![]() |
Piech Forma Bekliyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39200&token=22802[/IMG]
Sivasspor'un ara transfer döneminde renklerine kattığı Polonyalı santrafor Arkadiusz Piech, kırmızı-beyazlı formayı giymeyi sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Yiğidoların Polonya Ligi takımlarından Ruch Chorzow'dan 3 buçuk yıllığına renklerine kattığı 27 yaşındaki golcü oyuncu, takımdaki çalışmalarına değinerek son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlı taraftarların merakla beklediği Piech; “Bunu tekrar söylüyorum, ben gerçekten, sona kadar hazırım. Ümit ederim ki bu maçta bir fırsat yakalarım. Ben gerek teknik heyetin, gerekse taraftarların benden memnun kalacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki bir şans verilsin" dedi. Bundan sonraki süreçle kırmızı-beyazlıların başarısı için elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını ifade eden tecrübeli santrafor, hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şunları söyledi: “Şuan için ligdeki takımları tam olarak tanımıyorum. Fakat bu haftaki rakibimiz Trabzonspor'da tanıdığım bir tek kişi var oda arkadaşım olan Adrian Mierzejewski. Ancak bu maçın kendi sahamızda olması bizim için bir artı olduğunu düşünüyorum" dedi. Son olarak taraftarlara çağrıda bulunan Piech; “Bu saatten sonra taraftarlara söyleyeceğim tek şey, her zamanki gibi bizimle beraber olmaları, 12. oyuncu gibi sahada bizi desteklemeleridir" dedi. Sivas'ın Sesi |
Cevap: Piech Forma Bekliyor
[B]Haydi koçum, göster kendini,
İnş. senden çok umutluyuz, vazgeçilmez forvetimiz olacaksın, içimde öyle bir his var.[/B] |
Rıza forvette Uğur Kavuk'u oynatır ama bu adamı oynatmaz !
Adamın huyu bu ... |
umarım rıza hoca şans verirde sende kendini gösterirsin.
|
[B]Piech hazırsa ben hazır olduğunu tahmin ediyorum bu önemli maçta hocamız 90 dakika şans verirse güzel olur.[/B]
|
bu kadar kendine güvenen oyuncuyu oyntsa bizim için kesinlikle faydalı olacaktır inşallah yüzümüzü güldürürsün
|
Verin şu adamın formasını,Pedriele verilen formayı esirgemeyin.Adam pimi çekilmiş bomba gibi..Eneramo olmadığına göre kontra oynayacağız demektir,Piech biçilmiş kaftan hızlı oyunda.
|
bu maçta forma verilsede bi görsek
|
Forvet hattında eksikliğimiz ortada iken Rıza hocam bu hafta Piech'e forma vermemsi intihar olur.
Piech'i bu hafta doya doya izleriz artık:) |
Rıza Hoca umarım Pedriel'le başlamaz maça.
|
Piech'e birkaç maçta forma verilirse inanıyorum ki patlama yapacaktır, ama Rıza Hoca'nın ne yapacağı belli olmaz.
Geçen yıl Beşiktaş'ta hep ikinci yarıda forma verilen Fernandes'in yaptığı patlamayı Piech de yapabilir. Ben buna yürekten inanıyorum. |
rıza hoca fantaziye kaçıp pedrielle başlarsa yandık demektir ama piech oynarsa mutlaka gol atacaktır adamın tipinde bile tehlike var tm golcü
|
[B]İnşallah Rıza hoca Cihan Özkara'yla forvette başlamak gibi bir yanlışa düşmez..Piech ilk defa ilk 11 başlaycak ve ben patlama yapacağına inanıyorum, en azından çok faydalı oynayacaktır..Özellikle de Grosicki ile yakın oynamalı ve oyun planını da buna göre şekillendirmeliyiz...[/B]
|
Piech in bu maçta kesinlikle forma alması gerekir sahamızaa kendini kanıtlama isteğiyle ekstra hırslı olacaktır ben Piech a çok güveniyorum şansı buldupu takdirde formayı bırakmayacağına inanıyorum.
|
Elimizdeki forvetlerden Sercan sakat, Eneramo cezalı, Pedriel sakkatı son durumunu bilmiyorum. Elde kaldı Piech ve Cihan Özkara. Hoca'nın elinde alternatif de kalmadığından fazla seçim şansı yok bekleyip göreceğiz.
|
trabzon maçın da ilk onbirde bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.RIZA HOCAM.
|
bi izleyemedik gitti ya .
|
Bence forvetsiz oyandığımız birkaç müsabakada gerekli skoru aldığımız biliyorum.. Piech olmasada, orta sahadaki skorer oyuncularımızla sonuca da gidebilir ve de Tolunay kafkas'ı da faka bastırabilriz böyle bir taktikle.. Neden olmasın..
---------------Borjan----------------------- --Erhan----Navratil----Ümit-----Ziya-------- ---------Kadir----------Adem--------------- Pedriel-----Atıff------Erman---Grosicki---- |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;834923]Bence forvetsiz oyandığımız birkaç müsabakada gerekli skoru aldığımız biliyorum.. Piech olmasada, orta sahadaki skorer oyuncularımızla sonuca da gidebilir ve de Tolunay kafkas'ı da faka bastırabilriz böyle bir taktikle.. Neden olmasın..
---------------Borjan----------------------- --Erhan----Navratil----Ümit-----Ziya-------- ---------Kadir----------Adem--------------- Pedriel-----Atıff------Erman---Grosicki----[/QUOTE] Abi Adem sakatlığı dolayısıyla yok galiba |
[B][FONT="Trebuchet MS"]Ben Cihan Özkara ile başlayacağını sanmıyorum,böyle önemli maçta Cihan Özkara ile başlamak yanlış olabilir.
Ama bakıp göreceğiz artık.:)[/FONT][/B] |
yarım devre rajnoch yarım devrede piech oynasın forvette
|
umarım faydalı olursun kumaşın iyi diye duydum umarım yanılmamışızdır hem kendin hemde sivassporumuza faydalı olursun
|
[B][I]Açıklamalarından da belli oluyor ki, oynamaya çok istekli ve hırslı. Umarım Rıza hoca, pedrielle başlayıp bize yine saç baş yoldurtmaz.[/I][/B]
|
[QUOTE=MaXiMuM;834976][B][I]Açıklamalarından da belli oluyor ki, oynamaya çok istekli ve hırslı. Umarım Rıza hoca, pedrielle başlayıp bize yine saç baş yoldurtmaz.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Dayı büyük ihtimal maça Pedriel'le başlanacak Piech de ikinci yarı oyuna girecek duyumlarını aldım...Yanılma olabilirmi olabilir.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;834977][B]Dayı büyük ihtimal maça Pedriel'le başlanacak Piech de ikinci yarı oyuna girecek duyumlarını aldım...Yanılma olabilirmi olabilir.:)[/B][/QUOTE]
Bu kadar eksik var forvette bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak ki ? |
Rıza Çalımbay'ın işi belli olmaz.Bir de bakmışsın ki saha 4-6-0 taktiğiyle çıkmışız.
|
önceden olsa pedrielle başlardı ama rıza hocanın ikinci devre biraz değiştiğini bazı olaylardan ders çıkardığını düşünüyorum onun için piech le maça başlayıp duruma göre pedriel veya cihan değişikliği yapabilir.
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;834982]Rıza Çalımbay'ın işi belli olmaz.Bir de bakmışsın ki saha 4-6-0 taktiğiyle çıkmışız.[/QUOTE]
Total futbol için biraz erken değil mi?:D |
Mantıklı olan piechle başlayıp duruma göre pedrielle devam etmesi bakalım hakkımızda hangisi hayırlıysa oyle olsun yeterki üç puan bizim olsun yalaka basın trabzon fırtınası devam edecek Trabzon zieveye ortak olmak istiyor gibi saçma sapan manşetler sanırsınkı adamlar bizden 10-15 puan yüksek aramızda 1 puan var biz yenersek İNŞALLAH'ki yeneriz üst siralara biz çıkarız o yalaka basında mat olur haydı kardeşler maça hepimize çok iş düşüyor
|
Bence Piech'le başlamalı.Çünkü geçen hafta forma savaşı verdiği Eneramo 2 gol atarak takımın zafere taşıdı.Bu da ister istemez Piech'in üzerinde ondan beklenenler anlamında bir baskı yaratmıştır.Bu baskının oyununa %100 olumlu yansıyacağına inanıyorum.
|
SON DAKİKA..!
Rıza hocanın forvette pedriele görev vereceği ve Piech'i yedek oynatacağı aldiğim bilgiler arasında Cihan Özkarada belki yede olabilirmiş onunda girme ihtimali var maç kötü giderse... |
en kısa zamanda bulur
|
[b]bu kardeşimizi öyle sanıyorumki yönetim almış rıza hoca istiyerek seyrederek almamış polonyada yılın futbolcusu ödülü almış birine kötü adam demek olmaz videolardanda hızlı ve fırsatçı olduğu açıkça belli ben güveniyorum rıza hoca bu yoklukta inat etmezse gerekeni yapacaktır umutla bekliyoruz inşallah oynar golleriyle ts yi yener bizi sevindirir [/b]
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;834923]Bence forvetsiz oyandığımız birkaç müsabakada gerekli skoru aldığımız biliyorum.. Piech olmasada, orta sahadaki skorer oyuncularımızla sonuca da gidebilir ve de Tolunay kafkas'ı da faka bastırabilriz böyle bir taktikle.. Neden olmasın..
---------------Borjan----------------------- --Erhan----Navratil----Ümit-----Ziya-------- ---------Kadir----------Adem--------------- Pedriel-----Atıff------Erman---Grosicki----[/QUOTE] ilerde bu oyunculara top indirecek adam yok yani bunlara top dağıtacak santral ( eneramo yok ) bu kadroyla sivas bişey yapamaz ama pedriel ilerde en uçta hava toplarına hakim olursa durum farklı olur |
Erman bu maçta sahne alır,ermansız bir Sivasspor düşünülmez
|
Ikinci yarıda Piech oyuna girmeli. Zira kendisi süratli bir oyuncu kontratak futboluna yatkındır.
Tabi Rıza Bey ne düşünür bilinmez! |
Bu maçı kazanmamız çok çok önemliydi ve kazandık ama Piech bu maçta forma şansı bulamazsa hangi maçta forma şansı bulacak ve takıma adapte olacak anlayamıyorum ? Sercan transfer edildi hemen oynatılmaya başlandı sözleşmesi topu topuna 6 aylıktı. Biz bu adamı 3 seneliğine aldık ama takıma monte etmiyoruz, Rıza hoca bu konuda çok büyük bir hata yaptı diye düşünüyorum
|
hep yeneceksek kulube daha iyi :) şaka bir yana uğuru görünce yuh dedim..
|
Rıza Çalımbay'ı,Yönetim Kurulumuzu,futbolcularımızı ve bu maçta takımı destekleyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum.Rıza Hoca seni çok seviyoruz,senelerce bu takımın başında kalmanı dilerim ama keşke 2-0 olunca ve de hele ki rakip 10 kişi kalınca Pedriel'i çıkarıp Piech'i oyuna alsaydın.Takımımız ve taraftar çoşmuştu,Trabzonspor dağılmak üzereydi,rakip oyuncular Piech'i tanımıyordu.Bu adamı 2-0 öne geçtiğimiz maçta yarım saat oynatmayacaksak niye aldık.Adamı baştan oynatmamanı anlıyorum ama adamı kulübeye mahkum etme lütfen
|
Ayakta dahi duramayan Pedriel'i 90 dakika oyunda tuttu 10 kişi oynadık resmen buna rağmen kazandık. Piech forma şansı verilmeliydi. :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |