SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İstediğimiz Oyuncuları Alamadık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35526)

SivasSpor.Com 29.01.2013 09:48

İstediğimiz Oyuncuları Alamadık

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39133&token=14342[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da dönüm maçı. Her şey bizim elimizde'' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Çalımbay, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İki gün arayla maç yaptıklarını, bu nedenle sıkıntı yaşadıklarını belirten Çalımbay, kadrolarının dar olduğunu söyledi. Çalımbay, oyunculardan hem lig hem de kupa maçlarında forma giydikleri için istenilen verimi alamadıklarını kaydetti.

Fenerbahçe ile çarşamba günü kupada, hafta sonu da ligde karşılaşacaklarını anımsatan Çalımbay, bu iki maçı en iyi şekilde atlatarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Çalımbay, ''Kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da dönüm maçı. Her şey bizim elimizde'' dedi.

[B]"Seyrettiğimiz oyuncuları alamadık"[/B]

Transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Çalımbay, ''Transfere son noktayı koymadık. İşin gerçeği şu; seyrettiğimiz oyuncuları alamadık ve zamanında alamadık'' diye konuştu.

Yeni transferlerden Sercan Yıldırım ve Arkadiusz Piech'in henüz hazır olmadığını ifade eden Çalımbay, iki oyuncunun da zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çalımbay, 1-2 oyuncuyu daha kadrolarına kattıkları takdirde sıkıntılarının kalmayacağını belirterek, şunları kaydetti:

''Zaten kupada da yolumuza devam edersek, kesinlikle almamız gerekiyor. Çünkü ondan sonra daha da zorlaşıyor. İnşallah buradan çıkarsak, rakibimiz daha güçlü bir takım olacak. Daha iyi şekilde motive olmamız, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor, daha çok orayı düşünmemiz gerekiyor. Çünkü final oynayacağız ondan sonra. İnşallah oyuncu alırız diye düşünüyoruz ama karar yönetimin.''

Faslı oyuncu Abdurrezzak Hamdallah'ın transferinin sorulması üzerine Çalımbay, en çok istedikleri oyuncunun Hamdallah olduğunu, bu transfer için yönetimin uğraştığını sözlerine ekledi.

[B]İdmandan notlar[/B]

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Sivasspor'da, Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen futbolcular takımdan ayrı çalıştı.

Sakatlığı bulunan Michael Enaramo ve Uğur Kavuk'un katılmadığı idmanda, hafif sakatlığı bulunan Aatif Chahechoue ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

yorumyapıyombenya 29.01.2013 09:53

Cevap: İstediğimiz Oyuncuları Alamadık

Rıza hocanın Hamdallah ve burhanı ne kadar çok istediğini sağır sutan bile duydu yönetimde sayın Oflaz gibi kişilerin olduğu yerde zaten başarı beklenmez

silverli 29.01.2013 10:00

evet almadıkları burhan mersin macında sağ tarafı asfalt etti.parasını çıkardı galibiyetle..

hersene aynı bıktık valla..

Ahwettt 29.01.2013 10:01

Bir takımın başarısıda başarısızlığıda tek bir insana mal edilmez. Ekip işidir. Her ne kadar alınan kötü sonuçlardan Rıza hocanın yapı var ise en az onun kadar yönetiminde payı var liğin ilk yarsında takımın kötü gitti belli idi hocada bağıra bağıra transfer şart dedi ve listesinde yönetime sunmuş açıkcada istediğimiz futbolcuları almadık diyor. Yönetimden birisi de çıksın hayır hoca istedi biz aldık desin. Demek ki burada hocanın istediği futbolcuları yönetim almıyor ağırdan alıyorsa yönetiminde hoca kadar suçu var. Ama malisef Türkiye de böyle durumlarda ilk kurban hoca oluyor bu böyle gelmiş böylede gider.

Kasim58 29.01.2013 10:02

Fenerbahçe ile çarşamba günü kupada, hafta sonu da ligde karşılaşacaklarını anımsatan Çalımbay, bu iki maçı en iyi şekilde atlatarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Çalımbay, ''Kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da dönüm maçı. Her şey bizim elimizde'' dedi.

En iyinin adi nedir Hocam evimizde FB bir puan alirsak guruptan cikariz mantigi.
Bu oyunla bu futbolla bizim takimdan hic bir sey olmaz

Ne oldu bu takima ölü toragimi atildi üzerlerine anlamadimki gecenseneki ayni takim ayrilan bir tek Kivanc gelenleri malum hepimiz görüyoruz bu takim cok daha iyi olmasi gerekirken.
Ligin en kötü futbolunu biz oynuyoruz hatta oynamiyoruz oynayan takimlara karsi mücadele etmeye calisiyoruz.Bunun sorumlusu yada sorumlulari kim yada kimler ise lütfen üzerine düseni yapsin artik.

Bu kadar yigidolari üzmeye kimsenin hakki yoktur.

muspol58 29.01.2013 10:11

hep hocayı suçluyoruz ama yönetim de yönetciliğini yapamıyor adam gibi transfer yapamıyoruz,hocanın istediği hiç bir transfer gerçekleşmiyor

MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013 10:21

ne zaman zamanında transfer yapılabildiki anca mazaret mazaret gına geldi artık

akifesk 29.01.2013 10:21

Madem almayacaksınız ne diye yurt dışında oyuncu izletiyorsunuz yönetim?

Transfer konusunda rıza hoca yerden göğe kadar haklıdır . İzlettirdigi oyuncuları yönetim alamadı . Onların yerine 1,5 yıldır yatan Sercan alındı çünkü fiyatı ucuzdu. Hocanın dediğine göre piech de hazır degil . Hakan ve ümit de takımı üst sıralara taşıyabilecek oyuncular degil . Yönetim transfer yaptığını sanıyor ama aldıkları oyuncular hazır olana kadar iş işten geçecek gibi duruyor.

Uzun lafın kısası bir transfer donemi daha fiyaskoyla sonuçlanmak üzere .

Çok iyi bir orta saha, sag bek ve hamdallah alınmazsa seneye PTT 1.ligde olabiliriz .

kadirakin58 29.01.2013 10:23

Rıza'nın ne dediğinin tek kelimesini bile okumadım. Gerek yok artık, sıkıldım artık dediklerinden, ne dediyse de demiş. Ertuğrul Sağlam bırakmış ya, Rızayı kovup yerine Ertuğrul Sağlamı getirsek ya. Ne güzel olur.

MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013 10:35

[QUOTE=kadirakin58;832074]Rıza'nın ne dediğinin tek kelimesini bile okumadım. Gerek yok artık, sıkıldım artık dediklerinden, ne dediyse de demiş. Ertuğrul Sağlam bırakmış ya, Rızayı kovup yerine Ertuğrul Sağlamı getirsek ya. Ne güzel olur.[/QUOTE]

sn.ertuğrul sağlam dinlenecekmiş ve sn.rıza çalımbay takımı en fazla 2 maç sonra gider diye ümit ediyorum olası fener yenilgisi ve içerde trabzon yenilgisi kredinin tükenmesi demektir bence ertuğrul sağlam gelebilir o zamana kadar dinlenmiş olur sanırım eğer o gelmez ise şenol güneş'e teklifte bulunmak lazım her ne kadar trabzonu sevmesemde yerli hocalar arasında karıyeri en iyi hoca tabi gelir gelmez bilemem metin diyadin de olabilir zaten başkada boşta hoca yok

mishka 29.01.2013 10:40

Eğer hocanın istediği transferler yapılsa iyi bir takım kurardı bundan eminim diğer takımlarda yaptıkları ortada. Ama iyi bir hocanın özelliklerinden biri de elindeki malzemeden iyi verim almaktır.

Serdar63972 29.01.2013 10:41

[QUOTE=kadirakin58;832074]Rıza'nın ne dediğinin tek kelimesini bile okumadım. Gerek yok artık, sıkıldım artık dediklerinden, ne dediyse de demiş. Ertuğrul Sağlam bırakmış ya, Rızayı kovup yerine Ertuğrul Sağlamı getirsek ya. Ne güzel olur.[/QUOTE]

Hay ağzına sağlık gardaşım be... Bende başlığı okudum gerisini kendim getirdim... [B]İstediğimiz oyuncuları alamadık, takım düşüyor ben sorumluluk kabul etmem...[/B]
Zaten iyi sorumluluk sahibi bir teknik direktörde bu bilinçte olmalı... İstediğim youncular alınmadı takım düştü demeli...

Yönetim transfer yapmadı takım bu hale geldi diyenlere şunu sormak istiyorum, Geçen sene Rıza Hoca elindeki kadroyu düzgün kullanarak ciddi bir başarı elde etmişti. Federasyonun katakülleleri nedeniyle play-off oynama şansını kaybetmiştik. Şimdi sorarım sizlere ogün kadroda olupta bugün olmayan kim var? Kadro aynı kadro... Değişen ne? Ben Söyleyeyim. Geçen sene ki futbolcular Teknik Direktörlerine güveniyorlardı. Bu sene hocanın sene içerisinde yaptıkları neticesinde güven ortamı kalmamıştır. Ortada gambazcı, adalet duygusu olmayan, Gönlü- aklı başka takımda olan bir teknik adam var. Bakın yazdığım son madde çok önemli. Özellikle Grosicki gibi - Ziya gibi parlama yapmasını beklediğimiz futbolcuları takımda tutabilmek için Dirayetli bir teknik direktörün olması gerekir. Bizim Teknik Direktörümüzün aklı bir karış havada bir defa... Nasıl takımı tutacak... Akıllı bir teknik direktör odst sohbetinde !!! bile olsa kendi oyuncusunu başka takıma önerirmi?
Şimdi bu yazıyı okuyanlar yönetim yalakası demeden oraya da çakayım tam olsun.
Türkiye Süper Liginde yönetilmeyen tek klüp Sivasspor. Ortada bir başkan var, onunda adı var. Onun dışındakilerin beni tanıdığı kadar onları tanıyorum!!!
Rıza Hoca bu açıklamayı yaptı topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimden bunu anlayabilecek kapasite de kimse yok ki? Hemde şu kadar kritik bir zamanlamada... Ligin altı kazan olmuş kaynıyor. Harereti bizi vuruyor. Adam diyor ki transfer yapmadı yönetim bana. Hatta şunu söylese tam olacakmış. Elazığ transfer yaptı, Mersin transfer yaptı, Kayseri transfer yaptı bizim ayarımızdaki takımlardan sadece Sivasspor ve Akhisar transfer yapmadı, BU SENE AKHİSARLA ARAMIZA GİRECEK ÜÇÜNCÜ TAKIMI MERAKLA BEKLİYORUM... hATTA ŞUNU DA EKLEYEBİLİR Yönetime gelecek sezon süper Lige yükselme yarışında başarılar dilerim. Umarım bu sne harcamaya kıyamadıkları paracıklarını o sene harcamayı akıl ederler...

Saygılarımla...

58hsn58 29.01.2013 10:53

riza hocamiza fazla yuklenmeyelim bence. Yonetim birkere de olsa paraya kiysin, parayi basan dudugu calar misali..

Serdar63972 29.01.2013 10:54

[QUOTE=58hsn58;832093]riza hocamiza fazla yuklenmeyelim bence. Yonetim birkere de olsa paraya kiysin, parayi basan dudugu calar misali..[/QUOTE

Yorum yapmıştım bu konuda okursan sevinirim...

Yönetim transfer yapmadı takım bu hale geldi diyenlere şunu sormak istiyorum, Geçen sene Rıza Hoca elindeki kadroyu düzgün kullanarak ciddi bir başarı elde etmişti. Federasyonun katakülleleri nedeniyle play-off oynama şansını kaybetmiştik. Şimdi sorarım sizlere ogün kadroda olupta bugün olmayan kim var? Kadro aynı kadro... Değişen ne? Ben Söyleyeyim. Geçen sene ki futbolcular Teknik Direktörlerine güveniyorlardı. Bu sene hocanın sene içerisinde yaptıkları neticesinde güven ortamı kalmamıştır. Ortada gambazcı, adalet duygusu olmayan, Gönlü- aklı başka takımda olan bir teknik adam var. Bakın yazdığım son madde çok önemli. Özellikle Grosicki gibi - Ziya gibi parlama yapmasını beklediğimiz futbolcuları takımda tutabilmek için Dirayetli bir teknik direktörün olması gerekir. Bizim Teknik Direktörümüzün aklı bir karış havada bir defa... Nasıl takımı tutacak... Akıllı bir teknik direktör odst sohbetinde !!! bile olsa kendi oyuncusunu başka takıma önerirmi?
Şimdi bu yazıyı okuyanlar yönetim yalakası demeden oraya da çakayım tam olsun.
Türkiye Süper Liginde yönetilmeyen tek klüp Sivasspor. Ortada bir başkan var, onunda adı var. Onun dışındakilerin beni tanıdığı kadar onları tanıyorum!!!
Rıza Hoca bu açıklamayı yaptı topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimden bunu anlayabilecek kapasite de kimse yok ki? Hemde şu kadar kritik bir zamanlamada... Ligin altı kazan olmuş kaynıyor. Harereti bizi vuruyor. Adam diyor ki transfer yapmadı yönetim bana. Hatta şunu söylese tam olacakmış. Elazığ transfer yaptı, Mersin transfer yaptı, Kayseri transfer yaptı bizim ayarımızdaki takımlardan sadece Sivasspor ve Akhisar transfer yapmadı, BU SENE AKHİSARLA ARAMIZA GİRECEK ÜÇÜNCÜ TAKIMI MERAKLA BEKLİYORUM... hATTA ŞUNU DA EKLEYEBİLİR Yönetime gelecek sezon süper Lige yükselme yarışında başarılar dilerim. Umarım bu sne harcamaya kıyamadıkları paracıklarını o sene harcamayı akıl ederler...

akifesk 29.01.2013 11:08

Yönetim hocanın izlettigi oyuncuları alamazsa; rıza hocada kendi cebinden istediği oyuncuları transfer edecek degil ? Yönetim Uğur kavuğun yerine sağlam bir sag bek almazsa rıza hoca ne yapsın ? Uğur kavuğa çift motor mu taktirsin ?
Adamın kapasitesi bu. Yönetim transfer yapmıyor ama günah keçisi rıza hoca oluyor.

Şu an ki durumun en büyük sorumlusu yönetim . Rıza hocaninda hataları var tabiki

A.Turan Korkmaz 29.01.2013 11:27

80'li yıllarda bir çatı yalıtım reklamı vardı.Tek TV kanallı dönemler.
[B]Yöneticimiz uyuyor muuuuuuu? [/B] diye biterdi o reklam.
Rıza hocamız açıklıyor işte. Listeyi verdim,bekliyorum,yöneticilerimiz uğraşıyor,demeçlerinden sonra iş gecikince 'İstediğimiz oyuncuları alamadık,aldıklarımızı da zamanında alamadık' diyor. Şimdi,başarısızlığın suçlusu hoca mı,yoksa gerekli oyuncuları almayan yönetim mi?
Alın size Burhan EŞER örneği. Rıza hoca eski oyuncusuna talip olup yöneticiler görüştüğünde parada anlaşamadılar. Mersin daha fazla verdi demedi mi hoca? Peki ne oldu? Burhan Eşer aldığı parayı,daha [B]bir maçta[/B],Sivasspor maçında kazandırdığı üç puanla [B]amorte etti.[/B]
Burhan'a 100bin daha fazla veremeyen [B]yönet(emey)icilerimiz[/B],yarın Rıza hoca gitse bile bu taraftar sizin yaptıklarınızı da [B]yapamadıklarınızı[/B] da unutmayacaktır.
[B]Rıza hoca,hatasıyla sevabıyla başladığı işi bitirmek ve kaçtı gitti dedirtmemek için Sivassporun başında direnmektedir. Sezon sonuna kadar onun kalmasını desteklemek de şu an biz taraftarların görevidir.[/B]

58_babacan_58 29.01.2013 11:35

[B]İstediğin oyuncuları alamadın onu anladıkta, Elindeki oyuncuları nie küstürüp kadro dışı bırakıosun be hoca.[/B]

ressam58 29.01.2013 11:44

Hoca ne yapsın ya.....ne Sivas halkında bir gram ruh var nede yönetimde para var.....Sonuç Düşecek ve düştüğü zamanda herkes rahat edebilir artık........

cılgınsivas58 29.01.2013 11:45

yönetim transfer yapmadıda sen de takımı oynatamıyon hoca
her maçtan sonra hakeme laf buluyon

Mustafa58Ağa 29.01.2013 12:05

alırdık onları istersek ama yönetim napıyor hoca napıyor anlayamadım

58sinan58 29.01.2013 12:12

[QUOTE=akifesk;832100]Yönetim hocanın izlettigi oyuncuları alamazsa; rıza hocada kendi cebinden istediği oyuncuları transfer edecek degil ? Yönetim Uğur kavuğun yerine sağlam bir sag bek almazsa rıza hoca ne yapsın ? Uğur kavuğa çift motor mu taktirsin ?
Adamın kapasitesi bu. Yönetim transfer yapmıyor ama günah keçisi rıza hoca oluyor.

Şu an ki durumun en büyük sorumlusu yönetim . Rıza hocaninda hataları var tabiki[/QUOTE]

aman diyim gardaşım milletin aklına fikir sokma seneyede bomba transferimiz çift motorlu uğur kavuk olur sonra:D:D:D

akifesk 29.01.2013 12:37

[QUOTE=58sinan58;832129]aman diyim gardaşım milletin aklına fikir sokma seneyede bomba transferimiz çift motorlu uğur kavuk olur sonra:D:D:D[/QUOTE]

Seneye bu ligde olurmuyuz bence bunu düşünmek gerek. Bu kadro ve bu vasat oyunla çok zor . Önümüzde 5 haftalık zorlu bir periyot var. Önlem alınmazsa işimiz çok zor. Uğur kavukla pedrielle bu iş olmaz

kürşadın soyu 29.01.2013 12:48

sen maç kazanamazsan para gelmez. sen stadı doldurmazsan para gelmez. sen bize adam gibi takım izlettir o biletler 20 30 lira olsun dolmazsa o stad namerdim. Baskanı da hep yüreğimize bastık her zaman arkasında olduk. Mecnun Baskanım artık silkele şu takımı yönetimi. Biraz sesin çıksın Allah aşkına

ahmet ali 29.01.2013 12:58

Yönetim istediği futbolcuları almıyorsa Teknik direktör istifa eder gider kardeşim....
Hem istifa etmeyeceksin..Hem yönetimi suçlayıp kendini aklamaya çalışacaksın... Bu davranış yakışıksız...
Yönetimle anlaşamıyorsan GİT....

hiko58 29.01.2013 13:07

ne yapsın etsinler gerekirse borçlansınlar transfer yapsınlar. özellikler hızlı bir sağ bek lazım orta sahaya çok iyi iki kişi ile transfer biter bence

Yusuf Çevik 29.01.2013 13:26

Başlıktan yola çıkarak diyorum ki,hocam istediğimiz oyuncuları alamadık diyorsunuz,bunun nedeni ney sizce?Yönetim gerekli parayı veremiyor,ve bizde alamıyoruz.

Süper Lig`de borcu olmayan takımlar arasında değil miyiz,ya Sivasspor çok mu az kazanıyor.Ne kadar paralar alınıyor bu ligde,Tff transfer için para vermiyormu,üstelik maç kazandığın takdirde 750.000 TL gelir var.Nere gidiyor aldığınız paralar neden veremiyorsunuz parayı,yönetimde suç var...!

nunni5858 29.01.2013 13:35

[QUOTE=58sinan58;832129]aman diyim gardaşım milletin aklına fikir sokma seneyede bomba transferimiz çift motorlu uğur kavuk olur sonra:D:D:D[/QUOTE]

uguru takımda tutup abdurrahmanı gönderen kim,kasımpaşanın vazgeçilmezi oldu,

berk5858 29.01.2013 13:57

NİYEEEE?

ELAZIĞ, MERSİN, AKHİSAR, ORDU BİZDEN DAHA FAZLA GELİRE Mİ SAHİPLER; YOKSA ONLARIN YÖNETİMİ HIRSIZ DEĞİL Mİ???

BU TAKIMI BU HALE GETİRENLERİN **** ******* *****...

Cley 29.01.2013 14:08

Ligin başında Beşiktas ile flört et. Sivasspor umrunda bile olmasın. Herkes transfer yaparken biz ağzımız açık izleyelim. Sonra transfer yapamamaktan yakınalım. Devrearası kimi almayı düşünüyorsunuz. Gelecek oyuncu ya takımında istenmeyendir, ya da aldığı paranın daha fazlasını isteyendir. Bize hedefi büyük bir hoca lazım. Takımın ligde kalmasını başarı sayan bir hoca değil.

sivastatlıbelam 29.01.2013 14:12

hocam :

istediğin oyuncuyu alamadıysan bunu açık yüreklilikle söyle.yönetim almadı de.bu taraftar ancak böyle söylersen anlar.yoksa seni suçlamaya devam edecekler.

yorumyapıyombenya 29.01.2013 14:14

[QUOTE=nunni5858;832162]uguru takımda tutup abdurrahmanı gönderen kim,kasımpaşanın vazgeçilmezi oldu,[/QUOTE]

O yüzden mi Abdurrahmanın yerine Antepteki Serdar Kurtuluşu transfer ettiler

58MUAMMER58 29.01.2013 14:29

[b]rıza hoca ilk geldiğinde istediği adamlar alındı hepside katkı yaptı şuan şeyimiz çarşafa dolanmış vaziyette hangi bölgeye adam alacağımızı şaşıdık forvete 2 adam aldık 2 side şuan ışık vermedi mevcut forvetler zaten uyurgezer ortasahada grosecki atıf erman henüz beklenilen düzeyde değil sağbek desen ne uğur ne erhan sivasın oyuncusu değil stoper desen navratil zaten agır düz oyuncu ümit desen raynochun kramponu olamaz önlibero desen hernekadar adem elinden geleni yapsada ne adem ne hakan ne mehmet nas nede kadir işimizi görecek futbolcular değil kaleciler desen 5 tane kaleciden düzgün biri yok rıza hocaya nediyim haklılık payı var[/b]

nunni5858 29.01.2013 15:35

[QUOTE=yorumyapıyombenya;832179]O yüzden mi Abdurrahmanın yerine Antepteki Serdar Kurtuluşu transfer ettiler[/QUOTE]

o zaman size soruyum ugurmu abdurrahman mı

sıracalı 29.01.2013 15:36

[COLOR="Blue"]rıza hocadan bi kerede bi maglubıyet sonrası duymadık ki 'tüm suç benımdır ben ustlenıyorum yenılgıyı ' dediğini..yok ıstedıgım alınmadı yok cok basıt goller yedıkte yenıldık..arkadaslarımızdan beklenen verimi bır turlu alamadık,oyuncularımızn cogu kötü oynadı' falan fılan.o yüzden hocanın bu tarz açıklamaları cok sıkıcı olmaya basladı..[/COLOR]

-bucaklım-

sıracalı 29.01.2013 15:37

[QUOTE=nunni5858;832192]o zaman size soruyum ugurmu abdurrahman mı[/QUOTE]

tabıkıde UGUR :D

ZARALI_ENGIN 29.01.2013 15:55

SASIRIRDIM ZATEN ALSAYDINIZ !!!

Ciceklili yigit 29.01.2013 16:16

Rıza Hoca haklı, bütün takımlar kadrolarının güçlendirirken, biz hala bir sağbek ve iyi bir stoper bulamadık. Kadir her maç hayati hatalar yapıyor, Kadir'i zorlayacak veye kesecek bir orta saha oyuncusu alamadık. diğer takımlar güçlendi, sivas aynı şekilde güçlenemediği için ikinci yarı işi daha zor.

58 SiVaSıM 58 29.01.2013 16:16

adam takmış hamdallaha ya kim bu adam drogbamı kim ??? eneramoya şöyle böyle dedi kıçını kaldıramıyor topa vuramıyor bakalım bu nası çıkacak

ihtiyar yiğido 29.01.2013 16:42

Sayın yiğido kardeşlerim bu başarısızlığın nedeni ne sade yonetim nede sade teknik direktör hata her ikisinde nedeni Riza hoca sanki bu takıma emanet gelmiş gibi aklı fikri Beşiktaş'da beşiktaş gel dese hiç düşünmeden bırakıp gidecek zatı sozleşmesinede madde koydurmuş Beşiktaş isterse giderim diye
yonetimde bunu böyle bilerek evet demiş peki yonetim böyle düşünen hocadan takıma nasıl faydalı olacak diye hiç düşünmedimi neden başka alternatif bulmadı Takıma bakarsak bir ikisi dışında fena değil hepsıde tecrübeli iyi futbolcular hangi takıma gitseler oynarlar onemli olan bu oyuncuları ıyı motive etmek. İyi hoca demek bahanelerin arkasına saklanmak değil bu futbolculardan en iyi şekilde faydalanmaktir
Sevgili yiğido kardeşlerim hiç ümitsizliğe düşmeyin her karanliğın bir aydınligi vardır.Bu şehirki nasıl Kürtülüş Savaşında başrol oynamışşa futboldada başrol de olacağı günler yakındır yeterki biz takımımıza sahip çıkalım türübünleri boş birakmıyalım hepınıze saygılar

Champion_58 29.01.2013 17:10

sadece kanatlara mahkum ettin takımı ne hale geldik

ortasahamız sanki kale önünde defans yapar gibi oynuyor görmüyormusun hoca
ne bekliyorsun daha bunu değiştirmek için bilmiyorum:confused:
adam gibi top dağıtan biri yok ,kör dövüşü yapan bir orta saha görünümünden kurtulamıyoruz bi türlü ..

çık tribünden izle maçı anlarsın belki..

hayır yani ;okuyamıyosun demekki ordan maçı kardeşim okadar bellki bu..

çok yavaş çıkıyoruz atağa resmen merasimle geliyor takım rakibe artık...
yermi süper lig takımları bunu sence?

yan top yapmakla geçirdiğimiz süreyi hesaplasan maçın üçte ikisi eder nerdeyse..

orta sahaya ileri pas özelliği yüksek teknik bi adam almadıkça işimiz zor 4 eylülde kör dövüşü izlemeye devam ederiz bilesin..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11.