![]() |
Kamil Grosicki Gidiyormu?
Kayseri maçında mükemmel performans sergileyen Kamil Grosicki polonya basınında Queens Park Rangers ve Rusyadan Kuluplerin ilgilendiği iddaa edildi işte haber
[url]http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12882399,Kamil_Grosicki_coraz_glosniej_mowi_o_transferze.html[/url] [B]GOOGLE TRANSLATE Kamil Grosicki sesle transferi konuşuyor[/B] Kesinlikle Sivas'ta kötü hissetmiyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum - Kamil Grosicki "Spor Yorum" ile bir röportajda söyledi. 24 yaşındaki futbolcu artık Türk olduğunu Sivassporu sezon Jagiellonia Bialystok ile 2010/2011 yılı baharında turdan önce gitti. Uruguay hızlı Polonyalı kanat oyuncusu karşı son maçında "Spor Dergisi" ne göre Fenerbahçe, temsilcileri izledi Queens Park Rangers ve Rusya'da kulüpleri. - Belki de ortalama Sivasspor değiştirmenin zamanı geldi? - Bir gazeteci sorar. - Bunu yüksek sesle ve daha yüksek sesle bahsediyorum. Kesinlikle Sivas'ta kötü hissediyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum. Geçen sezon ben çok gelemez gösterdi. Bu akım sansasyonel olamaz, ama bir şey olabilir gerçeği İngiliz şahit karşı hariç sıra toplantılar. Birilerinin karşı Uruguay maçında beni gördü umuyorum, o benim potansiyel gördüm .. |
Cevap: Kamil Grosicki Gidiyormu?
[B]Para kazandırsın da nereye giderse gitsin .. Tevekkeli değil oynamaya başladı .. İstanbul maçında daha iyi olacağına adım gibi eminim:)))[/B]
|
Hatrı sayılır para getirsin istediği yere gitsin,turşusunu kuracak halimiz yok
|
3 milyon euro gibi bir bonservis bedeli bence Grosicki'nin gitmesi için yeterli. Ama o kadar bonservis veren olur mu bilmiyorum.
|
3 mlyon euro az.En az 5 milyon olmalı
|
Umarim yoneticilerimiz kayseriyi biraz ornek alir kotu amrabati 9milyon euro bonservisler sattilar yanlisim varsa duzeltin. Grosicki amrabattan daha kotu be futbolcu degil bonservisi 5 milyon euro olmali en az eminim transfer etmek isteyen ki rus kulupleri etmek isticektir
|
Maç seçen ve istediği zaman oynayan bir oyuncudur Grosicki ...
Bu nedenle asla Sivas'a yararlı oldugunu düşünmüyorum. En az 5 Milyon Euro karşılığında istediği yere gidebilir ... |
[QUOTE=babapiton;817798]Kayseri maçında mükemmel performans sergileyen Kamil Grosicki polonya basınında Queens Park Rangers ve Rusyadan Kuluplerin ilgilendiği iddaa edildi işte haber
[url]http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12882399,Kamil_Grosicki_coraz_glosniej_mowi_o_transferze.html[/url] [B]GOOGLE TRANSLATE Kamil Grosicki sesle transferi konuşuyor[/B] Kesinlikle Sivas'ta kötü hissetmiyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum - Kamil Grosicki "Spor Yorum" ile bir röportajda söyledi. 24 yaşındaki futbolcu artık Türk olduğunu Sivassporu sezon Jagiellonia Bialystok ile 2010/2011 yılı baharında turdan önce gitti. Uruguay hızlı Polonyalı kanat oyuncusu karşı son maçında "Spor Dergisi" ne göre Fenerbahçe, temsilcileri izledi Queens Park Rangers ve Rusya'da kulüpleri. - Belki de ortalama Sivasspor değiştirmenin zamanı geldi? - Bir gazeteci sorar. - Bunu yüksek sesle ve daha yüksek sesle bahsediyorum. Kesinlikle Sivas'ta kötü hissediyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum. Geçen sezon ben çok gelemez gösterdi. Bu akım sansasyonel olamaz, ama bir şey olabilir gerçeği İngiliz şahit karşı hariç sıra toplantılar. Birilerinin karşı Uruguay maçında beni gördü umuyorum, o benim potansiyel gördüm ..[/QUOTE] hiç birşey anlamadım önce sivasta kötü hissetmiyorum sonra sivasta kötü hissediyorum bu nedemek bu röportajı kendisimi türkçe yapmış düzgün tercümesi yokmu |
Amrabat 9 Milyon Euro'ya satıldı.Kamil'in ne eksiği var Amrabat'tan ? O kadar fiyata satamasak bile en az 6-7 Milyon Euro'ya satmalıyız.
|
[QUOTE=alaattin 5858;817857]hiç birşey anlamadım önce sivasta kötü hissetmiyorum sonra sivasta kötü hissediyorum bu nedemek bu röportajı kendisimi türkçe yapmış düzgün tercümesi yokmu[/QUOTE]
hocam sanırım arkadaş google translate ile çeviri yapmış...ondan kaynaklanıyor olabilir...linki tıklayıp baktığınızda orjinalinin Türkçe olmadığını görürsünüz |
rangers düşecek bu sene boşver :D
|
aatıfla iyi ikililer bence gitmesi iyi değil
|
[QUOTE=YYILDIRIM;817914]aatıfla iyi ikililer bence gitmesi iyi değil[/QUOTE]
Evet arkadasim gitmesi iyi degil...... Insallah yalan haber cünkü Kamilin yaptiklari bizim Takim suanda tek atif yapar!!! böyle oyuncu GÖNDERMEZ!!!!!! |
yeterki para etsin nereye giderse gitsin
|
kamil gitme lütfen gitme ı love you grosicki !!!!!!!!!!!!!
|
gitmesin gitmesinde başarımız düşmesin !
|
Valla Grosicki ne diyelim senin ne zaman oynayıp oynamayacağının hesabını yapmaktansa 3,5-4 milyon euro takımımıza kazandırarak gitmen daha iyi olabilir, zaten seneye yabancı kontenjanı da düşürülecekmiş, pedirel oynar senin yerinde sıkıntı yok yani :D
|
[B]Adam Sivasta mutsuz her halinden belli. Yönetim kamile euro 2012 sonrası teklıf gelırse gonderecegının garantısını verdi. Ama umulan olmadı kamil çok az dk sure aldı ve hıcbır varlık gosteremedı. 2014 te sozlesmesı bıtıyor. Kamil gitmek istiyor. İşin tatlı bi şeklilde öçzülmesi için teklif geldiğinde pazarlık yapalım verilmeli. En az 4m euro diye dusunuyorum.
Liverpool istiyor söylentileride var hayırlısı. (yabancı kaynaklar)[/B] |
gide bülür güle güle gardaş okadar önemli deil o işi cerni de yapar
|
bi durun be kardeşim. bu adamın gol atmasından veya iyi oynamasından korkar oldum ben artık. hemen bi yerlere satıyorsunuz. birileri hemen alıyor. yav arkadaş adam ayda yılda bir yapması gerekeni(iyi futbol oynamayı) yapıyor. hemen abartılı haberler bilmem neler. grosicki bizim takımda istikrar sağlamadıktan sonra ne kimse onu alır ne de sivassporda devamlı oynayabilir. öyle, bir maç güzel oynadım hadi ben büyük takıma gidecem. olur mu bi durun bi sabır. .:mad:
|
[url]http://m.youtube.com/#/watch?v=tB6AiHclwag[/url]
tekdotirin cerny bu isi yapar :| |
Transferiyle takımımıza maddi anlamda büyük katkı sağlayacaksa gönderilmesi mantıklı. İstedikten sonra ne grosıckiler, wooter lar gelir yeterki doğru yerde aransın...
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;818012][url]http://m.youtube.com/#/watch?v=tB6AiHclwag[/url]
tekdotirin cerny bu isi yapar :|[/QUOTE] Cerny sakatlandı ve sezonu kapattı diye biliyorum ben. |
inşallah gitmez
|
arkadaslar 2 maç kazanınca hep bu tip haberler yapılıyor ..
elimizdeki futbolcumuzun değerini bilelim kamil gitse onu satacağımız parayla ondan iyisini alamayız .. Bence kamilin performansı tavan yapması lazım önce istikrarlı değil ama bizim işimizi görüyor . Önemli olan şuan böğle haberleri yaptırmamamız lazım takımımızın arkasında duralım böğle haberlere inanmayalım bu haberler sayesinde zamanında yıkıldık şampiyonluktan olduk gaza gelmeyelim kısacası |
Gidecek varsa para kazandırsın öyle gitsin.Beleşe gitmek yok.
|
valla bizim icin hava hos kimler geldi kimler gecmediki kamil efendi bak bizim efsanemiz mehmet yildiz nerdeyse unutuldu sitede adi bile anilmaz oldu sende gitsen hic bir sey farketmez yani yolun acik olsun ana kucagina benzemez bizim oralar sivas ocagi efendiiiii
|
Bu transfer haberlerinin ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum ama Kamil gitmek isterse kötü adam oluyor ,Ziya gitmek isterse her sey iyi hos. Yav arkadaslar ikiside bizim futbolcumuz. Ziya´nin ne kadar gitme hakki varsa Grosicki´nin de o kadar hakki var.
|
[B]SON DAKiKA:
RIZA CALIMBAY HOCAMIZ az önce Sipas Vizyon Tv'de Canli Tel Baglantisina katildi: [/B] Ve Kamil Grosicki'yi devre arasinda gönderebiliriz , elini tasin altina koymuyor , isterse oynuyor istemezse oynamiyor , kendisine Güvenemiyorum dedi. Yüzde 99 % Devre arasinda gönderilecek. |
Kamil Grosicki kadro dışı bırakılmış.Oynamak istemediği için.
|
[QUOTE=ddolphiner;822411]Kamil Grosicki kadro dışı bırakılmış.Oynamak istemediği için.[/QUOTE]
[B][U]Kesinlikle Devre arasinda Satilacak.[/U][/B] |
[QUOTE=Morten58;822408][B]SON DAKiKA:
RIZA CALIMBAY HOCAMIZ az önce Sipas Vizyon Tv'de Canli Tel Baglantisina katildi: [/B] Ve Kamil Grosicki'yi devre arasinda gönderebiliriz , elini tasin altina koymuyor , isterse oynuyor istemezse oynamiyor , kendisine Güvenemiyorum dedi. Yüzde 99 % Devre arasinda gönderilecek.[/QUOTE] _____________________________________ |
Kamil Güven Vermiyor..!
