SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35640)

SivasSpor.Com 18.02.2013 21:54

Maçı Değerlendirelim

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39396&token=52335][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39396&token=52335[/img][/url]

Deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

tavatir 18.02.2013 21:56

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yazık oldu gerçekten. En az 1 puan almalıydık. İnşallah bahar havası sönmez. Önümüzdeki iki maç çok zor gerçekten. Konumumuzu korumamız lazım.

Salim58 18.02.2013 21:56

[B]Güzel bi maç oldu ama bi türlü gol bulamadık ve kaybettik.
Takımı son dakikaya kadar olan mücadelesinden dolayı kutluyorum.
Sağlık olsun deyip önümüzdeki BJK maçına bakalım.

Yensende yenilsende seviyorum seni Sivasspor.[/B]

58_babacan_58 18.02.2013 21:57

[B][COLOR="Red"]Böyle golmü yenir ya. Maçın hakkı beraberlikti, kazanmamız gereken maçı kaybettik. Kazansak iyice rahatlayacaktık ama kaybettik sıkıntı oldu bizim için çünkü fikstür ve alttaki takımlarla puan durumu çok az. İnşallah gol problemlerini çözüp beşiktaş maçını kazanırız.[/COLOR][/B]

final 18.02.2013 21:57

bumaçı almamız gerekiyordu sağlık olsun golü atanın kazanacağı bir maçtı

mayhos 18.02.2013 21:58

atif tam bir sorumsuz adam kaybettigi hic bir topun pesinden kosmadi tam bir ruhsuz ziya da onun yuzunden telef oldu.her zamanki gibi ligin en sacma golleinden birini daha yedik

MaXiMuM 18.02.2013 21:58

[B][I]Böyle oynayın, böyle mücadele edin, yenilin. Canınız sağolsun.
Bizim istediğimiz bu hırs, azim, mücadele.
Yenilgiyi hak etmedik, yazık oldu gerçekten.[/I][/B]

birdokuzaltiyed 18.02.2013 21:59

[B]Böyle oynayın, canımızı yeyin.
Son dakikaya kadar ilk dakika mücadelesini verdiniz.Helal olsun size.
Sağlık olsun, bu mücadelenin neticesini en kısa zamanda alırız inş.[/B]

58 SiVaSıM 58 18.02.2013 21:59

kamil sayesinde kaybettik öyle kolay pozisyonlarda pasları veremedi

Metal Gear 18.02.2013 21:59

Rıza Hoca hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi.taktik bilgisi yetersiz.
Futbolcular hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi;maç seçiyorlar..

infial§ 18.02.2013 22:00

1 puanı çok rahat alabileceğimiz maçtı yazık oldu,erman,Aatif,grosicki kaleci Andreas Isaksson'u alıştırmaktan başka bir iş yapmadılar,şu murat akça harbiden kılçık adam illa bir maç kırmızıyı görecek,

KaanK 18.02.2013 22:00

Tek kelimeyle yazık oldu iyi değildik tamam ama bu kasımpaşaya yenilmek gerçekten kötü oldu...

Maç değerlendirmesinden önce geçen hafta futbol analizde uğur kavuk bey in neden 90da oyuna alındığı konusunda nail bey şakayla karışık "[B]hoca uğura prim alsın diye jest yapıyor " [/B]demişti ciddiye almamıştık tabi ama bu hafta 1-0 gerideyken artık son dakikalarda cihanı da alıp 3 forvet oynamak yerine [B]PRİM[/B] adına uğur beyi aldı ve gördük yine ...
Bu maça üzülmemek elde değil ama ben uğur kavuğu artık son 10 dk bile görmek istemiyorum....

