![]() |
SON ANDA GELEN BERABERLIK
Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Ankaraspor ile Sivasspor, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 1-1 berabere kaldı.
[B] MAÇTAN DAKİKALAR[/B] Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da etkili bir futbol ortaya koydu. Sivasspor ise ilk yarıda daha çok kontratak futbolunu tercih etti.Balili ve Anderson'un getirdiği toplarla pozisyon üretmeye çalışan konuk ekip, 18 dakikada savunmanın yaptığı hata sonrası Gökhan'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 3. dakikada Tita, üst üste çalımlarla ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta, yan direğe çarparak oyun alanına dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. 17. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Musa'nın sert şutunda, üst direğe çarpan top auta çıktı. 18. dakikada sağ çaprazdan Ankaraspor ceza sahasına ilerleyen Gökhan'ı karşılayan Ramazan düşünce, bu futbolcu kaleci Jevriç'in üzerinden topu ağlara gönderdi: 1-0 24. dakikada Muhammed'in sol taraftan ceza alanına yaptığı ortada Anderson'un kafa vuruşunda, top üstten auta çıktı. 33. dakikada Musa'nın yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşta, kaleci Petkoviç topu tokatlayarak kornere gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 52. dakikada Jaba'nın ceza sahasına girerken yaptığı vuruşta kaleci Petkoviç, topu kornere çeldi. 73. dakikada Jaba'nın sağ kanattan ortasına Tita'nın kafa vuruşunda Petkoviç, topu kornere yolladı. 78. dakikada kendi yarı sahasından aldığı topla Ankaraspor ceza sahasına kadar giren Mehmet Yıldız'ın vuruşunda savunma sona anda topu kornere yolladı. 87. dakikada Tita'nın sol kanattan yaptığı ortada Sivasspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Emre, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. STAT: Ankara 19 Mayıs HAKEMLER: Yunus Yıldırım x, Süleyman Özay x, Ömer Faruk Yeşil x ANKARASPOR: Jevriç x, Savaş x (Molnar dk. 46 x), Ramazan x, Batak xx, Hasan xx (Murat dk. 61 x), Hürriyet xx, Erman x (Emre dk. 77 xx), Musa xx, Tita xx, Ersen xx, Jaba xx YEDEKLER: Mehmet Ali, Ahmet, Mustafa Sarp, Ümit TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay SİVASSPOR: Petkoviç xxx, Murat Duman xx, Fransergio xxx, Hakkı xx, Hayrettin xxx, Gökhan xx, Hakan x (Kalla dk. 21 xxx), Muhammed xx (Yasin dk. 54 x), Cem x, Balili x (Mehmet Yıldız dk. 55 xx), Anderson xx YEDEKLER: Vedat, İlhan, Musa Kuş, Görkem TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant GOLLER: Gökhan (dk. 18), Emre (dk. 87) SARI KARTLAR: Hürriyet, Musa (Ankaraspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor) |
sağlık olsun 1puan da yeter ne yapalım
|
son dakikada uçup giden 2 puan..neyse deplasmandan 1 puan çıkarmakta iyidir..
|
Bir puan da iyidir ama üç puan daha iyidir. Anladığım kadarıyla bizim problemimiz bir gol atıp üstüne yatmaya çalışıyoruz. Eh daha sonra da Çaykur Rize maçında olduğu gibi son anda bir gol yiyip umutlarımızın yıkılmasına vesile oluyoruz. İnşallah Lorant bu konuda anlayışını değiştirir.....
|
NASIP YA INSALLAH OBUR MACLARDA DAHA İİ OYNARIZ AMA BUTUN FUTBOLCULARI TEBRIK EDERIM
|
1-0 her zaman çok riskli,koruyabilirsin yada koruyamazsın,tabiki korumaya çalışmak her zaman başarılı olunmayabiliniyor.Deplasmanda bir puanda kötü sonuç değil.Beşiktaş'ı inşallah kendi sahamızda yeneriz.
