SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Furbol Analiz'e Sorularımız (24.12.2012) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35313)

Rallim58 24.12.2012 10:23

Furbol Analiz'e Sorularımız (24.12.2012)

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]

Sipas Vizyon Tv'de yayınlanan Futbol Analiz Spor proğramının bu haftaki konuğu, Sivasspor Kulübü 2. Başkanı işadamı Mehmet Oflaz oluyor.

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen'in yorumlarıyla katkı sunduğu proğram, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de başlayacak.

Canlı telefon bağlantılarının da, yer alacağı proğramda, taraftarların sorularına cevap aranacak.

Taraftarlarımızdan, [B]soruların kısa ve öz olmasına dikkat edilmesi ile yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, yiğidoya yakışır üslupta olması ricasıyla[/B],

N O T : Site yönetiminden ricamdır. [B]Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi ve soru yerine yorum yapılması halinde soruların silinmesidir[/B].

HababamHa 24.12.2012 10:29

Cevap: Furbol Analiz'e Sorularımız (24.12.2012)

[B]Malatyadan Abdurahman İnce.

İyi yayınlar Nail abi
Konuklarımızada malatyadan saygı ve selamlar.[/B]

Benim sorum şöyle son maçı kazanarak verilen araya moralli girmek iyi oldu ama bayağı sıkıntılı bir ilk devre oldu takıma takviye yapılacak bu kesinde gidecek futbolcularımız varmı örneğin Grosicki,Ziya,A.Kadir ve Enaramo gibi isimlerde gidecek duyumları alıyoruz bu konuda düşünceleriniz neler.

Nail abi gurbet ellerde sizleri büyük bi beğeni ile takip ediyoruz tüm mesajları tane tane okumanızı ve aydınlatıcı cevaplar vermenizi rica ediyor saygılar sunuyorum.

34yigido34 24.12.2012 10:45

[B]istanbuldan Onur Yerli[/B]

İyi yayınlar Nail abi
Konuklarımızada saygı ve selamlar.

nail abi devre arasında kaç tane transfer yapılacak ve hangi mevkilere kulağınıza gelen istedigimiz bir oyuncu varmı

alemdarlar 24.12.2012 10:59

[B]İst.dan Alemdarlar ailesi.[/B]

Sayın Oflaz.. Bayrağı bırakacakmısınız, yoksa taşımaya devam mı edeceksiniz? Kafanızda çalışma süresi var mı? Sivasspor için görev istediniz mi, yoksa verildi mi? Allaha emanet olunuz.

58_babacan_58 24.12.2012 11:07

[B]İstanbul / İsmail Demir[/B]

Nail abi : Dünki maçta 2-0 öne geçtik ama yinede rahat bi maç izleyemedik, her maçı diken üstünde izliyoruz, [B]Eneramo tek forvet oynayamıyor[/B] [B]madem bu sistem tutmuyor neden halaa Rıza hoca çift forvete dönmüyor ? [/B]Hem Eneramoya yazık hemde takıma yazık oluyor, 2-0 lık maçta bile rakipten baskı yiyoruz bu yüzden. Allah'tan mehmet nas golü attıda rahat bi oh çektik valla.

[B]Takıma kesinlikle bir sağbek, stoper ,orta sahaha ve en önemlisi golcü transferi şart.[/B]

yorumyapıyombenya 24.12.2012 11:27

[B]Belçika Ömer[/B]

Nail Bey Rıza Çalımbay'ı değerlendirecek olursak ilk yarı için neleri yanlış neleri doğru yapmıştır bu konuda fikirleriniz nelerdir ?

zereya 24.12.2012 11:37

[B]Nail BEY,
İSTANBULDAN AYDIN ZEREY[/B]

Size ve konuklarına iyi akşamlar,

YÖNETİCİLERİMİZİ CANLI YAYINDA GÖRMEK GÜZEL ,
PROGRAMINIZ HEP BİR NURMARA,

Sayın OFLAZ'a sorum olacaktı,

Hep başırı veya başarısızlıklar dan bahsediliyor,
bunları yapmak içinde para lazım,

Sivassporun gelir kaynakları nedir sponsporluklarda sorunlar vardı bunlar düzeldimi,

Sivassporun mali durmunu merak ediyorum, gelir kaynaklarını artırıcı projleriniz varmı

SAYGILARIMLA,

favori58 24.12.2012 12:16

[B]İYİ YAYINLAR NAİL BEY
BEN SİVAS'TAN Faruk, [/B]