[B]Sivasspor kimseye jest yapılacak ekstradan para kazandırılacak yer değildir [/B]

adres58 18.02.2013 22:01

Üzülmemek elde değil, özellikle golden sonraki oyunumuz ve 10 kişi kaldıktan sonraki saldırgan futbolumuz takdire şayan. Olmadık bir pozisyonda Erman efendinin bıtbıt her tarafta gezinmesi kalecinin pozisyonunu bozdu ve golü yedik. Futbolda böyle şeyler var. Lakin Ermana çok kızgınım. Yahu birader sen bu takımın Jandarmasımısın. Her duran topu olur olmaz kaleye vurmak zorundamısın. Hep senmi top süreceksin. Hiçmi pas verme niyetin yok. ''Ben atayımcı'' ruhunu ne zaman bırakacaksın. Ayrıca Aatıfda bugün çok top ezdi, çok yerini boş bıraktı.
Neyse dediğim gibi futbolda bunlar olağan şeyler. Şimdi vakit kaybetmeden Beşiktaş maçına odaklanmalıyız. Artık takımımızın futbolu keyif veriyor ama yanlışlarımız var. Bunları da zamanla yeneceğiz. Bu arada Piech'ide az bir zaman oynamasına karşın beğendim. Bu adamın mutlaka 11 de bir yerlerde yer bulması lazım.

58_babacan_58 18.02.2013 22:01

[B]Atıff'ın çıkıp uğurun girmesine bi anlam verebilen varmı, hemde 1-0 yenik durumdayken ? [/B]

58sinan58 18.02.2013 22:02

maçın hakkı beraberlikti ama olmadı ne yapalım sağlik olsun şans onlardan yanaydı ve şansı olan kazandı inşallah haftaya telafi ederiz bilmiyorum ama bir de hakem çok ucuz kartlar verdi gibi geldi bana

mayhos 18.02.2013 22:03

atif batirdi takimi

58sinan58 18.02.2013 22:03

bence bu piech pedriele on basar

KaanK 18.02.2013 22:04

[QUOTE=58_babacan_58;836915][B]Atıff'ın çıkıp uğurun girmesine bi anlam verebilen varmı, hemde 1-0 yenik durumdayken ? [/B][/QUOTE]

[B]PRİM için uğur efendiye jestmiş güzel kardeşim nail bey geçen hafta söyledi ciddiye almadık ama bugün yine gördük malesef
Sivassporun menfaatleri kişisel çıkarlara kurban edilmesin[/B]

Kokomo 18.02.2013 22:04

MAÇIN 87.DK'SINDA OYUNDAN AATIF'I ÇIKARIP;

UĞUR KAVUK'U ALAN BİR HOCAYI DA TAKIMI DA

KONUŞMAYA GEREK YOKTUR ARKADAŞLAR !!!

erhan 10 18.02.2013 22:04

Dışarıdan bakıldığında böylesine güçlü bir Kasımpaşa hücum hattına karşı uzun zamandır beraber oynamayan stoperler korkuttu.Murat Akça çok vurdumduymaz.Kırmızı kart onun hobisi gibi.Ama yine de helal olsun takımımıza bunlar nazar boncuğu haftaya Bjk maçında galibiyet alınca bu unutulur.Piech'in son dakikada attığı deparlar harikaydı.Bu adam bu takıma çok şey katacak.Tabi Uğur niye alındı,takımda niye duruyor onu kimse anlamadı.Maç kurtarmasını beklemek en büyük trajedidir.Velhasıl biz takıma desteği sürdürmeliyiz.Kupamızı alalım bitsin ;)

sivasfutbol 18.02.2013 22:05

Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@

Poyrazcan 18.02.2013 22:05

BU MAÇIN YORUMU: KALECİ FARKI.
KALECİLİKTE BİR KURAL VARDIR; ALAMAYACAĞIN TOPA ÇIKMA!

AYIBOAN 18.02.2013 22:05

böyle mücadeleye nasıl puansız dönüyoruz anlamış değilim şugüne kadar oynadığımız bütün maçlar içinde en çok puanı hakettiğimiz maçtı bence

piech'in de o son dakkalarda yaptığı dribling neydi öyle gözümün önünden gitmiyor hala canı sağolasıca eneramo rakibin yapamadığını yaptı

nazar çıktı diyip önümüzdeki maçlara baklım yeterki hep bu azim ve istekle oynayın

MEVLUTHOCAOGLU 18.02.2013 22:06

Canınız sağolsun.

etlidöktürek 18.02.2013 22:06

sivassporumuzu oynadığı oyundan dolayı tebrik ederim en azından beraberlikti maçın sonucu...takım olarak iyiydik bence ama bireysel olarak aynı şeyleri bu hafta söyleyemem..erman kendini büyük maçlar için hazırlıyor bunu bir kez daha görmüş olduk..ziya vasat oynuyor 2-3 haftadır..kalecimiz her geçen gün iyiye gidiyor ve defans ta iyi sayılırdı bugun.. bizim bugun kü eksiğimiz kasımpaşanın kamil-atıf-erman üçlüsünü iyi marke etmesiydi doğal olarak da karaoğlan birşeyler yapamadı aslında o da istekli idi..kasımpaşa iyi oynamadı sadece oyuncu değişikliği ve dallamamı ne onun bireysel oyunu ile sonuca ulaştı..
şunu da görmüş olduk 1-0 geride değil maç 5-0 olsun Rıza Calımbay uğurdan vazgeçmiyor..piech bence hazır bir oyuncu artık bu saatten sonra İNERMİSİN-ÇIKARMISIN oynarız...

yigido yakup 18.02.2013 22:08

Böyle oynayin her rakip bu kadar balli olmayacaktir.

Hersey cok güzeldi ufak bi kaleci zamanlama hatasi gol yedik

Macta dikkatimizi Atif bazi pozisyonlarda arkasindaki bekleri perisan edecek sekilde sorumsuz davrandi ilk yari Erhan i perisan etti 2. yari Ziya yi

Riza hocam ben anlamis degilim neden her Zaman Erman ilk cikacak oyuncu oluyor

Riza Hocam sunu aklina yazman lazim istersen kaleci Borjan i cikart ama Erman 90 dk sahada kalmali cünkü o Lider o bir Yildiz o bir Kaptan

Macin hakemide cok güzel mac yönetti herkesi tebrik etmek lazim insallah haftaya cok daha güzel olacak

ayhandemir58 18.02.2013 22:08

GOL ATANIN KAZANACAĞI BİR MAÇTI,K.PAŞA EFTEN PÜFTEN BİR GOL ATTI-ÜSTÜNE YATTI VE MAÇI KAZANDI.:mad:

serserilerin_prensi 18.02.2013 22:08

mücadele çok güzel atıf biraz soguk kaldı.. eneramo elinden geleni yaptı ama 90 dk sonunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim düşüncem piech son 15 dk oyuna alınıcak oyuncu degil alıyorsan ikinci yarının başlarında al... saglık olsun bu hafta gecti artık ne kadar ah çekcekde geçti önümüzdeki hafta inşallah bjk karşında güzel futbol güzel oyunla puan yada puanlar alırız....

58megayigido 18.02.2013 22:09

Sunu kabul ediyorum iyi oynnadik ama degisiklik icin gol yememiz gerekmiyor ayrica 85.dkda aatifin yerine ugurun girmesini hicbir anlam veremedim biri bana anlatsin sunu

ahmet ali 18.02.2013 22:10

Bu yenilgi çok kötü oldu..bu durumda Beşiktaş'ı mutlaka yenmeliyiz...
Murat Akça her maç atılmaya aday.....Bir türlü oyunda kalmanın önemli olduğunu öğrenemedi...
Tek suçlu Murat değil...oyuncularımız gol yollarında çok yetersiz kalıyor...Buna çözüm bulunamadı...
Sağlık olsun diyecek bir durumumuz yok..Mutlaka her maçta puan almalıyız...

serserilerin_prensi 18.02.2013 22:11

[QUOTE=sivasfutbol;836925]Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@[/QUOTE]

bu kadar karamsar olma istersen takım güzel oynuyor bireysel hatalar vardı ama genel olarak iyidik..

kaplanlı 18.02.2013 22:11

bedavadan 3 puanı kasımpaşaya verdik.gerçekten yazık oldu.2.yarı adamlar 10 kişi defansla maçı bitirdiler.bizim takımda kalite var fakat istikrar yok.
rıza hocanın yaptığı değişiklikler ilginçti.uğur u ne için aldığını açıklasada bizde anlasak.kaledeki sıkıntı devam ediyor yine hatalı gol yedik.haftaya 3 puan almamız şart oldu.bu teselliyle idare edeceğiz.

akifesk 18.02.2013 22:12

Kalecimiz kaleci degil ki bildigin kova . Herseye atlayan ama havasını alan patlamaya hazır bomba

karagöz58 18.02.2013 22:13

tek kelimeyle superdi ama gol atamadık inşallah beşiktaşa atarız hayırısı:)

sivasfutbol 18.02.2013 22:13

[QUOTE=serserilerin_prensi;836940]bu kadar karamsar olma istersen takım güzel oynuyor bireysel hatalar vardı ama genel olarak iyidik..[/QUOTE]

o iki galibiyet gözünüzü boyamasın! 4 hafta boyunca rakipleri görürsen bu takım Rıza mantığıyla giderse ligden düşer! Beşiktaşıda yener sonra cırt çekmeye devam! Ben defansı suçlamam takımı motive edemeyen rızayı suçlarım!

sebasteia 18.02.2013 22:16

Cok iyi bir mac cikarttik. sadece biraz sanssizdik. kadromuz super, hocamiz iyi. taraftarimiz da takimin yanindaydi, sadece guzel bir galibiyet eksik kaldi

ben takimimizi tebrik ediyorum. hep boyle oynasinlar arada bir de yenilsinler. canlari sagolsun

savaş2 18.02.2013 22:17

[QUOTE=SivasSpor.Com;836898][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39369&token=49325[/IMG]

Deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : rıza hocanın yeni transfer PİECH hatırlayıp oyuna dahil etmesi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 10 kişiyle defans yaptık,takım oyunu yoktu,hangi oyuncunun nerde oynadığı belli değil,enaramo defans yapıyor ,borjan gool arıyor,

Maçın en iyisi kimdi :borjan

Maçın en kötüsü kimdi : rıza hoca, kamil ve enaramo

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : sahanının en iyiysi hakemdi

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :her zamanli gibi oyunu çirkinleştirdi.10 kişiyi defans sa hapsediyor,oyuncu değişikliğini aklına gec getiren, 000

kiNgSiZe58 18.02.2013 22:17

[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]
ilk sirada yer alan konu takimin isabetli pas yapma özürlü oldugu.. Antremanda bunlar armutmu topluyor? Yoksa Gereksiz Atami biniyor? Yönetimin artik Yurt Disindan Professionel Teknik ekip getirmesi gerekiyor. Bukadar Amatör Oyuncu görmedim. Nedenmi bukadar kiziyorum? Son 20dakka kala Ziyaya ceza sahasi icinde pas atiliyor beyfendi topa siradan bir sut cekicegine topu staddan disari atiyor. Arkadaslar, kendimizi kandirmayalim, persembenin gelisi carsambada bellidir. Fener ve Trabzon okadar kötü oynamiski biz kötü oldugumuz halde onlari yenmissiz. Bu hep böyle gitmez. 3-4 hafta önce Mersine 3-0 gibi farkli bir skorla yenildik. Hayrettin ise son reportajinda sampiyonluktan bahsediyor. gülesim geldi..

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
Pas Isabeti Sifir, Taktik Sifir, Sut Cekme Yetenegi Sifir, Oyuncu Hamleleri Sifir, Bildiginiz Kümeye Düsmemeye oynuyan Sivasspor.. 3 Senedir bu tranvayi atlatamadik..

[B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B]
maglubiyette en iyisi diye birsey yokktur.

[B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B]
Ziya

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/B]
sacmalik

Metal Gear 18.02.2013 22:17

Murat Akça bildiğin düz defans..Sezgisi,anlayışı yok..
Uğur Kavuk hakında herkes söylüyor,eklemeye gerek yok..
Adem Koçak şu takımda oynuyorsa,ben Premier Ligde kaleci bile oynarım..
Borjan efendi antipatik hareketlerinin yanısıra her topa çıkma hevesi takıma zarar veriyor.
Rıza Hocanın 1-0 öndeymişiz gibi yaptığı değişiklikler inanılır gibi değil.

sebasteia 18.02.2013 22:18

[QUOTE=sivasfutbol;836945]o iki galibiyet gözünüzü boyamasın! 4 hafta boyunca rakipleri görürsen bu takım Rıza mantığıyla giderse ligden düşer! Beşiktaşıda yener sonra cırt çekmeye devam! Ben defansı suçlamam takımı motive edemeyen rızayı suçlarım![/QUOTE]

Futbolda yenilmek de var, bunu ogrenin oncelikle. sonra riza dedigin adam da babanin oglu degil. haddini bil saygisizlik yapma

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25.