|
sivas sporumuzu kutluyorum
ankara sporun puana daha çok ihtiyacı vardı, böyle bir deplasmandan puanla dönmek takımımız adına başarıdır. ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza eminin desteklerimizi eksik etmeyelim. saygı ve sevgilerimle, |
Son dakikalarda vurulduk!!!
gine son 10 dakalarda gol yedik
3 mactir böyle oldu......... |
yazik oldu yine son dakkalarda :(
<< VIYANALI YIGIDO >> |
olsun deplasmanda alinan 1 puanda iyidir canlari sagolsun
<< VIYANALI YIGIDO >> |
Sağlık olsun
Sivas maça iyi başlamıştı ama; futbolda bi anlık dikkatsizliğin telafisi bazen olmuyor.Ankaraspor sert oynadı hakemse genelde görmedi.Maç hakkımızdı ama olmadı. bu maç geçti artık önemli olan gelecek maçlar...
|
DAKIKA 87 KORKULAN OLUYOR
DAKIKA 87 KORKULAN OLUYOR YIGIT GARDASLAR BIZE NOLUYOR HERMACTA AYNI KORKUYU YASIYORUZ SON 10 DAKIKAYI LEHIMIZE CEVIREMIYORUZ BU PANIK NIYE NEDE GUZEL SEVINMISTIK CANINIZ SAGOLSUN INSALLAH BU EKSIKLERI GORUR VE COZUM BULURSUNUZ [B]<<<< SAYIN BASKANIM SANA GUVENIYORUZ VE SENI SEVIYORUZ>>>>YILDIZELI COBANSARAYLI [B]AHMET SOGUTLU[/B][/B]
|
super ligde alınan her puan altın değerinde olduğunu unutmayalım! Beşiktaş maçında telafi ederiz umarım.
|
futbolcularımızı ve teknik kadroyu tabii ki de en başta yönetimimizi tebrik ediyorum.süper ligde ilk sezonumuzda çok başarılıyız..bizlerin desteği artarak sürdükçe ilerleyen haftalarda ve sezonlarda ligin en renkli takımı SİVASSPOR olacaktır.
|
çok yazık oldu çok bu nasıl defans takımı anlamıyorum son dakikada golmü yenir
|
1-1
Ne dediler?
[B]Rıza Çalımbay[/B] Ankaraspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor maçında takımının karşılaşma boyunca mücadeleyi bırakmamasından memnun olduğunu söyledi. Rıza Çalımbay, maç sonrasında yaptığı açıklamada, Sivasspor´un bekledikleri gibi savunma ağırlıklı bir futbol oynadığını belirterek, ´´Talihsiz bir gol yedik. Ardından 2 tane önemli pozisyon yakaladık. Her yerden hücum ettik. Sonunda aradığımız golü bulduk´´ dedi. Deneyimli teknik adam, takımda uzun süredir var olan kolay gol yeme hatasının bu maçta da devam ettiğini, ancak bu olumsuzluğa en kısa sürede önlem alacaklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Hilmi Gökçınar ise rakipleri karşısında 90 dakika boyunca baskılı bir futbol sergilediklerini ifade ederek, ´´Bugün sahada hırslı ve azimliydik. Yeni hocamızla çıkışa geçmek istiyorduk. Gösterilen performans ve ortaya konan futbol gelecek için ümit verdi´´diye konuştu. [B]Werner Lorant[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, maç sonrasında basın toplantısı için odaya geldi, ancak gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen açıklamasını kısa yapmayı tercih etti. Lorant, Ankaraspor maçını, ´Deplasmanda 1 puan aldık, kazanabilirdik de´´ şeklinde yorumladı. Basın mensuplarının ´´Bir haksızlığa uğradığınızı mı düşünüyorsunuz?´´ sorusuna ise Lorant, ´´Hepiniz mesleğinizin uzmanısınız. Siz de maçı izlediniz. Yorumu size bırakıyorum´´ yanıtınıverdi. |
beşiktaş maglup oldu sivasspor puan kayıplarına beşiktaş maçında son verecek inşallah
|
Arkadaşlar merak etmeyin üzülmeyin olur böyle vakalar
|
Son dakika sendromu devam ediyor 1 gol atıp devamını getiremeyence son dakikalarda stres oluyor ve gol yiyoruz ankara spor 1 puan aldı biz 3 puan kaçırdık SAGLIK OLSUN inşallah haftaya beşiktaşı yenerek kendilerini affettirler
|
saglık olsun
saglık olsun.. sıvassporumun canı sagolsun.ama ankaradakıler hakeme karsı oynadı sıvasspor dıyor.zaten genelde boyleoluyor.ama bız bunların hepsını asacagız...!
|
ama fb macının aynısı oldu.aynı hatalara dustuler yıne.galıp gotururken berabere bıttı.ama yınede ıyıdır ne yapalım..
|
saglık olsun ne yapalım haftaya bjk dan alacagız bu üç puanı
|
biz alıştık zaten herseye hep iyi yönünden bakmaya
|
ya walla yazik oldu....
sacma sapan bi gol yedik... haketmemistik.... |
SAĞLIK OLSUN...
[B]MAÇIN İLK YARISINI, İNTERNETTEN SİVASFM.NET'TEN DİNLEDİM.
İLK YARIYI 1-0 ÖNDE BİTİRMİŞTİK. İKİNCİ YARIYI, YEĞENİMİN DÜĞÜNÜNE GİDERKEN YOLDA ARABADA DİNLİYORDUM. 87. DAKİKADA GOLÜ YEDİĞİMİZDE YUMRUĞUMU DİREKSİYONA ÖYLE VURMUŞUMKİ; BİR DE BAKTIM BARİYERLERE DOĞRU GİDİYORUZ. SON ANDA DİREKSİYONA HAKİM OLABİLDİM. NEYSEKİ ALLAH KORUDU VE OTOBANDA NORMAL SEYRİMİZE DEVAM ETTİK. İNŞALLAH TAKIMIMIZ DA, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA NORMAL SEYRİNE DÖNER VE GALİBİYET SERİLERİNE BAŞLARIZ. İLK VİRAJ, BEŞİKTAŞ... [COLOR="Red"]NOT: ''RIZA HOCA'NIN HATIRINA BU HAFTA 1 PUANLA YETİNDİK...!''[/COLOR][/B] |
[FONT="Arial"][/FONT]Bir puana razıyız.gelecek hafta beşiktaş tan üç puan almamız lazım.
|
Giden iki puana yazik, oldu yine son dakikalarda
|
[B]ben şunu söylemeden geçemiyeceğim hocaya çok kızıyorum neden derseniz bu zamana kadar yaptığımız maçlarda öne geçiyoruz sonra öndeyiz diye hemen defans yapıyoruz genelde yediğimiz gollerin dakkaları 75 85 90 oluyo buna bir çözüm bulunması lazım[/B]
|
Canları sağolsun 1 puanda mutlu etmedi deiğil ama yensek daha iyi olacaktı...
|
Herşey için teşekkürler
Sivasspor'umuzun bu başarıları dünyadaki tüm sivaslıları heyecanlandırmaya devam ediyor.Bizlere bu mutlulugu yaşatan,yıllarca bizim neyimiz eksik dedirten,imrenerek baktığımız buruk bir şekilde üniversite yıllarında hangi takımı tutuyorsun ? sorusuna verdiğimiz cevaba gülümseyenlere inat artık biz bu ligin beyiyiz ! Bunu sağlayan herkese,küçük büyük emeği geçen tüm insanlara sonsuz teşekkürler
|
TAKIMIMIZDAKİ FUTBOLCU ARKADAŞLARI VETEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM TABİKİ 3PUAN OLSAYDI SÜPER OLURDU AMA SAĞLIK OLSUN ARTIK 3 PUAN BEŞİKTAŞ MAÇINA....BU ARADA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM YİĞİDOLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.İNTERNETTEN SİVAS FM DEN DİNLEDİM TEZAHURATLARINIZ ÇOK İYİYDİ.
|
ya beyler tamam yenmek için çıktık.inanın iddaa bıle oynadım ama.yapacak bişy yok.bence sivassporun futbolu tartısılmaz ama bizim takımda gol attıktan sonra birşeyler oluyo defans biraz bosverıyor.bunlara dıkkat edelım dıorum.ankaraspor gıbı takımdan 1 puan yeter bıze. bu 3 haftalık kötü gidişe kımse aldanmasın önumuzde çok hafta var.bizler inandık sizde inanın.
|
Gökhan harika bi gol atmış ama nedense hep son 5 dk da gelen gollere engel olamıyoruz..GS macı,Rize maçı,FB maçı ve ANkaraspor Maçı..
|
bu son dakika olayına egilmek lazım kimi maçlarda ki puan kayıplarımız hep son dakikalarda gelen gollerden olmuştur
|
attığın bir golün üzerine yatarsan,son dakikalarda bir gol yersin verirsin puanları gelirsin.
fener hep son dakikalarda gülüyor,biz ise son dakikalarda üzülüyoruz. hoca oynattığı bu sistemi sorgulayıp aklı başında futbol oynatmalı takıma. yoksa bu böyle olmayacak hep kaçan puanların arkasından bakıp mendil sallayacağız. |
[QUOTE=serhat3358]TAKIMIMIZDAKİ FUTBOLCU ARKADAŞLARI VETEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM TABİKİ 3PUAN OLSAYDI SÜPER OLURDU AMA SAĞLIK OLSUN ARTIK 3 PUAN BEŞİKTAŞ MAÇINA....BU ARADA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM YİĞİDOLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.İNTERNETTEN SİVAS FM DEN DİNLEDİM TEZAHURATLARINIZ ÇOK İYİYDİ.[/QUOTE]
[COLOR="black"][B][I]Evet sayın ağabeyciğim sana katılıyorum sağlık olsun.İnşallah silkiniş,yeniden doğuş maçımız Beşiktaş maçıyla olacak bu arada bizde bir son on dakika fobisi başladı,üç maçta altı puan kaybettik öyle sanıyorum ki Sayın LORANT buna bir çare bulacaktır. Bir SİVASlı olarak,takımımızı yalnız bırakmayan YİĞİDO gardaşlarımada teşekkür ederim.[/I][/B][/COLOR] |
[B]maç özetini izledikten sonra beraberliğin bile iyi bir sonuç olduğu ortada.. hoca golü attıktan sonra takımı defansa çekmemiş, takım hep ordaymış :( [/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]maç özetini izledikten sonra beraberliğin bile iyi bir sonuç olduğu ortada.. hoca golü attıktan sonra takımı defansa çekmemiş, takım hep ordaymış :( [/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Valla Günay gardaş işten yeni geldim izleyemedim ama radyoda Galatasaray maçını anlatan spiker Ankarasporun birçok pozisyonu değerlendiremediğini söyledi.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Valla Günay gardaş işten yeni geldim izleyemedim ama radyoda Galatasaray maçını anlatan spiker Ankarasporun birçok pozisyonu değerlendiremediğini söyledi.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]maçın görüntüleri var formlarda ordan indir gardaş sende bana hak verirsin... 1 puan bence büyük başarı!!!![/B] |
[QUOTE=Gunay][B]maçın görüntüleri var formlarda ordan indir gardaş sende bana hak verirsin... 1 puan bence büyük başarı!!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Tamam Günay sağol bir bakayım.[/I][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38. |