![]() |
Hakan Arslan Sivasspor'da
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38964&token=33135[/IMG]
Sivasspor ile Samsunspor arasında Hakan Arslan-Abdulkadir Özgen takası yapıldı.. Samsunspor Başkanı Emin Kar, üç oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Başkan Emin Kar, transfer konusunda şunları söyledi: "Sivasspor ile yaptığımız görüşmeler sonrasında forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen’i kadromuza kattık. Bu transfere karşılık orta saha oyuncumuz Hakan Arslan’ı Sivasspor’a verdik. Ayrıca Sivasspor’dan kiraladığımız Şaban Özel’in de bonservisini aldık. Ligin ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmak için kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda Karşıyaka’da forma giyen orta saha Fatih Şen ve stoper Selim Adıcan ile de anlaşma sağladık. Üç futbolcu da hemen Antalya kampına katılacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor." |
Cevap: Hakan Sivasspor'da
hayırlı olur inşaallah.
|
allah akıl fikir versin sivasspora
|
hayirli olsun. :)
|
hayırlı olsun bence rıza hocalık bilmiyor
|
Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da
[QUOTE=SivasSpor.Com;825263][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38964&token=33135[/IMG]
Sivasspor ile Samsunspor arasında Hakan Arslan-Abdulkadir Özgen takası yapıldı.. Samsunspor Başkanı Emin Kar, üç oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Başkan Emin Kar, transfer konusunda şunları söyledi: "Sivasspor ile yaptığımız görüşmeler sonrasında forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen’i kadromuza kattık. Bu transfere karşılık orta saha oyuncumuz Hakan Arslan’ı Sivasspor’a verdik. Ayrıca Sivasspor’dan kiraladığımız Şaban Özel’in de bonservisini aldık. Ligin ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmak için kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda Karşıyaka’da forma giyen orta saha Fatih Şen ve stoper Selim Adıcan ile de anlaşma sağladık. Üç futbolcu da hemen Antalya kampına katılacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor."[/QUOTE] benim bildigim ofansif orta saha oyuncusu dogrumu? |
Hayirli olsun...
|
[B]Çok yerinde de uygun bir transfer olmuş, Hakan Ptt 1. Ligde fark yaratan göze batan isimlerden birisiydi. Samsunsporu yakınen takip eden bir arkadaşımla konuyu konuştuğumda Samsun taraftarının bu transfere büyük isyanın olduğunu, taraftarın sevgilisi bir ismi bırakmalarının büyük hata olduğunu söyledi, ayrıca Hakan İdmandan eve evden İdmana giden, sorunsuz bir isimmiş.
Şaban ÖZEL'de Samsun'da gösterdiği performans süper lig için yeterli değildi. Abdülkadir içinde sevindirici bir olay, Sivasspor'da normalde forma şansı bulamıyordu yapılacak olan yeni transferler ile kadroya bile giremeyecekti Samsunda sürekli oynayarak kendini gösterirse önümüzde sezon Sivasspor'da hak ettiği değeri görecektir.[/B] |
şabanı bonservisi ile vermişler. yahu sakryadan ne diye aldınız o zaman. 3 kuruşa satmak için mi. bi de a.kadir kiralık mı gitti yoksa o da mı satıldı. :mad:
|
Geriksiz bir transfer, bu oyuncunun youtubeda videosu bile yok.... Sivassporun alt yapisindan bir orta saha oyuncu alsaydi daha guzel olurdu
|
[QUOTE=Besyo_cu;825270][B]Çok yerinde de uygun bir transfer olmuş, Hakan Ptt 1. Ligde fark yaratan göze batan isimlerden birisiydi. Samsunsporu yakınen takip eden bir arkadaşımla konuyu konuştuğumda Samsun taraftarının bu transfere büyük isyanın olduğunu, taraftarın sevgilisi bir ismi bırakmalarının büyük hata olduğunu söyledi, ayrıca Hakan İdmandan eve evden İdmana giden, sorunsuz bir isimmiş.
