlar FB Macinda Forma Giyemeyecegini HIC MACA CIKMAAAA!!!!:mad:[/B]

ROMANTİK KATİL 18.12.2012 16:04

Kimse bu oyuncuları takımı begenmesede cok önemli eksikler. Özellikle Grosickinin süratli olması cok macta bize avantaj saglıyordu. Simdi kanttan gidip orta yapacak asist yapacak oyuncumuzda kalmadı. Sadece yürekleriyle oynarlarsa puan yada puanlar alacagımız bir mac haline geldi. İnsallah istedigimizi alırız.

58sinan58 18.12.2012 17:10

hoca zor bir maç olacak diyor maçtan sonrada zevkli bir maç oldu der kesin

poolat58 18.12.2012 17:24

Sahaya çıkan 11 adam yüreğiyle oynasın fenr mener hikaye kalır ama yok işte ruh yok. haydi artık titreyin ve kendinize gelin....

Respect58 18.12.2012 17:32

[B]Ligde rahat bir konuma gelip kupaya asılalım diyordum ama hiçte öyle olmadı.Daha dün kesin düşer dediğimiz Elazığla hafta sonu kümede kalmak için rakip olduk.Bu saatten sonra kupanın bir önemi yok benim için.Hafta sonu Elazığı yenelim fenerden fark yesekte sorun değil.Futbol katili bir teknik direktörle iki hedef peşinde koşmak bizim için imkansız.O bakımdan Erman ve Grosicki'nin lig maçına saklanması mantıklı.[/B]

adres58 18.12.2012 17:46

Defans vasattı, Orta saha döküktü, Kalecimiz şöyle böyleydi. Bir tek iyi kötü kanatlarımız çalışıyordu onunda maşallahı var biri değil ikisi birden sakatlandı. Haah bütün parçalar tamamlandı.

Eline goluna sağlıh...

OzkanBaskan 18.12.2012 18:11

[B]Kendini kurtarmanın tek yolu bu devre arası transfer yapılacak yoksa olmaz diyor ve topu kafasına göre yönetime atıyor ya kardeşim sen kendin de hiç mi birşey aramıyorsun senin takımın top oynamıyor buna çare bul transferle değil sisteminle yap bişeyler de hoca olduğunu görelim senin[/B]

FORZA SİVAS 58 18.12.2012 18:13

doğru bizim için izlemesi zor bi maç olacak kim bilir kaç yiyeceğiz fbden nasıl tahammül edicez bu yeteneksizlere

58_babacan_58 18.12.2012 18:15

grosicki ve erman yoksa maç 4-0 biter.Geçmiş olsun,zaten gol atamıyoruz,sadece yememek için uğraşıp durcaz.

shang 18.12.2012 18:49

zor maç ve açıkçası hiç umudumuz yok camia olarak zor durumdayız

infial§ 18.12.2012 18:59

Zor maç mı,olur mu hoca maçı zevkle izleyecez senin gibi

savaş2 18.12.2012 19:04

***kamil ve erman yoksa o zaman takım 11 kişiyle mücadele edecek demektir. feneri zorlayabiliriz
***bence kupa Maclarına yedek antrenör ve yedek oyuncularla çıksak daha başarılı oluruz kupada*bizim için liğ önemlidir*

Çılgın Türk 18.12.2012 19:15

Riza hoca sanirim sunu demek istedi: "Zevkli" maca hazir olun :D

ROMANTİK KATİL 18.12.2012 20:42

Her mac öncesi söylenmiş klişe söz zor olacak. vallahamı biz kolay sanıyorduk. Alt tarafı Fenerbahce. Sanki basıma Akhisar oldularda bizi yenecekler !!!!!!

Ferhat06 18.12.2012 20:57

[QUOTE=Rallim58;821950][B]İT'ın kadro genişliği olsa da, hafta sonu yapılacak onların da önemli bir müsabakaları var.

Biz de, ne kadar kadro darlığından bahsetsek de, sahaya 11 futbolcu çıkacak, teknik-takdik hata olmazsa Sivassporum bu maçı alacaktır.[/B][/QUOTE]

Eskiler 'umamıyorum oğul' derdi.Karabükde tarihi hezimetten zor yırtan bu kadroyla umamıyorum.

ahmet ali 18.12.2012 21:03

Kayseri hariç hiç kolay maçımız olmadı sayende sayın Çalımbay...
Biz alışkınız hiç dert etme....

Ferhat06 18.12.2012 21:06

[QUOTE=savaş2;822040]***kamil ve erman yoksa o zaman takım 11 kişiyle mücadele edecek demektir. feneri zorlayabiliriz
***bence kupa Maclarına yedek antrenör ve yedek oyuncularla çıksak daha başarılı oluruz kupada*bizim için liğ önemlidir*[/QUOTE]

Ben de aynı fikirdeyim,ilk defa 11 kişi sahaya çıkacağız.

alaattin 5858 18.12.2012 21:32

O SAKAT BU SAKAT NERDE SAKATLANIYORLAR.GARDAŞ
YA RIZA HOCA SENİN DURUMUN NE YA

üsüyorum042 18.12.2012 21:32

aynen kardesim,, isi gücü baskasina top atmak,, sanki kendisi isini cok süper yapiyorda... önce sen ne yapacagini dahi bilemedigin icin,, heb ayni yani at gözlügünle devam ediyorsun[QUOTE=OzkanBaskan;822016][B]Kendini kurtarmanın tek yolu bu devre arası transfer yapılacak yoksa olmaz diyor ve topu kafasına göre yönetime atıyor ya kardeşim sen kendin de hiç mi birşey aramıyorsun senin takımın top oynamıyor buna çare bul transferle değil sisteminle yap bişeyler de hoca olduğunu görelim senin[/B][/QUOTE]

A.Turan Korkmaz 18.12.2012 21:50

Borjan,Navratil,Rajnoch(Murat),Ziya,Erhan,Kadir,Mehmet Nas,Hayrettin(Adem),Atıf,Pedriel,Eneramo kadrosuyla 4-4-2 varyasyonları düşünülecektir. Defans dörtlüsünün önünde ortada Kadir'e birer devre Mehmet Nas ve Adem eşlik eder.Belki Rajnoch buraya çekilebilir. Solda Hayrettin, sağ kanatta ise Atıf'tan orta bekleyeceğiz. Forvette Pedriel ve Eneramo beraber oynarlar. Abdulkadir de yorulan,oyundan düşenin yerine girer.
Aslında yokluklar takım hüviyetine olumlu da tesir edebilir,olumsuz da. Bu biraz da oyuncu grubunun karakter yapısına ve hocanın olumlu motivasyonuna bakar. Bakarsınız çıkarlar,taş gibi takım oyunu oynarlar. Kimbilir?
FB cephesi,GS yenilgisi sonrası bir mağlubiyet daha istemez. Maçı ciddiye alacaklardır. Rakibin muhtemel kadrosuna taktiğine girmeyeceğim. Bizimkiler iy oynasın yeter.

Rallim58 18.12.2012 22:39

[QUOTE=Ferhat06;822062]Eskiler 'umamıyorum oğul' derdi.Karabükde tarihi hezimetten zor yırtan bu kadroyla umamıyorum.[/QUOTE]

[B]Eskiden bir de "körün taşı tutarsa" derdik :D[/B]

eyuphulagu 18.12.2012 22:53

Sivasspor bence Elazığ maçını düşünerek bu maçta bazı oyuncuları ya oynatmayacak ya da 1 devre oynatacak...Çünkü f.b maçının 2 maç olduğu için telafisi var ama Elazığ maçının şu an için telafisi yok...Sivasspor için bence Elazığ maçı Rıza Hoca için daha önemli olmalı;çünkü f.b. maçından puan veya puanlar alıp Elazığ a Allah korusun kaybederse ortalık bir an toz dumana döner...Rıza hoca işte o zaman daha fazla tartışılır hala gelir...Taraftar f.b maçındaki kaybı fazla önemsemeyebilir ama Elazığ maçında alınacak kötü bir sonuç Sivasspor takımını,yönetimini,taraftarını moralman çökertir;işte o zaman Rıza Hoca hedefteki baş aktör olur..Bence asıl hedef lig, sonraki hedef gidebildiği yere kadar kupa olmalı..Sivasspor önce uzun yıllar bu ligde oynayarak önce kalıcı olamalı ;zaten kalıcı olduğun zaman ilerki yıllarda hem gelirin artar,hem kendine güvenin artar,tarftarın belki daha fazlalaşır ..Daha sonraları da hem ligi hem kupayı götürecek kadrolar kurulur ;bir de bakmışsın istenen kupalar ve başarılar gelmiş..Onun için önce ligde kalmayı garantileyecek sonuçları alıp bir güzel rahatlayalım ondan sonra becerebilirsek kupa da da gidebileceğimiz yerlere kadar gidelim..Dikkat edelim;dimyatla pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım...

ankastre 18.12.2012 22:56

[QUOTE=eyuphulagu;822093]Sivasspor bence Elazığ maçını düşünerek bu maçta bazı oyuncuları ya oynatmayacak ya da 1 devre oynatacak...Çünkü f.b maçının 2 maç olduğu için telafisi var ama Elazığ maçının şu an için telafisi yok...Sivasspor için bence Elazığ maçı Rıza Hoca için daha önemli olmalı;çünkü f.b. maçından puan veya puanlar alıp Elazığ a Allah korusun kaybederse ortalık bir an toz dumana döner...Rıza hoca işte o zaman daha fazla tartışılır hala gelir...Taraftar f.b maçındaki kaybı fazla önemsemeyebilir ama Elazığ maçında alınacak kötü bir sonuç Sivasspor takımını,yönetimini,taraftarını moralman çökertir;işte o zaman Rıza Hoca hedefteki baş aktör olur..Bence asıl hedef lig, sonraki hedef gidebildiği yere kadar kupa olmalı..Sivasspor önce uzun yıllar bu ligde oynayarak önce kalıcı olamalı ;zaten kalıcı olduğun zaman ilerki yıllarda hem gelirin artar,hem kendine güvenin artar,tarftarın belki daha fazlalaşır ..Daha sonraları da hem ligi hem kupayı götürecek kadrolar kurulur ;bir de bakmışsın istenen kupalar ve başarılar gelmiş..Onun için önce ligde kalmayı garantileyecek sonuçları alıp bir güzel rahatlayalım ondan sonra becerebilirsek kupa da da gidebileceğimiz yerlere kadar gidelim..Dikkat edelim;dimyatla pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım...[/QUOTE]

aynen eyle gardaşım, kupadan daha önemli ligde kalmamız lazım.

s-i-n-a-n-58 18.12.2012 23:07

gardaslar insallah bu maci alacaz ama yedeklerle yedeklerin kendilerini gösterme zamani:confused:Yedeklerde hakli kim iyi oynasa birdaha formayi giymiyo neyapsinlar :confused:

cılgınsivas58 18.12.2012 23:16

herkes maçta sakatlanır grosicki ile erman yattıgı yerde sakatlanıyor
bu nasıl efendi!!

cılgınsivas58 18.12.2012 23:17

kupa da sonuna kadar gidecez diyonda ligde neyapcaz alltakiyle aramızdaki puan farkı 3 hocaa hocaaa

B.DUMANLI 18.12.2012 23:30

[QUOTE=eyuphulagu;822093]Sivasspor bence Elazığ maçını düşünerek bu maçta bazı oyuncuları ya oynatmayacak ya da 1 devre oynatacak...Çünkü f.b maçının 2 maç olduğu için telafisi var ama Elazığ maçının şu an için telafisi yok...Sivasspor için bence Elazığ maçı Rıza Hoca için daha önemli olmalı;çünkü f.b. maçından puan veya puanlar alıp Elazığ a Allah korusun kaybederse ortalık bir an toz dumana döner...Rıza hoca işte o zaman daha fazla tartışılır hala gelir...Taraftar f.b maçındaki kaybı fazla önemsemeyebilir ama Elazığ maçında alınacak kötü bir sonuç Sivasspor takımını,yönetimini,taraftarını moralman çökertir;işte o zaman Rıza Hoca hedefteki baş aktör olur..Bence asıl hedef lig, sonraki hedef gidebildiği yere kadar kupa olmalı..Sivasspor önce uzun yıllar bu ligde oynayarak önce kalıcı olamalı ;zaten kalıcı olduğun zaman ilerki yıllarda hem gelirin artar,hem kendine güvenin artar,tarftarın belki daha fazlalaşır ..Daha sonraları da hem ligi hem kupayı götürecek kadrolar kurulur ;bir de bakmışsın istenen kupalar ve başarılar gelmiş..Onun için önce ligde kalmayı garantileyecek sonuçları alıp bir güzel rahatlayalım ondan sonra becerebilirsek kupa da da gidebileceğimiz yerlere kadar gidelim..Dikkat edelim;dimyatla pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım...[/QUOTE]

Bu sitede Eyubhulagu denildimi bende stadyum cagrisim yapiyor.Seni genellikle stadyum ve transferlerle ilgili yazilarindan tanima firsati buldum.Bir kac haftadan beri suanda herkesde mevcut olan tedirginlige bir anlam hala veremiyorum.Gardasim rahat ol ,tedirgin olman icin ortada gercekten bir sebep yok.Önce yarin kupa ,hafta sonundada ligin tadini yasamaya bak.Sivasspor herseyin üstesinden gelir merak etme.Ikinci devre basladigi zaman su anda yazdiklarina kendinde inanamiyacaksin.Belkide güleceksin.Sana tek birsey tavsiye ediyorum oda sabir.Bu takima ,yönetime ve hocasina güven.Bunun icin zamana ihtiyac var.Sivasspor kupada ve ligde layik oldugu yere gelecektir.Yigidoya karamsarlik yakismaz.

Respect58 19.12.2012 00:18

[QUOTE=B.DUMANLI;822103]Bu sitede Eyubhulagu denildimi bende stadyum cagrisim yapiyor.Seni genellikle stadyum ve transferlerle ilgili yazilarindan tanima firsati buldum.Bir kac haftadan beri suanda herkesde mevcut olan tedirginlige bir anlam hala veremiyorum.Gardasim rahat ol ,tedirgin olman icin ortada gercekten bir sebep yok.Önce yarin kupa ,hafta sonundada ligin tadini yasamaya bak.Sivasspor herseyin üstesinden gelir merak etme.Ikinci devre basladigi zaman su anda yazdiklarina kendinde inanamiyacaksin.Belkide güleceksin.Sana tek birsey tavsiye ediyorum oda sabir.Bu takima ,yönetime ve hocasina güven.Bunun icin zamana ihtiyac var.Sivasspor kupada ve ligde layik oldugu yere gelecektir.Yigidoya karamsarlik yakismaz.[/QUOTE]

[B]16 hafta zerre yol kat edememiş ve sürekli geriye giden bir takımın taraftarı tedirgin olmasında kim olsun :D [/B]

sivistar 19.12.2012 05:09

ya hala bu rızaya ınananlar var fenerede yenılırız elazıyada tek sorumlu rızadır bu adam derhal gıtmezse sıvas duser

nightmare58 19.12.2012 15:53

Elazığ maçına saklıyor anlaşılan oyuncuları

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:16.