![]() |
Toparlanmamız Gerek
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.rizahoca11.jpg[/IMG]
Rıza Hoca Ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Tabii bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bir an önce kendimizi toparlamamız gerekiyor'' diye konuştu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin'in bu galibiyete çok ihtiyacının olduğunu ifade eden Çalımbay, ''Bizim de ihtiyacımız vardı. Maça baktığınızda gole kadar her şey iyi gidiyordu. Golü yedikten sonra tabii ki riske girmemiz gerekiyordu. Onu yapmaya çalıştık. İkinci yarıya hem forvete hem de defansa dönük oyun sistemiyle başladık. Yine oyun üstünlüğüne baktığınız zaman, bizde gözüküyor ama ataklarımız iyi ataklar değildi. Zaten son vuruşlarda iyi değildik. Lig ve kupa maçlarını birlikte götürmenin bazen zor olduğuna işaret eden Çalımbay, şunları kaydetti: ''İkisini birden yaparken, bazen mağlubiyetler, kötü günler olacak. Bu da onlardan bir tanesiydi. Bizim üzüldüğümüz şey, hakemlerin yaptıkları. Yani bundan önceki maçlarda da bu maçta da inanılmaz hatalar yapıyorlar. Bizim tek istediğimiz biraz daha dikkatli olmaları. Yoksa bizim hakemlerle bir problemimiz yok. Maalesef geçen hafta olsun, bu hafta olsun istemediğimiz şeyler yaşadık. Bunlar Mersin'in galibiyetini gölge düşürmesin. Mersin, hakikaten bizden daha çok istedi ve mücadele etti. Haklı bir galibiyet aldı. Tekrar tebrik ediyorum.'' Futbolculardan [B]Jakub Navratil[/B] ise mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını vurguladı. [B]Arkadiusz Piech[/B] de takımdaki ilk maçında mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek, bundan sonraki maçlara daha iyi çalışacaklarını söyledi. |
Cevap: Toparlanmamız Gerek
Hocam yine her zamanki gibi mukemmel tespitlerde bulunmussun bravo ...
|
Takıma takviye şart.
Revizyona gidilmezse bu takım ligden düşer . Ligin en kötü futbolunu sivasspor oynuyor. |
bırak hocam yaaa...
yönetimin ve senin korkak futbolun hakemin hatasından kat ve kat daha fazla... bu işte en masum taraf hakemler,türk hakemlerine kurban ol sen. takım bok gibi oynuyo ona bakibir kere de özeleştiri yap.yönetim istifa etmeli.tek çaremiz bu. bu takımı sahiplenen başarıya aç bir yönetim gelmeli. |
uğur doğanın yaptığını yapabilirmi acaba?yönetimin göndereceği yok bari bize son bir iyilik yapıp bıraksa sivassporu....
|
Bence Riza hocam sen toparlanman lazimm sapkayi önüne koyup düsünmen lazim hocam hic kendini elestirmiyorsun lütfenn cok gec olmadan bazi kararlar almaniz lazim
babanizin hastaligindan dolayi zaten antremanlara falanda cikamiyorsunuz takimda sahada berbat bu böyle gitmez ne yapmaniz gerektigini bizlerden cok cok iyi biliyorsun lütfen gec kalma |
[b]degerli hocam hakem penaltı konusunda belki agır karar verdi fakat sabaha kadar oynansa kazanamıyacağımız maçtı rakip oyuncuların hepsi süper oynadı bizde iyi diyeceğimiz oyuncu yok gibiydi 2.yarıda tek kale gibi oynamamıza rağmen kalecinin yere yattığı pozisyonumuz yok toparlanmamız gerekiyor elbetteki bunu çözecek olanlarda siz ve futbolculardır herşeye rağmen takıma inanıyor güveniyorum bu maçı ölçü almıyorum groseçkiyle atıfla daha iyi maçlar çıkartacağız inşallah artık senden kadir ve uğur inadından vazgeçmeni istirham ediyorum bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum hem kupada hemde ligde sivasspor fırtınası estirmenizi bekliyorum[/b]
|
hocam çok şey yazdım geri sildim devam et....
|
Bıktık usandık küçük Emrahı'da geçtin hoca bırakta sende kurtar bîzde
|
geç bunları rızaaaaaaaaaa....
|
Bende istifa etti zannettim :D:D:D
|
Riza hoca seni destekliyoruz arkandayiz cünkü bizim Toplumda bir suclu aranir oda bulunur, ama Takimin sana cok ihtiyaci var. Artik cikis zamani 6puanlik maci kaybettik su kadir in performansi acayip düstü belkide ara transferde kafalari karisti bu gidisle hem Takimi hemde kendilerini yakacaklar.
|
[QUOTE=MaXiMuM;831548]Bende istifa etti zannettim :D:D:D[/QUOTE]
Öyle kolay mı?Rıza hoca bırakıp kaçmaz.:D |
Hep yanlış ata oynuyon hoca. Sağ taraf uğur ve pedrıele bırakıyon ikisi birbirinden berbat. Orta alanda bomba kadir. Forvetin çuval eneMAMO. Bunlarla nal toplarız yanlış atlar hep. Biraz gec ama sistem değişikliğine gitsen fena olmaz. Kimsede sana kızmaz bu saydığım atları değişsen
|
Hala hakemlere suç atıyor...Yazık artık.
|
Ligin en zayıf takımına karşı ;
KADİR _ ADEM _ HAKAN defansif 3 orta saha ile çıkıp, 0 Pozisyonla maçı kapatan bir takımın hocası olsaydım UTANIP Açıklama yapamazdım !!! |
Bakin Senol Günes ve Ertugurul Saglam hakiki adamlar. Istifa ettiler. Calimbay Efendide aklina getirilmesi lazim ...
|
[QUOTE=Elbeyliliyiz;831549]Riza hoca seni destekliyoruz arkandayiz cünkü bizim Toplumda bir suclu aranir oda bulunur, ama Takimin sana cok ihtiyaci var. Artik cikis zamani 6puanlik maci kaybettik su kadir in performansi acayip düstü belkide ara transferde kafalari karisti bu gidisle hem Takimi hemde kendilerini yakacaklar.[/QUOTE]
doğru r.madrid kadire 10 milyon verdi göndermedik onun da kafası karıştı..hemşehrim kusura bakma bilinçli mi yazdın bunları yok sa ne içiyorsan bize de gönder kafam bugun çok dumanlı:confused: |
10 yorum var su anda hepsi hocayi istifaya davet etmis,bu takimin bir b plani varmi acaba.kim gelipte calistirir bu takimi.ugur,pedriel,kadir,kendini messi zanneden erman,enahomo,kimse ne kendini nede kariyerine kötü bir sayfa eklemek ister bu odunlarla.riza bu takimi calistiriyorsa memnun olmamiz lazim.bu yorum sahibi arkadaslar acaba calistirmak istermi bu takimi.arkadasla bizim futbolcu toplulugundan bir cacik olmaz bu takimdan ziyayi birde az bisey navratili cikar,mahalle takimi olur bu odunlardan.sivasspor bizim övünc kaynagimiz ama birde gercekler var.inanin sivaslilarin duasiyla bu takim ligde tutunuyor.yönetime baski yapmak lazim.yillardir bu takim para kazaniyor.ne bir trans fer ne bir basari.nerede bu paralar.yani rizanin istifasi bisey kazandirmaz bu takima.
|
TÜK 29/01/2013 Sivasspor vs Fenerbahçe
SSL 03/02/2013 Fenerbahçe vs Sivasspor SSL 10/02/2013 Sivasspor vs Trabzonspor SSL 18/02/2013 Kasımpaşa vs Sivasspor SSL 24/02/2013 Sivasspor vs Beşiktaş TÜK 26/02/2013 Bursaspor vs Sivasspor SSL 03/03/2013 Bursaspor vs Sivasspor SSL 10/03/2013 Sivasspor vs Antalyaspor [I][B]Toparlanma derken ???? Şu önümüzdeki maçlardan, oynadığımız futbola!!! bakarak kaç puan çıkartabiliriz sizce ? 4 hafta sonra ligdeki sıralamamızı az çok herkes tahmin ediyor hoca... Ya sen ? [/B][/I] |
[QUOTE=holigan;831559]10 yorum var su anda hepsi hocayi istifaya davet etmis,bu takimin bir b plani varmi acaba.kim gelipte calistirir bu takimi.ugur,pedriel,kadir,kendini messi zanneden erman,enahomo,kimse ne kendini nede kariyerine kötü bir sayfa eklemek ister bu odunlarla.riza bu takimi calistiriyorsa memnun olmamiz lazim.bu yorum sahibi arkadaslar acaba calistirmak istermi bu takimi.arkadasla bizim futbolcu toplulugundan bir cacik olmaz bu takimdan ziyayi birde az bisey navratili cikar,mahalle takimi olur bu odunlardan.sivasspor bizim övünc kaynagimiz ama birde gercekler var.inanin sivaslilarin duasiyla bu takim ligde tutunuyor.yönetime baski yapmak lazim.yillardir bu takim para kazaniyor.ne bir trans fer ne bir basari.nerede bu paralar.yani rizanin istifasi bisey kazandirmaz bu takima.[/QUOTE]
Bülent Uygun gelmesi lazim. GS de nasil Fatih Terimse bizdede Bülent Uygundur. |
Rıza hoca asıl takviye sana şart. Her zaman aynı bahaneler geçen sene tamam görüyorduk hakemler kötüydü. Bu senede sen çok kötüsün hoca dediğin oyuncusuna sahip çıkmalı medyanın önüne atmamalı. Bak fatih hocaya neden büyük hoca olduğunu anlarsın her mağlubiyette suçu kendisi üstlenîyor.
|
[QUOTE=citothehan58;831556]Bakin Senol Günes ve Ertugurul Saglam hakiki adamlar. Istifa ettiler. Calimbay Efendide aklina getirilmesi lazim ...[/QUOTE]
kardesim ertugrul ve senolun takimlarina bir bak önce.sivasin maliyeti bu takimlarin maliyetinin 14 de biri oldugunu biliyormuydun.eger o takim rizanin elinde olsaydi inaniyorumki daha iyi yerlerde olurdu. |
[QUOTE=Ferhat06;831551]Öyle kolay mı?Rıza hoca bırakıp kaçmaz.:D[/QUOTE]
bence bu takım hocasızda bu kadar oynar. |
Simdi Takima destek olma zamani ugurdan da vazgecilmeli Riza Hocayida desteklememiz lazim hic olmazsa bu sezon elimizden geldigi kadar destek verelim.. Allah kerimdir insallah hayirlisi olur.
|
Hocam toparlanmamız lazımda biz toparlamana kadar atı alan Üsküdar'ı geçecek
|
[QUOTE=holigan;831563]kardesim ertugrul ve senolun takimlarina bir bak önce.sivasin maliyeti bu takimlarin maliyetinin 14 de biri oldugunu biliyormuydun.eger o takim rizanin elinde olsaydi inaniyorumki daha iyi yerlerde olurdu.[/QUOTE]
haklisin kardas Rica Calimbayin cok emegi var bu takimda kisitli kadroyla neleri basardi bizim yönetimde biraz daha fazla para verseler nolur sanki her sene bu korkulu rüyalari cekmek zorunda olmayiz. |
[QUOTE=citothehan58;831561]Bülent Uygun gelmesi lazim. GS de nasil Fatih Terimse bizdede Bülent Uygundur.[/QUOTE]
bulent uygun elazigda 18 macta 0 cekti sen onu hocami saniyorsun kardesim. osivasin ritmine ayak uydurdu basari falan kazanmadi kendimizi kandirmayalim. |
Sana artık hocam demiyicem Rıza Çalımbay. Hoca, hoca olana denir, işi bilene denir.
Rıza Çalımbay sen sadece uyduruk laf salatası yapmanın Hocası olursun. Git bırak biz de kurtulalım sen de kurtul. "Bunlar futbolun içinde olan şeyler"miş, bunlar futbolun içinde ise sen futbolun dışındasın Rıza Çalımbay. Bırak Git Hocam. Taraftarın Rıza Çalımbaya saygısı mı kaldı ki, futbolcunun saygısı olsun. |
[QUOTE=kadirakin58;831569]Sana artık hocam demiyicem Rıza Çalımbay. Hoca, hoca olana denir, işi bilene denir.
Rıza Çalımbay sen sadece uyduruk laf salatası yapmanın Hocası olursun. Git bırak biz de kurtulalım sen de kurtul. "Bunlar futbolun içinde olan şeyler"miş, bunlar futbolun içinde ise sen futbolun dışındasın Rıza Çalımbay. Bırak Git Hocam. Taraftarın Rıza Çalımbaya saygısı mı kaldı ki, futbolcunun saygısı olsun.[/QUOTE] [B]Ama yine "hocam" demişsin bak[/B] :D:D:D |
[QUOTE=citothehan58;831567]haklisin kardas Rica Calimbayin cok emegi var bu takimda kisitli kadroyla neleri basardi bizim yönetimde biraz daha fazla para verseler nolur sanki her sene bu korkulu rüyalari cekmek zorunda olmayiz.[/QUOTE]
cekmeyiz insallah kardesim dualarinizi esirgemeyin takimdan yeter. olumsuz yorumlarla baltalamak bisey kazandirmaz.BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIR DE SIVAS....merak etmeyin.bu sehir titreyecek ve kendine gelecek. |
[QUOTE=kadirakin58;831569]Sana artık hocam demiyicem Rıza Çalımbay. Hoca, hoca olana denir, işi bilene denir.
Rıza Çalımbay sen sadece uyduruk laf salatası yapmanın Hocası olursun. Git bırak biz de kurtulalım sen de kurtul. "Bunlar futbolun içinde olan şeyler"miş, bunlar futbolun içinde ise sen futbolun dışındasın Rıza Çalımbay. Bırak Git Hocam. Taraftarın Rıza Çalımbaya saygısı mı kaldı ki, futbolcunun saygısı olsun.[/QUOTE] Son bir kez Hocam dedim, o da "bırak git" derken. Bırakırsan Hocasın gözümde, bırakmazsan değilsin.. |
[QUOTE=MaXiMuM;831570][B]Ama yine "hocam" demişsin bak[/B] :D:D:D[/QUOTE]
Bırak git Hocam dedim.. Bırakırsa Hocam'dır.. Bırakmazsa değildir.. |
sanki kupa maçlarını çok iyi oynuyoruzda bahaneye bak.İstifa et takım kurtulsun.Bu takımda kapasite var.Hoca yok.
|
Yönetim borcumuz yok diye övünsün . Takım ligden düşmemin eşiğine doğru sürükleniyor .
Rıza hoca kadar ; beleşçi transfer politikası izleyen YÖNETİM de suçludur. Transfer yapmıyorlar . Yaptıkları transferleride hep son anda ve geç yapıyorlar . Bu yönetime super lig bence fazla.kimse kusura bakmasın . |
Lig ve kupa maclarini birlikte götürmenin dezavantajlarina deginmis Riza hoca.1461 Trabzon bizimle berabere kaldiktan sonra ,kendi sahalarinda Denizliyi yendiler,bize karsi 2-1 kaybettiklerinden sonrada Konya´yi ,Konya´da yendiler.Bunu PTT takimi basariyorda her üc günde mac yapmayi ,biz süperlig takimi olarak niye basaramiyoruz? Navratil,Ümit ve Ziya´yi dinledirirken,Kadir ,Erman´a ikinci yari yer verdin kupa macinda.Bunlar nasil bir cit kirildim oyuncularki ,bugün Mersin´e oynama sansi verdiler.Mersin´le ilk sezon maci 3-3 bitmisti,bugünde 3-0 yenildik.Mersin´e karsi ikili avantajida kaybetmis olduk.
|
Hoca son vuruşlarda iyi degildik diyor kaç dene son vuruş yaptikki hocam ben başka bir macmi seyrettim yoksa
|
[QUOTE=holigan;831571]cekmeyiz insallah kardesim dualarinizi esirgemeyin takimdan yeter. olumsuz yorumlarla baltalamak bisey kazandirmaz.BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIR DE SIVAS....merak etmeyin.bu sehir titreyecek ve kendine gelecek.[/QUOTE]
[I][B]Gardaş inşaallah dediğin gibi olur... Ama gün gibi ortada olan gerçekleri de söylemek, sizin deyiminizle baltalamak değildir. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabiliyorsan, ligin en az gol atan bir kaç takımından biriysen, bunlardan daha önemlisi ne oynadığımız beli olmayan futboldan !!! ilerisi için ümit alamıyorsan; Bravo hep böyle devam edin mi demeliyiz ?[/B][/I] |
Bu gidisle borcumuz olmadan kume dusecez
|
[QUOTE=holigan;831571]cekmeyiz insallah kardesim dualarinizi esirgemeyin takimdan yeter. olumsuz yorumlarla baltalamak bisey kazandirmaz.BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIR DE SIVAS....merak etmeyin.bu sehir titreyecek ve kendine gelecek.[/QUOTE]
haklisin kardas bosuna biz yigidoyuz demiyoruz. Yigido mert olandir. Sivasin Havasi Sert ama Insani Mert dir. Destek suan en önemlisi ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:00. |