SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Abdülkadir Göztepede (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35337)

SivasSpor.Com 29.12.2012 20:22

Abdülkadir Göztepede

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38945&token=34046][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38945&token=34046[/img][/url]

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe, Sivasspor'un forvet oyuncusu Abdülkadir Özgen'i kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Geçen sezon Bucaspor'da 36 maçta attığı 20 golle Spor Toto Süper Lig ekiplerinin dikkatini üzerine çeken ve sezon sonu Sivasspor'a transfer olan golcü oyuncu Abdülkadir Özgen, Göztepe ile anlaştı.

Forvet hattındaki sıkıntısını çözmek isteyen Göztepe, Sivassporlu oyuncu Abdülkadir Özgen'i satın almak istemiş ancak Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, "Oyuncumuzu satmayız, sadece kiralarız" diyerek cevap vermişti. Göztepe'de bu cevabın üzerine Abdülkadir'i kiralama formülüne giderek kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Kemal Kılıç'ında ısrarla kadrosunda görmek istediği oyuncu yılbaşından önce imza atarak Antalya kampına katılacak

calipso 29.12.2012 20:26

Cevap: Abdülkadir Göztepede

forma şansı bulamıyordu... kendisi içi iyi olmuş ..sivasta köreleceğine daha çok parlar bizede kazandırır inşallah..

***sivas*** 29.12.2012 20:29

ah rıza hoca ahhhhhhhhhhhh şı adamı gönderdin yaa helal olsun :mad: :mad: :mad:

58_SEMİH_58 29.12.2012 20:31

Sağ ayaklı forvet oyuncusundan sol kanat oyuncusu yaratmaya çalışıldı.Kendisi için iyi oldu.

Çılgın Türk 29.12.2012 20:41

Oflaz Tv ekranlarindan Riza hocanin bir hafta önce Grosicki ile söylediklerini "bilmiyorsa" ve Riza hocanin Süper Lig antrenmanini kaldiramiyor dedigi bir futbolcuyu yönetim elden cikartmak yerine kiraya veriyorsa bu sezon sonu Riza hoca ile yollarin ayrilacagi anlamina gelebilir...

birdokuzaltiyed 29.12.2012 20:41

[B]Genç oyunculara daha da doğrusu tüm oyunculara örnek Ziya Erdal'dır.
İşini seveceksin, yılmadan, yorulmadan, azimle çalışacaksın. Şans verildiğinde de verilmediğinde de hazır ve nazır olacaksın.
"Hele bir garanti yerim olsun sonrasına bakarım" dersen işte böyle alt liglerde soluğu alırsın. Yedek oyuncular daha çok çalışıp formayı kapacakları yerde küsüp kaderlerini bekliyorlar. Sonuç ise maalesef ne kulüp ne de oyuncu açısından iyi olmuyor.[/B]

B.DUMANLI 29.12.2012 20:43

Bir oyuncu düsünün bir takimda (Bucaspor)harikalar yaratiyor,transfer sezonunda övgü ile söz ediliyor ,kadromuz güclendi deniyor,gel görki bir macda birakin 90 dakikayi 45 dakika forma sansi bulamiyor ve kiralik olarak Göztepe´ye geri veriliyor.Buca´da gol atan ayaklar,Sivas´da susuyor.Sezon basinda yapilan transferlerin hepsi Aatif´in disinda fiyaskoyla sonuclandi.Aatif ise sezon basinda bir iki defa ,birde ilk yarinin son maci olan Elazig macinda biraz hareketliydi diger maclarda oda yoklari oynadi.Allah yardimlarini üzerimizden eksik etmesin.

58Yiğidoo58 29.12.2012 21:06

Bu kulüpteki yönetim ve teknik ekip hepsi istifa etsin.. Yazık ulan yazık yeter. Toplayın bank asyayı götürün el ele takımı yuhhh.

GokhanTurna 29.12.2012 21:22

Kemal hoca Buca'da beraber çalıştığı oyuncusunu tekrar yanına aldı. Bucalı taraftarlar bu habere çok sinirlenecektir. İnşallah başarılı olur. Seneye kendisini as takımda görmek istiyoruz diri bir şekilde.

B.DUMANLI 29.12.2012 21:41

[QUOTE=GokhanTurna;824353]Kemal hoca Buca'da beraber çalıştığı oyuncusunu tekrar yanına aldı. Bucalı taraftarlar bu habere çok sinirlenecektir. İnşallah başarılı olur. Seneye kendisini as takımda görmek istiyoruz diri bir şekilde.[/QUOTE]

Burasi Mus´tur
Yolu yokustur
Giden gelmiyor
Acep nedendir?

Respect58 29.12.2012 21:41

[B]Bence Abdulkadir kendisini başarısız saymasın.Onun tek şanssızlığı Rıza Çalımbay gibi bir teknik direktöre denk gelmesiydi.Eskişehirliler Diego'yu bir yıl boyunca hazır değil diye oynatmadı diyorlardı da inanmıyordum.Adamlar haklıymış :D[/B]

etlidöktürek 29.12.2012 22:19

rıza hoca kendi gitmeyeceğine göre; abdulkadirin gitmesi iyi oldu..

A.Turan Korkmaz 29.12.2012 22:22

Herkes için en hayırlısı oldu bence de. Gelecek sezon yeni hoca kadroda düşünürse takıma döner.

Cley 29.12.2012 22:22

Kalsaydı Rıza hoca harcayaktı onu. Gitmesi kendisi için iyi olmuş. Eski performansına kavuşur inşallah.

chatlaq 29.12.2012 22:27

[QUOTE=***sivas***;824341]ah rıza hoca ahhhhhhhhhhhh şı adamı gönderdin yaa helal olsun :mad: :mad: :mad:[/QUOTE]

süper lig antremanlarını kaldıramıyor diye bir hocanın abdülkadiri göndermesi gayet normal

ahmet ali 29.12.2012 22:57

Bugun Rıza Çalımbay'ın mutlu günü...Taraftarın oynatılmasını istediği ama Rıza Çalımbay'ın sır olan, kimsenin bilmediği ve tahmin edemediği bir nedenden dolayı düşmanı gibi gördüğü Abdulkadir gitti...Rıza Çalımbay rahatladı ve kurtuldu... Peki Sivasspor Rıza Çalımbay'dan ne zaman kurtaracak veya kurtarılacak??..İşte o zaman taraftarın mutlu günü olacak...Umarım o gün yakın...

cemahmety 29.12.2012 23:12

Bizim başka takımlarda kiralık oynayan adamlarımızdan takım kurulur, Şaban'ı aldık kiralık, Abdülkadir kiralık, Cihan kiralık anlamıyorum kiralık olunca ne oluyor ki genç tecrübe kazansın falan diye düşünüyor olabilirsin ama zaten Abdülkadir bu ligde Bucaspor ile 13 gol atmış bir futbolcu daha ne kadar tecrübe kazanması gerekiyor ? Eneramonun kaçırdıklarının yanında ona da zaman verebilsek bence yeteri kadar süre alabilirdi Abdülkadir.

şarkışla 58 29.12.2012 23:12

Bir maçta Eneramoyu kesip de Abdulkadiri oynatmadı.Cihan Özkara ya da aynı şeyi yaptı.Eneramonun hali ortada bari bir maç ilk 11 de oynatabilirdi.Rıza Hoca gençlerden anlamıyor.Rıza Hoca zamanında aklımda kalan isimler Burçağ-Kaan-İmdat-Abdulkadir-Şaban-Alican-Vandan gelen bir topçu vardı hiçbiri yaterince şans bulamadı

izmirliyigido 30.12.2012 00:04

Abdülkadir'in gitmesi kendisi açısından iyi oldu. Hiç olmazsa ilk 11'de yer bulacak ve yetenekleri körelmeyecek. Rıza hoca şimdi davul çalsın. Süper Lige hazır olmayan birisini gönderdiği için.

Yolun açık olsun Abdülkadir, güçlü olarak geri dön...

.

