![]() |
Elazığ maçı hayati önem taşıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38874&token=35601[/IMG]
Fenerbahçe karşısında alınan 2-0'lık kupa mağlubiyetini değerlendiren Sivasspor'un deneyimli takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya, hafta sonu oynayacakları Elazığspor karşılaşmasının hayati derecede önem taşıdığını ifade etti. Yerlikaya Fenerbahçe karşısında şanssız goller yediklerini ve mağlup olduklarını kaydederek, Ligde Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağımız maç bizim için hayati önem taşıyor. İnşallah o maçı kazanırız ve kupaya döneriz. Şuan takım olarak tek düşüncemiz bu. ifadelerini kullandı. Kırmızı-beyazlıların savunmadaki bir diğer oyuncusu Erhan Güven ise haftalardır maç kazanamadıklarını, tüm konsantrasyonlarının ligde yapacakları Sanica Boru Elazığspor maçında olduğunu söyledi. |
Cevap: Elazığ maçı hayati önem taşıyor
[B]Bu maçı alacağız... Başka yolu yok...
Ya alacağız, ya da alacağız :) Rabbim ömür verdiği müddetçe her karşılaşma için 4 Eylül stadyumunda, yerimizdeyiz....[/B] |
Herkes kaptan gibi düşünüp oynarsa takıma sadece sahada kalitelerini göstermek kalır. Hadi hayırlısı...
|
Hayroyu yıpratmayalım, hep yazıyorum hep yazacağım. Oynamasın ama efsanemiz olsun. Kendini geliştirsin Antrenörümüz olsun. Başımıza gelen teknik direktörlerin hep 3-4 büyütülmüşler hayali var. Hayro gelirse futbolculuğunda duruşunu Sivassporluluğunu bozmamış bir arkadaş antrenörken de bozmaz. Lütfen sahip çıkalım. Yıllardır Sivasspora hizmet eden, Sivaslı bir kardeşimiz. Neden teknik direktörümüz olmasın?
|
[QUOTE=Serdar63972;822712]Hayroyu yıpratmayalım, hep yazıyorum hep yazacağım. Oynamasın ama efsanemiz olsun. Kendini geliştirsin Antrenörümüz olsun. Başımıza gelen teknik direktörlerin hep 3-4 büyütülmüşler hayali var. Hayro gelirse futbolculuğunda duruşunu Sivassporluluğunu bozmamış bir arkadaş antrenörken de bozmaz. Lütfen sahip çıkalım. Yıllardır Sivasspora hizmet eden, Sivaslı bir kardeşimiz. Neden teknik direktörümüz olmasın?[/QUOTE]
[B]Bize Hayrettin ve Ziya gibi, candan oynayan tekmeye kafa uzatan, yürekli, aldığını son kuruşuna kadar helal ettirmeyi düşünen özverili, istekli futbolcular lazım. Bir dargın bir barışıklarla yola gidilmez.[/B] |
hayrettin sen bizim gururumuzsun fb maçında süperdin inşallah hep böyle devam edersin elazığ maçında hayrettin 11de başlamalıdır
|
Hayrettin helal olsun sana ve Fenerbahçe maçında eski yıllardaki performansına benzer bir performans sergiledin bu takımda oynamayı böyle oynarsan önümüzdeki yıllarda da sürdürebilirsin.
|
[B]Puan cetveline baktığımız zaman bu maç ilk yarının en önemli maçı diyebiliriz.
Bu maçı alırsak ben alacağımıza inanıyorum hem takımın üzerindeki uzun süredir maç kazanamama yükü kalkacak hemde ikinci yarıya moralli girmemizi sağlayacak.[/B] |
Bu macı alacagımıza gönülden inanıyorum. Tek korkum gene Rıza Calımbay. İnsallah bu mactadada haftalardır aldıgımız maglubiyetlerin acısını cıkarırız ve seytanın bacagını hatta kafasını gözünü kırmıs oluruz. ALLAH askına aksilik cıkmasın artık.
|
Daha çok söylüyeceğiz bu lafları Daha önümüzde çok maç var daha ne demeçler verilercek ölüm kalım maçı kümede kalmak için bu maçı almamız lazım kümede kalacak gücümüz var Daha yeni başliyorz
|
vallahı 2 maçtır çok ıyı ınsallah hep oynar
|
adam gibi adam hayrettin yelikaya
|
hayrettin son maçta ilk 20 dakika gene çok kötüydü ama 20.dakikadan sonra çok güzel top oynamaya başladı eski yıllardaki hayrettini bize izlettirdi inşallah bundan sonra formunu yukarılara çıkarır bizim yüreğiyle oynayan ziya mehmet nas hayrettin gibi oyunculara ihtiyacımız var bu yüreğiyle oynayan oyuncuların sayısı arttıkça başarıda artar
|
Haftalardır kan kaybediyoruz O yüzden bu maçı almamız lazım yoksa işimiz zorlaşır ateş hattının içinde buluruz
|
elazığ maçı dönüm maçımız olsun,inşallah yükselişe geçeriz,kesin puan almamız gereken bir maç yenmemiz gerekli en kötüsü beraberlik olmalı ,son yenildiğimiz 3 maçı berabere bitirseydik rakiplerimiz de yerinde sayardı akhisar,ibb,ts,karabük maçları pisipisine mağlubiyetle sonuçlandı,yenemiyorsan yenilmeyeceksin!!!!!!