[B][IMG]http://i52.tinypic.com/2hwh3sh.jpg[/IMG]
Çalımbay: "Kamil güven vermiyor" Sivassporumuzun çok yönlü futbolcularından olup, büyük ümitlerle kadrosuna dahil ettiği Polonya'lı futbolcu Kamil Grosicki ile yollarımzı ayrılıyor mu? Sivasspora dahil olduğu ilk sezonun ardından adeta sahada kaçak güreştiği gözlerden kaçmayan Grosicki'nin, performansındaki düşüşün devam etmesi teknik heyeti de çileden çıkardı. Sipas Tv'de Nail Sertakan'ın hazırlayıp sunduğu "kupa özel" proğramına telefonla katılan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, "Kamil güven vermiyor, taşın altına elini koymuyor. Kamile güvenip yola gidemeyiz. Belki yollarımızı ayırabiliriz" şeklinde konuştu. Çalımbay, Fenerbahçe mağlubiyetini de değerlendirerek, "hak etmediğimiz mağlubiyet aldık, ancak ligde daha önemli bir karşılaşmamız var, Elazığ karşılaşmasına odaklanmak zorundayız" dedi.[/B] |
[QUOTE=Morten58;822412][B][U]Kesinlikle Devre arasinda Satilacak.[/U][/B][/QUOTE]
SATILSA İYİ SİVASSPORDAKİ GELENEĞİ BİLMİYORMUSUN BELEŞ GÖNDERİRLER. |
BENİM ANLAMADIĞIM ŞU SON MAÇLARDA FENA OYNAMIYORDU ASLINDA BENİM PEK İNANASIM GELMİYOR. AZİMLİYDİ YANİ.
|
Cevap: Güven Vermiyor..!
[B]Kamil Grosicki'nin 1 yılı aşkın süredir sahalarda olmadığı nihayet görüldü...
[/B] |
Bu konuyu açman iyi oldu yiğido. Takımın yarısı kocaman bir HİÇ. Kamili değerlendirirken bunada dikkat etmek lazım. Elazığ maçında Sivastayız İnşallah.
|
[QUOTE=poolat58;822422]BENİM ANLAMADIĞIM ŞU SON MAÇLARDA FENA OYNAMIYORDU ASLINDA BENİM PEK İNANASIM GELMİYOR. AZİMLİYDİ YANİ.[/QUOTE]
RIZA HOCA KENDISI SÖYLEDI ; SAKATLIGI FILANDA YOK. SORUMLULUK ALMAYAN ; ELINI TASIN ALTINA SOKMAYAN ; ISTEDIGI ZAMAN OYNAYOP ; ISTEMEDIGI ZAMANDA OYNAMIYOR. Okadar para aliyor birde , ayrica eger giderse'de Satilacak , cünkü sözlesmesi devam ediyor. |
Rıza Hoca ne yapmak istiyor ;anlayan var mı?Daha düne kadar Kamil'in arkasında duran Rıza Çalımbay ne oldu da birdenbire Kamil'e güvenmiyorum;belki de devre arasında Kamil'le yollarımız ayırabiliriz...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Acaba Kamil'e iyi bir talip var da transfere bütçe ayırmak için Kamil'i gözden çıkarmak mı istiyorlar?..Rıza Hoca Eskişehir'den ayrıldığı yılda başarısız suçlar üzerine bazı oyuncularla(Youla gibi)sorunlar yaşamış hatta mahkemelik bile olmuştu...Umarım Kamil olayında da buna benzer sorunlar yaşanmaz... Takımda sadece Kamil mi kötü oynuyor ki bütün suç bu oyuncunun üstüne yıkılmaya başalandı..Kadir,Erman,Erhan gibi oyuncular son oynadıkları ,kaçırdıkları,yedirdikleri gollerle saç baş yoldururken ;sadece Grosecki nin günah keçisi ilan edilmesi gerçekten çok ilginç...Bakalım başka hangi oyuncular başarısızlığın sorumlusu olarak ortaya atılacak...Umarım Rıza Hoca ve yönetim ne yaptığını iyi biliyordur...Taraftar şimdilik susuyor;bizim de konuşacağımız zamanlar gelecek..
|
Tamam rıza hoca öyle demiştir de ne bileyim yani son zamanlarda istekli ve iyi oynuyordu ne oldu da böyle oldu. sözleşmeye gelince feshedilir olur biter bundan kolayımı var. bizim ne paralarımız gitmediki böyle.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08. |