![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39221&token=36959][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39221&token=36959[/img][/url]
Sivasspor'umuz kendi saha ve seyircisi önünde Hakan ve Aatıf'ın attığı gollerle Trabzonspor'u bozguna uğrattığı maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.
[B][I]Öncelikle bu güzel galibiyetten dolayı Sivassporu'mu ve teknik heyetimi ayrı ayrı tebrik ederim..Bu maçın bizler için nekadar önemli olduğunu anlayan ve Trabzonu güzel bi oyunla nakavt eden tüm futbolcularımızı'da kutlarım.
FB Gitti TS de Gitti Maç Bitti Sıradaki Gelsin. Bu takıma destek olan fedakar taraftarlarımıza'da ayrı ayrı teşekkürler. NOT: Sadri Şener Bu Mağlubiyet Çok Ağır Oldu Kamyonla Dönecem Demiş.:)[/I][/B] |
İşte buu....
Artık ligin tepesinde bizde olacağız.... Presle, orta sahada topa basarak maçı aldık.... Tebrikler Yiğidommmmm |
MAŞAALLAH SİVASSPORUMUZ DA RUH GERİ GELDİ TEBRİKLER
|
Trabzon forumlarına girip birbirlerine,futbolculara,hocaya küfür edişlerini girip okuyordum ne güzel.Misafire kapamışlar,beni bu güzellikten mahrum ettiler..:)
|
Biraz şanslıydık ama kesinlikle galibiyeti hakettik. Biraz daha becerikli olabilsek farka bile giderdik. Kazandığımız için çok mutluyum. Sivasspor bu özeldiğmiiz beklediğimiz Sivasspor bu.
|
kadir bekmezci dağlara taşlara vurduğun şutlar sana helal olsun emmin c.... yesin :)
|
böyle oynayın canımızı verelim helal olsun yiğidolar size yakışanı yaptınız...
|
[B]2. yarıda bizim en büyük transferimiz Rıza Çalımbay, oyuncuları fizik ve moral olarak çok iyi hazırlıyıp rakibi olağan üstü analiz ediyor.
Bugün Erman, Kadir ve Hakan harikaydı sahanın her yerinde büyük bir hırsla mücadele ettiler. Ayaklarına yüreklerine sağlık.Borjan artık güven veren bir kaleci haline gelsede oyunu soğutmak için yaptığı hareketler çok antipatik bu kadar abartıya kaçmaması gerek. Ümit'in sakatlanmasından sonra oyuna giren Murat fizik gücünün iyi olmaması nedeniyle çok aksadı, mutlak suretle Rajnoch'u takıma geri kazandırmalıyız. Geçen hafta Fener bu hafta trabzon merdivenleri 2 şer 2 şer çıkıyoruz. [/B] |
[B][I]Maçta göze çarpanlar : atıf atıf atıf
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : taraftar Maçın en iyisi kimdi : kadir Maçın en kötüsü kimdi :trabzonspor Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : 2 kartı haketmedik trabzonspor a bakarsak eğer Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hayrettin, uğur mu? yüreğini koyan takıma taraftarlar beraber galibiyet çok yakışıyor. inşallah taraftar ilerleyen zamanlarda da böyle olur[/I][/B] |
akşam herkese benden hamsi ziyafeti
kolbastı eşliğinde |
Geçen haftaki galibiyetten sonra bu galibiyet daha da anlamlı oldu ve alt sıralardan tırmanmaya başladık.
Ayrıca Rıza Hoca'nın 4 Büyükler listesinde eksik olan hamsileri de yenmesi iyi oldu. Bugün takım olarak pozitif bir oyun sergilendi. Kadir ve yanındaki Hakan süper top oynadı çok top kazandılar ve galibiyette etkin rol aldı. Hem ligde hem kupada devam eden Sivasspor'a uzun yolunda başarılar diliyorum. |
trabzonsporun yüzde yüz 5 tane gol pozisynu var..halil olsun,enriqe olsun,yasin olsun,soner olsun..sivas geçen hafta Fenere karşı odlgu gibi yine şans eseri kazandı...ama bence kupa yarı finalinde SİVAS-trabzon karşılaşacak ve o maçta trabzon bunun acısnı çok fena çıkartır gibi geliyor bana...bu şans devam ederse şampyonulga bile gider sivas
|
helal olsun size isteyince oluyor..kadir bu maç muhteşemdin atıf kamil pedriel hepsi on numaraydı..taraftarın oley oleyleri hayrettinin topuk pasları:) çocuklar muhteşemdiniz ALLAH ne dileğiniz varsa versin,,,ezdik ulan lazları ezdik işte...:D:D:D
|
İşte budur. Tüm oyuncuları, herkesi kutluyorum. Bir nebze olsun rahatladık ama işimiz bitmedi. Taraftarımız da iyiydi. Özellikle rakibe karşı da aşırı bir taşkınlık gösterilmedi.
Borjan'ın zaman geçirme hareketleri gerçekten iyi olmuyor bence. Kendimize yapıldığında da çok kızarız. O nedenle bu konuda uyarılması iyi oılur bana göre. |
Maçta göze çarpanlar : Hakan,Aatif
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Güzel bir galibiyet helal olsun oyuncularımıza.Trabzon'un kaçırdığı 2-3 pozisyon dışında etkinliği yok nerdeyse.Orta sahayı kalabalık tutmamız etkili oldu bunda.Henrique ve Yasin'in kaçırdıkları da şanstı bizim açımızdan.Ama maçın hakkı Sivaspor'undu. Maçın en iyisi kimdi : Hakan.İki golün de içindeydi daha ne yapsın:) Maçın en kötüsü kimdi : 2.yarı Grosicki ve Pedriel'i hiç beğenmedim. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bazı küçük faul hataları dışında iyiydi Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hamlelere pek anlam veremedim.10 kişi kalmış takıma karşı Hayrettin'i oyuna alması garipti ama canı sağolsun.Daha iyi hamleler olsaydı farka gidebilirdik. |
Real Madritmisin be mübarek bugun hamsi buglamayı doya doya yedik maç sonunda oynamaları çok güzeldi :))
|
Bugun rakip kim olursa olsun biz yenerdik tebrikler sivassporharika futbol
|
[B]Çok güzel bir maçtı,seyir zevki yüksekti.Sivasspor`u ve teknik heyeti,taraftlarları herkesi tebrik ediyorum.
Maçın en iyilerinden belkide 1.sırada Hakan vardı.Topa basışları,bugün bütün takım iyiydi.Gerçekten en iyi Sivasspor`u izledik belkide bu maçta.Pedriel ne zaman maçı kopartmaya gitsek birşeyler yapıyor.Çok net gol pozisyonunu yedi.Neyseki galibiyet aldık. TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAŞARILAR SİVASSPOR...!!!!!![/B] |
Valla uzun bir aradan sonra bukadar rahat bir mac izlememistim helal olsun! :)
|
Süper bir galibiyet aldık,fenev maçından sonra ki zorlu bir maçı daha kazandık tebrikler Sivasspor'um ligin dibinden uzaklaşmak kupaya daha fazla önem vermemizi sağlar
|
[B][B]Helal olsun helal ne denebilir ki ...
AMA PEDRIEL SENİN ALLAH CEZANI VERSİN 3-0 OLACAK MAÇI 2 DE BIRAKTIN [/B] Şaka bir yana istek arzu olduğu zaman neler başarabiliyoruz gördük..Birden 2009a gittim sanki Hayır topçu isteyince taraftar da moda giriyor. Tekrardan tebrikler tebrikler tebrikle[/B] |
itina ile hamsi temizlenir!!
|
İşte geçen haftaki galibiyetimiz şimdi daha da anlamlı oldu. Geçen hafta pasta, bu hafta da üstüne krema gibi bir şey oldu :D
[QUOTE=stutgart58;835266]trabzonsporun yüzde yüz 5 tane gol pozisynu var..halil olsun,enriqe olsun,yasin olsun,soner olsun..sivas geçen hafta Fenere karşı odlgu gibi yine şans eseri kazandı...ama bence kupa yarı finalinde SİVAS-trabzon karşılaşacak ve o maçta trabzon bunun acısnı çok fena çıkartır gibi geliyor bana...bu şans devam ederse şampyonulga bile gider sivas[/QUOTE] Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen. |
kelimeler yetmez böyle bir aşka hiç benzeri yok sivasım başka......:D
|
[B]Maçın özeti şudur...[/B]
Şenol Güneş istifa eder durgunlaşırsın Tolunay gelir umutlanırsın , Antepe 4 atarsın sevinirsin , sonra Sivas bi çakar tüm hevesin kaçar. |
Tesekkürler Sivassporum nihayet Trabzonunda dersini verdin. Daha dikkatli olunsaydi farka gidebilirdik. Oyun sonunda oynami planyalarida ayrica kutlarim.....her zaman böyle SIVASSPOR..............
|
bizim bu takıma neoldu böyle barselonayı kıskandıracak oyun oynadılar eğer haftalar önce eleştirdiğimiz oyuncular böyle oynasınlar şampiyonluk değil ama şampiyonlar ligi hayal değil hepinizi kutluyorum bu sene maçın bitmesini istemediğim tek maç oldu gerçekten çok mükemmeldik
|
Sivassporu Oynadığı Oyundan Dolayı kutluyorum Rıza Çalımbay Zorlu maça iyi Taktik verdi Zorlu 2 maç vadı ikisinden 6 puanla kapatık azda olsa alt sıralardan uzaklaştık bu yüzden bu galibiyet iyi oldu Sevindirdiniz bizi.
Tebrikler Sivasspor |
Gayet güzel bir maçtı, şans falan diyen arkadaşları insafa davet ediyorum. Şans olan bir şey varsa hamsilerin çok kötü oynaması pozisyonları tepmesiydi ama biz takım olarak gayet iyi oynadık.
Geçenlerde yazmıştım, formda bir Erman, bir Kadir, bir Atıf, bir Kamil demek her maçta 3 puan demek. Bugün de öyle oldu. Hepsini alınlarından öpüyorum, ayaklarına sağlık. Gelip destek veren taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum, seyircinin çok olduğu zaman galip gelmek önümüzdeki maçlara taraftar garantisi sağlıyor. :)[B]Hamsi koyduk tavaya da başladı oynamaya...[/B]:) |
yürü yiğido kimse seni tutamaz+1 galibiyetle ilk beş,+4 puan farkla ilk üç seni bekliyor.bide hocanın istediği transferler olsaydı acaba
|
[QUOTE=LosTie58;835277]İşte geçen haftaki galibiyetimiz şimdi daha da anlamlı oldu. Geçen hafta pasta, bu hafta da üstüne krema gibi bir şey oldu :D
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen.[/QUOTE] gerçkeleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak oluyor |
[B]AH BE TRABZOLU ÇİRKEFLER FORUMLARINIZI NİYE KAPADINIZ KÜFÜRLEŞMELERİNİZİ HOCAYA BAŞKANA ANA AVRAT SÖVMELERİNİZİ NE GÜZEL OKUYORDUK[/B]
|
[QUOTE=stutgart58;835285]gerçkeleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak oluyor[/QUOTE]
Senin gerçeğin diyelim biz ona. Çünkü şu an yaptığın şey Sivasspor'un galibiyetine gölge düşürmek sadece. Maç 2-0 olana kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pedriel yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasa skor 3-0 da olacaktı. Sonradan Trabzonspor oynadı gibi gözükse de maç 2-0 olduğu için ona izin veren bizdik. Elbette ki 2-0 geriye düştükleri maçta deli gibi saldıracaklardı, o sırada da elbette birkaç pozisyon yakalayacaklardı, kaçırdılar. Gayet doğal yani, biz de kaçırdık birkaç pozisyon daha. |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şans diyen arkadaşlara şunu sormak lazım,
* Orta sahada bir trabzonlunun başında 3 tane Sivassporlu futbolcu vardı bu da mı şans... * Adamların pozisyonları illaki olacak ama organize gelemediler, adamların pozisyonları tamamen şahsi hatalarımızdan. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı, atamadılar. Ama bu Ts iyi oynadı anlamına gelmez. Hatta Rıza Hoca az daha cesur olsa 3-4 olurdu. |
Sivasspor Eneramo´nun olmamasina ragmen cok akilli oynadi.Hem net bir skorla Trabzon´u yendik,hemde ligin 8.sirasina yerlestik.Puanimiz 29´a ulasti.
Sivasspor´da cok kaliteli oyuncular mevcut,arada bir pozisyonlar vermemize ragmen bu galibiyeti hak ettik. Fenerbahce´den sonra alinan bu galibiyet bize ilac gibi geldi.Ligin altindan bir an evel uzaklasmakla ,ileride oyniyacagimiz kupa maclarinada yansimasida iyi olacaktir. Ligin ilk yarisi bittiginde bu takim düsmez ve kupada´da basarili olacaktir demistim,Riza hoca´ya biraz sabir göstermemiz gerektigini söylemistim. Sivasspor´un yükselisi devam ederken,Trabzon ve Karabük´ün düsüsü devam ediyor.Buda bizim isimize geliyor haliyle. Elazig ile aramizdaki puan farki bir anda sekize cikti.Buda sevindirici bir durum. Hakem güzeldi oyuna etki edecek kararlari yoktu.Sahada güclü bir Sivasspor vardi,Ümit´in sakatlanmasi takim adina iyi degildi.Yerine giren Murat Akca´da iyiydi.Aatif ´a ise ayri bir parantez acmak istiyorum.Trabzon´un fisini ceken tek oyuncuydu.Sahadaki en iyi oyuncumuzdu,Erman ve Grosicki´nin büyük cabalari vardi. Riza hoca bugün oyuncu degisikliklerini defans oyuncularindan yana kullandi. Bunada saygi duymak lazim. |
ha soyle titretin yine kendini bilmezlerin dizlerini dört Eylül'de sevinçten napacami şaşırdım teşekkürler yiğidim TSK rıza hocam ve tsk rızanın delileri
|
Son zamanlarda izlediğim en iyi maç oldu maçı 4 Eylül'de izlemekte gaymağı oldu
|
Çok iyi oynadık ve kazandık tüm takımı tebrik ediyorum ama son 10 dakika neden bu kadar skora yattık anlamadım ne güzel rakipte 10 kişi kalmışken 3-4 yapabilirdik.. Neyse.. sırada kasımpaşa var darısı onların başına :)
|
Harika oynadık maçın kader ani navratilin topa müdahale edemeyip halin ayağını yere vurarak topu auta atmasiydi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04. |