Fener,galatasaray ve BJK maçlarında 10 binin üzerinde seyirci gelirken,kritik maçlarda 5-6 bin kişinin gelmesini neye bağlıyorsunuz
Ayrıca,sayın oflaz artık yöneticiliği bırakmayı düşünüyormu.Belki onlar taraftarın sorunlarıyla ilgilenir

tasde5858 24.12.2012 12:21

[B]Nail bey ben Eskişehirden Hüseyin[/B]

sivasspor karabükte serbest bırakılan sernat, mehmet yıldız alınamazmı

hoLiGan Enes 24.12.2012 12:28

[B]Enes Laçiner Sivas

1-Güncel bir resmi sitemiz neden yok ?
2-Taraftar gruplarına neden destek olunmuyor ?[/B]

yigidolar06 24.12.2012 12:32

[B]Başkentten
Deniz K I L I Ç

Rıza hoca hep yönetimi suçlayıp durdu gercektenmi hocanın istediği futbolcular alınmadımı bu konuyu açıklarsanız sevinirim. Birde Doğa Kaya olayında gelinen son durum nedir açıklanan o paralar doğaya ödendimi saygılar

Mehmet Çimen hocamızın sivassporda oynadığı yıllar kendisini çok seviyoruz.
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38901&token=50263][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38901&token=50263[/img][/url]
[/B]

ramazan5842 24.12.2012 12:36

[B]iyi yayınlar Sivastan Ramazan Yıldırım[/B]

1_)takımda gidecek-kalacak isimler belirlendi mi?

2_)sayın oflaz lütfen transfer bütçesini iyi kullanın.200-300 bine hiç oynmayan oyuncu alacağınıza 1 -1.5milyona gerçekten takıma katkıda bulunacak oyuncular alın.

ROMANTİK KATİL 24.12.2012 12:46

[B]İSMAİL SAHİN SİVAS[/B]

İyi Yayınlar Nail Bey. Öncelikle galibiyetimiz hayırlı ugurlu olsun. Dünkü sogukta millete para versen bekletemezsin. Ancak SİVASSPOR sevgisi olan her kişi orda yerini aldı. Elimizden geldigince destek oluyoruz hep beraber. Fakat yine birsey dikkatimi cekti. Taraftar Rıza hocaya sevgi saygı gösteriyor hiç bir reaksiyon yok. Taraftar en ufak olumsuz tezavratında el kol hareketleri yapıyor trübüne. Sizce bu davranıslarından vazgecip taraftarla iç içe nezaman olacak. Birde herkes Engin Baytar Batuhan Karadeniz gibi sorunlu oyuncuları kazanmaya motive etmeye calısır, bizler ise Grosickiye sahip cıkma yerine sırt dönmeyi tercih ederiz. Rıza hoca Grosickiyi kazanabilirmi sizce? Cünkü Grosicki bu takımın yıldızlarından biri. Tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.

bahbaba58 24.12.2012 14:14

[B]SİVASTAN Bahadır[/B]

Merhaba nail bey iyi yayınlar

SİVASSPORUMUZUN haftalar sonra kazanmasından dolayı çok mutluyuz çok şükür ilk yarı ligi 22 puanla tamamladık geçen seneden 3 puan eksiğiz sadece buda bizim için iyi oldu ilk 5 şansımız hala var inşallah yapılacak transferlerle bunu başarırız Biten transferler var mı Kamilin ve Eneramonun durumu nedir
Kamil İngiltere veya ülkesine gidecek diye bir duyum aldım
Eneramo ise bursaspor veya fransada bir kaç takım iliginlendiği duyduğum bilgiler arasında ??

turan_58 24.12.2012 14:27

[B]Nail hocam ben Yıldızelinden Turan GÜVEN hayırlı akşamlar diliyoruz [/B]

Benim sorum şöyle son maçı kazanarak verilen araya moralli girmek iyi oldu ama bayağı sıkıntılı bir ilk devre oldu takıma takviye yapılacak bu kesinde gidecek futbolcularımız varmı örneğin Grosicki,Ziya,A.Kadir ve Enaramo gibi isimlerde gidecek duyumları alıyoruz bu konuda düşünceleriniz neler.

YGTayfa 24.12.2012 14:54

[B]Sivastan MEHMET..[/B]

iy akşamlar nail bey ilk önce YİĞİDO GENÇLİK tarftar grubu olarak sizi ilgiyle izliyor ve destekliyoruz taraftarlarımız lütfen takımına sahip çıksın ama yönetimde taraftarın sorunlarıyla biraz ilgilensin be kardeşim biz isimlerin değil sevdamızın peşindeyiz herzaman her şartta sivasımızın yanında olacağız..

Rallim58 24.12.2012 14:56

[B]Sivas'tan Yasin ALİM[/B]

Nail bey siz ve konuklarınıza hayırlı akşamlar, iyi proğramlar diliyoruz. Proğramınızı ilgi ile takip ediliiyoruz.

Sorumu hepinizin cevaplandırmasını isterim.

Elazığ karşılaşmasında yiğidolarımız, Elazığ taraftarlarına ve hocası Yılmaz Vural'a sevgi tezahüratları gösterip karşılığını aldı. Aynı tezahürat Rıza hocamıza yapıldığı halde müsbet menfi tepki göstermemesi çok şık karşılanmadı.

Rıza hocamın bu tutumunu neye bağlıyorsunuz?

Teşekkürler.

HababamHa 24.12.2012 15:05

[B]Malatyadan Abdurahman İnce.[/B]

Benim sorum sayın Mehmet Oflaza transfer döneminde mehmet bey ve diğer yöneticilerimiz yapılan transferlerde kulübe maddi destek sağlıyorlarmı.?

ankastre 24.12.2012 15:16

[B]Elazığdan muharrem[/B]
Nail gardaşım hayırlı akşamlar seni ve proğramıno hem seviyor hemde ipinen çekiyorum pazartesini.

sorum şu. kulüp yöneticileri sivasspor maçlarında kapılarda niye kendilerini görevlendirmiyorlar.bu hafta gine en az 3 yerde aynı aramayı yapıp çoğu yiğido gardaşlarımı çileden çıkarmışlar sadece sivasta olan bu uygulamaya ne zaman son verilecek.ne zaman sivasta sivasspor bayrakları dalgalandırılacak, stadda bi tane bayrak dalgalandırılmıyor. bayrağın sapı alınırsa dalgalamaz.

ahmethan058 24.12.2012 15:16

[B]Amasyadan Ahmethan Şahin[/B]

İyi yayınlar Nail abi
Konuklarımızada saygı ve selamlar.

Kamil Grosickinin son durumu ve fanatik gazetesinde çıkan haber cernat tranferi ne kadar dogru iyi yayınlar

ROMANTİK KATİL 24.12.2012 15:19

[B]İSMAİL SAHİN SİVAS[/B]

Tekrardan iyi yayınlar Nail bey. Dün maratano giden giris kapısındada taraftarlarımızı sıraya koyarak arama vs yaptılar. Önceden ön kapıda biletimizi gösterip geciyorduk turnike baslarına gelip girdikten sonra arama yapılıyordu. Ordaki görevlilere herhangibir sorunmu var diye sordugumuzda yönetim böyle istiyor dedi. Bu nasıl yönetimki taraftarını bu kadar eziyor. Aklıma ilk basta siz geldiniz hatta. Size bu durumu tasımak istedim. Sonrasında ya sabır cekip devam edip takımı deteklemek için yerimizi aldık. Bunlar böyle devam ettigi sürece taraftarın trübüne gelme istegi azalmazmı ? (Not: Güvenlik acısından tabiki tedbirler alınmalıdır. Ama bu zamana kadar Sivasta oynanan hiç bir macta olay cıkarmayan Sivasspor taraftarına bu denli yaklasılması hiç hos degildi. Yönetim taraftarını ezmezse seviniriz.)

58hayati 24.12.2012 15:35

[B]nail bey kapadokyadan nevşehirden hayati. [/B]

slm...sivasspor olarak transfrde hep anadolu takımlarının aldıgı futbolcuları biz onların verdigi kadar para verip alamıyoruz..iyi bir transfer politikamızmı var yoksa paramızmı yok acaba... konuklarınıza sorarsanız menmun kalırız..

izmirliyigido 24.12.2012 15:42

[B]Yalçın Kınık-İzmir[/B]

Sayın Nail bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar. [B]Takım ve oynanan futbol için gerekenleri zaten konuşuyorsunuz[/B]. Benim sayın Oflaz aracılığıyla yönetimden ricam olacak.

1- Şu stada giriş [B]çıkış çilesine[/B] bir çare bulunamıyor mu?
2- Stada [B]bayrak sopaları[/B] neden alınmıyor?
3- Taraftarın altına serip oturacağı [B]gazeteler[/B] neden ellerinden alınıyor?
4- Özel[B] Güvenliğin keyfi tutumuna[/B] neden göz yumuluyor?

Ne olur sahamızda ki şu ızdıraba bir son verin. Selam ve saygılarımla..

.

asabibaba 24.12.2012 16:28

[B]Tuğrul YAMAN
SİVAS,

Sayın Oflaz sorum size;
1.Geçen hafta kulübümüz ilk başkanı Ahmet DURAKOĞLU'nun 26. ölüm yıldönümü idi..Yönetimde böyle bir etkinlik düzenlemek için konu oldu mu? olmadı ise neden bu AHDE VEFASIZLIK? Ahde vefasını ispatlamış bir şehire yakışıyor mu bu durum?
2. Sivasspor da yönetim işleyişi nasıldır? sizi sanki son yıllarda pasifleşmiş olarak görüyorum neden? SAYGILARIMLA......[/B]

35gürün58 24.12.2012 16:40

[B]İzmir ' den MUSTAFA MOROĞLU,
[/B]
Sayın yöneticim,
sezon başında Sn.Çalımbay'ın istediği A planındaki oyuncular muhtemelen pahalı diye alınmadı. (çalımbayın ifadesi)

bunun yerine Doğa-Erhan-Adem alındı, bu arkadaşların takıma fazla bir katkısını maalesef göremiyoruz ve aldığımız her mağlubiyet aynı zamanda kaybedilen 800-900 bin lira arasında bir kayıp olduğuna göre aslında yanlış transferlerle gelecek paralarıda elinizin tersiyle itmiş olmuyormusunuz ?

oysa alınacak iyi futbolcular birkaç galibiyetle hem paralarını amorti ederler hemde sivaslılar mutsuz günler yaşamazlar.

Karabük nasıl oluyorda Emenike'den sonra Lua Lua ve Şelton gibi oyuncuları bulup getiriyor ve galibiyete katkıları ile kulübün kasasına da para giriyor.

Bu gerçekleri Yöneticilerimiz tahlil edemiyormu ?

Saygılarımla,

KaanK 24.12.2012 16:46

İyi yayınlar

[B]Ankara- Kenan[/B]

Sivasspor yönetiminin vizyonu ve hedefi " [B]ligde kalalım yeter [/B]" midir , " [B]Sivassporu eski başarılarına yenuden ulaştırmak [/B]" mıdır ??

Murat ARICI 24.12.2012 17:08

[B]Murat ARICI/GİRESUN[/B]

Devre arası hangi mevkilere kaç transfer yapılması düşünülmektedir? Bunları neticelendirmek için şu an hangi aşama kaydedilmiştir.?

alaattin 5858 24.12.2012 17:53

[B]İstanbuldan Günyamaçlı Alaattin[/B]

Nail bey iyi akşamlar benim sorum sayın Mehmet flaza İstanbula Sivas store açmayı düşünüyormusunuz.

gogohan 24.12.2012 17:54

[B]Sivas'tan, Gökhan[/B]

Nail bey iyi akşamlar, iyi proğramlar.

Elazığ maçında ayyuka çıkan taraftarın çektiği çileden, yönetimin haberi var mı? Yönetim tedbiri acil önlem olarak almazsa 2. devre 2000 kişiye ancak oynayacağını biliyormusunuz. Bu sitede yapılması gerekenler defalarca yazıldı ama uygulanmadı.

Rallim58 24.12.2012 19:59

[B][B]Sivas'tan Yasin[/B]

Nail hocam iki Mehmet bey arasına gir bir dilek tut..:)

Benim sorum Sn. Oflaz beyedir...
Mehmet bey....., son iki yıldır, ne yönetimden ne de yönetimi temsilen basın sözcülüğünden bir ses var. Bunu ne ile izah edebilirsiniz. Neden bir sözcümüz yok. Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri TV'lerde stüdyo konuğu neden olmaz.?

Yapılacak olağan Genel kurulda listede isminiz olacak mı?

Teşekkürler[/B]

58_SEMİH_58 24.12.2012 20:36

[B]Sivas-Semih[/B]

Güvenlik görevlilerin(özellikle özel güvenlik) keyfi uygulamaları daha ne kadar devam edecek.Her hafta farklı bir rezilliğe uğramaktan artık stada gelme hevesimiz kaçıyor.Her fırsatta bu sorunları dile getirsekte bir çözüm alınmadığının farkındayız.Böyle devam ederse Elazığ maçında sinyallerini veren kemik 6-7 bin kişiyi de küstüreceksiniz!

Çılgın Türk 24.12.2012 20:42

[B]Almanya'dan Serkan[/B]

Iyi aksamlar, Sayin Oflaz ve Yönetim Riza hocanin bu seneki performansindan memnun mu? Memnun ise [B]özel madde[/B] icermeyen yeni bir sözlesme nicin teklif edilmiyor?

MaXiMuM 24.12.2012 20:49

[B][I]Mustafa ALİM _ Sivas

Herkese iyi akşamlar.

Bu yıl ligimiz o kadar ilginç bir hal aldı ki, puanlar birbirine oldukça yakın. Mesela bize 3 puan eklesek ilk beşteyiz. 3 puan silsek düşme hattında son dörtteyiz.

Telafisi olmayan bir ikinci devre bizi beklediğine göre, Mehmet oflaz bey takımın hedefi konusunda bir şey söyleyebilir mi ?[/I][/B]

benozgurr 24.12.2012 20:50

İyi akşamlar Nail abi [B]Eskişehirdem özgür[/B]

Abi Mehmet beyi bulmuşken soralım sivasspor resmi internet sitesine giriyormu beğeniyor mu günümüzde internet bu kadar yaygın iken sivasspor resmi internet sitesi neden faal değil, alt linkler neden boş akla gelince güncelleniyor diğer takımların sitelerine imreniyoruz biz taraftarların yanlış bilgilere sahip olunması istenilmiyor ise resmi yoldan bildirilsin siteden, günlük antrenman fotoları konulsun gerekirse videolar konulsun tekrar iyi akşamlar

sero58 24.12.2012 21:08

[B]Diyarbakırdan Şerafettin Çimen
[/B]

herkese iyi akşamlar saygı ve sevgiler sunarım buradan.
Benim sorun eski hocalarımız Muhsin Ertugraldan Afrikadan oyuncu almak için bir çalışma yapılıyormu ? Afrikalılar büyük rağbet görüyor...
Sivasspor için futbolcu izleyen yerli yada yabancı hoca varmıdır ?
Sivasspor resmi ürünleri internet üzerinden (sanal alemden) ne zaman başlayacak satılmaya ?
Başkanımıza ve yöneticilerimize başarılar dilerim.

Morten58 24.12.2012 21:15

[B]Almanya'dan [B]KAAN[/B][/B]

Sy.Mehmet Oflaz Baskan'im , Sivasspor'un Internet üzerinden ne zaman Store'si olacak , Lisanli Ürünleri , Gurbetdeki'lerde istiyor , ayrica Sivasspor Tv kurulacak mi?

halimsancak58 24.12.2012 21:15

[B]iyi akşamlar nail bey istanbuldan halim[/B]

takımımızda gecen sezon ki takım ruhu yok mağlup durumdayken bile rakipler bizden çok korkardılar şimdi o eski halimizden eser yok maç bitsede hava esiyo takımda bunu istanbuldaki maçlarda bizzat canlı gördüm bunun sebebi takımda futbolcular arasında bi gruplaşmalar mı var HAYIRLI AKŞAMLAR.....

Rallim58 24.12.2012 21:15

[B]Sivas'tan Yasin

Nail bey Mehmet beye son sorum olsun...

Bize en önemli transferin penaltıcı olacağını düşünüyorum. :)

Daha önemlisi,, en büyük transferimiz ise, Eneramo, Kamil, Erman, Aatıf ve Kadir'in kendilerine gelmeleridir.[/B]

Morten58 24.12.2012 21:39

Almanya'dan[B] KAAN[/B]

16 yasindayim.

Sivassporumuzu ben cok seviyorum , malum Gurbet'de dogup , büydügüm , ve yasadigim icin , herzaman hayel ettigim sey Sivassporun macina gitmekdi , takimi desteklemekdi.

Ve Allahima cok sükür ilk kez , Sivas - Mersin macina gidebildim.

Ayrica Sivassporumuzu, Avrupa Arenasina görmek istiyoruz, Ziraat Türkiye Kupasini kazanalim , ben Avrupada Yigidolarin Taraftari olarak takima sahip cikmak desteklemek istiyorum.

karamik 24.12.2012 21:40

Ankaradan mehmet , nail bey baskanımıza sorarmısınız kulubumuz şirketleşme açısından ne durumda gelir kaynaklarını geliştirecek projeleri neler yurt içi yada yurt dışı kulup adına parasal yatırımlar neler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23.