![]() |
Köşeyi Dönecekler
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39192&token=49931[/IMG]
Sivasspor yönetimi futbolculara büyük bir jest yaparak,kupada şu ana kadar alınan 300 bin doları ve bundan sonra alınacak 1 milyon 600 bin doları futbolculara dağıtma kararı aldı. Ziraat Türkiye kupasında yarı finale kalma başarısını gösteren Sivasspor’lu futbolculara yönetim büyük bir jest yaparak “ Kupadan alınan para sizin olsun”dedi. Kupa’da A grubunda yer alan Sivasspor,bugüne kadar oynadığı maçlarda toplam 2 galibiyet,2 de beraberlik alarak hak ettiği 300 bin doları futbolcu ve teknik heyete verdi.Yönetim,ayrıca grupta son oynanacak olan Bursa maçını kazanmaları halinde alınacak 100 bin dolar ile,finale alınacak 600 bin ve kupanın sahibi olunduğunda gelecek 1,5 milyon dolarıda futbolculara ve teknik heyete verme kararı aldı. Hürdoğan |
Cevap: Köşeyi Dönecekler
Alın size fırsat tebrik etmek lazım bu düşünceyi ortaya koyanı gerçekten iyi düşünülmüş
|
Al maçları koy cebine paranı tebrikler en güzel motivasyon aracı
|
Güzel olmuş oyuncular için bayaa yüksek fiyat belki kupayı kazanmamızda yardımcı olabilir :)
|
Daha ne yapılsın bravo yönetime motive etmek için büyük bir jest yapmış inş futbolcularımızda bu jestin karşılığında kupayı bizlere getirirler
|
Azımsanacak bir para değil. Çok büyük Jest olmuş. Helal olsun yönetime. İnşallah Kupayı alırız onlarda paralarını :)
|
hani bütçemiz kısıtlıydı hani para olmadığından burhanı hamdallah ı alamadık..
demekki istenince para harcanabiliyormuş |
Maalesef primle kupa alınamıyor Türk milletinin en büyük yanlışlarından biridir bu Dünya kupalarında Avrupa kupalarında en yüksek primi verir kupaya bile katılamayız.
|
futbolculara mesai parası çalışırlarsa mesai ücretini alırlar mesai ücreti bazen maaştan daha tatlı olur.
|
Yönetime helal olsun yapması gereken en iyi şeyi yapmış.
|
madem para var niye transfer yapılmıyor dıyen arkadaşlar gelecek para 1.5 milion henuz 300 bin geldi yanı hala para yok :rolleyes:
|
Amatör bi politika ama iyi bir politika madem paraya ihtiyacımız yok niye transfer yapamadık :D
|
Bence hem yarı final için hemde [B]Ts maçı galibiyeti için prim verilmesi lazım.[/B]
|
Zaten dönecekleri kadar dönmüşler yahu:)
|
inşallah kupayıda kazanırsınız
|
Köşeyi dönüp kaçıp gitmesinlerde . Bu hanzolarin gözü yolda hep.
|
Gerçekten büyük jest yapmış yönetim bu saatten sonra futbolcularımıza düşen o kupayı almak veya en azından Trabzonu eleyerek finale kalmak ve Avrupaya gitmektir
|
helali hoş olsun bee :)
|
uğur ve pedriele verilmemelidir helal olsun bu çocuklara o para
|
Vay be verilen prime bak :) desenize bizde oynayan birçok futbolcu bir sene de kazandığı paraya yakın bir meblayı takım kupayı kazanırsa cebine koyacak :) Ama siz kupayı Sivas'a getirinde o paranın her kuruşu size helal yiğidolar
|
Arkadaşlar hani para yoktu diyorsunuz da ortada zaten para yok maçı kazanırlarsa oradan gelecek olan para prim olarak verilecek.
Ayrıca işin arka boyutunda da bakmak lazım. Kupayı alırsak sadece 1,5 milyonla sınırlı kalmayacak ki gelirimiz. Yayın gelirleri var, iddaa geliri falan var. Onlar ufak tefek şeyler ama Avrupa'ya gideceğiz oradan elde edeceğimiz daha büyük gelirler var. Kupayı alınca şehir üzerinden ölü toprağını atacak. Seneye daha fazla destek olacak. Türkiye Kupası'nın alınmasının verdiği gaz ve Avrupa'ya gitmemizin verdiği gazla kombine satışı artacak, forma satışı artacak. 1,5 milyon dolar buz dağının sadece görünen kısmı. |
Futbolcular için büyük bir fırsat, inşallah bu fırsatı iyi değerlendirirler ve kupayı Sivasımıza kazandırirlar.
|
Müthiş bir jest yapmış yönetim para oyuncuların olsun kupa da bizim inşallah hakkını vererek oynarlar ve bize kupa sevincini yaşatırlar. Sonra gelsin avrupa ligi :D
|
Kupa Sivasimiza yakisir, kupayi getirin Sivasa yigidolar seneyede Avrupa kupalarina katilalim :D
|
yönetim bunu transfer zamanı yapabilseydi keşke futbolcu almaya gelince para yok ama hayali şeye para var inş alırızda kupayı haklı çıkarlar düşüncelerinde
|
Prim vermek mantıklı da, yönetim gerçekten yapması gereken şeyi doğru mu yapmış. Yönetim biraz da kasayı doldursaymış, transferlere ayırsaymış, yarısını dağıtsalar yeterdi.
|
güzel jest yapmışlar.finale çıkarsak kupayı alırız.
|
Parayı dağıtıyor ki fazla gelmiş . :D
|
[B]çok güzel motive kaynagı para kazanmak istiyorsan o maçı alıcaksın :)[/B]
|
Lig, ne olacak.Bari küme düşmesseniz şartı getirin.
|
Para sizin kupa bizim... Bu para şu anda cüzi miktarlara tekabül ediyor... Şu ana kadar 300 olsa (-ki kupa seramonisinden sonra verilir) adam başı 10-15 bin lira civarında tutar... Önemli olan kupayı alın paraları size vereceğim demek, Trabzonspor maçı öncesi motivasyon sağlamak demektir. Çünkü o maçı alırsanız 700 bin alırsınız. Olay bu kadar basit bir düz mantık :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:16. |