|
ne hale gelmişiz yorumları okurken sanki biz sıradan küçük bir takımmış gibi inş elzığı yeneriz falan ne oluyor beyler biz burda büyütülmüş takımlara 4 eylülün çimlerine gömmedikmi ne kadr kötü olursak olalım bu takım yarın yenmek zorunda başka bişey düşünen varmı eğer yarın bu takım galip gelmesse yazıkalrı olsun bu futbolculara haram olsun aldıkları paralar
|
[b]elazığ maçı son 3 yıldaki maçların içindeki önemli maçlardan biridir hele hele son maç olması rakibin 2 li avarejda önemli takım olması rakiplerin muhtemel puan kaybı yaşayabileceği maç olması aramızdaki puan farkının açılacak olması takımın son 3 hafta puan alamamış olması muhtemel puan kaybı halinde rıza hocanın koltuğunun sallanabilecek olması bu maçın önemini 1 kat daha artırıyor ben her nekadar takımın kötü gitsede elazığı yeneceğine inanıyorum bu maç sonuçlara göre enaz 15 20 puan değerinde onedenle tüm futbolcu taraftar ve hocaların tüm kalitelerini bu maça yansıtmalarını bekliyorum [/b]
|
patlama olabılır 2 yonden de
|
Sivasspor
Kayserispor Gaziantepspor Elazığspor Mersin İdman Yurdu Akhisar Bld.Genç. bu 6 takımdan 3 ü düşecek..bu artık belli oldu..inşallah düşen biz olmayız... |
yarın çok rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyorum ama içimde hazırlık maçlarında duyduğum heyecanın onda biri bile kalmadı.
|
[QUOTE=calipso;822918]Sivasspor
Kayserispor Gaziantepspor Elazığspor Mersin İdman Yurdu Akhisar Bld.Genç. bu 6 takımdan 3 ü düşecek..bu artık belli oldu..inşallah düşen biz olmayız...[/QUOTE] Ben buraya Ordu ve İstanbul Belediye ihtimallerini de düşünmek istiyorum. |
bakıyorum herkes küme,düşme falan filan ya ben hiç agzıma almıyorum.. durun birz ya bekleyin biraz devre arası transferleri.....
|
Su anda yarinki macin sonucuna göre hareket edecek insanlari görür gibiyim.Bir galibiyetde her seyi sineye cekip ara transferleri bekleyecek bir gurup var ,diger tarafta ise olurya yenilirsek Riza hoca´yi istifaya cagiracak bir gurup.Yensekde ,yenilsekde ara transferleri bekleyip hocamizin arkasinda olmak en mantiklisi.Insanlari harcamak o kadar kolaymi?Hangi hoca gelmeli hususunda yorumlarada rastlamak mümkün.Birakalim buna yönetim karar versin.
|
[B]Yarınki maçta yenilsek de hoca değişimi olmaz.Neticede devre arasına giriyoruz yönetim takviye yapıp teknik kadro yenileme riskine girmeden hoca ve ekibiyle devam eder.
Şu anda devre arasının gelmesini en çok isteyen kulüp durumundayız .Hem takviye hem de biraz nefes almaya durulmaya ihtiyacımız var Yapılacak takviyelerden verim alırsak, mevcut kadrodaki bazı topçular kadir erman grosicki ve özellikle eneramo asıl formuna kavuşursa alacağımğz seri galibiyetler bizi ilk 5e iyne sokabilir Tabi bu iyimser olan seçenek Kötümser olan ise kötü gidişatın devam etmesi, hocanın takımdan ayrılması ve 2010daki gibi mesut bakkal tarzı hocayla seneyi kurtarma yoluna gidilmesi Hakkımızda hayırlısı...Ama rıza hoca maçlar biryana kırdığı taraftarın gönlünü almak zorunda. Taraftar rıza hocadan daha kıymetlidir.[/B] |
Bu gün sezonun ilk yarisinin son macina cikacagiz.Sevibiyla ,günahiyla ilk yari bitmek üzere.Ilk yarinin bir analizini yaparken,sakin ve sabirli olmak ana pirensibimiz olmali.Herseyden önce iki kulvarda mücadele etmemiz,eksiklerimiz,fikstür,teknik kadronun oyuncu secimleri,futbolcu kardeslerimizin isi ciddiye almamalari ve yönetimin transferdeki yanlisliklari sonucu su andaki ligdeki durumumuzdan ötürü bir kisiyi suclu göstermektense bu isi genel olarak ele alip olaylara öyle bakmak daha saglikli ve takimimizin bu olaylardan daha az zarar gösterecegi anlamina gelir.Herkes sorumlulugunun bilincinde olmali ve herkes üzerine düsen görevi yapmali.
Öyle umuyorumki bugün zorda olsa Elazig macini alacagiz.Zor diyorum cünki rakipde kendi acisindan kolay teslim olmiyacaktir onlarda düsmemek icin sahada mücadelerini vereceklerdir.Bu maci 3 puanla kapadigimiz taktirde ikinci yari yapilan transferlerle ,layik oldugu yere gelecektir.Yeterki biz sadece kendimizden ve takimimizdan sorumlu olmaya calisalim.Baska takimlari kendimizle mukayese etmiyelim.Mukayese ettigimiz taktirde tesislerimizle diger takimlarin cok önünde oldugumuzu görürüz.Herseye ragmen bugüne kadar takimimiz acisindan oynanan oyunu bir is kazasi gibi görüp üzerine sünger cekmemiz gerektigine inaniyorum.Oyuncularin ve teknik kadronun bugünki mac icin sakin olmasi gerektigine inaniyorum.Sivasspor bu isi basaracaktir,cünki bu yere biz kolay gelmedik. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52. |