Şaban ÖZEL'de Samsun'da gösterdiği performans süper lig için yeterli değildi. Abdülkadir içinde sevindirici bir olay, Sivasspor'da normalde forma şansı bulamıyordu yapılacak olan yeni transferler ile kadroya bile giremeyecekti Samsunda sürekli oynayarak kendini gösterirse önümüzde sezon Sivasspor'da hak ettiği değeri görecektir.[/B][/QUOTE] Herşeyi kısaca özetlemiş. Fazla söze gerek varmı? Şimdi bizm taraftar bu transferide eleşitir. Bunlara Messiyide alsan messiyide eleştirler. |
Abdulkadir gitti ya peki forvet alındımı o zaman ? Abdulkadir forvet alınmadan bir yere gidemez denildi..
|
[QUOTE=rapge;825274]Abdulkadir gitti ya peki forvet alındımı o zaman ? Abdulkadir forvet alınmadan bir yere gidemez denildi..[/QUOTE]
Cihan ÖZKARA geri döndüye hemşerim birde Kayseriden alındı |
[QUOTE=Sivasli010;825272]Geriksiz bir transfer, bu oyuncunun [COLOR="black"][B]youtubeda videosu bile yok[/B][/COLOR].... Sivassporun alt yapisindan bir orta saha oyuncu alsaydi daha guzel olurdu[/QUOTE]
Oldu olacak transfermrk'i açıp oyuncu seçelim, bu nasıl bir kelimedir anlamış degilim! |
Ben bu oyuncuyu en az 10 defa izledim , bence çok iyi bir orta saha elemanı . 90 dk oyunu iki yönlü oynaya bilen bir oyuncu . Hava topunun da iyi olması büyük özellik . Çok yerin de bir transfer hakan genç ve ileride yapabileceğimiz bir oyuncu Zaten bu tip adam istemiyormuyduk . Abdullakadir e 1. 3 milyon tl bonservis verilmişti ona yazık oldu .
|
İleride satabileceğimiz yazacaktım , yapabileceğimiz yazmışım .
|
[B]Hakan Arslan kulübümüze hayırlı olsun öcelikle, orta saha da ön libero mevkisinde oynayan kulübünün bırakmak istemediği bir futbolcuydu. İyi bir transfer yaptık Dardanelspor'dan Galatasaray'a gelen Mehmet Topal tarzı bir oyuncu orta saha da iyi işler yapacakdır.
Acaba Şaban'dan para kazandık mı sonuçda bu futbolcuya bonservis parası ödeyerek aldık.[/B] |
[QUOTE=Ahwettt;825275]Cihan ÖZKARA geri döndüye hemşerim birde Kayseriden alındı[/QUOTE]
Peki hemşerim sence cihanla kujovic yetermi.. Cihan erciyeste oynamıyodu kujovic kayseride oynamıyodu. Tamam kujovic iyi futbolcu ama bize uyucakmı son durumu ne bilmiyoruz bile.. Şöyle sağlam bi adam alsak forvete içim rahat edicek.. |
[B]Samsunsporluların söylediğine göre düz bir topcu ama çok mücadeleciymiş Rıza Çalımbay'ın kaleminden anlayacağın.Bakalım kadroya girebilecek mi yoksa diğerleri gibi oynamadan gidecek mi?[/B]
|
Rıza hocanın forma şansı vereceğini hiç düşünmüyorum nedense...
|
Arkadaş herkes kaliteli klas adamlar alıyor bizde küme düşen Ankaragücü, Samsundan 2. lig topçusu alıyoruz, bu kafayla ikinci yarı işimiz çok zor takım küme düşerse parayı harcayacak yerde bulamazsınız
|
[QUOTE=Andronovo;825276]Oldu olacak transfermrk'i açıp oyuncu seçelim, bu nasıl bir kelimedir anlamış degilim![/QUOTE]
Sende bundan daha iyi oyuncu alamayiz gibi konusuyon |
Rıza hoca Şabanı aldın hemen kiralattın, Hayrettin sakat olmasa hiç Ziyayı oynatmayacaktın. Abdülkadiri hiç oynatmadın Alican Karabağ diye bir çocuk vardı yedek kulübesinden hiç çıkamadı aynı şekilde Nedense bundan sonra alınacak genç oyuncuların takımda oynayabileceğini hiç düşünmüyorum.
|
Aceleci konuşmak istemiyorum ama biz bu toylarla süper ligde kime kafa tutacağız,oynayacaklarınıda sanmıyorum gerçi.her zaman böyle transferler yapılıyor örneğin şabanıda bir şaşaa ile almıştık, yok burçağ başel,muhammed ali atam,diğerleri kaç dakka oynadı?sene başında abdulkadir ama şöyle aman böyle dendi alındı ne kattılar sivasspora?Hadi ümiti kabul ettik,kuvojiç gerçekleşti ise iki transfer var adam akıllı.gerisi hep fasafiso.alman 4.liginden çocuk gelmiş deniyorlarmış.o çocuğu çıkarsan fener maçına kadıköye dizleri titrer,boşversenize.bunlar transfer yaptık demek için yapılan transferler.Şunuda ekleyeyim;ben böyle transferler yapılmasın demiyorum,genç oyuncularda alınsın tabiiki ama madem alıyosunuz o ışığı görüyosunuz oynatın o zaman,bizde görelim alkışlayalım.Bu tip transferleri ya tutarsa diye yapmaya karşıyım sadece.Bu tip transferlerde 15 tanede bir tane ya tutar yada o da tutmaz,söyleyeyim.Bence yönetim taraftarın beklentisini algılayamıyor,hoca zaten taraftara sırtını dönmüş,küçümsüyor adamdan saymıyor kendi çapında.adama taraftar karabükte sizi karşılamış neden soğuk davranıp otele gitmişsin diyor gazeteci,herkes işini yapsın diyor,taraftar desteğimiz yok,onlardan bir cacık olmaz tavırlarında.demiyorki ben evimde gelene geçene puan dağıttım,akhisara bile yenildim.Şunu anlamaları lazım esasında biz şampiyonluğa oynadık iki yıl,bu paralelde beklentilerimizde yükseldi,biz pısırık bir oyun korkak bir takım görmek istemiyoruz,her takıma kafa tutan bir takımımız olsun istiyoruz.Mağlupta olsak pozisyon üreterek mücadele ederek yenilelim,ezilmeyelim.Yedibin küsür seyirciye oynamışız ilk yarıda,bu kötü performans segileyen takım için çokmu az?Bakın bakalım anadolu takımlarına biletleri 2 tl,3tl yapıyorlar ona rağmen kaç kişiye oynuyorlar?Konuşacak çok şey varda fazla uzatmayayım,inşallah takımımıza yararlı oyuncular alınır ve 'Anadolunun sessiz çığılığı Sivasspor' kaldığı yerden devam eder...
|
Rıza Çalımbay Hakan'ı oynatmayacağı için, nasıl bir futbolcu olup olmadığını merak etmenize gerek yok gardaşlar ...
|
İyi transfer fakat Rıza hoca Hakanı yedek kulübesinde çürütecekse hiç alınmasın.
|
HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
|
Hakan Arslanın gelmesine sevinsem de Abdulkadir'in gitmesine anlam veremedim gerçekten üzüldüm üstelik Şaban'ında bonservisi verilmiş yazık Hakan'ın bonservisi 1500.000 tl'ye gelmiş oluyo herhalde
|
RIZA HOCA BU KADAR SAÇMA SAPAN BİR POLİTİKA İZLENMEZ TAM BİR SAÇMALIK SANKİ YABANCI KONTENJANI AÇIOR MUŞUZ GİBİ YERLİ OYUNCULARI BİRBİR YOLLUYOR SENİN TAKIMINDA ERHAN UĞUR DURURKEN ABDULKADİR EN SON GİDECEK ADAM NEYMİŞ EFENDİM CİHAN ÖZKARA GERİ GELMİŞ SORUYORUM SİZE CİHAN MI ABDULKADİR Mİ??
|
Haber Detayı
[B]Kaptan Hakan veda etti...[/B] Sivasspor ile anlaşan Samsunspor'umuzun kaptanı Hakan Arslan teknik heyet ve arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı. Süper Lig takımlarından Sivasspor ile prensip anlaşmasına varan başarı kaptanımız Hakan Arslan sabah idmanını yaptıktan sonra futbolcu arkadaşları ile tak tek vedalaştı. Teknik direktörümüz Besim Durmuş ile de görüşen Kaptanımız Hakan Arslan,"Nasip böyleymiş. İki kulüp anlaştı ve transfer gerçekleşti. Aklım hep Samsunspor'da kalacak. Burada çok güzel anılarım oldu. Mutlu ayrılıyorum. Eğer yeni takımım izin verirse 55 numaralı formayı giymek istiyorum. Herkes hakkını helal etsin" dedi. Antalya Kampımızın sorumlusu yöneticimiz Doğan Atlı ise Hakan Arslan'ı havaalanına kadar uğurladı. Atlı,"Gerçekten çok karakterli bir oyuncumuzdu. Samsunspor için formasını sonuna kadar terletti. Hakkını helal etmesini diliyor ve kendisine Samsunspor'umuza verdiği hizmet nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Hakan'ın vedası sırasında duygulu anlar yaşandı. Kere kampta... Teknik Direktörümüz Besim Durmuş tarafından 2 gün izin verilen defans oyuncumuz Kere, ülkesinden dönerek kampa katıldı. Kere Akşam idmanına da katıldı. İdman temposu artıyor... Takımımız günü çift idman ile geçirdi. Sabah yapılan idmanda Teknik Direktörümüz Besim durmuş genelde kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırdı. İdman yarım sahada 3 gurup halinde çift kale maç yapılarak tamamlandı. Akşam idmanında ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Teknik Direktörümüz Besim durmuş, kampın istedikleri düzeyde gittiğini belirterek,"Yeni oyuncvularımızıda katılımı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu anda işler yolunda. İkinci yarıda koşan, top yapan, müdacedeleci, gol atan ve herkesin keyif vererek izleyeceği bir takım olacağız. KAYNAK: [url]http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=766[/url] |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;825293]Hakan Arslanın gelmesine sevinsem de Abdulkadir'in gitmesine anlam veremedim gerçekten üzüldüm üstelik Şaban'ında bonservisi verilmiş yazık Hakan'ın bonservisi 1500.000 tl'ye gelmiş oluyo herhalde[/QUOTE]
kiralik gitmis. [url]http://www.haberexen.com/samsunspor-hakan-arslanla-yollarini-ayirdi-202935h.htm[/url] [B]ABDULKADİR ÖZGEN SÖZLEŞMEYİ BUGÜN İMZALADI[/B] Ayrıca bir süredir Samsun'da olan ve yönetimle görüşen Abdulkadir Özgen'de kendisini 6 aylığına Samsunspor'a bağlayan sözleşmeyi bugün imzaladı.Futbolcunun yarın Antalya kampına katılması bekleniyor. |
Bence gayet olumlu. Ama eger Hakan Arslan'nin meyvelerinden yaralanamazsak o zaman cok gereksiz olacak. Yani RIZA HOCA oynatmali diyorum ,yoksa Messi'yi al , Rooney'i al orta saha icin Xavi'yi al önemli olan oynatmak. Tabiki hakedene vereceksin Formayi , ama ay buna kiyamam Doga Kaya'ya kiyamam dersen iyi ki de gitti, is herzaman nafile olur. Ayrica insallah ikinci devrede Forma adaletli dagitilir ,ve Kredinin nerede bittigini Hocamiz gayet iyi anlar.
[B]Isterseniz Hakan Arslan'i yakindan taniyalim:[/B] Sivassporumuzun, PTT 1. Lig ekiplerinden olan Samsunspor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Hakan Arslan’ı daha akından tanıyalım. 18 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul’un Fatih semtinde dünyaya gelen Hakan Arslan, orta saha da oynamaktadır. Futbola 1998 yılında Güngören Belediyespor altyapısında başlayan Hakan, 2007 yılında aynı kulüpte profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alınmıştır. İlk profesyonel resmî karşılaşmasına 10 Nisan 2008 tarihinde Sarıyer’a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıkan futbolcu ilk sezonunda fazla forma şansı bulamasa da as takımdaki ikinci sezonunda kısa süre içerisinde ilk onbirde düzenli olarak forma giymeye başlamıştır. 2007-2008 sezonunda takımıyla 2. Lig play-off karşılaşmalarında şampiyon olup 1. Lig’e yükselmeyi başarmıştır fakat sonraki sezonda ligden düşmüşlerdir. Sonraki sezonda takımıyla 2. Lig’i ikinci sırada tamamlayıp tekrardan 1. Lig’e yükselmeyi başaran Hakan 2010-2011 sezonunda Güngören Belediyespor formasıyla 1. Lig’de mücadele etmiştir. 2011-2012 sezonu başında ise Samsunspor ile üç yıllık sözleşme imzalayan Hakan Arslan, 2012-2013 sezonunun devre arasında Sivassporumuza transfer olmuştur. 1.86 metre boyunda olan futbolcu, 2012-2013 sezonunun devre arasından itibaren Sivasspor forması giymeye başlayacaktır. |
arkadaş herkes otorite olmuş. Bırakın Rıza hocanın yeterliliğini tartışmayı. güvenin adama... Elazığ bile 10 takımı küme düşüren yılmaz vural'a güveniyor. yerinde bi transfer. nokta atışı yapmış hoca. Şaban la Abdulkadir in Sivas'ta formayı hakedecek 1 tane maçını hatırlayan var mı?....
|
Bu linkler samsun maçlarında hakan attığı golleri içeriyor izlemek isteyen arkadaşlar olursa...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=3ojPpWfel4s[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=fn-DbHlF2Zg[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=mzuwvEYhTpA[/url] |
LÜTFEN BİLGİ VERİN NASIL BİR OYUNCU BİLEN VARSA SÖYLESİN ;)
|
Transferlerimiz maalesef bir heyacan bir ümit veremiyor bizlere...
Gereksiz yere yapılan, mevcut otyunbcularımızdan daha verimli olamayacak futbolcular alınıyor gibi. |
Sivasspor Abdulkadirin bonservisini tamamen vermediki 6 aylık kiralık kalacak.Hem Abdulkadir sakatlıktan sonra oynayıp kendini geliştirme şansı bulacak.Alınan Hakan Arslan ı 3-4 maç seyretim,verdiğimiz şabanla kıyaslarsak 3 tane şaban eder.Süper liğ idmanları ile kendini biraz daha güçlendiri
rse orta sahaya mükemmel bir adam aldığımızı söyleyebilirim.Sivasspor karlı bir transfer yapmış.Ama seyircilerin beklentileri tabi biraz farklı o beklentilerede cevap verilmeli |
Ptt 1. ligi de olsa halı saha takımıda olsa hiç bir kulüp kolay kolay 24 yaşında ki bir isme kaptanlık yaptırmaz Hayırlı uğurlu olsun.
|
hayirli ugurlu olsun insallah basarili olur
|
[QUOTE=ahmet ali;825307]Transferlerimiz maalesef bir heyacan bir ümit veremiyor bizlere...
Gereksiz yere yapılan, mevcut otyunbcularımızdan daha verimli olamayacak futbolcular alınıyor gibi.[/QUOTE] Öyle transfer yapacaksın ki, önce taraftarı HEYECANlandiracak, sonra oynadığı futbolla ÜMİTlendirecek, sonrada takıma verdigi katkı ve başarılarla hepimizi GURURlandıracak.. ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |