SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35632)

SivasSpor.Com 15.02.2013 11:32

Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39357&token=61405][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39357&token=61405[/img][/url]

Sivasspor'da 2011-2012 sezonunda bekleneni veremeyen ve devre arasında Romanya'nın Vaslui takımına kiralanan Sırp asıllı Kanadalı file bekçisi Milan Borjan, bu sezon başında döndüğü kırmızı-beyazlı ekipte, kadronun vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

Sivasspor'un 2011-2012 sezonunda Sırbıstan'ın FK Rad Belgrad takımından transfer ettiği Borjan, bekleneni veremeyince aynı sezonun devre arasında Romanya'nın Vaslui takımına kiralandı.

Bu sezon başında yeniden kırmızı-beyazlı ekibe dönen Borjan, başarılı performansıyla kısa sürede teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gözdeleri arasına girdi. Geçen sezon sadece 10 maçta forma şansı bulan Borjan, bu sezon ise 6'sı kupada, 18'i ligde 24 maçta ilk 11'de sahaya çıkarak, kadronun vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

Başarılı file bekçisi Borjan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas'a ilk geldiğinde konsantrasyon sorunu yaşadığını bu nedenle iyi kurtarışlar yapamadığını belirtti.

Devre arasında Romanya'nın Vaslui takımına gittiğini anlatan Borjan, "Orada çok iyi oynadım, iyi kurtarışlar yaptım ve geri döndüm. Antrenörüm de bana şans verdi" dedi.

[B]-Muslera'yı beğeniyor- [/B]

Sırbistan'da alt liglerde futbol oynayan ve eski bir kaleci olan babasını örnek aldığını ifade eden Borjan, futbolu bıraktıktan sonra iyi bir kaleci olarak hatırlanmak istediğini söyledi.

Borjan, Türkiye'de Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'yı beğendiğini belirterek, "Muslera, Volkan Demirel ve Isaksson gibi iyi kalecilerle aynı ligde oynamak bana çok şey kazandırıyor. Diğer liglerde de çok iyi kaleciler var. Olabildiğince onları da takip etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Sivaspor'un 4 kaleciye sahip olduğunu ve bunun da rekabeti artırdığına dikkati çeken Borjan, "Takımda büyük bir forma rekabeti var. Ben de yerimi korumak için antrenmanda yüzde 100 çalışmak zorundayım. Doğal olarak herkes kendi yerini korumak istiyor" dedi.

Futbol kalitesinin çok yüksek olduğu Spor Toto Süper Lig'in Avrupa'nın en iyi 5 ligi arasında yer aldığını ifade eden Borjan, Türkiye'de futbolun hızlı oynandığını bildirdi.

Ligde çok güçlü takımların yer aldığını aktaran Borjan, dünyaca tanınmış futbolcuların da Süper Lig'i tercih etmeye başladığını dile getirdi.

[B]-Çılgın kaleci" baklavayı seviyor- [/B]

Lakabının "Crazy (Çılgın)" olduğunu aktaran Borjan, "Taraftarlar, beni "çılgın kaleci" olarak çağırıyor. Taraftarların beni içlerine alması güzel bir şey ve hoşuma gidiyor" ifadelerini kullandı.

İlk kez Türkiye'de tattığı baklavayı çok sevdiğini söyleyen Borjan, şehirde güzel zaman geçirdiğini vurguladı.

Borjan, Sivasspor'un son haftalarda iyi performans sergilediğini de dile getirerek, "Böyle devam edersek kesinlikle Avrupa'ya gideceğimize inanıyorum" dedi.

MEVLUTHOCAOGLU 15.02.2013 11:34

Cevap: Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş

bu istikrar ile giderse uzun yıllar kalemizi korur ama yinede kendisini geliştirmesi lazım başarının daim olması dileğiyle CRAZY :D

lanbilal 15.02.2013 11:38

Bir kaç hatası dışında çok iyi kaleci. Tribünden "I Love You Borjan" diye bağırmayı seviyorum bu kaleciye. Keşke ceza sahasına orta yapıldığında daha dikkatli açılsa...

Kizilirmak58 15.02.2013 11:51

arkadaşlar inşallah beşiktaş maçındada galip geldiğimizde borjanı orta saha çağırıp 3 lü çeketrsin . borjan ortaya 3 lü çektir bizlere diye çağıralımmm :))

KaanK 15.02.2013 12:00

atilladan kurtulduğumuzu hatırladım da sevindim birden :)

Besyo_cu 15.02.2013 12:09

[B][B]Öne geçtiğimiz maçlarda oyunu soğutmak için çok antipatik hareketler yapıyor, profesyonelliğin gereği olan şeyler bunlar ama bu kadar da abartmasını doğru bulmuyorum.

Borjan Beşiktaş'lı Cordoba'dan sonra topu oyuna en iyi sokan kaleci, degajdan asist yapabiliyor. Navratil ve Ümit'in uyumuyla daha verimli hale gelecektir.[/B][/B]

lanbilal 15.02.2013 12:11

Bu gidişle kalecimiz sahada topla en uzun süre oynayan oyuncu konumuna gelecek istatistiklerde:)

cenk5821 15.02.2013 12:32

Ben Borjanın ilk geldiğinden beri destekcisiyim bu forumda yaşı daha genç ve iyi bir kaleci şamatacı vb. arkadaşlarla çok laf atışmasına girdim Borjan için ama sesleri kesildi aman nazar değmesin Borjan :D :D

tekdoktirin 15.02.2013 12:57

harbi deli bu çocuk ama şu an iyi ama neyapca belli olmaz

Harput0658 15.02.2013 14:32

Çok iyi bir kaleci. Ama bazen gereksiz çıkıp hata yapıyor.
Bi de zaman geçireyim derken çok antipatik oluyor.
Ha bi de rakip forvet ona doğru koşunca uzun boyuyla horozlanıyo ya pis pis de gülümsüyo o anı seviyorum :)

Yusuf Çevik 15.02.2013 14:34

Borjan,önceki hatalarını yapmıyor artık,kalede güven veriyor.Ancak [B]Besyo_cu [/B]`nunda dediği gibi,oyunu soğuturken çok abartıyor.:)

sivaslıadem 15.02.2013 14:52

kiralanması gerçekten faydalı oldu borjan ve sivasspor için
Ileriye açıldığı zaman çok komik goller yiyor
Bu sorunu aşarsa daha iyi bir kaleci olur
Kendini her geçen gün geliştiriyor
Artık topu oyuna daha iyi sokuyor
Zaten bizim kaleciler de ya gol atıyor(petkoviç) ya da asist yapiyor
Nazar değmesin

sivaslıadem 15.02.2013 14:59

ayrıca her golden sonra sahanın öbür ucundan gelip gol sevincini takımla paylaşması da en çok sevdiğim huylarından
Bir çok arkadaşımız oyunu soğutma konusunda abarttığını yazmış
Katılıyorum ama rakip trabzon olunca iyi oluyormuş diyorum

legolass 15.02.2013 14:59

eğer imkanım olsa borjan, erman ve atıf için pankart yapmak istiyorum. sivassporun takım halinde ve atom karınca içinde güzel fikirlerim var ama pratiğe dökmem lazım. eğer takıma ve oyunculara böyle jestler yparsak takım her zamn böyle mükemmel oynar. trabzon maçında taraftar çok iyiydi oyuncularda ekstra mücadele gösterdiler

legolass 15.02.2013 15:01

oyuncu oyunu soğutur veya soğutmaz herşeyi sonuçta takımı için yapıyor ben borjann her zamn arkasındayım seviyoruz seni borjan :D

Sivasli010 15.02.2013 15:49

[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-macin-perde-arkasi[/url]

:D:D:D agabeyler buna bakin

babapiton 15.02.2013 15:52

Oyunu soğutmayı abartıyo olabilir ama bence gereksiz yerlerde oyunu soğutmuyor Herkes oyunu soğutmayı öndeyken yapılmalı diye düşünüyor kimse sahadaki futbolcuların nefes nefese kalıp tıkandığını düşünmüyor.Bazen geride veya berabere olsak bile oyuncuların yorulduğu anlarda yavaş davranıyor bu da futbolcuların soluklanması için zaman kazandırıyor ama bir kontra atak pozisyonu gördüğünde hemen oyunu başlatıyor hatırlarsanız petkoviç son zamanlarında çok gereksiz yerlerde oyunu yavaş başlatıyordu...borjan bu konuda petkoviçten iyi umarım başarıların devam eder Crazy Borjan :)

psychology58 15.02.2013 16:05

Bu taraftar seni seviyor Borjan kurtarışların , takımı ateşlemen , topu oyuna sokman saha dışında takımın neşe kaynagı olman gol sevinçlerine katılman herşeyden önemlisi de Sivas'ı ve Sivasspor'un kıymetini bilip ona göre davranman... Sivasspor da başarılarının devamını diliyorum Deli Çocuk :)

Mustafa58Ağa 15.02.2013 16:17

korcan iyileştiğinde eldivenleri korcan kolay kolay devralamayacak gibi

etlidöktürek 15.02.2013 16:18

Borjan kendine geldi gibi biraz daha iyi olsa ne güzel olur..takım olarak bir kaç futbolcumuz daha formuna kavuşursa inanın yenildiğimiz maçlarda dahi burdan futbolcularımıza övgüler yağdıracaz..

cenk5821 15.02.2013 16:22

[QUOTE=Mustafa58Ağa;836600]korcan iyileştiğinde eldivenleri korcan kolay kolay devralamayacak gibi[/QUOTE]

Şuda bir gerçek ki Borjan Korcan'dan iyi bir kaleci Korcan'ın şuan kaleye geçmesi imkansız gibi Aman nazar değmesin

Kasım Öktem 15.02.2013 17:01

Ya bu adam çılgının ötesi deli yahu deli. Yanlış anlaşılmasın hakaret etmek için söylemiyorum övmek için söylüyorum. Zamanında Mehmet Yıldız'a da Deli Memmet demedik mi?

Gol olunca 10 saniyede rakip kaleye koşup takım arkadaşlarıyla golü kutluyor, rakip forvetleri çıldırtan, moralini alt üst eden tavırları oluyor, güzel kurtarışları oluyor. Petkoviç'den sonra bir türlü çözüm bulamadığımız kaleci sorununu çözdük gibi duruyor aman nazar değmesin.

Bir de duyduğuma göre sade sahada değil normal hayatta da çılgın davranışları varmış. Kafede Erman'ı görünce Ermaaaaaaaaaaaaan diye bağırıp kafeyi inletiyormuş, el kol şakaları falan yapıyormuş.

Bu da Twitter adresi: [url]www.twitter.com/mr_zombi[/url]

oNuR 15.02.2013 17:14

ağzıyla kuş da tutsa benim gözümde bombadan farkı yok.

Külhan 15.02.2013 17:41

Trabzon macindan sonra cektiginiz o kolbastiyi cok sevdim temennim hermacdan sonra ya kobasti yada sivas halayi cekmeniz sizden özellikle istiyorum zira biz seyirciler icin vaz gecilmez bir tutku bize cok sevimli geliyor.

Salim58 15.02.2013 17:47

[B]Borjan ara sıra nekadar hatalı çıkışlar yapsada son maçlarda bayağı başarılı buluyorum, İnşaallah bu hatalarındanda en kısa zamanda vaz geçer ve bizde kalemiz tamamen emin ellerde diyebiliriz.

Türkçesi bayağı var bir maçta takıma hadi hadi diyerek ellerini açması hala hafızalarımda, Ayrıca baklavayı sevdiğini öğrenmemizde benim açımdan güzel oldu.:)[/B]

holiganlady 15.02.2013 18:48

bazen çok iyi bazen çok kötü olabiliyor çözemedim ben borjanı :)

58MUAMMER58 15.02.2013 20:15

[b]kazandığımız yada puan aldığımız maçlarda borjanın katkısı çok yenildiğimiz maçlardada hatalarıvar eski hatalarını düzeltmiş görünüyor şuanda süperligdeki 3 4 iyi kaleciden biri yaşı genç kendini dahada geliştirirse çok iyi kaleci olacaktır takımla şehirle iyi entegre olmuş taraftardan uzak soğuk değil sahada rakip forvetlerle gıcıkolabilir normalde sıcakkanlı oyuncu bence şuanda kaleci aramamıza gerek yok borjankorcan nihat yeterli oyunu geciktirecem derken sadece kendini değil sivassporuda antipatik yapıyor olsun genede çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum [/b]

58 SiVaSıM 58 15.02.2013 21:56

borjan çok zeki bi kaleci uzun yıllar korur inşallah başarıyla kalemizi

58_babacan_58 15.02.2013 22:42

[B]inşallah nazar değmez bir kaç maçtır güzel oynuyor.[/B]

lanbilal 15.02.2013 23:29

Adam tam anlamiyla takimin moral kaynagi. Helal olsun sana crayz

antik58 15.02.2013 23:40

MAŞALLAH diyelim ama biraz performansı düşse topun ağzına koyarlar bu durumlara düşmez İNŞALLAH...

58akif34 16.02.2013 10:00

Ben geldiği ilk günden beri beğeniyorum inşallah futbolu bu şekilde başarılı performansla savaşta birakir

ELLİSEKİZ 16.02.2013 12:33

Soğuk teknik heyet.

Soğuk protokol

Soğuk yönetim.

Sıcakkanlı Borjan.

Borjan seni seviyoruz .Sende sevilen edasıyla şımarıyorsun (olumsuz manada değil) Yakışıyorda sana hep böyle kal ...
Seyirciye koşan, seyirciyle bütünleşen insanı her zaman sevdim, sevdik.
Hiç unutmam 3.ligdeyiz rahmetli M.Yazıcıoğlu stada girince önce kale arkasını
Sonra maratonu dolaştı seyirciyle tokalaştı sarıldı .Hatta ortaokul öğrencisi bir çocuğun(yani ben) ikram ettiği çekirdeği güleryüzle teşekkür edip aldı ( o zamanlar çekirdekçiydim :) ) daha sonra şeref trübününe geçti.Yahu arkadaş onlarca milletvekili geldi geçti .Defalarca il protokolu değişti iz bırakan tek kişi var hatrımda C.Cerrah .Acaba ne kaybettirir bilmiyorum.

Mesela Rıza hoca gelse seyirciyi selamlasa.Hasbihal etse.Rıza hocam biz hemşehriyiz seni el görmüyoruz niye soğuksun GARDAŞ.Sivas halkı sıcakkanlıdır. Değerli yönetim kurulu taraftarı selamlasanız simleriniz mi dökülür. Grosicki , Atıf , Borjan,Erman başta olmak üzere oyuncularımızı bu sıcak tavırlarından samimi dostane tavırlarından kutluyor, ve sizden bir ricada bulunuyorum.ŞU İNSANLIĞINIZDAN MALUM KESİMLEREDE BİRŞEYLER VERSENİZ. İnanın çok ihtiyaçları var...

Mustafa58Ağa 16.02.2013 18:42

Seviyoruz Seni Milan Borjan

B.DUMANLI 17.02.2013 01:16

Borjan´daki düzelme ve kalesinde adeta devlesmesi bizim bir artimiz.Bilhassa ona kupa maclarinda cok ihtiyacimiz olacak.
Yasinin genc olmasi bizim icin cok büyük bir avantaj,daha nice yillar umarim kalemizi korur.

sivaslımuho2 17.02.2013 17:56

Özellıkle Kaleci Vuruşları Harika...

SIVAS58FOREVER 19.02.2013 09:27

Kasımpaşa maçında da başarılı kurtarışlar yaptı, yenilen gol talihsiz bir goldü ama yaptığı kurtarışlar bizi şaşırttı, eskiye göre ciddi bir düzelme söz konusu

mishka 19.02.2013 09:31

Takımın kenetlenmesinde motive olmasında da ayrı bir etken Borjan . Raynoch, Borjan gibi başarı için bütün gücünü ortaya koyan oyuncular takım arkadaşlarının da motivasyonunu artırıyor

Rallim58 19.02.2013 09:45

[B]Kalecilerin kaderidir, 10 tut övgü, bir yut sövgüdür.

Tebrikler Borjan, bariz gelişmelerinle gönüllere hitap ediyorsun.[/B]

58MUAMMER58 19.02.2013 10:44

[b]nazar degdi çocuğa aslında çok güzel kritik golleri kurtardı gol yediği pozisyonda hatası çoktu kendisine yakışmadı havadan gelen topu çıkıp iyitokatlıyamadı karambole düştü ayakta kalamadı defanda gerekli müdehaleyi yapamayınca gol kaçınılmaz oldu 4 tane kurtar 1 tane ye kalecilerin kaderi bu kasımpaşa 3 puanı kelecisiyle aldı [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35.