![]() |
Zarar Veriyorsunuz!
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39434&token=60597[/IMG]
Sevgili Rıza Hocam, taraftar olarak işinize karışmak, size akıl vermek haddimize değil. Herkes işini en iyi şekilde yapacak, görevini en iyi şekilde yerine getirecek. Sizin işiniz teknik kadronun yönetimi, bizim işimiz taraftarlık ve takımımıza destek vermek. Durmamız gereken yeri iyi biliyoruz. Ancak taraftar olarak bazı haklarımız var, gerektiğinde teknik heyeti, kulüp yönetimini ve futbolcuları eleştirmek ve icraatlerini sorgulamak bu haklarımızın başında geliyor. İşlerin kötüye gittiği zamanlar eski defterler açılır, alacak verecekler gündeme getirilir, görmezden gelinen kusurlar orta yere serilirmiş. Büyük bölümünde rakibe karşı üstünlük kurduğumuz ve hiç yoktan yere mağlup olduğumuz, hepimizi kahreden Bjk yenilgisi bazı hata ve kusurların daha görünür olmasını sağladı. Biz de taraftar olarak en temel hakkımız olan eleştiri hakkımızı kullanarak bu hata ve kusurları makul sınırlar içerisinde dile getireceğiz. Bjk maçında herşeyin iyi gittiği bir anda, son derece gereksiz ve bir Süper Lig futbolcusuna yakışmayacak acemelikte aleni olarak rakibine kontrolsüz müdahalede bulunup takımımızı sahada on kişi bırakan ve akordumuzun bozulmasıyla yenilgiye zemin hazırlayan Uğur Kavuk tercihinizi sorguluyoruz. İyi niyetinden ve beyefendi kişiliğinden en ufak bir şüphemizin olmadığı Uğur Kavuk'un, gerek yaşının ilerlemiş olması gerek performans kaybı ve benzeri sebeplerden dolayı istenilen futbolu sergileyemediği açıktır. Mevkisinde alternatifinin olmadığı geçen yıllarda Uğur'un her maç doksan dakika oynamış olması anlaşılabilir ancak mevcut kadroda daha iyisini yapabilecek alternatifler varken Uğur'da ısrar etmek tarafımızca yanlış görülen bir uygulamadır. Forumlarımızda bu konu hakkında aylardır görüşlerini belirten yüzlerce taraftar bu yanlıştaki ısrarınızı eleştiriyor ve görüş birliği içerisinde bu hatayı dile getiriyorsa, herkesin görüp tespit ettiği ancak sizin ısrarla görmek istemediğiniz bir uygulama var demektir. Sevgili Uğur Kavuk konusunda taraftarın istek ve tespitlerini ciddiye almanızı rica ederiz. Gelelim Arkadiusz Piech meselesine. Bu futbolcumuza yeterli oynama fırsatı vermemenizin sebebi olarak, transferinin sizin isteğiniz, bilginiz veya haberiniz olmadan yapılmış olması gösteriliyor. Bu henüz doğruluğu tespit edilmemiş ve dedikodu seviyesinde olan bir iddiadır. Ancak Kasımpaşa maçı sonrası canlı yayınına katılmış olduğunuz bir yerel televizyonda, sadece on dakika şans verdiğiniz kısa zaman dilimine rağmen göz dolduran futbol oynadığı taraftarlarca ifade edilen bu futbolcumuz hakkında kullanmış olduğunuz olumsuz ifadeler dikkatlerden kaçmamıştır. Sadece on dakika süre tanınan bir futbolcunun verilen fırsatı iyi kullanamadığı sonucuna nasıl vardınız? Size verilen yetkileri kullanırken kendi kişisel hırs, duygu ve kızgınlıklarınızı değil Sivasspor'un menfaatlerini dikkate almanızı istemek en temel hakkımızdır. Futbolculuğunuz ve teknik adamlığınız, kariyeriniz ile saygın bir kişiliksiniz. Elbette saygı duyuyoruz ve hemşerimiz olarak size karşı ayrı bir muhabbet besliyoruz. Sivassporumuzun başında yüzbir resmi maça çıkarak bu süre zarfında bize önemli başarılar yaşattınız. Futbolcu tercihlerinizdeki başarı yüzdesi bir haylı yüksek. Sivasspor, tarihinin belki de aynı anda en kaliteli yabancı futbolcu topluluğuna sahip. Fakat daha büyük başarıları yakalama sürecinde, sık sık futbolcusu olduğunuz eski kulübünüze dair açıklamalar yapmanız ve orada oluşacak bir teknik direktör arayışında isminizin ortaya atılmasıyla, sizin Sivasspor'daki görev ve sorumluluklarınızı ikinci plana atıp diğer takımla daha çok ilgileniyor görüntüsü vermeniz Sivassporumuza zarar veriyor. Dedik ya işler kötüye gitti mi eski defterler açılırmış, moralimizin bozulduğu bir maç ertesinde biz de taraftarın sesi olalım istedik. Bu vesile ile bu konudaki rahatsızlığımızı da dile getirmiş olalım. Beyefendi kişilik, başarılı teknik adam ve gurur duyduğumuz bir hemşehrimiz olarak, sizinle büyük başarılar yaşamak, kupalar kaldırmak istiyoruz. Ancak artık illa ki yüksek sesle dile getirilmesi gereken hususları da dikkatinize sunuyoruz. [url]www.sivasspor.com[/url] editör |
Cevap: Zarar Veriyorsunuz!
Uğur'cum, dört yılda senin hataların yüzünden yediğimiz goller ve bunun neticesinde kaybettiğimiz puanları üst üste toplasak bir Süper Lig şampiyonu takımın puanına erişiriz. Ne sen kendini üz ne de bizi daha fazla kahretme. Lütfen!
Senin yaptığın yanlış yüzünden bu takımın cengaveri, aslan parçası Grosicki oyundan alınmak zorunda kalıyor ve belki de futbola küstürülüyorsa bizim için zarar daha fazla artıyor demektir. Zarar kaybedilen maç artı kaybedilen futbolculara dönüşüyor! Olmuyor şekerim, olmuyor! |
ola bilir ama ugur iyi de il bence bu takımda azgeli yor iki lig topcu su
|
[I][B]İşte bu yüzden bu siteyi ve yönetim kadrosundaki arkadaşları çok seviyorum.
İçinde bulunduğumuz durum, ancak bu kadar seviyeli ve net bir şekilde kaleme alınabilirdi. Bravo......[/B][/I] |
eleştiri olacaksa da işte böyle olmalıdır. teşekkürler. yıkmak değil, onarmak esas alınmalıdır.
|
Konuyu acan, cok kibar bir uslupta herseyi gündeme getirmis.Riza hoca´nin egitim düzeyi nedir bilemem ama ,bu yazidan sayet bir seyler cikaramiyacak olursa taraftar ona gerekli cevabi verir...Vermek zorunda...
Seyirci Ugur´u takimda görmek istemiyor,Piech´in daha fazla sahada olmasini istiyor.Olay bu kadar basit.Sayet kimi keseyim,Piech´i oynatmak icin diyorsan:Bu soruya tek cevap ERMAN.5 mac yatip,bir mac oynayan oyuncudan bir CACIK olmaz. |
duygularimzin tercumani oldunuz. riza hoca kadar bjk sempatizani hoca tanimadim ayrica inatci hocayida.ertugrul saglam mehmet ozdilekten veya baska bir hocadan boyle bir laf duymadim bir takimi calistirrken bn besiktsta fenerde calismak istiyorm diyen. tamm sen bjk ile bircok basari yasadin. teknik direktorlukte yaptin o kulupte ama basarili olamadin. simdi sana dogdugun sehrin takimi gozbebegimiz sivasspor olarak kapimizi a tik artik sn bu takimi basariya goturmek icin calismak yerine habire ben besiktasa gidecm diye tutturdun ama olmadi. hem kendine hemde bu kulube zarar verdin. sezon basinda sivassporu bosverdin elde kalmis sacma sapan adamlari topladin takima. sonrada kimse gelmek istemiyor paramiz yetmiyor diye bahane urettin. ama yine de sana kimse bisey demedi hrmsehrimizsin diye goz yumuldu ama yetr artik bu kulup kimsenn babasinin mi degil. kimse senn kahrini cekmek zorunda degil vakti geldiginde senide kapinin onune koymasini bilirler.
|
Uğur başka takımda bu kdar çok forma şansı bulup bu kadar çok para kazanamaz. Biz göndermediğimiz sürece Uğur burada kalacaktır emin olun
|
Oyunu okuyamama, yanlıs oyuncu tercihleri, ve en önemlisi bir taktigimizin olmaması yüzünden cok puanlar kaybettik. Oyuncuların gamsızlıgına göz yummalar futbolcu kollamalar hepsi Rıza hocamızda mevcut. Kendimizi parcalasakta bu gidişatın düzelecegi yok. Tek dilegim bu sene düşmeliyim yeter.
|
[B]Ben uğuru geçtim şu piech oynatılmazmı ya, artık ciddi bir şekilde eneramo ile rıza hocanın arasında bişeyler olduğunu düşünüyorum. BİZLER BEŞİKTAŞA YENİLECEK KADAR KÜÇÜK TAKIM DEĞİLİZ. YETER SİZDEN ÇEKTİĞİMİZ![/B]
|
[B][I]Sezon başını hatırlayalım. Transferin son günleri.
Rıza hoca tutturmuş bir bjk sevdası, o tv senin, bu radyo benim gezerek, kendisini bjk ye pazarlamaya çalıştığı günleri. Eneramo, takım bulamayınca mecburen boşta kalmamak için geri döndüğü günleri. Biz bu takımda zoraki değil, gönülden isteyen hoca ve futbolcu istiyoruz.[/I][/B] |
Ya Rıza hocanın bizimle derdi nedir. TAkımı iyi duruma getirmek için uğraşmıyor da tam aksine duruma geitrmeye çalışıyor. Sempatisi olduğu kulüpten para mı alıyor bu adam
|
[B]Zarar Veriyorsunuz! [/B]
[B][U]Link 1 :[/U][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35667[/url] [B] Yiğidolar isyanda...![/B] [B][U]Link 2 :[/U][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35664[/url] [B]Uğur Kavuk[/B] [B][U]Link 3 : [/U][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26034[/url] __________________________________________________________ Bu 3 Linki , [B]Faruk Taşseten[/B] Sivasspor Yöneticisi'ne , Facebook özel mesaj ile gönderdim, hadi sizlerde gönderin. [url]https://www.facebook.com/faruk.tasseten[/url] |
Riza hoca bu mactan sonra Erhan Güven den özür dileyip ona adaletsizlik yaptiginin vede bu adaletsizliginin cezasini cektigini yapma Erdemliligini gösterebilirmi?
Erhan Güven i pskolojik olarak cökerttin 3-4 hafta simdi bu oyuncuya mecbursun artik bunu oynatmaya hazirlaman gerekiyor |
rajnocha karşı kibirlendir altından kalkarım zannettin ona muhtaç oldun kamille ilgili her röportajda sorunları var dedin adamın sorunu olmasa bile bu açıklamalardan sonra zaten resmen sorunlu olur sen oyuncunun gizli işlerini neden anlatıyosun o kavuk denen öküzü neden sahaya sürüyosun ben o adamı görmeye tahammül edemiyorum samet abini üzmedin aferim sana rıza ama eğer yarı finalde elenirsek sezon sonu defol git tamam mı !!!
|
bu uğur varya malzemeci bile olamaz malzemeleri karıştrır bu salak adamın hiçbişeyden anladığı yok utanmadan bide o kutsal kaptanlık pazubandını bu öküze veriyolar mantığını anlamadım lan neden bu kazmaya pazubant verilir sivaslı olsa anlarım ama adam öküzden beter öküzü çıkarsak o bile daha iyi oynar sivasspor tarihine atılmış en büyük kazık uğurdur allahtan tek dileğim bu maçın onun son maçı olmasıdır
|
Değerli Arkadaşlar
Editörümüz Rıza Çalımbay ile ilgili endişelerini naziklane bir şekilde kaleme almış. Rıza Çalımbay'ın yanlış oyuncu tercihleri sadece Uğur ile mi sınırlı? Keşke böyle olsaydı. Gol attığı maçlarda dahi sahada "yayılan" rakini hiç kovalamayan Eneramo mu doğru tercih? Aldığı topları arkadaşları yerine genellikle rakiplerine teslim eden yada müdafayı zor durumda bırakacak şekilde geriye oynmayan Kadr mi doğru tercih? Arada bir parlayan, ama genelde yokları oynayan Grosiçki veya Aatıf mı doğru tercih? Orta sahada top yapacak bir Adem'in kulubeye hapsedilmesi, bir aydan fazla bir süre geçmesine rağmen Piech'in işe yarayacak mı yaramayak mı tespit edilememesi hangi "teknik" direktörlük becerileri ile izah edilebilir. Riza Çalımay'a göre Sivasspor iyi oynuyor(muş). Kimse kimseyi kandırmasın, kazanılan maçlar dahi Sivasspor futbol oynamıyor, kör döğüşü yapıyor. Gerek müdafada gerekse hücümda hiçbir organizasyon yok, taktik desen hak gerire. Rıza Çalımbay kredisini tüketmiştir bence, zira tercihleri ve oyuna müdahaleleri ile takıma zarar veriyor. Oyun oynatamıyor ve saç baş yolduruyor. Denilebilir ki oyuncular bu kadar savruk ve beceriksizse Rıza Çalımbay ne yapsın. Unutulmasın ki at sahibine kadar kişner. Bizmkiler de Rızaca kişniyorlar zaten. |
duygularımıza tercüman olmussun sivas kiimsenin babsının çifliği değil ego tatmin edilecek hiç bir yer değil herkes nerde olduğunun farkında olsa artık çok iyi olacak uğur kavuk yaptığın sorumsuzca hareketin sonucunda profesyonelliğe yakışmayacak hareketin sonucunda tribünlri kahretmeye üzmeye hakkın yoktur artık sivassporda misyonun tamamlanmıştır çek git bu şehirden fazla zarar vermeden
|
beşiktaş yenilse samet istifa edecek rıza hocanın canından çok sevdiği takımı karışacak o yüzden bu maç için söyleyeceğim hiç bir şey yoktur erman rıza ve uğur kavuk siz daha iyi bilirsiniz
|
Rıza hoca bence 100 üzerinden 80'lik hocadır.Rıza hoca şuana kadar Şampiyonluğa oynadığımız kadro dan iyi bir kadro kurdu ve bence Eskişehir'le birlikte ligin en iyi Anadolu takımı kadrosuna sahibiz. Eskişehir'e baktığımızda hala Rıza hocanın getirdiği oyuncuların %70 i duruyor...
Fatih Terim niye büyük hoca çünkü formayı adaletli dağıtıyor..Bülent Uygun neden başarılı oldu çünkü formayı adaletli dağıttı...Rıza hocanın en büyük eksiği bu işte takıntılı,inatçı ve formayı adaletli dağıtmıyor... [B]Erhan Güven[/B] 3 maç iyi oynadı en azından Uğur Kavuk'tan iyi ardından Erhan Güveni Kesti ve Uğur'u tekrar oynattı ve maçı onun hatası yüzünden kaybettik şimdi Erhan tekrar 11'e dönecek ve bilecek ki Uğur Kart cezalısı olmasa yine Uğur oynayacak bu futbolcudan nasıl verim alacaksın şimdi [B]Kamil Grosicki[/B] nasıl oynarsa oynasın 60-70 arası oyundan çıkıyor...Tamam istikrarlı değil hatta bir ara mücadeleyide bıraktı ama bu sezon birkaç maç hariç elinden gelen mücadeleyi gösterdi...Bjk maçında sahanın en iyisiydi yine çıkarttı (Tepkisinde son derece haklı) Şimdi Kamil den nasıl verim alınacak... Kamil'i çıkarması taktiksel açıdanda mantıksız 10 kişi kalmışsın Bjk üstüne gelecek ve ön tarafın en hızlı oyuncusu çıkıyor...Aatif bu maçta vasat bir performans gösterdi göstermese bile Kamil kadar hızlı bir oyuncu değil Aatif çıkabilirdi mesela... [B] Jan Rajnoch[/B] kadro dışı kaldı ve ben olayı yakından gördüm Rıza hoca son derece haklıydı ondan önce de bir kaç olay olmuş onun içini bilemeyiz ve Rıza hoca affetti her ne kadar kaybetsekte 2 haftadır şahane bir futbol oynuyor Rajnoch. Şimdi Ümit düzeldiğinde eminim Rajnoch yine 11'den çıkacak tamam Ümitte iyi futbolcu elinden geleni yapıyor ama Rajnoch hem teknik hemde tecrübeli...Ümit düzeldi 11'e aldı Rajnoch nasıl inanacak takıma gireceğine nasıl mücadele gösterip forma kapma savaşına girecek... Rıza Hocanın bir hatası da inatçılığı eğer kendi getirdiği bir oyuncu değilse ona üvey evlat gibi davranması...[B]Piech[/B] örneğinde olduğu gibi... Bunun Gibi bir çok örnek var Rıza hoca son 4-5 yılda Teknik Direktörlüğünü çok geliştirdi önceden Rıza hoca deyince defans akla gelirdi artık böyle değil [B]gelişimini sürdürüp formayı adaletli dağıtmayı ve inatçılığı bırakmayı öğrenirse Rıza hocadan iyi hoca yok bizim için...[/B]umarım Rıza hoca bunları görür artık ... |
Şu yazıyı kaleme alan arkadaş kimse yaşı büyükse ellerinden, küçükse gözlerinden öpüyorum. Bir [B]basın sözcüsü olmayan kulübün[/B] taraftar topluluğu adına şu kadar sakin, kimseyi kırmayan bir açıklamayı kaleme alacak bir insan var ve bu insan [B]benimle aynı takımı tutuyor[/B].
Bu yazıyı Rıza Hoca'nın ve takımdaki arkadaşların okuduğundan nasıl emin olabiliriz? Bunu muhabbet olsun diye sormuyorum, forumdaki abilerimizden irtibatı olan bir şekilde ulaştıracak olan var mıdır? Çok ciddiyim, bu yazının [B]mutlaka ve mutlaka[/B] takımdaki arkadaşlar ve Rıza Hoca tarafından okunması gerekir. Grosicki ve Piech bu şehrin onları çok sevdiğini bilmeli, görmeli. Uğur artık dışarıdan bir yorum olarak bunları mutlaka okumalı. |
Çok güzel ve seviyeli bir eleştiri ama Erhan 18 kişilik kadroda bile yoktu farkındaysanız. Bir sakatlık durumu olduğu ihtimalini kimse göz önünde bulundurmuyor. Belki Erhan'ın bir sakatlığı vardı ve hocada bundan dolayı oynatmadı Erhan'ı .
|
Piech'in Rıza Hocanın gözüne girebilmesi için 85'te oyuna girip 86'da gol atması lazım heralde :mad:
|
eleştiri dediğin böyle olmalı işte.kullandığı üsluptan dolayı bu yazıyı kaleme alan şahsı kutlarım. kırmadan dökmeden , sezarın hakkını sezara vererek eleştirilerini sıralamış. umarım, her yenilgi sonrası hoca ve futbolculara hakaret eden güruh bu yazıyı okur da eleştiri nasıl yapılırmış öğrenir.
|
[B][I]Yıllarca sağ bek olarak başarıyla futbol oynamış bir rıza hoca sağ bekten anlamayacak ta biz mi anlayacağız. Hoca haklı, Uğur kavuk bu ülkenin yetiştirdiği en iyi sağ bektir. O kadarrrr [/I][/B]:D:D:D:D
|
rıza çalımbay takımı beşiktaş' a satmıştır lamı cimi yok, piech neden hala oynamıyor anlamak mümkün değil. eğer beşiktaş'ın başarısı sivassporun başarısından önemli diyorsan oraya git şayet alırlarsa. sivasspor bazılarına şirin görünmek maç hediye edemeyeceğin yerdir.
|
[QUOTE=acumed;838226]rıza çalımbay takımı beşiktaş' a satmıştır lamı cimi yok, piech neden hala oynamıyor anlamak mümkün değil. eğer beşiktaş'ın başarısı sivassporun başarısından önemli diyorsan oraya git şayet alırlarsa. sivasspor bazılarına şirin görünmek maç hediye edemeyeceğin yerdir.[/QUOTE]
saçma sapan konuşmayın. 2 senedir beşiktaşı inönüde yenen baban mıydı. |
Taraftarın ve caminanın hislerine tercüman olan bu yazı için bir taraftar olarak teşekkür ederim. Önem verip okunduğunda gerçekten yerinde tespitler var ama hocanın [B][U]bu yazıyı okuyacağına, bu yazının aynısını telaffuz eden görüşleni dikkate alacağına zerre kadar inancım yok [/U][/B]
3 senedir takıma zerre katkısı olmayan 67 numaranın her fırsatta ilk 11de oynatılmasına her daim karşı çıktık. [B]3 senede oynadığı 100 küsur maçta vasatın üzerine çıktığı maçyarı saysak bir elin 5 parmağını geçmez [/B].... [B]Bu kadar taraftar izleyici aynı anda yanılıyor olamaz [/B] Aklıma 2011deki malum 4 eylüldeki fbnin şampiyonluk maçı geldi de , o maçın devre arasında rıdvan [B]" sivasın sağ bekine diyecek birşey bulamıyorum bu kadar müsade edilmez "[/B] kelimelerini çok iyi hatırlıyorum, tabi orada olan korcana mehmet yıldıza,başkana olan olmuştu. Günahları varsa Allah affetsin orası ayrı konu ama uğurun öylesine önemli maçta üzerimize laf gelen maçta en dip performansı takıma verdiği zararlardan sadece küçük bin anektoddur Daha büyük kırgınlıklar olmadan hocanın zorunlu olmadıkça bu oyuncuyu (!) kadroya almaması hem onun hem Sivassporun hayrına olur [B]Hocam müsade et taraftar uğuru alkışlarla bu takımdan yollasın, doğa gibi değil[/B]..Buna zemin hazırlama |
Bu güzel yazı inşallah sadece taraftarın gözünde kalmaz ve teknik ekibe de ulaşır ve ya ulaştırılır ama artık sürekli hale gelmiş bu hatalardan dönmek gerekir aksi halde oyuncu ve takım bazında çok fazla şey kaybedeceğiz
|
[QUOTE=KaanK;838230]
[B]Hocam müsade et taraftar uğuru alkışlarla bu takımdan yollasın, doğa gibi değil[/B]..Buna zemin hazırlama[/QUOTE] Çok doğru . Uğur da bir insan evladı onu bu kadar seyircinin önüne atmaya demoralize etmeye hakkın yok hocam. O da geniş kadro içinde takıma gereken katkıyı yapacaktır ama hatalarına rağmen oynatırsan kötülük yaparsın |
Suyun ısınıyor Rıza Hoca! Taraftar kazan kaldırdı, iki maç daha kaybettin mi işin tamamdır. Ondan sonra gittiğin takıma Uğur'u mu yoksa Pedriel'i mi götürürsün bizi alakadar etmez!
|
Başkasını bilmem ama benim gözümde Rıza Çalımbay,Sivasspor teknik direktörü değildir artık..İnanıyorum ki kasten ve mahsustan yapıyor..Bilerek takımı pasifize oynatıyor,bilerek yanlış hamleler yapıyor..Sadece Rıza Çalımbay değil buna ses çıkarmayan yönetim ve başkanda suçludur…Uzun vadede hocadan şansı tutmadığı için Sivassporda teknik direktör ya yabancı hoca olacak ya da Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaşta forma giymemiş ve teknik direktörlük yapmamış birisi olacak…İçinizden belki kızacak olanlar olabilir ama Bursasporun galip gelmesini istiyorum..Sivasspor 15-16.sıralara bir gerilesin..Çünkü bunlar ancak bundan anlarlar gibime geliyor…
|
Aynen altına imzamı atıyorum.
|
bugüne kadar ki uğur eleştirlerim.:
1)Futbol Analiz'e sorularınız... RAMAZAN YILDIRIM SİVAS sadece bu maçı baz alarak değil geçen sezondan itibaren şunu görüyorum.savunmamızın özellikle sağ kanadı S.O.S veriyor.tamam uğur tecrübeli fakat uğurun kritik hatalarından ve gördüğü gereksiz karlatlardan oldukça canımız yandı. 03.12.2012, 12:22 2) ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.? 29.11.2012, 23:56 3) Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012) ramazan yıldırım-sivas -uğur kavuk la erhan güven birarada oynuyorlar.bence uğur biraz yetersiz kalıyor.erhan sağda rajhnoh veya murat akça da yanında olabilir diye düşünüyorum.sizin düşünceniz nedir? 4) erhan sağ bek oynamıyormuydu.al sağ beke erhanı ortaya rajnochu 17.09.2012, 12:58 5) Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim ! hoca bu uğuru hala ne diye hazırlık ta olsa 11 alıyo acilen uğurun yerine transfer alınmalı bir de yine son vuruşu iyi olan forvet alımalı forvet için paraya kıyılmalı bence çünkü geçen yıl attığımız kadar gol kaçırdık 19.07.2012, 22:35 sonuç olarak ben bunları taraftar olarak 7-8 aydır söylerken acaba hoca bunları hiç görmüyor mu?uğur kusura bakma suç sende değil seni doğanın pozisyonuna sokmak için can atan hocada.. |
Mehmet Nas, Samsunspor'da, Gençlerbirliği'nde, Manisa'da çok iyi sağ bek oynuyordu diye hatırlıyorum. Neden Mehmet Nas hiç kadroda düşünülmüyor bilemiyorum.
|
Bu duyurunun altına imzamı atarım ama tek bir şey hariç. Artık ben Rıza Çalımbay'a hocam demiyorum. Rıza Çalımbayı Hocam olarak görecek kadar kendisine saygı duymuyorum. "Hocam" hoca olana denir, Rıza Çalımbay hoca değil, gözümde sadece mahalle takımı çalıştırıcısı düzeyinde teknik bilgiye sahip.. Rıza Çalımbay, hep sen konuşursun ama taraftarın ne dediğini duymazsın. Şimdi kulaklarını ve gözlerini iyi aç ve dinle! Ya taraftarın sesini dinlersin, ya da kapı açık çekip gidersin! Anlaşıldı mı, taraftarı dinlemezsen çekip gidersin!
|
Bastarafdaki yorumu yazan gardasima sonsuz teskkürlerimi sunuyorum tami tamina bizim hissiyatimiza tercüman olmus ve bizlerin fikir ve düsüncelerini ortaya koymus yorumunun tamamina katiliyoruz ve kendisinden bu konulari isledigi icin sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz var olsun benim yigido gardasim .
|
bunu yazan ve yayınlayanlardan Allah razı olsun sonunda sesimizi duyan iyi kötü birileri oldu yazılanların hepsi doğru...bu takımın hocası yalnızca bu takım için vardır ve onun için konuşur kamil piek rajnock gibi adamları harcamak üstelik sebepsiz yere kimsenin hakkı değildir..
|
[QUOTE=gülkız;838242]Başkasını bilmem ama benim gözümde Rıza Çalımbay,Sivasspor teknik direktörü değildir artık..İnanıyorum ki kasten ve mahsustan yapıyor..Bilerek takımı pasifize oynatıyor,bilerek yanlış hamleler yapıyor..Sadece Rıza Çalımbay değil buna ses çıkarmayan yönetim ve başkanda suçludur…Uzun vadede hocadan şansı tutmadığı için Sivassporda teknik direktör ya yabancı hoca olacak ya da Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaşta forma giymemiş ve teknik direktörlük yapmamış birisi olacak…İçinizden belki kızacak olanlar olabilir ama Bursasporun galip gelmesini istiyorum..Sivasspor 15-16.sıralara bir gerilesin..Çünkü bunlar ancak bundan anlarlar gibime geliyor…[/QUOTE]
yazdıklarında sonuna kadar haklısın arkadaşım aynen katılıorum |
Rıza Çalımbay maalesef taraftarla uğraşmayı çok seviyor... Doğa taraftarın en beğenmediği futbolcuydu..her maç ilk 11 de oynattı...Ugur bir kısım taraftarın değil tüm taraftarların hiç sevmediği istemediği bir futbolcu.. her maç oynatıyor..Abdulkadir taraftar istediği için oynatmadı ve gönderdi...
Enaramo ve Kadir kendi adamları bunlar ne yaparlarsa yapsınlar oynamakta.. Grosicki'yi sevmiyor yok etmek Sivas'tan kaçırmak için elinden gelen herşey yapıyor..Bu takıma yazık...... 16.Elazığ ile 4 puan fark kaldı ve Elazığ maçı Elazığ'da.. Yönetim gerekli tedbiri hemen alamazsa Küme düşmemiz çok mümkün..Alınacak acil tedbir ise Rıza Çalımbay yerine başka bie teknik direktöre takımın emanet edilmesidir...Bu aşamada Bulent hoca en uygun aday gözüküyor.... Zaman harekete geçme zamanı... Beklenirse çok üzüleceğiz.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |