SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Aatif: Sivasspor'u en iyi yerlere taşıyacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35572)

Salim58 06.02.2013 10:37

Aatif: Sivasspor'u en iyi yerlere taşıyacağız

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39194&token=47205][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39194&token=47205[/img][/url]

[B]Sivasspor'un Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe, FANATİK'e önemli açıklamalarda bulundu.

Camianın takımdan beklentilerinin büyük olduğunu belirten Aatif, “Benim amacım da daha fazla gol atmak ve takım arkadaşlarıma asist yapmak olacak. Sivasspor, Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadığı sezondaki gibi iyi durumda. Ancak şu an ligdeki rekabet daha yüksek. Eğer sezonu 5 ya da 6. bitirirsek bu bizim için büyük bir başarı olur. Galatasaray ve Fenerbahçe çok iyi kadrolara sahip. Bizim dışımızda Beşiktaş, Kasımpaşa, Eskişehir, Bursaspor ve Karabükspor da istikrarlı bir görüntü çiziyorlar. Taraftarımızın ise bana verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum. Sivas’ı hep birlikte en iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.[/B]

alaattin 5858 06.02.2013 10:50

Cevap: Aatif: Sivasspor'u en iyi yerlere taşıyacağ

sana söylüyecek tek sözüm ALLAH razı olsun ALLAH nazardan saklasın

Serdar63972 06.02.2013 10:55

Bir tane galibiyet aldık diye şiştikçe şiştik.... Bu işin sonu iyi görmüyorum. Trabzon a karşı şişen bu kadar adamla oynarsan patlatmaları kolay olur... Demedi demeyin.

bigacti0n58 06.02.2013 11:32

İnşallah atarsın attırısın goller ne diyelim :)

KaanK 06.02.2013 12:51

[B]3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalasak ilk 4 şansımız var
Malum lig bu sene çok garip[/B]

Mustafa58Ağa 06.02.2013 12:53

ben sivasspordan iyi patlama bekliyorum

adres58 06.02.2013 13:03

Biz bir büyük müsabakayı aldıkdan sonra çok çuvalladık. Daima böyle oldu. Bu aralar futbolcu kardeşlerimizin maşallahı var gazete gazete demeç üzerine demeçleri boy boy... Futbolda havalara girersen havanı söndürürler diye bir tabir vardır amiyane... Önümüzde çok önemli bir müsabaka var. Lütfen ayağınız yerlere bassın ve bu maçın camiamızın özellikle taraftar açısından önemini idrak edin... İşte o zaman Fenerbahçe maçının galibiyeti perçinleşir. Bana göre hiçbir önemi kalmaz olası bir puan kaybı olursa...

Lütfen konuşmalarınıza ve konsantrasyonunuza dikkat edin....

cemahmety 06.02.2013 13:48

Aatıf seni çok seviyoruz ve o kadar çok beğeniyoruz ki Fenerbahçe maçında kaçırdıklarından dolayı bile kızmıyoruz sana. Ama şu da bir gerçek ki Şampiyonluğa oynadığımız yıllardaki performasımızda değiliz, ama senin bunu biliyor olman kulübümüzün tarihini de takip etmiş olman önemli seviyoruz seni

holiganlady 06.02.2013 14:16

işte böyle Sivasımızı kabullenen futbolcular lazım. Aatıf hem Sivası hem de bizleri çok seviyor Rabbim gönlüne göre versin güvenimiz sonsuz :)

58 SiVaSıM 58 06.02.2013 14:31

trabzon maçında en iyi oynunu oyna aatıf senden gol bekliyorum süper oyuncusun nazar değmesin

eyupk 06.02.2013 16:42

Atif takimda en sevdiğim oyunculardan

citothehan58 06.02.2013 18:28

Biraz havalara girmis olabilir futbolcularimiz bu gaynet normaldir uzun süredir ligde galipiyet nedir unuttuk. Ben inaniyorum ki futbolcularimiz gayet iyi bilirler o macda yapacaklarini. Riza Calimbayla bir ilk pesindeler. TS macini kazandik mi Calimbayla yenmedigimiz takim kalmiyor. Bu da takimimizi ayri bir motive eder.
Insallah kazanan biz olucagiz allahin izniyle ...

ccey 06.02.2013 18:40

trabzon maçından galibiyet kasımpaşa ve beşiktaştan da beraberlik aldıkmı yolumuz açık inşallah ama trabzon maçı çok önemli aman dikkatli olalım

Külhan 06.02.2013 22:32

Aslin fransa neslin marok sen oynarken bizi aliyor bir merak atalar demis gerekmez kel basa tarak hadi oynada eyleme bizi helak bizsenden cok sey bekliyoruz aatif kardesim heleki bu hafta sana cok isler düsecek zira eranoma yok secan yok kamil yok ziya yok yokta yokanladinmi selam ve sevgilerimle bende almanyaciyim .

MaXiMuM 06.02.2013 23:26

[B][I]Bu drabizon maçı, Atıf'ın maçı olacak. Demedi demeyin [/I][/B]:D

SAKARYA750 06.02.2013 23:32

Atıf bence çok iyi oyuncu ama tam olarak oynayamıyor. Özellikle son vuruşlarıyla topu kontrol etme konusunda biraz daha başarılı olsa Sivassporumuz için vazgeçilmez bir oyuncu olur

Tuncay 07.02.2013 08:52

su an iyisin ben memmunum. 34. hafta ya gelelim gercek o gundur.

MEVLUTHOCAOGLU 07.02.2013 09:03

Başarılarının devamını bekliyoruz senden ....

ankastre 07.02.2013 21:21

atıf gardaşımın ikinic yarı performası sivaspsorumu uçuracak ümüdündeyim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.