SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   STSL/ Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35443)

Abdullah DuMaN 17.01.2013 08:22

STSL/ Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorum

[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmOgsvlk7xO1vrraFeJJizujPSt3qhzBJqZJFCfs8xl8EFyN1pSQ[/IMG]

2012-2013 sezonu ikinci yarı açılış haftasında Sivassporumuzun evimizde Gaziantepspor ile karşılaşacağı maçın tahmin ve yorumları;

[B]Tarih:[/B]19.01.2013 Cumartesi
[B]Yer:[/B] 4 Eylül
[B]Saat:[/B] 16:00
[B]Hakem:[/B] Kuddusi Müftüoğlu

Sezonun ilk yarısındaki maçı takımımız Pedriel'in golü ile deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Rallim58 17.01.2013 08:49

Cevap: STSL/ Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin v

[B]Artık ağırlıklı olarak lige dönmeliyiz.

Taraftar olarak bu hafta sonu, mazeret üretmeden stadyumdaki yerimizi her zamanki gibi bizler alacağız, gelmeyenleri de bekleriz.

Bugün gecenin -18, -20 derece sıcaklığın yaşandığı ilimizde Cumartesi müsabaka saatinde 3 derece sıcaklık olması ile, o gün stadyumda hareketliliğin yaşanacağını düşünüyorum.[/B]

Ferhat06 17.01.2013 08:55

Bu maçda Hakan oynar diye düşünüyorum çünkü 1461 maçında sahanın heryerinde idi.Biraz becerikli olsa gol de atabilirdi.Rajnoch cezasını tamamladı bu 2 maçda..

sivaslıadem 17.01.2013 09:02

artık maç seçer olduk iyice
Bu maçı kazanacağımızi düşünüyorum
Tüm bu olanlara rağmen geleceğe ümitle bakmak istiyorum
1-0 olsun bizim olsun

FALÇATA 58 17.01.2013 17:48

hep söyledim yine söyleyeyim takım olarak oynarsak kazanamayacağımız maç yok ayrıca takımımız 1461 karşısında aldığı beklenmedik beraberlikten dolayı kendini taraftarına affettirmek için sıkı çalışırlar

sivasfutbol 17.01.2013 17:54

eger 1461 maçında oynadıgımız oyunu oynarsak antebi yenmemiz mümkün değil bir mucize olursa belki

etlidöktürek 17.01.2013 19:21

antep maçı sıradan bir maç değildir,ne olursa olsun galip gelmeliyiz!

adres58 17.01.2013 19:29

Kuddusi Müftüoğluna uzun zamandan sonra ilk defa maç veriliyor. Cinim gadar sevmesem de :D İnşallah bizim maçta fahiş hatalar yapmaz. İnşallah bu maçı alırız. Çünkü kupa maçında ki çektiğimiz eziyeti bu maçta telafi etmemiz gerekiyor.

rsimsek 17.01.2013 20:06

[B]mazeretsiz hafta sonu oynanacak g.antep maçında tribünleri doldurmalıyız...kontrollü oynarsak ve bireysel hata yapmazsak 3 puanı alırız...[/B]

58akif34 17.01.2013 20:07

bu mac bızım olacak hafta içi 1461 trabzonu da yenerek yolumuza devam edeceğiz hem kupada hem ligde

şamatacılar 17.01.2013 20:58

Transfer yapılmadığı için maça gitmeyi düşünmüyorum

savaş2 17.01.2013 21:49

***rıza ve hayrettin ikilisiyle bu macı zor kazanırız

mucahit5884 17.01.2013 23:07

gaziantep zor bir donemde bence sivasspor alacak;)

Anadoluvoyages 17.01.2013 23:11

[QUOTE=şamatacılar;828542]Transfer yapılmadığı için maça gitmeyi düşünmüyorum[/QUOTE]

Senin gibiler gelmesin gerek yok zaten

34yigido34 18.01.2013 00:11

C.KAAN KARAGUŞ
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, uzun yıllar Sivasspor'a verdiği tutarsız kararlarla saç baş yoldurtan olay hakem, Kuddusi Müftüoğlu'nu yakın takibe aldı.
Özdemir, en son geçtiğimiz sezonun 30. haftasında bordo-mavili ekip ile Trabzon'da oynanan deplasman mücadelesinde vermiş olduğu tutarsız kararlarla karşılaşmanın sonucuna etki eden ve spor kamuoyunda büyük tepkilere yol açan Kuddusi Müftüoğlu hakkında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın cevaplaması için Meclise soru önergesi vermişti.
Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından uzun bir süre Sivasspor'un gerek iç sahada, gerekse deplasman mücadelelerinde görev alamayan Müftüoğlu'nun yarın oynanacak Sivasspor-Gaziantepspor karşılaşmasına atanması, Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir'i yeniden harekete geçirdi.
Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için kente gelecek Özdemir'in, hakem Müftüoğlu'nu yakın takibe alacağı öğrenildi.

gerçekten bu milletveklimiz haric sivasa sahip çıkan adam yok

tavatir 18.01.2013 00:24

Çok önemli bir maç bizim için. Şu andaki en önemli gündemimiz. Mutlaka kazanmalıyız.

Sedatxemir 18.01.2013 00:47

Kesinlikle G.Antebi yenecek güçteyiz. umarım maçda stat dolar hem futbolculara ekstra bi katkı yapar hemde keyfli bi maç izleriz. 4 1 diyorum skor içinde (gol yemeden maç bitiremiyoruz)

YİGİDOKENTLİ 18.01.2013 02:05

Sercan Yildirim VE Eneramo iki Süper iki olacak Sercan ilk macinda gazianepspora gol atacak insallah,

58MUAMMER58 18.01.2013 02:16

[b]1461 maçını ölçü almıyorum sivasspor bu ligdeki hertakımı yenecek güçte kendi evimizdeki maçları iyioynuyoruz antepde sosa ibriçiç gibi adamlar gitti aldıkları oyuncuların uyum süreci var askadromuz antepi yenecek güçte alacağımızı umut ediyorum [/b]

Poyrazcan 18.01.2013 06:17

KÜMEDE KALMAK AŞKINA!
KOLAY GELSİN SİVASSPOR...

OzkanBaskan 18.01.2013 08:21

Kupa maçında ki kötü oynundan dolayı taraftardan özür dileme maçına çıkacak olan takımımıza gönülden başarılar diliyorum çok çok önemli bir maça çıkacak yiğidoları bizlerde yalnız bırakmayalım lütfen bizlerde taraftar olarak üzerimize düşen görevi yarın yerine getirelim.

buraks58 18.01.2013 08:27

Gaziantepte çok eksik var. bunun dışında takımımız iç sahada çok farklı bir kimlikle oynamaya başladı. son oynadığımız 6 maçta 5 galibiyet çıkardık. yenildiğimiz gs maçında bile çok talihsizdik. ilk yarı iyi oynumuza rağmen iki gol bizi oyundan düşürmüştü. inşallah yarın ki maçta takımımıza güveniyorum, güzel bir galibiyet hem lig hemde kupa için moral olacaktır.

sivasspor 1-0 eskişehir
sivasspor 4-2 kayserispor
sivasspor 3-0 manisaspor
sivasspor 1-3 galatasaray
sivasspor 3-1 elazığspor
sivasspor 2-1 bursaspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40.