![]() |
STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları
İki haftadır ligde devleri dize getiren Sivassporumuz Kasımpaşa karşısına çıkıyor üst sıraları zorlamak için almamız gereken bu maçta taraftarımızın tahmin ve yorumları;
[IMG]http://haber.stargazete.com/imgsdisk/2012/09/23/230920121920412197104_2.jpg[/IMG] [B]Yer:[/B] Recep Tayip Erdoğan Stadyumu [B]Tarih:[/B]18.02.2013 Pazartesi [B]Saat: [/B]20:00 Sezonun ilk yarısınıdaki maçta Takımımız Aatıf'ın ayağından bulduğu golle 1-0 galip ayrılmıştı |
Cevap: STSL/ Sivasspor-Kasımpaşa maçı tahmin ve yo
[b]SİVASSPORU artık kimse tutamaz hedef şampiyonlar ligi yeneriz bizim karaboğayı tutamazlar [/b]
|
Cevap: STSL/ Sivasspor-Kasımpaşa maçı tahmin ve yo
Kazanıcağımıza yürekten inanıyorum maçın saat 8 de olması çok kötü oldu gitmek istiyordum ama yine de bir yolunu bulup gitmeye çalışıcam.
|
Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor
önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B] |
allahım utandırmaz işallah yeneriz devam anadolu çocukları bun lar yiğido yuz allahıma şükür
|
Yenecegiz ALLAH'IN İzniyle bizde staddaki yerimizi alacagız
|
Bir aksilik olmazsa biz de orada olacağız.
|
trabzon maçındaki istek ve mücadele olsun yeter...en kötü yenilmeyiz...ama gevşek oynayıp klasik deplasman oyunlarımıza geri dönersek (karabük ve mersin deplasmanları gibi) facia olur...inşallah futbolcularımız mücadele etmeden hiçbir takımın diğer bir takıma üstünlük sağlayamayacağını görmüştür ve bundan sonrada bu mücadele azmini ortaya koymaya devam ederler...bunu temenni ederek galip geliriz diyorum...
|
[B]Herşey takımın mücadelesine ve kazanma arzusuna bağlı inşallah rakiplerimizi yenip puan alıp zirveyi zorlarız .[/B]
|
inşallah rıza hoca kadroyu enaramo suarez dışında bozmaz.hakanı keşfetmek için illaki ademin sakatlanmasımı gerekiyor.süper kadromuz var lütfen hakettiğimiz yerlerde olalım.takım oynayınca taraftarda üzerine düşeni yapıyormuş hocam.
birde şu oyuncu değişikliklerimiz tam olsa bizi kimse tutamaz.az kalsın son üç dakikada iki gol yiyecektik.birde ademsiz maçların hepsinde kadir mükemmel oynuyor iyi analiz etmek gerekiyor.atif kamil ziya kadir ümit hakan erman her takımda bulunmaz kıymetini bilelim...rıza hocam birde borjana uyarıda bulunmalı şampiyonluğa oynamış bi takım olduğumuzu unutmayalım... |
Sivas win 2:1 !
|
bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz.
istanbulda yerimizi alacağız statta |
Yeter ki inanalım .İnanmak başarmanın yarısıdır.Bu Kasımpaşa Ne FB den ne TS den üstün takım .Lakin sıradan bir takımda değil. Ama bizde çok moralli ve formdayız .Yeneceğiz Allah'ın izniyle...
|
Yenmeliyiz.Geçen hafta oynadğı Elazığ maçını 90 dakika izledim,Elazığ galibiyeti kaçırdı.Akıllı oynarsak yeneriz.
|
[B][I]Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin. Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;835663][B][I]Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin. Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.[/I][/B][/QUOTE] [B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir. Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B] |
[QUOTE=YuSuF;835665][B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B][/QUOTE] Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili |
Ümit'in durumu belli değil şuan ama bence defans hattımız uğur-erhan-rayno-ziya şeklinde olur maçı 3-1 alırız Allah'ın İzniyle...
|
eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez
|
son kazandığımız iki maça bakarak bu maçıda alırız tahmini yapıyoruz,fakat kasımpaşa bu ligdeki en tehlikeli takım benim gözümde..istanbulda ki yiğodolara büyük iş düşüyor.
|
Kasımpaşanın 30 bizim 29 puanımız var bu maçı kazanırsak veya en azından kaybetmezsek ilk 6 ihtimalimiz kuvvetlenir çünkü Kasımpaşa Beşiktaş Bursa ve Antalya maçlarından sonra bütün zor maçlarımız bitmiş olacak o maçlar bittiğinde ilk 7 (veya puan farkı açılmamış bir şekilde 8.) sırada olabilirsek o haftalardan sonra yukarıya doğru tırmanışa geçebiliriz diye düşünüyorum
|
Kasımpaşa ve Bursa maçları zor böyle mücadele ederlerse puan getirebilirler ama her hafta aynı mücadeleyi sergileyemezler başarılar SİVAS SPOR um böyle devam ISPARTA MURAT
|
şimdi destek zamanı. umarım istanbuldaki yiğidolar staddaki yerlerini alırlar.
|
[QUOTE=DoomsDay58;835669]Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili[/QUOTE]
[B]Ümit'in durumu belli oldu gibi en az iki hafta yok diyebilirim.[/B] |
eğer trabzon maçındaki gibi inanarak oynarsak yeneceğimizi düşünüyorum...feneri yeniyorsak trabzonu yeniyorsak kasımpaşayıda yeneriz
|
[QUOTE=YuSuF;835665][B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B][/QUOTE] Ümit'in partneri Rajnoch da olabilir. |
Ümit yoksa Rajnoch ve Hayrettin göbekte oynar,Erhan sağbekte yerini garantiye aldı.
|
[QUOTE=calipso;835615]önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B][/QUOTE] doğru söylüyon valla böyle devam edersek neden olmasın ;) |
[QUOTE=calipso;835615]önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B][/QUOTE] BENCE DE... NEDEN OLMASIN? |
İSTANBUL'DAKİ SİVASLILAR ŞİMDİ GÖSTERMELİ TARFTARLIĞINI!
STADI SİVAS HAVASINA BÜRÜMEMİZ LAZIM Kİ; OYUNCULARIMIZ DA MAÇA KONSANTRE OLSUNLAR. |
İki tane önemli stoperimizin bu maçta olmaması bizim için dezavantaj gibi görünebilir ama unutulmamalı ki biz trabzon maçına da Eneramo ve Adem gibi iki önemli oyuncudan eksik çıktık biz sadece inanalım inanın gerisi gelir İstanbul dan da iyi bir sonuçla döner yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum
|
[B]2 haftadır oynadıgımız oyunu sahaya tekrar yansıtalım inaniyorum ki yenemeyeceğimiz takım yok.;)[/B]
|
trabzon falan hikayede kasımpaşa ne yapacağı belli olmayan takım dikkatli ve hırslı oynayarak kart yememek lazım İNŞALLAH kazanırız.
|
maşayı 2.0 la yendik sıra paşada
|
zor maç olacak,beraberlik iyi sonuç olur.kazanaırsak ballı lokma tatlısı olur.
|
En az 1 puan olsun. Hiç yoktan iyidir. 3 olursa süper olur.
|
taraftarımıza büyük görev düşüyor takımla birliktelik için tam zamanı işi olan olmayan sivassporu seven bütün istanbuldakiler lütfen maça bir galibiyet takımı ateşleyecektir
|
Her maçı almak istiyor gönül.ama yok bile bişey tabi ama bir puan bile çok iyi.
|
Orta sahada pas alışverişini yapan en önemli oyuncuları bu maçta olmayacak (Özer Hurmacı) Dikkat ederseniz tüm topları Uche Kalu ya atmaya çalışıyorlar. Bir nevi bizim sisteme yakın. Kasımpaşada bir canlı bomba var. Dua ettim sarı kart görmesin diye. Çünkü bizim maçta oynaması lazım. her an patlayabilir, lakin çok sağlam ve sert bir defans oyuncusu. Eneramo ile dişe diş oynayacak. Beni düşündüren tablo ise defans bölgesi. Navratil ve Ümit Kurtun oynamayacak olması bizim en büyük handikapımız olacak. İlk defa yanyana oynayacaklarını tahmin ettiğim Rajnoch Karaoğlanın performansları nasıl olacak merak konusu. Bakarsınız Rıza Hoca bu maçta Erhan Güveni stopere çekebilir. tabiki Uğur ise sağ tarafa... Pazartesi gününe umarım Ümitde bir düzelme görülür inşallah... Sol bekte tanıdık isim Apocum var. Antep maçında dan dun savruk oynadı. Kamil ve Atıfla (değişmeli) başedeceğini hiç zannetmiyorum. Kasımpaşanın Cevher dediğimiz bölgesi işte orası.
Bunlar bizim düşüncemiz, belkide sizlerinde vardır düşünceleri fakat dediğim gibi sadece bu bir düşünce. Maç sahada oynanıp bitecek. İki haftadır Anadolu teknik direktörlerinin tabiri ile ekstra puanlar aldık ve bu bizi hem alttan uzaklaştırdı hemde yukarılarda var olma ışığı verdi. Eğer bu Kasımpaşayı yenersek biz yukardayız diyeceğiz. Ayrıca Ligdeki rahat konumumuz ile Kupaya olanca gücümüzle konsantre olacağız. Trabzonun çok stresli maçları var, bu maçlardan da 0 (SIFIR) çekme ihtimalinide düşünürsek kupada konsantrasyon sorunları olacağını düşünüyorum. Şu haliyle Trabzon tam bir tırbışon takım. Yani bir başka deyişle TIRT... Dualarımız seninle Yiğidolar... |
[QUOTE=sinan-58;835701]eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez[/QUOTE]
Takımımız kadrosundaki her oyuncumuza şu zor haftalarda ihtiyacımız var. Böyle haftalarda özellikle tecrübeli oyuncuların takıma ağabeylik yapması çok önemlidir. Uğur,Hayrettin,Mehmet Nas gibi tecrübeli oyuncularımızın tamamını birbirinden ayırmadan takımımızın abileri olarak görelim. Kişisel fikrim, Rıza hocamızın maça kalece Borjan,stoperde Erhan-Murat,sağbek Uğur,solbek Ziya,orta sahada Kadir,Hakan,Erman,Atıf,Kamil,en ilerde de Eneramo şeklinde çıkacağıdır. Uğur hem tecrübesiyle hem tekmeye kafa sokmasıyla hırsıyla özverisiyle maçı kaldırabilir. Dezavantajı olan hücumdan çabuk geri dönememe,kolay çalım yeme ve arkasına adam kaçırmaya daha dikkat ederse bu maçtan alnının akıyla çıkar. Biz de onu BJK maçında tribüne çağırır onore ederiz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50. |