59yigido58 30.12.2012 00:09

daha bank asya neki ikinci yada üçüncü liglerden takviyeler yapar yönetim içiniz rahat olsun bu zihniyet oldukça seyircide soğur zaten soğumuş durumda heyecen yoksa seyircide yok herkes anladıda yönetim anlamadı ona yanarım ben

B.DUMANLI 30.12.2012 00:10

[QUOTE=şarkışla 58;824367]Bir maçta Eneramoyu kesip de Abdulkadiri oynatmadı.Cihan Özkara ya da aynı şeyi yaptı.Eneramonun hali ortada bari bir maç ilk 11 de oynatabilirdi.Rıza Hoca gençlerden anlamıyor.Rıza Hoca zamanında aklımda kalan isimler Burçağ-Kaan-İmdat-Abdulkadir-Şaban-Alican-Vandan gelen bir topçu vardı hiçbiri yaterince şans bulamadı[/QUOTE]

Kiralik gönderildi denen futbolcular bir daha o kulüpten iceri giremiyeceklerini kendileride biliyor.Kiralama yönteminin kibarcasida ,gönderilen futbolcuyla dolayli yoldan baglari koparmaktir.Son iki sezondan beri takima genc futbolculari kazandiriyoruz mantigiyla hareket edenler,gecmise baktiklarinda o futbolculardan hicbirinin takimda olmadigini görürler.Aradan 17 hafta gecmis ve Eneramo hala form tutamamis.Bu neyle izah edilebilir.

59yigido58 30.12.2012 00:38

bu adamı oynatmayacaktınız neden aldınız çok merak ediyorum doğrusu al 5 adam ver üçünü kiraya böyle gelmiş böyle gidiyor sonumuz hayrola

59yigido58 30.12.2012 00:38

oynatabileceğin kişileri al oynat oynatmayacağın hiç kimseyi transfer etme

59yigido58 30.12.2012 00:39

herkez bizden oyuncu kiralıyor ama biz nedense adam gibi futbolcu kiralayamıyoruz anlayabilmiş değilim

59yigido58 30.12.2012 00:42

defans içler acısı hava topunu navratilden başka alacak yok bari gs den gökan zanı kirala adam oynasın takıma giremiyor yada bir sürü var diğer takımlarda adam orta sahaya sabriyi kirala vs vs yeterki kiralamak iste yada almak iste

34orhan58 30.12.2012 00:45

bu adamdam ben çok ümitliydim ne oldu anlamadım göztepede başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum inş. başarılı olur ve tekrar bize döner

stutgart58 30.12.2012 02:49

iyi oldu..kurtulduk şu oyuncudan ya...adamın ayakta duracak hali yoktu bi de para veriyorduk durduk yere...geç olmadan iyi bi karar verdi yönetim yanlışından dönmüş oldu

üsüyorum042 30.12.2012 02:59

Gercekten de cok dogru yazmissin kardesim,, inseallah cok daha iyi bir sekilde sivasimiza hazir olarak geri döner, maalesef futbolda böyle durular olabiliyor, ins, hayirlisi olmustur,
[QUOTE=ahmet ali;824363]Bugun Rıza Çalımbay'ın mutlu günü...Taraftarın oynatılmasını istediği ama Rıza Çalımbay'ın sır olan, kimsenin bilmediği ve tahmin edemediği bir nedenden dolayı düşmanı gibi gördüğü Abdulkadir gitti...Rıza Çalımbay rahatladı ve kurtuldu... Peki Sivasspor Rıza Çalımbay'dan ne zaman kurtaracak veya kurtarılacak??..İşte o zaman taraftarın mutlu günü olacak...Umarım o gün yakın...[/QUOTE]

üsüyorum042 30.12.2012 03:01

Evet Riza hoca bir sefere olsun abdulkadiri firvet dahi oynatmadi ki,, eneramo dükülsede berbat oynasada adam 90 dakikayi kafadan garantilemis, bu ayip Tabiki Riza hocanin, ins, haksizliklar yapmisssan mutlaka cezasisinida bulursun bir gün,[QUOTE=şarkışla 58;824367]Bir maçta Eneramoyu kesip de Abdulkadiri oynatmadı.Cihan Özkara ya da aynı şeyi yaptı.Eneramonun hali ortada bari bir maç ilk 11 de oynatabilirdi.Rıza Hoca gençlerden anlamıyor.Rıza Hoca zamanında aklımda kalan isimler Burçağ-Kaan-İmdat-Abdulkadir-Şaban-Alican-Vandan gelen bir topçu vardı hiçbiri yaterince şans bulamadı[/QUOTE]

üsüyorum042 30.12.2012 03:05

Kardesim, ya sen gercekleri görmekten aciz sin, yada futboldan hic bir sey anlamiyorsun, abdulkadiri ne zaan mevkisinde oynattiki, oynadigi bes on dakikalrda da cogu zaman hatasiz oynadi, mevkisinde oynamamasina ragmen, seni insafa davet eder, im,[QUOTE=stutgart58;824397]iyi oldu..kurtulduk şu oyuncudan ya...adamın ayakta duracak hali yoktu bi de para veriyorduk durduk yere...geç olmadan iyi bi karar verdi yönetim yanlışından dönmüş oldu[/QUOTE]

poolat58 30.12.2012 03:07

ben a.kadir ilk geldiğinde çok sevinmişti. çok umitliydim. ama rıza hoca adamı harcadı. yada hakikaten rıza hoca haklı. ama en iyisi oldu hem onun hem de bizim için. inş. çok iyi form tutar ve geri döner . bu oyuncuya az buz para vermedik. geçen seneki en pahalı transferimizidi.

Çılgın Türk 30.12.2012 03:20

[B]Riza hoca diyor ki Abdülkadar Süper Lig antrenmanlarini kaldiramiyor[/B]

[B]O zaman ben Riza hocaya dört soru sormak istiyorum: [/B]

#Siz Abdülkadir Afrika'nin balta degmemis ormanlarindan mi getirdiniz?
#Kasetlerini izleyerek mi aldiniz?
#Buca o kadar uzakti da gidip antrenmanlarini izleyemediniz mi?
#Madem antrenmanlari kaldiramiyor o zaman niye bonservisi ile degilde sadece kiraya verildi??

Kendi ülkenden transfer ettigin futbolcuyu bile antrenmanlarini izetmiyorsan, karakterini arastirmiyorsan, yurtdisindan getirdiklerini o zaman hic arastirmiyorsun demektir...

Herkes dua etsin yeni transfer olan oyunculari Süper Lig antrenmanlarini kaldirsin yoksa onlarda geri postalanir :)

58Yiğidoo58 30.12.2012 03:30

Adamın mantalite alıp kiralamak... Haddinden fazla tevazu gösteriliyor yönetimde bu adama.. Sivaslı olabilir faydası da olmuş olabilir ama rıza hoca sivas için bitti. Yaz kampında aldıği her oyuncuyu kiraladı. Alican serbest kaldı. Şaban ne halde Allah bilir. Bir katırı var eneramosu, bir de 4-5-1 i 2 senedir aynı taktik.. Kadir bitik adem bitik, uğurun emekliliği gelmiş, rajnoch gitmek üzere, navratil mi tek başına duracak. Faty gitti, murata öyle moral verdiki çocuk reaksiyon yaşıyor. Sözün kısası ; rıza ya kiralasin kendini ya da yönetim istifasını istesin. Hakkı Hocaoğlu gibi bir hocamız var.

OzkanBaskan 30.12.2012 10:10

Sonunda hocanın dediği oldu çocuğa adam gibi şans vermedi forvet sağ ayaklı adamı sol açık oynatdı ve bizlere işte Abdülkadir dedi bence çok yanlış bir karar olmuş bu rıza efendi daha ne yapacak merak ediyorum

58MUAMMER58 30.12.2012 10:27

[b]açıkçası ilk geldiğinde bende abdulkadirden çok ümütliydim forvette sıkıntı yaşatmayacak diye bekliyordum belli bisüre oynamaDAN uzun sakatlık geçirdi düzeldi müzeldi derken buseferde rıza hoca oynatmadı oynattığı maçlardada abdulkadirde bi ışık görülmedi bana göre rıza hocanın kolaya kaçıp dünyanın parasına adamı aldı şimdi kiralıyor bence abdulkadire verilen parayla çok kaliteli yabancı oyuncu alınırdı hatta n dossel bile alınabilirdi belki sivassspor şimdi liderbile olabilirdi yanlış transfer politikası :mad:ben kendisine başarılar diliyorum göztepede başarılar diliyorum[/b]

H_Turan 30.12.2012 10:51

[QUOTE=58Yiğidoo58;824350]Bu kulüpteki yönetim ve teknik ekip hepsi istifa etsin.. Yazık ulan yazık yeter. Toplayın bank asyayı götürün el ele takımı yuhhh.[/QUOTE]

Nankörlük etme.............:mad:

Poyrazcan 30.12.2012 12:42

15 DAKİKA BİLE OLSA VERİLEN ŞANSI İYİ KULLANACAKSIN ARKADAŞ. BURASI SÜPERLİG.
BEN BU OYUNCUYU BİR KAÇ MAÇ İZLEDİM SİVAS FORMASI İLE; JÜBİLE YAPIYOR GİBİYDİ...
UMARIM BİR ALT LİGDE AKLI BAŞINA GELİR DE YENİDEN ARAMIZA DÖNER.
ZİYA'YA AYRI BİR PARANTEZ; HELAL OLSUN BU FORMA SANA!..

alaattin 5858 30.12.2012 12:43

ya arkadaşlar birşey kafama takıldı rıza hocayı ençok eleştirenlerden biride benim
kalecilerimiz çok kötü uğur kavuk sağbekte yetersiz navratil ve raynoh çok ağır kadir çok pas hatası yapıyor ikinci lig topcusu adem bir iki maç iyi oynadı erman geçen seneki maçlarından eser yok grosiçki maç seçiyor eski grosiçki değil aatıf ilk ikimaç ve son maç hariç hiç birşey yapmadı eneramo sezon başından beri formsuz kısaca kalemiz defansımız orta sahamız ve forvetimiz çok kötü ha birde rıza hocamız kadro kuramıyor oyunu okuyamıyor futbolcuları yerinde oynatamıyor gençlerden yararlanamıyor.birtek ziya ve mehmet nas a laf yok onlar gerçekten iyiler.peki ama biz 6 maçı nasılaldık 21 golü nasıl attık 22 puanı bize kim verdi yav

yigido_furkan 30.12.2012 13:30

demekki yetersızkı rıza hoca oynatmadı yoksa neden ıyı olan bı oyuncuyu neden oynatmasınkı. gecen sene kıvanc geldı mucadele ettı ve cogu macta oynadı ayrıca bu takım bu sene cok formsuz ama bızım ölü halımız bıle 22 puan aldı ıns 2. yarı daha ıyı olucaz

ydurdag 30.12.2012 13:36

O ZAMAN HOCALIGI SIFIR OLAN MAÇI OKUYAMAYAN BU ADAMDAN HEMEN ACİLEN KURTULACAKSIN BU KADAR EGOİSTLİK OLMAZ GENÇLER NEDEN ALINDI RIZA EFENDİ İSTEMİYOR DİYE GENÇLER HARCANMAZ ÇOK YAZIK ÇOK BIRAKIN SİVASSPORU TÜRK FUTBOLUNA BÜYÜK KAYIPLAR VERDİRİYOR VEDE SİVASIMA OKUYAN OKUMAYI ANLAYAN BİR TEKNİKDİREKTÖR DEGİL YÖNETİM UYUMA NE OLUR GENÇLERİ BU ADAMA DÜŞÜNCELERİ UGRUNDA HARCATMA YAZIK HER YÖNÜYLE BİZLERE YAZIK GELECEGİNİ KURTARMAYA UGRUNDA HAYATLARINI ORTAYA KOYAN BU FİDANLARA YAZIK SİZ RIZAYI HARCAYINDA BSKSIN Kİ HARCANMAK NASILDIR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56.