SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   STSL/ Sivasspor-Elazığspor maçı tahmin ve yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35286)

Abdullah DuMaN 19.12.2012 16:02

STSL/ Sivasspor-Elazığspor maçı tahmin ve yorumlar

[IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2012/20120810-195845_ank587.jpg[/IMG]

Sivassporumuzun Elazığspor ile 2012 yılının son lig maçı olarak yapacağı maçın tahmin ve yorumları;

Yer: 4 Eylül Stadyumu
Tarih: 23.12.2012 Pazar
Saat:13:00
Hakemler:
(H) FIRAT AYDINUS
(Y) ALEKS TAŞÇIOĞLU
(Y) ALPASLAN DEDEŞ
(D) METE KALKAVAN

ROMANTİK KATİL 19.12.2012 16:16

Cevap: STSL/ Sivasspor-Elazığspor maçı tahmin ve y

İlk devrenin son macında SİVASSPORUMUZA basarılar diler trübünde yerimizi alacagımızı belirtmek isterim. Bu takım bizim takımımız. Tüm YİGİDOLARI destek vermesi için trübünlere davet ediyoruz.

58YIGIDO58 19.12.2012 16:18

Elazig sivasi duman paramparca eder top diye oynar Sivasda is yok foss gibi takim

Soyözen 19.12.2012 16:28

[QUOTE=sivaslikardes58;822230]Elazig sivasi duman paramparca eder top diye oynar Sivasda is yok foss gibi takim[/QUOTE]

Kardeş sen Sivaslı olduğundan ya da Sivasspor'u tuttuğudan emin misin? Elazığ'ın galibiyete daha yakın olduğunu düşünsen bile bu şekilde ifade etmek yakışıyor mu?

ozledımeskıyı 19.12.2012 16:30

Sitede saçma sapa n yorumdan geçilmiyor çok beğendiğiniz takımlar bizden en fazla 5 puan öndedir. 5 pu an mı diye cevap yazacak şimdi biri günlerce sayıp sövmenize yetecek kadar varmış demek ki.

H_Turan 19.12.2012 16:31

zor bir maç olacak yenmemiz lazım onlar adına altı puanlık maç bizim adımıza yenilirsek düşme potasına gireriz ilk yarıda

nuri_58 19.12.2012 16:51

Dostluk havasında geçmesi gereken bir maç.Umarım sert bir maç olmaz ve sonuç ne olursa olsun iki takımda maç sonunda gergin anlar yaşamadan ve dostane bir şekilde hareket ederler.Kardeş takımımız olarak gördüğüm Elazığspor taraftarına en ufak bir küfür olmaz inş ve olmaması gerekir.Karşılıklı tezahüratlarla güzel bir maç olması dileğiyle...

baris58sivas 19.12.2012 16:59

[QUOTE=H_Turan;822233]zor bir maç olacak yenmemiz lazım onlar adına altı puanlık maç bizim adımıza yenilirsek düşme potasına gireriz ilk yarıda[/QUOTE]

kolay mac var mi ki ?? riza hoca diye diye senide alistirdi herhalde:D

H_Turan 19.12.2012 17:03

[QUOTE=baris58sivas;822235]kolay mac var mi ki ?? riza hoca diye diye senide alistirdi herhalde:D[/QUOTE]

Kolay maç vardı onlarda gereksiz hatalarla puan kaybettik örnek Akhisara gereksiz puan kaybettik

DoomsDay58 19.12.2012 17:14

Ne kadar rahat kazanabileceğimiz maç varsa çoğunda puan kaybı yaşadık inşallah bu maç öyle olmaz

Ferhat06 19.12.2012 17:23

[QUOTE=sivaslikardes58;822230]Elazig sivasi duman paramparca eder top diye oynar Sivasda is yok foss gibi takim[/QUOTE]

Kendi sahasında Kayseriden 4 yiyen Elazığ'dan bahsediyon,farkında mısın?:)

58MUAMMER58 19.12.2012 17:55

[b]bahanesi olmayacak mutlaka sivassporun kazanması gereken birmaç elazığa 1 puanda yeterli olabilir sivastaki maçlarda güzel oynuyoruz bu sonmaçta taraftarlar stadı doldurmalılar tek korkum maç günü kar yağışı olması bizim takımı etkiler inşallah normal havada oynanır ben kazanacağımızdan eminimsıkıntı yok[/b]

nightmare58 19.12.2012 18:22

Konyaspor'u evimizde 1-0 yenmistik dakika 16'da Sedat Bayrak kirmizi kart gormustu ama almistik. Ben bu maci ona benzetiyorum onem acisindan ve 1-0 bile olsa yenecegimizi dusunuyorum.

58MUAMMER58 19.12.2012 18:50

[b]degerli kardeşim bu söylem gerçek sivassporlu taraftarının söyleyeceği laflardeğildir sivassspor yener berabere kalır yenilir tıpkı akhisara yenildiğimizgibi herşey olabilirde böyle paramparça eder duman eder gibi laflar gerçek yiğidoya yakışmaz [/b]

hakan367 19.12.2012 19:16

evımızde bu maçı alırız evımızde aksılık olmadığı sürece iyiyiz ancak deplasmanda geçen sene ki puanlar bu sene yok evımızdekı performans aynı ;)

shang 19.12.2012 21:28

fener maçından sora bi cacık olmaz bu maçtan

SenSetik 19.12.2012 21:28

bence ligin en kötü 3 takımından ikisi karşılaşacak...kazanan biz olacağız ama sadece daha kötü bir takımı yenmiş olacağız o kadar

tavatir 19.12.2012 22:11

Bu maç zor maç. Önemli maç. Kaybettiğimiz Akhisar maçının önemi halen ortada. Elazığ tanıdık dost bir camia. İyi anlaştığımız bir camia. Ama mutlak 3 puan lazım. Mehmet Nas oynasın orta sahada Kadir de düzelir. Yalnız Aatıf formsuz. Grosicki belli değil. Umutluyum ama soru işaretleri var. İnşallah kazanırız. Devre arasına en azından kafamız biraz daha rahat gireriz. Eski oyuncularımız Sedat, Görkem, Tum, Bilica, Sezer de bizi iyi tanıyorlar. Bize yakıştığı gibi yine onlara misafirperverliğimizi göstereceğiz.

poolat58 19.12.2012 22:17

Ankette dahi elazığa verdim. takıma artık zerre kadar güvencim kalmadı. ama yine de stadtayım maç günü.

Kasim58 19.12.2012 22:54

[QUOTE=poolat58;822373]Ankette dahi elazığa verdim. takıma artık zerre kadar güvencim kalmadı. ama yine de stadtayım maç günü.[/QUOTE]

Albendende o kadar

Bu takimi bu sekilde rezilgibi futbol oynatanlar utansin!Gecen sezonki Riza giti sanki baska bir Antrönür geldi analmakta güclük cekiyorum takimdan kimsede ayrilmadi bu takimi Kivanc´mi oynatiyordu acaba?

58_babacan_58 19.12.2012 22:56

[B]VUr kır parçala bu maçı kazan. Yeter artık bıçak kemiğe dayandı.[/B]

Kasim58 19.12.2012 23:00

Sorun FB yada Akisar´a yenildimiz icin kimse elestirmiyor Futbolda yenmekte var yenilmekte bütün yigidolar bunun farkinda.

Ben ve benimgibi düsünen binlerce yigido oynadimiz futbola kizip üzülüyor ligin en kötü zevksiz futbolunu Sivasspor oynuyor.

Külhan 19.12.2012 23:07

Bu macida alamazsak hocayla isler biraz karisir bakalim hoca simdiden ne bahaneler uyduracak o golu yemeseidik duran topdan gol yedik vasatin üstüne cikamadik artik binbir bahane birdefada duymadikki benimde hatam var bu iste bende sucluyum demiyor kendisini kiralin sarayinda zannediyor ben böyle bahaneleri kabul etmiyorum herkes kendi hatasini kabul etmeli.

alemdarlar 20.12.2012 00:00

Maçtayız gardaş.

Kokomo 20.12.2012 08:35

Akhisar'ı yenemeyen Elazığ'ı nasıl yener ? Hele bir düşünün ...

ELAZIĞ rahat alır ...

Sivasspor'da düşme hattına resmen iner ...

alemciyusuf 20.12.2012 10:24

arkadaşlar ben bu kadroyla bu maçtan çok korkuyorum futbolcular ruhsuz yönetim kayıtsız elini taşın altına koyan yok hepsi kovulacak futbolcular elazığı da berabere kalırsak alllah sonumuzu hayretsin yönetim uyuma doğru dürüst transfer yap kaliteli topcular al kalitesiz 5 tane alana kadar 3 tane kaliteli al ondan iyi

kaptann58 20.12.2012 10:25

GALİBİYETLER KUPALAR İÇİN SEVMEDİK SİVASSPORUMUZU BAŞKA SİVASTA SİVASSPORDA YOK ŞİMDİ BU KÖTÜ GÜNLERDE DESTEK ZAMANI İYİ GÜNDE HERKES YANINDA OLUR SİVASSPORUN ÖNEMLİ OLAN BU GÜNLERDE YANINDA OLMAK ARKASINDA DURMAK TAKIMIMIZIN VARSA KÖTÜ GİDEN BİŞEYLER DAHA ÖNCEKİ YILLARDA OLDUĞU GİBİ BU YILDA ÇIKARIZ İNŞALLAH BU KÖTÜ SÜREÇTEN SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA BÜYÜK BİR KULÜP ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ İNŞALLAH BURADAN TÜM SİVASLI SİVASSPORLUYUM DİYEN YİĞİDOLARA SESLENİYORUM GELİN TAKIMIMIZI HOCAMIZI YÖNETİMİMİZİ ELEŞTİRMEK YERİNE ONLARA SAHİP ÇIKALIM ÇOK GEÇ KALMADAN

PoTt! 20.12.2012 11:11

[B]Elazığ yener Hoca gider inşallah daha ne diyim 4 haftadır puan yüzü görmüyoruz[/B]

ROMANTİK KATİL 20.12.2012 12:18

Elazıg yensede yenmesede bu yüzsüz Rıca hoca Sivassporun yakasını bırakmaz. Hatta sezon sonuna kadar yakamızdan düsmez. Onun için Sivasın bu ligde kalması için bütün karsılasmalardan iyi sonuclar alması gerekiyor. Bizlerde takımı ligde kalması için desteklemeliyiz bu sene. Sezon sonu Rıza hocanın sözlesmesi bitiyor. Eger birazcık gururu varsa sözlesmesi biter bitmez cekip gider.

FORZA SİVAS 58 20.12.2012 18:14

kazansak ne olacak ya takımda çooook eksik var rıza istifa etmelidir elazığı yenmek çok kolay asla ölçü olmamalıdır işimiz rızayla ve bu çocuklarıyla çok zor

Murat ARICI 20.12.2012 18:21

bizi yenmiyeni dövüyorlar akhisara bile yenildik elazığda bize şu ana kadar atamadığı golleri atar..

infial§ 22.12.2012 19:59

Elazığ son 3 haftadır gol yemiyor savunması oturdu,al sana bir detay hoca

***sivas*** 22.12.2012 20:02

inşallah kazanırız zor maç olacak :)

calipso 22.12.2012 20:07

elazığ galibiyeti lig sonu düşme hattında ikili averajda çok lazım olacak muhakkak yenmemiz lazım

nuri_58 22.12.2012 21:19

[QUOTE=nuri_58;822234]Dostluk havasında geçmesi gereken bir maç.Umarım sert bir maç olmaz ve sonuç ne olursa olsun iki takımda maç sonunda gergin anlar yaşamadan ve dostane bir şekilde hareket ederler.Kardeş takımımız olarak gördüğüm Elazığspor taraftarına en ufak bir küfür olmaz inş ve olmaması gerekir.Karşılıklı tezahüratlarla güzel bir maç olması dileğiyle...[/QUOTE]

Elazığ'dan gelecek olan taraftarları karşılamalıyız ve Sivaslının misafirperverliğini göstermeliyiz.

sivastatlıbelam 22.12.2012 21:27

lig fikstürü elime geçtiğinde ilk baktığım maç 17.hafta maçıydı.yani sivas-elazığ maçı.çünkü biliyordum ki bu kadro ve yapılanma bir yerde sonlara doğru tıkanacak ve bizim için hayati bir maç olacaktı.
eğer yedek klübemiz olsaydı kesinlikle şu an 27 puanın üzende olurduk.bu kadar emin ve net söylüyorum.
ama yedek klübemiz zayıf demiyorum yok.böyle bir takım olabilir mi.evet biz.:mad:

elazığ ile aynı güçteyiz,onlardan daha tecrübeliyiz,banko kırmızı kart olur.inş.maçta lehimize ve aleyhimize penaltı olmaz.ilk golü atmak önemli.beraberlik durumunda sıkıntılı ir süreç başlayabilir.kesinlikle çok sağlam 6-7 oyuncu alınmalı ve GENÇLERE YÖNELİNMELİ.

34yigido34 22.12.2012 21:48

mu maçı mutlak yenmeliyiz yenemessek bizim için tehlike çanları çalmaya başlar

Metal Gear 22.12.2012 22:07

Elazığ ile hayati önem taşıyan maça çıkıyoruz..Türkiye'nin önde gelen hakemleri ile çıkıyoruz maça...Bravo!

B.DUMANLI 22.12.2012 22:53

[QUOTE=mrkz_potti;822513][B]Elazığ yener Hoca gider inşallah daha ne diyim 4 haftadır puan yüzü görmüyoruz[/B][/QUOTE]

Ne Elazig yensin ,nede hoca gitsin.Bu nasil bir Sivasspor´luluk örnegi.

halimsancak58 22.12.2012 23:02

galibiyet ten başka kelime yok bende sorarsanız.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:48.